οοοοοο ΠΑΟΚΑΡΑ εχω τρελα μες στο μυαλο.....

ΠΑΟΚ Είσαι..DC έγραψε:Ρε σεις .... νικήσαμε την 3η της Ισπανίας ... και μας αδικεί και το σκορ ...
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/matches/season=2011/round=2000128/match=2002991/postmatch/report/index.html#vieirinha+vanquishes+villarreal
Δεν είναι έτσι αδερφέ. Αν χάσουμε απο Δυναμό με 2-0 περναει αυτή..Alastor έγραψε:απλα κερδιζεις την μπριζ και δε σε νοιαζει μετα τα υπολοιπα ματς......και μετα πας στο ζαγκρεμπ να διεκδικησεις πρωτη θεση στον ομιλο
Γιατι φιλε μου?ABALAEA2 έγραψε:Δεν είναι έτσι αδερφέ. Αν χάσουμε απο Δυναμό με 2-0 περναει αυτή..Alastor έγραψε:απλα κερδιζεις την μπριζ και δε σε νοιαζει μετα τα υπολοιπα ματς......και μετα πας στο ζαγκρεμπ να διεκδικησεις πρωτη θεση στον ομιλο
Φοβερή κερκίδα φοβερή βραδιά!!!
Γιατί είμαστε ισόβαθμοι. Κερδίζουμε Μπρίζ πάμε στους 10. Χάνει η Ντυναμό απο Βιγιαρεάλ και κερδίζει εμάς 2-0, έχουμε και οι 2 απο 10 και στην ισοβαθμία μας τρώει. Εκτός αν δεν κερδίσει η Βιγιαρεάλ την Μπρυζ...Da_Paok έγραψε:Γιατι φιλε μου?ABALAEA2 έγραψε:Δεν είναι έτσι αδερφέ. Αν χάσουμε απο Δυναμό με 2-0 περναει αυτή..Alastor έγραψε:απλα κερδιζεις την μπριζ και δε σε νοιαζει μετα τα υπολοιπα ματς......και μετα πας στο ζαγκρεμπ να διεκδικησεις πρωτη θεση στον ομιλο
Φοβερή κερκίδα φοβερή βραδιά!!!