Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 3-0 Σχόλια και παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν
Άβαταρ μέλους
obanebane
Been thanked: 1 time

Re: Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 3-0 Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από obanebane »

Πρεπει να αποδεχτουμε ολοι οτι η ομαδα δεν εχει παιχτες τσιγκολελετες, εχει παιχτες αρσενικους με τσαμπουκα που δεν μπορουν να συγκρατησουν τα νευρα τους (δεν το λεω σαν δικαιολογια αλλα οι περισσοτεροι απο εμας τι θα εκαναν στη θεση τους? γιαυτο καλυτερα να μην κρινουμε τοσο αυστηρα), ακριβως πριν την δευτερη κιτρινη του ιβιτς οπως ειδαμε ολοι ο μοντεστο του ριχνει σκαρια στο γονατο και μενει ατιμωρητη, εχει προηγηθει και η φαση του σαλπι (για μενα δεν ειναι πεναλτι) που ολοι οι παιχτες μας νομιζουν οτι ειναι πεναλτι γιατι ετσι φαινεται με τη πρωτη ματια εδωσαν και ενα γκολ δωρο, βλεπουν οτι ειναι καλυτεροι και παρολα αυτα χανουν με 1-0 ε λοιπον καποιος θα βρισκοταν και θα εχανε την αυτοσυγκεντρωση του.

Και παμε τωρα στις φασεις για να πω και εγω τη γνωμη μου, ολα εγιναν μεσα σε 13 λεπτα ξεκιναμε με τη φαση του γκαρσια με τον ντουντου και οι δυο σηκωνουν ψηλα το ποδι ο γκαρσια προλαβαινει τη μπαλα και ο ντουντου τον βρισκει στο καλαμι με τις σκαρες, η γνωμη μου ειναι οτι αφου και οι δυο κανουν προβολη ψηλα τιμωρειτε ο ντουντου με κιτρινη και τελος, αλλα οπως ολοι ειδαμε ο γκαρσια τον βουταει απο τον γιακα και τον πεταει κατω λες και ηταν φτερο, φανταστειτε λοιπον που εχουν φτασει οι παλμοι και πως εχουν τσιτωθει τα νευρα οποτε δικαιολογημενα τρωει και αυτος καρτα, αν παρατηρησατε απο αυτη τη φαση ξεκιναει ο εκνευρισμος του ιβιτς (τρεχει πρωτος να διαμαρτυρηθει) και καταληγει στη μοιραια για την ομαδα φαση.
Η φαση του ιβιτς ο μοντεστο του ριχνει σκαρια στο γονατο την οποια δεν βλεπει ο παμποριδης η τη βλεπει και κανει τα στραβα ματια και αυτο ειναι το μονο λαθος του, δε δειχνει καρτα οπως επρεπε και αμεσως μετα ερχετε η κοκκινη στον ιβιτς και το παιχνιδι τελειωνει.
Αμεσως μετα την αποβολη του ιβιτς ο μοντεστο τρωει καρτα σε μαρκαρισμα στον βιερινια.
Τι θελω να πω καμια φορα συνομωτουν τα παντα για να χαθει ενα παιχνιδι ποδοσφαιρου.
Και παμε στα αν που δεν τα συμπαθω αλλα θα σας τα πω για να δικαιολογησω αυτο που γραφω παραπανω.
Αν λοιπον ηταν ευστοχος ο φωτακης στο κενο ουσιαστικα τερμα, αν ο παμποριδης εδειχνε καρτα στο μαρκαρισμα του μοντεστο ισως να ειχε βγει αυτος με κοκκινη και οχι ο ιβιτς, αν ο χαβος ειχε καταλαβει οτι ο ιβιτς ειχε τρελαθει θα τον ειχε αποσυρει αλλα πως να αποσυρεις τον καλυτερο για μενα παιχτη σου ως εκεινη τη στιγμη? δυστηχως δεν ειναι μπασκετ να τον βγαλεις 3-4 λεπτα να τον ηρεμησεις, και το μεγαλυτερο αν παλι κατα τη γνωμη μου ΑΝ στη θεση του σακελαριου επαιζε ο λινο οχι μονο δεν χαναμε 3-0 αλλα θα τους ειχαμε βαλει στα διχτυα.

Υ.Γ Ετσι λοιπον ειδα εγω το παιχνιδι, περιμενω τα σχολια σας :opaokara:

Το βαζω και εδω γιατι στο τοπικ του ιβιτς δεν νομιζω οτι θα διαβαστει ιδιαιτερα.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ε..και τι να κάνουμε ρε φίλε.Τι είναι αυτό που λες???Η ομάδα δεν έχει παίκτες φλωράκια...χαίρω πολύ.Εγώ τον ΠΑΟΚ κοιτάω και πως ζημιώνεται.Την τελευταία 3ετία έχουμε εκτεθεί πάμπολες φορές από τα νεύρα τους...και επιπλέον αδικούν τους εαυτούς τους!
:pano:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

obanebane έγραψε:
Το βαζω και εδω γιατι στο τοπικ του ιβιτς δεν νομιζω οτι θα διαβαστει ιδιαιτερα.

Παρακαλώ κ. obanebane να μετρησει θετικως ότι εγω το είδα στο τοπικ του Ιβιτς και μαλιστα συμφώνησα! :lol:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

niko70 έγραψε:Τώρα, είμαι έτοιμος να συζητήσω ότι θέλεις για τις αδυναμίες μας.

Δεκτό...
Παίρνω την ευκαιρία από τη πάσα σου και προχωράω σε κάτι που ήθελα από χτες να το γράψω.

Κάνω ( και δέχομαι ) την υπόθεση εργασίας ότι ο κοραξ δεν ήθελε να σφάξει ΠΑΟΚ .
Απλά τα αμφισβητούμενα ( κατά τη κρίση του εκείνη τη στιγμή, όχι αμφισβητουμενα από εμάς μετά από 2-3 replay) θα τα έδινε το γαύρο.
Προφανώς το πλήθος και η σοβαρότητα αυτών των αμφισβητούμενων φάσεων γίνεται να διαμορφώσει αποτέλεσμα.

Τα παραπάνω τα δέχομαι και πιστεύω ότι ήταν γνωστά από την έναρξη του παιχνιδιού..

Ξεκινάει το ματς.
Τί βλέπουμε?

1) Ενα γαύρο που στα άλλα ματς στο Καραισκάκη πετάει φωτιές στο πρώτο 20λεπτο , να είναι καθηλωμένος από το ΜΥΑΛΩΜΕΝΟ παιχνίδι μας.
2) Μια κερκίδα που (δίκαια) έχει σιγάσει μετά από το αναμενόμενο αρχικό ξέσπασμα.
3) Ενα ΠΑΟΚ να γεμίζει αυτοπεποίθηση όσο περνάνε τα λεπτά και να ψάχνει το γκολ.
4) Γενικά παιχνίδι ποιοτικό.Το καλύτερο 1ο 30λεπτο της Λιγκας. Ελάχιστα σφυρίγματα από το διαιτητή, λίγες διακοπές. Κοινώς ότι παίζεις, το εισπράτεις.

Για εμένα αυτές ήταν οι ιδανικές συνθήκες για εμάς.
Εμφάνιση κλάσεις ανώτερη ακόμα κ από τις περσυνές νίκες μας μέσα εκεί.
Ενδεχομένως η καλύτερη εμφάνιση της 20ετίας μέσα εκεί.
Ενας ΠΑΟΚ που νόμιζες ήταν ευρωπαική ομάδα που δε μασάει από έδρες κ μ@Λ@κίες.

Μεχρι εδώ ελπίζω να συμφωνείτε όλοι σας. Το κοράκι τονίζω ήταν ΑΟΡΑΤΟ

Συνεχίζω...
Τρώμε το γκολ. Ενα λάθος , μια στιγμη αδράνειας μας στοιχίζει. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.

Τί περιμένω? Να συνεχίσω έτσι , να βγάλω ποδοσφαιρικό εγωισμό , να μη δεχτώ το παιχνίδι της τύχης και να σκυλιάσω. Να είμαι μυαλωμένος και ΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟΣ.

Τί βλέπω?

Από τη σέντρα κ μετά ..νεύρα. Πολλά νεύρα.

Ατομισμός απο παίκτες για να χρησθούν ήρωες.
Αρχισε ο Ζουέλα τις κοκορομαχίες με Ριέρα.
Αρχισαν τα καροτσάκια στον αβρααμ επειδή έπεσε στη περιοχή μας, εκεί στο κόρνερ
Συνέχισαν οι άλλοι, οι γαυροι.
Σκληρά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν.
Πάω με νταηλίκι κ τσαμπουκά να πάρω ένα ματς το οποίο το είχα πιο απλά...αγωνιστικά.

ΑΝΑΓΚΑΖΩ ΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ
ΑΝΑΓΚΑΖΩ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ

Ηταν λογικό ότι αν σφύριζε πολύ ο κόραξ , τα πιο πολλά θα τα έπαιρνε ο γαύρος.
Ηταν λογικό ότι άμα ξύπναγε η κερκίδα θα δημιουργούσε ακόμα μεγαλύτερη πίεση στο διαιτητή.

Για μένα εκείνη τη στιγμή ήταν σα να βλέπω ολη την ιστορία του ΠΑΟΚ μπροστά μου.
Ολη όμως.

Περίμενα να αντιδράσω ψύχραιμα και μυαλωμένα. Αυτό θα με κάνει πρωταθλητή κάποτε.
Αν καταφέρω αυτό θα έχω κερδίσει τη μεγαλύτερη μάχη από όλες στην Ιστορία μου.
Τη μάχη απέναντι στον εαυτό μου.

Δυστυχώς δε το έκανα...Μάσησα...Έπαιξα το παιχνίδι τους.

Γι'αυτό απογοητεύτηκα

Ναι , ίσως έχετε δίκιο κάποιοι που λέτε για 2-3 φάσεις.
Για μένα αυτές είναι σταγόνα στον ωκεανό της ικανοποίησης που θα είχα αν έβλεπα ΣΩΣΤΗ αντίδραση.
Γι'αυτό και έχω τρελαθεί.

Αυτά και συγγνώμη αν κούρασα
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

tolis14 έγραψε:
8emis4 έγραψε:Για μένα, είναι πραγματικά ακατανόητο, για να μη πω τραγικό, λίγες ώρες μετά από μια τέτοια παλικαρίσια μάχη από την ομάδα μέσα στο πλέον βρωμερό γήπεδο της ελλάδας (έστω με τα όσα μεμονωμένα λάθη έκαναν παίχτες μας) να μη δίνουμε απλόχερη και απόλυτη στήριξη σε αυτήν την ομάδα και σε ΟΛΟΥΣ τους παίχτες της!

Στους παίχτες αυτούς με τεραστια @@ κι όχι σαρδελογατάκια. ΤΡΑΓΙΚΟ

Ούτε πρόβατα που τρώμε κουτόχορτο, αλλα ούτε και πρόβατα για σφαγή.

Εάν η Τούμπα δεν γεμίσει με τον Ατρόμητο, δεν μας αξίζει ούτε η B Εθνική
.

υγ1. Παίχτες του ΠΑΟΚ μονο ένα σας προσάπτω. Βρίζουν την νεκρή μάνα του συμπαίκτη σας και δε σηκώνεστε να φύγετε από το γήπεδο??

υγ2. Γαύροι μ@υνιά

Το να φωναζει ενα ολοκληρο γηπεδο εμετικα συνθηματα ειναι απαραδεκτο....Και οσοι ειναι παλιοτεροι θα θυμουνται ενα παιχνιδι του ΠΑΟΚ με τον βαζελο, οπου ολοκληρη Τουμπα εβριζε εν χορω την πεθαμενη μανα του Σαργκανη...αυτο δειχνει οτι βλακεια υπαρχει παντου...παρολα αυτα, οι παικτες ειναι επαγγελματιες και δεν πρεπει να επηρεαζονται απο αυτα....

Φιλε μου, αναμφίβολα τέτοια εμετικά, όπως λες κι εσύ συνθήματα, δεν είναι "προνόμιο" των γαύρων. Στο παρελθόν έχω έρθει στα χερια με παοκτσήδες που έβριζαν μάνες και νεκρούς. Προσωπικά δεν τα θεωρώ απλά εμετικά (μαζί με τα ρατσιστικά), αλλα και λόγο για οριστκή διακοπή ενός αγώνα και βαριά τιμωρία. Η κατρακυλα με τους κάφρους στα ελληνικά γήπεδα δεν έχει τελειωμό, όπως βεβαια και η κατρακυλα της ελληνικής διαιτησίας, της διαφθοράς και της βρωμιάς του ελληνικού πρωταθλήματος, της άθλιας προπαγάνδας του τύπου.
Μέσα σε αυτές τις απίθανες και άκρως αντιεπαγγελματικές συνθήκες λοιπόν, δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για παίχτες επαγγελματίες!
Είναι το λιγότερο οξύμωρο. Το αυτονόητο, το ελάχιστο, θα ήταν οι παίχτες να πηγαίνουν να παίξουν ποδόσφαιρο, ούτε να τους βρίζουν τη νεκρή μάνα, ούτε να τους πετάνε μπουκάλια του ενάμιση λίτρου, ούτε να τους σπάνε ατιμώρητα οι αντίπαλοι τα πόδια.
Όχι φιλε μου, σε τέτοιες συνθήκες ζούγκλας και πολεμου, δε θέλω επαγγελαμτίες, θέλω παίχτες με προσωπικότητα και cojones
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

[youtube]RYWSnUGMMck[/youtube]

υ.γ. η μεταφραση του δικου μας τα σπαει... :opaokara:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ας το μεταφέρουν οι μοδς όπου θεωρούν καλύτερα...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_4672.html
ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΥΡΙΤΖΗΣ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΠΑΟΚ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΟΤΙ ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΣΤΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ?
ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ.

Εγώ αυτό που έχω να πω είναι λ^ριτζη + οικ^νόμου εύχομαι να σας βρει κ^ρκίνος μ@^νόσκυλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος novito την Δευ 22 Νοέμ 2010, 15:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: προσθήκη κειμένου
Άβαταρ μέλους
sakisxxx

Δημοσίευση από sakisxxx »

Ξαναχτυπησαν τα λαμογια......Λ^ριτζη + οικ^νόμου ολα τα λεφτα σας να τα δωσετε σε φαρμακα........ :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Has thanked: 1 time
Been thanked: 7 times

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Γιατί ασχολούμαστε με τον κάθε τυχόντα δημοσιογράφο;
Ας τους να λένε, μαζί με τον Babis Papadimitriou, ότι το μνημόνιο είναι η μόνη λύση...
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Κανένα παράπονο απο την ομάδα συλλογικά δεν έχω, ούτε απο τη διαχείρηση του ματς απο τον Χαβο.
Το σκορ για μενα είναι πλασματικο και το ματσακι το πήρε (βασικα) το παμπονηριδιον.
1 φαση είναι πεναλτι. Αυτη του κοντου. Το πέσιμο του Βιερίνια είναι θέατρο και είναι κρίμα γιατι αμαυρωνει την εικόνα του. Για τη φάση του χεριου στο τοιχός νομίζω πως έιναι τουλάχιστον αστείο να το συζητάμε.
Αλλα η φαση του πεναλτι είναι πεντακάθαρη παραβαση κ αποβολη. Δεν δόθηκε. Τωρα αν το παμπονηρίδιον είναι χοντρός, κακός, ασχημος, αργός ή στημένος (ή και όλα αυτα μαζι) ουδόλλως μ' ενδιαφερει.
Μας χρώσταγε κ μια αποβολη που ποτε δεν εγινε. Με τον ίδιο "εκνευρισμενο" τρόπο αντεδρασε και ο Βλάνταν κ το πλήρωσε. Κανονικά θα έπρεπε κ οι δύο ομαδες να παιζουν με δεκα.
Όταν φτασαμε να παίζουμε με 10 (και με 9 για αρκετη ώρα) πλεον ο γαυρος εκανε παρτυ στη περιοχή μας και φυσιολογικα εφτασε σε αυτο το πλασματικο σκορ.
Αν είναι να είμαστε ΤΟΣΟ ΛΑΡΤΖ ΠΙΑ που δεν βλέπουμε ΟΥΤΕ καταφανεις αδικίες είς βαρος μας τοτε εγω λέω να προτείνουμε στο τηγανι να παιζουμε απο την αρχη με 10 κ 1-0 να ξεκιναει το ματς αλλα γ@μο τη κοινωνία μου να δουμε κ μεις ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ 50-50 ΝΤΟΜΠΡΑ Κ ΑΝΔΡΙΚΙΑ.

Σε τα μας, σίγουρα ο "διαλογος" Γκαρσια γαυρων δεν ταιριάζει στα φαντεζι γηπεδα-μπουτικ-shopping mall. Ε και; στα τετοια μας ο καθωςπρεπισμος. Ημαρτον πια με το κυριλικι.
Το μονο μου παραπονο απο τον κοντο είναι τρισύλλαβο: ΣΟΥ-ΤΑ-ΡΕ...
Όλοι αρκετα καλοι, πλην Σακελλαρίου κ κοντου, που ήταν μέτριοι και Μπους που ήταν κακος.
Ο Χάβος αρκετα λογική προσέγγιση του παιχνιδιου, δεν εχει πάντως τη δυνατότητα να ηρεμήσει τους παίχτες. Ακόμη "ξεχασε" να δοκιμάσει Βιερίνια δεξιά.

Αυτα, δεν τρέχει καστανο, άλλα ματς τα κλαίω περισσότερο, έχουμε ακόμη πολύ πολύ δρομο.
Ψυχραιμία, υπομονή και προπονητης.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

καλα ειπανε τετοιο πραγμα οι κυριλατοι και πολιτισμενοι .....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

http://www.skai.gr/1003/producer/?prodid=53
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΥΝΗΜΑ ...ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΝ ΑΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΣΥ ΠΟΥ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΧΥΔΑΙΑ ?
Άβαταρ μέλους
tonygr

Δημοσίευση από tonygr »

απαντω στον φιλο που μου εστειλε σε εμενα και ενος ακομη αδερφου το παρακατω μηνυμα

Επίσης είστε οι μόνοι που δεν καταλάβατε οτι η ομάδα δεν είχε δεξί μπακ για να ξεκινήσει σήμερα και κράζετε που έπαιξε ο Ζουέλα εκεί ενώ στην αποστολή είχαμε 4,5 αμυντικούς......
2ον Ο Ίβιτς ήταν πάρα πολύ καλός για 57'... αν είχε σκοράρει να δω τι θα λέγατε τώρα....
3ον Αφού δε χωράει ο Φωτάκης στον άξονα τον έβαλε δεξιά... ως δεξί χαφ που συγκλίνει στον άξονα και όχι ως εξτρέμ...

4ον Για τον αβράμη τον "απροσπέλαστο" τα λόγια είναι περιττά...[/quote]

Τι εννοεις οτι δεν ειχε δεξι μπακ?? δλδ ο μπουσαιντι είναι εξτρεμ?? φιλε μου δεξι μπακ είναι και σαφος θα είναι καλυτερος από έναν παιχτη που μπορει να είναι αμυντικός αλλα δεν είναι γρηγορος για να παιξει στα ακρα και σαφος δεν ξερει και την θεση και επισης δεν ειμαι κατά στο να παιξει ο Ιβιτς αλλα ειμαι καθετα αντιθετος στο να παιξει ο φωτακης στα ακρα και φανταζομαι να το ειδες αυτό και να συμφωνεις … δεν καταλαβα γιατι ντε και καλα επρεπε να παιξει και ο φωτακης!! Υπαρχουν παιχνιδια που μπορει και πρεπει να παιζει και αλλα που όχι !!! .. και για να ολοκληρωσουμε την μικρη ανιτπαραθεση μας και για να σε φτιάξω λιγο παραπανω εχω να σου πω ότι όπως κραζαμε τον σαντος για την πληρη ατολμια του στο να παιξει λιγο πιο επιθετικα και να ψαξει για το γκολ όπως κραζατε (όχι εγω) τον δερμιτζακη για την υπερμετρη επιθετικοτητα ετσι τωρα θα τα ακουσει και ο χαβος για τις λαθος επιλογες του …για αλλαγες δεν κανω κουβεντα γιατι δεν το εχει.
Οσο για τα πεναλτι που ακουω!!! Τι να πω ρε παιδια!! Αν και δεν βλεπω κατι μεμπτό εχω να πω ότι εδώ δεν μας δωσαν πεναλτι μαρς με Ολ.Βολου με ξανθη από τους ορισμους με ρουλι το ιδιο και μαλιστα στην τουμπα με βαζελο την κοκκινη που μπορει να αλλαξει το παιχνιδι και τελος στην καβαλα που η φαση επισυρει και φυλακιση 3 μηνων και εσεις θελετε να σας δωσει Ο ΠΑΜΠΟΡΔΙΔΗΣ πεναλτι στο τηγανι και μαλιστα σε φαση σαν και αυτην??? Αυτά δεν γινονται ρε αδερφια !! για μενα παντος και εντελως αντικειμενικα ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Συνεχίζω να πιστεύω ότι η μόνη περίπτωση κατά την οποία αδικηθήκαμε χθες ήταν η φάση Ντουντού - Γκαρσία κατά την οποία ο Ντουντού έπρεπε να πάρει κίτρινη για το χτύπημα στον Γκαρσία (την οποία και πήρε), και δεύτερη κίτρινη (την οποία ουδέποτε πήρε) γιατί όντας πεσμένος κάτω επιχειρεί να ξανακλωτσήσει τον Γκαρσία εκτός φάσης.

Πέναλτι δεν ήταν κανένα από τα τρία, όπως επίσης και το 2ο γκολ είναι πεντακάθαρο και δεν υπάρχει ούτε υποψία οφσάιντ.

Σε καμία περίπτωση λοιπόν δε μπορούμε να μιλάμε για σφαγή. Εξώφυλλα εφημερίδων όπως αυτό των σημερινών Σπορ του Βορρά είναι εμετικά και μας ντροπιάζουν.

Από χθες και όλη μέρα σήμερα σκεφτόμουν ότι η διοίκηση θα έπρεπε να τιμωρήσει με πρόστιμο τον Ίβιτς για τις 2 ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ κάρτες και την συνεπακόλουθη αποβολή που μας στέρησαν τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο, που βάσει εικόνας αγώνος, δικαιούμασταν αναμφίβολα. Χαίρομαι που μόλις διάβασα ότι ο Σέρβος ζήτησε από μόνος του να τιμωρηθεί με πρόστιμο. Με δικαιώνει, γιατί πάντα θεωρούσα ότι είναι παλικάρι.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

giapas έγραψε:
niko70 έγραψε:Τώρα, είμαι έτοιμος να συζητήσω ότι θέλεις για τις αδυναμίες μας.

Δεκτό...
Παίρνω την ευκαιρία από τη πάσα σου και προχωράω σε κάτι που ήθελα από χτες να το γράψω.

Κάνω ( και δέχομαι ) την υπόθεση εργασίας ότι ο κοραξ δεν ήθελε να σφάξει ΠΑΟΚ .
Απλά τα αμφισβητούμενα ( κατά τη κρίση του εκείνη τη στιγμή, όχι αμφισβητουμενα από εμάς μετά από 2-3 replay) θα τα έδινε το γαύρο.
Προφανώς το πλήθος και η σοβαρότητα αυτών των αμφισβητούμενων φάσεων γίνεται να διαμορφώσει αποτέλεσμα.

Τα παραπάνω τα δέχομαι και πιστεύω ότι ήταν γνωστά από την έναρξη του παιχνιδιού..

Ξεκινάει το ματς.
Τί βλέπουμε?

1) Ενα γαύρο που στα άλλα ματς στο Καραισκάκη πετάει φωτιές στο πρώτο 20λεπτο , να είναι καθηλωμένος από το ΜΥΑΛΩΜΕΝΟ παιχνίδι μας.
2) Μια κερκίδα που (δίκαια) έχει σιγάσει μετά από το αναμενόμενο αρχικό ξέσπασμα.
3) Ενα ΠΑΟΚ να γεμίζει αυτοπεποίθηση όσο περνάνε τα λεπτά και να ψάχνει το γκολ.
4) Γενικά παιχνίδι ποιοτικό.Το καλύτερο 1ο 30λεπτο της Λιγκας. Ελάχιστα σφυρίγματα από το διαιτητή, λίγες διακοπές. Κοινώς ότι παίζεις, το εισπράτεις.

Για εμένα αυτές ήταν οι ιδανικές συνθήκες για εμάς.
Εμφάνιση κλάσεις ανώτερη ακόμα κ από τις περσυνές νίκες μας μέσα εκεί.
Ενδεχομένως η καλύτερη εμφάνιση της 20ετίας μέσα εκεί.
Ενας ΠΑΟΚ που νόμιζες ήταν ευρωπαική ομάδα που δε μασάει από έδρες κ μ@Λ@κίες.

Μεχρι εδώ ελπίζω να συμφωνείτε όλοι σας. Το κοράκι τονίζω ήταν ΑΟΡΑΤΟ

Συνεχίζω...
Τρώμε το γκολ. Ενα λάθος , μια στιγμη αδράνειας μας στοιχίζει. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.

Τί περιμένω? Να συνεχίσω έτσι , να βγάλω ποδοσφαιρικό εγωισμό , να μη δεχτώ το παιχνίδι της τύχης και να σκυλιάσω. Να είμαι μυαλωμένος και ΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟΣ.

Τί βλέπω?

Από τη σέντρα κ μετά ..νεύρα. Πολλά νεύρα.

Ατομισμός απο παίκτες για να χρησθούν ήρωες.
Αρχισε ο Ζουέλα τις κοκορομαχίες με Ριέρα.
Αρχισαν τα καροτσάκια στον αβρααμ επειδή έπεσε στη περιοχή μας, εκεί στο κόρνερ
Συνέχισαν οι άλλοι, οι γαυροι.
Σκληρά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν.
Πάω με νταηλίκι κ τσαμπουκά να πάρω ένα ματς το οποίο το είχα πιο απλά...αγωνιστικά.

ΑΝΑΓΚΑΖΩ ΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ
ΑΝΑΓΚΑΖΩ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ

Ηταν λογικό ότι αν σφύριζε πολύ ο κόραξ , τα πιο πολλά θα τα έπαιρνε ο γαύρος.
Ηταν λογικό ότι άμα ξύπναγε η κερκίδα θα δημιουργούσε ακόμα μεγαλύτερη πίεση στο διαιτητή.

Για μένα εκείνη τη στιγμή ήταν σα να βλέπω ολη την ιστορία του ΠΑΟΚ μπροστά μου.
Ολη όμως.

Περίμενα να αντιδράσω ψύχραιμα και μυαλωμένα. Αυτό θα με κάνει πρωταθλητή κάποτε.
Αν καταφέρω αυτό θα έχω κερδίσει τη μεγαλύτερη μάχη από όλες στην Ιστορία μου.
Τη μάχη απέναντι στον εαυτό μου.

Δυστυχώς δε το έκανα...Μάσησα...Έπαιξα το παιχνίδι τους.

Γι'αυτό απογοητεύτηκα

Ναι , ίσως έχετε δίκιο κάποιοι που λέτε για 2-3 φάσεις.
Για μένα αυτές είναι σταγόνα στον ωκεανό της ικανοποίησης που θα είχα αν έβλεπα ΣΩΣΤΗ αντίδραση.
Γι'αυτό και έχω τρελαθεί.

Αυτά και συγγνώμη αν κούρασα

Δεν με κούρασες. Πολύ σωστή προσέγγιση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνων”