Και παμε τωρα στις φασεις για να πω και εγω τη γνωμη μου, ολα εγιναν μεσα σε 13 λεπτα ξεκιναμε με τη φαση του γκαρσια με τον ντουντου και οι δυο σηκωνουν ψηλα το ποδι ο γκαρσια προλαβαινει τη μπαλα και ο ντουντου τον βρισκει στο καλαμι με τις σκαρες, η γνωμη μου ειναι οτι αφου και οι δυο κανουν προβολη ψηλα τιμωρειτε ο ντουντου με κιτρινη και τελος, αλλα οπως ολοι ειδαμε ο γκαρσια τον βουταει απο τον γιακα και τον πεταει κατω λες και ηταν φτερο, φανταστειτε λοιπον που εχουν φτασει οι παλμοι και πως εχουν τσιτωθει τα νευρα οποτε δικαιολογημενα τρωει και αυτος καρτα, αν παρατηρησατε απο αυτη τη φαση ξεκιναει ο εκνευρισμος του ιβιτς (τρεχει πρωτος να διαμαρτυρηθει) και καταληγει στη μοιραια για την ομαδα φαση.
Η φαση του ιβιτς ο μοντεστο του ριχνει σκαρια στο γονατο την οποια δεν βλεπει ο παμποριδης η τη βλεπει και κανει τα στραβα ματια και αυτο ειναι το μονο λαθος του, δε δειχνει καρτα οπως επρεπε και αμεσως μετα ερχετε η κοκκινη στον ιβιτς και το παιχνιδι τελειωνει.
Αμεσως μετα την αποβολη του ιβιτς ο μοντεστο τρωει καρτα σε μαρκαρισμα στον βιερινια.
Τι θελω να πω καμια φορα συνομωτουν τα παντα για να χαθει ενα παιχνιδι ποδοσφαιρου.
Και παμε στα αν που δεν τα συμπαθω αλλα θα σας τα πω για να δικαιολογησω αυτο που γραφω παραπανω.
Αν λοιπον ηταν ευστοχος ο φωτακης στο κενο ουσιαστικα τερμα, αν ο παμποριδης εδειχνε καρτα στο μαρκαρισμα του μοντεστο ισως να ειχε βγει αυτος με κοκκινη και οχι ο ιβιτς, αν ο χαβος ειχε καταλαβει οτι ο ιβιτς ειχε τρελαθει θα τον ειχε αποσυρει αλλα πως να αποσυρεις τον καλυτερο για μενα παιχτη σου ως εκεινη τη στιγμη? δυστηχως δεν ειναι μπασκετ να τον βγαλεις 3-4 λεπτα να τον ηρεμησεις, και το μεγαλυτερο αν παλι κατα τη γνωμη μου ΑΝ στη θεση του σακελαριου επαιζε ο λινο οχι μονο δεν χαναμε 3-0 αλλα θα τους ειχαμε βαλει στα διχτυα.
Υ.Γ Ετσι λοιπον ειδα εγω το παιχνιδι, περιμενω τα σχολια σας

Το βαζω και εδω γιατι στο τοπικ του ιβιτς δεν νομιζω οτι θα διαβαστει ιδιαιτερα.