Ολυμπιακός Β. - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

Καλύτερος παίχτης

Χαλκιάς
132
42%
Cirillo
14
4%
Garcia
24
8%
Σαλπιγγίδης
22
7%
Contreras
7
2%
Lino
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κουτσιανικούλης
16
5%
Vierinha
74
24%
Snautsner
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσουκαλάς
2
1%
Αθανασιάδης
2
1%
Ivic
1
0%
Μπαλάφας
11
4%
Muslimovic
9
3%

Σύνολο ψήφων: 314

Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: Ολυμπιακός Β. - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 MVP - Σχόλια & παραλειπόμεν

Δημοσίευση από moican4 »

Αμ ο άλλος που φώναζε θα σας γαμησουμε τη πολή? Ποσο μ@λακας μπορει να ειναι? Πόσο γίδι?
Θα σας γαμσουμε την πολη, και ηταν στην κερκιδα και τραβουσε βιντεο τους αλλους που ηταν εξω ..!!

Απο εκει να φανταστεις ποσο "μαγκας" ειναι..

Απο κωλο ομως ,"μαγκας"..
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Παντα υπήρχαν τετοια μπαχαλα... και δε θα σταματήσουν . Για να κοπούν πρεπει να ερθουν τα πανω κάτω.

Γκικα δεν εχεις δικιο....ο μπατσος τι θες να κανει? Να μπει μεσα στο πληθος των 5-6 χιλιαρικων για να πιάσει τους 5-10 μαλακες? Η μαλλον τους 50-100???
Εσυ θα το εκανες? Θα το ρίσκαρες?

Εδώ οι 5-6 χιλιαδες δε μπορουν να απομονώσουν τα μπουμπουκια , περιμενεις απο το καθε μπατσο να σου κάνει τη κάθαρση?

Για μένα ειναι οι μεγαλυτερες ΚΟΤΕΣ. Αν ηταν εκδρομη 200 άτομα στο Βολο , θα έκαναν τίποτα? Τωρα βρηκαν ευκαιρια στην ανωνυμια του πλήθους.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Γιαπας εν μέρη έχεις δίκιο. Αλλά εξήγησε στον πατέρα που έβλεπε το 8χρονο παιδάκι του να μην μπορει να αναπνεύσει. Εξήγησε του ότι όλο αυτό έγινε επειδή 1000 αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να σταματήσουν 20 θρασύδειλους κακοποιούς. Να δούμε, τι θα σου απαντήσει;
kos

Δημοσίευση από kos »

βλεπω εχετε ολοι σχολιασει τον Παοκτση που ειπε "θα σας γαμησουμε την πολη" αλλα κανενας δεν σχολιασε τον μπαγλαμα που μας λεει βουλγαρους κανενας δεν βρεθηκε να τον σχολιασει. μαλλον εχουμε αποβαλει το κομπλεξ για το οποιο μας κατηγορουν οι χαμουτζηδες. δεν τρεχει τιποτα....

τσπ. εφεση μπορουμε να κανουμε ή εχετε καταδικασει την ομαδα τελεσιδικα?
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Και τα δύο είναι μεμονωμένες βλακείες. Κακώς τούς δίνουμε βάση κατά τη γνώμη μου. Πάνω στην ένταση πολλά λέγονται.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

kos έγραψε:βλεπω εχετε ολοι σχολιασει τον Παοκτση που ειπε "θα σας γαμησουμε την πολη" αλλα κανενας δεν σχολιασε τον μπαγλαμα που μας λεει βουλγαρους κανενας δεν βρεθηκε να τον σχολιασει. μαλλον εχουμε αποβαλει το κομπλεξ για το οποιο μας κατηγορουν οι χαμουτζηδες. δεν τρεχει τιποτα....

τσπ. εφεση μπορουμε να κανουμε ή εχετε καταδικασει την ομαδα τελεσιδικα?
Μπορούμε.
Αλλά δεν ξέρω πόσο θα καθυστερήσει να εκδικαστεί και αν θα γλιτώσουμε την τιμωρία στο ματς με γαύρο..
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

gate4mitsos έγραψε:Και αν περασαν τα χρονια και μου εμεινε μια εικονα να νοσταλγω τα βραδια στο Παλε.. :nairepaok:
:twisted:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Γκικα...στο πατέρα που πάει στα εκτός έδρας ματς δεν έχω να του πω τίποτα. Η μάλλον έχω...να μη ξαναπάρει μαζί το 8χρονο παιδάκι του. Δε ρισκάρεις με τετοια πράγματα. Δυστυχως εκει καταντήσαμε. Δυστυχως

Κος, μη το κανεις αυτο ρε φιλε με τους Βουλγαρους. Εχουμε συνομιλήσει μαζι αρκετες φορες, μη το ριχνεις ετσι το θεμα. Εννοια σου κ δεν ειμαι επιλεκτικος στις "ευαισθησιες" μου. Μη μου λες τετοια επιχειρηματα.
Μ@λακες αυτοι που φωναζουν "βουλγαροι", μ@λακες κ αυτοι που φωνάζουν "θα σας γ@μησουμε τη πολη"
kos

Δημοσίευση από kos »

φιλε giapas, σαφως και το ριχνω ετσι το θεμα. για τον δικο μας τον λακαμα γραφτηκαν 10 σχολια. για τον αλλον κανενας δεν μπηκε στον κοπο.
παντως ακρη δεν θα βγαλουμε ουτε σε αυτο. ειναι τεραστια συζητηση που δυσκολα θα γινει εδω μεσα. το πως θα τελειωσουμε με τις μανουρες.

τα ξαναλεμε για το θεμα στην επομενη μανουρα που θα κανουν οπαδοι αλλων ομαδων. τοτε που ολοι σας θα σκιζετε τα ρουχα σας για την ατιμωρησια των οπαδων του αθλιου ποκ που εχει καταστρεψει το ελληνικο ποδοσφαιρο.
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Φταινε αυτοι που σπασανε τις καμερες χθες
φταινε αυτοι που σπασανε τις τουαλετες
φταινε αυτοι που τιν πεσανε στο κυλικειο
φταινε αυτοι που σπασανε καθισματα
φταινε αυτοι που καψανε καθισματα
φταινε αυτοι που σπαγανε τις πορτες για να περασουν στις διπλα θυρες μπας και αποφυγουν τα δακρυγονα
φταινε αυτοι που τους ακολουθουσαν και λεγανε σπαστε τα
φταινε αυτοι που τις παιξανε με τους τσεους εξω απο την θυρα μας
φταινε αυτοι που που τις παιξανε με τους τσεους στον στιβο δεξια
φταινε αυτοι που τις παιζανε με τους βολιωτες
φταινε αυτοι που ηταν στο πανω διαζωμα και λεγανε θα σας κανουμε και θα σας ρανουμε στους τσεους
φταινε αυτοι που τραβαγανε βιντεο
φταινε αυτοι που τα βαλανε με αυτους που σπαγανε
φταινε αυτοι που παρακολουθουσαν αδρανεις
φταινε αυτοι που παρακολουθουσαν τραγουδωντας
φταινε αυτοι που απλα σκεφτονταν το ταξιδι του γυρισμου
φταινε αυτοι που απλα σκεφτονταν αμα γινει το παιχνιδι
φταινε οι τσεοι...

Γιατι πρεπει καποιος να φταιει και δεν παραδεχομαστε πως οτι εγινε εγινε,η ομαδα θα τιμωρηθει και η χθεσινη ηταν εκδρομαρα με τα ολα της? :D
giapas

Δημοσίευση από giapas »

kos έγραψε: τα ξαναλεμε για το θεμα στην επομενη μανουρα που θα κανουν οπαδοι αλλων ομαδων. τοτε που ολοι σας θα σκιζετε τα ρουχα σας για την ατιμωρησια των οπαδων του αθλιου ποκ που εχει καταστρεψει το ελληνικο ποδοσφαιρο.
Θα σκιζω τα ρουχα μου? Δεν εχω λεφτά να πάρω άλλα :lol: :lol: :lol:

Η ατιμωρησια του άλλου , μου αφαιρεί το δικαιωμα να καυτηριάζω δικες μας λακαμιες?
Αν αυτο πιστευεις , πασο.
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

ζαγορακη διευκολυνε την ομαδα και τον εαυτο σου και συνεργασου με την αστυνομια να βαλεις τους παντες φυλακη μαζι και τους παιχτες τυπου γκαρσια που δυναμιτιζουν το κλιμα σε ασεμνες χειρονομιες.επισης αλλαξε την στολη της ομαδας σε στολη καμαριερας με τιμημενα ασπρομαυρα,φτιαξε γηπεδο χωρις κερκιδες,και απαγορεψε την χρηση του σηματος του ΠΑΟΚ οπουδηποτε μεχρι να ηρεμισουν αυτοι οι αλητηριοι τεντιμποιδες.επισης βαλε ενα κοκκινο φωτακι εξω απο τα γραφεια της παε με μια επιγραφη ανοιξαμε και σας περιμενουμε με ανοιχτα τα ποδια.τελος να φτιαξεις ενα τεραστιο πανο που να γραφει "η αστυνομια ειναι φιλη μας και θελει το καλο μας,λαε του ΠΑΟΚ ψηλα τα ποδια" και να το κρεμας σε καθε αγωνα μας.ετσι να εισαι σιγουρος οτι η ομαδα θα ανεβει αγωνιστικα και θα καθαριζει καθε αντιπαλο με ευκολια χωρις την ενοχλητικη φασαρια της κερδιδας και τα χλαπατσιμπαλα.
αλλιως φαε τα σκατα!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Η λαλακια παει συνεφο απο χτες.Δεν το κλειδωνετε ρε παλικαρια λεω εγω γιατι πονεσανε τα ματια μας και τα μυαλα μας με αυτα που διαβαζουμε?
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Περιμενουμε την αποφαση των δικαστων του φορουμ.... :twisted:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Γιατί ρε τζόσουα; Μια χαρά τα λέει ο χαλεντφριΠΑΟΚ.
Δυο πόρτες έχει η ζωή: ή τα σπάμε και τα καίμε ή γινόμαστε ρουφιάνοι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνων”