Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
KalamarGiannis έγραψε:σχεδόν με το ζόρι και λόγω των περσινών απίθανων γλιτώνει για μένα την είσοδο στη χειρότερη πεντάδα...ο φίλος μου ο Τρικ κρίνεται αυστηρός! χε
Αν συνεχίσει έτσι σε 3-4 αγώνες θα τον φάει τον Τζόρνταν και τον Γκιλέσπι μη σου πω! Μακάρι να με διαψεύσει πανηγυρικά και να τον βάλω στο τόπικ με τον Κόρφα, τον Τρέβορ Ράφιν, τον Φράνκι Κινγκ και τον Μούλα..
Εσύ μάλλον πρέπει να παίζεις εκτός και χωρίς τηλεοπτική κάλυψη, δεν εξηγείται αλλιώς. Μια φορά όμως είπες να παίξεις καλά και χάσαμε! Τα στατιστικά σου με 25 πόντους, 7 ριμπάουντ (!) και 4 ασίστ δείχνουν ότι έκανες πολύ καλή εμφάνιση και μάλιστα ήσουν και αλάνθαστος!
Το γεγονός ότι είχες 2/5 βολές προφανώς θα οφείλεται και στην κούραση από τα σχεδόν 40 λεπτά που έπαιξες, ενώ τα 8 τρίποντα που σούταρες τα παραβλέπω, γιατί πολύ σε έκραξα τελευταία και πρέπει να είμαστε και δίκαιοι. Δε μπορώ να πειστώ όμως πως οργάνωσες και καλά τις επιθέσεις ή έπαιξες καλή άμυνα (αυτό θα μας το πούν τα παιδιά που σε είδαν), αλλά αν συνεχίσεις έτσι κάνοντας τουλάχιστον αυτά που έκανες σήμερα, τότε τα λεφτά σου θα τα βγάλεις και θα επισκιάσεις τα υπόλοιπα χτυπητά σου ελλατώματα. Μπράβο από μένα και μακάρι να σε κράζω και να παίζεις έτσι σε κάθε επόμενο αγώνα!
και στα 2 παιχνίδια που έπαιξε καλά (ή καλύτερα σκόραρε καλά) ο gray, o donnie ήταν ανύπαρκτος. τυχαίο? δε νομίζω...
δεν ξέρω, σήμερα πιθανότατα έκανε το καλύτερο του ματς βάσει στατιστικών αλλά από την άλλη, χέστηκε η φοράδα στ αλώνι. γι ακόμη μία φορά δεν μου γέμισε καθόλου το μάτι. είναι πολύ μαλθακός, δεν φαίνεται να επικοινωνεί με τους συμπαίκτες του, η λέξη ηγέτης προφανώς είναι αστεία να του την προσδώσουμε (θα τον έλεγα ηγέτη αν έπαιζε στον ηλυσιακό), μπορεί να διαβάζει σχετικά καλά την 1on 1 άμυνα επάνω του με σκοπό να σκοράρει όμως και όχι να πασάρει (μου θυμίζει τον wesley snipes στο white men can t jump) αλλά κατά τα άλλα ΔΕΝ.
το ό,τι πήρε το 1/3 περίπου των σουτ (20/63) δεν μπορεί να τιμάει σήμερα έναν playmaker, ειδικά σε μία ομάδα που έχει άλλους 3 αμερικανούς στο ρόστερ της... με μία καλή πίεση από τους αντιπάλους με αναλώσιμους παίκτες και εκμεταλλευόμενοι τη διαιτησία εντός που πάντα είναι φιλική (κάτι που θα γίνεται συνέχεια από καλούς coach στυλ μπαρτζώκα-αλεξανδρή) θα χαλάμε τα πρώτα 10-15 sec μην στήνοντας play, μην εκμεταλλευόμενοι τις περιστροφές με αποτέλεσμα τις μισές επιθέσεις να τις χαλάμε (ή να βάζουμε καλάθια στο τέλος από το old school Παίξιμο του Gray). ε όταν μας πηγαίνουνε σε αργό ρυθμό (και στους 65 πόντους), άμα χαλάμε τις μισές επιθέσεις ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΔΙΑΟΛΕ???
Δεν μπόρεσα να δω πολλά παιχνίδια και σίγουρα σε κανένα δεν με έπεισε. Αλλά δεν νομίζω να χρίστηκε ποτέ ηγέτης. Έχουμε πέσει όλοι επάνω του (όχι άδικα) και μας ξεφεύγουν οι μετριότατες εμφανίσεις του Γκετσεφσκι ο οποίος πρέπει να έχει και μεγαλύτερο συμβόλαιο (αν δεν κάνω λάθος) αλλά και που γνωρίζει καλά πλέον τα κατατόπια και δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Πιστεύω λοιπόν πως δεν μόνο ο Γκρευ το πρόβλημα (ο IRΑ καλύπτει εν μέρει) αλλά και ο θόδωρος που κωλοβαραει φέτος.
Παιδια δεν χρειαζεται να το κουραζουμε το θεμα,το παλικαρι σιγουρα δεν ειναι playmaker.Το μονο παιχνιδι που μπορει να κανει ειναι να κουραζει την μπαλλα κρατωντας την πολυ στα χερια για να περασει τον πρωτο αντιπαλο και να κινηθει προς το καλαθι οπου ομολογουμενως το τελειωμα φαινεται να το εχει.Αυτο θελουμε απο τον ασσο οταν εχουμε οπως λεει και ο palok αλλους 3 αμερικανους και 2 παιχτες οπως ο γκετσε και ο παπαδοπουλος? Σωστα γραφει ο κωστας για τον γκετσε αλλα ο σκοπιανος ειναι κλασσικος παικτης που αναδυκνυεται μεσα απο το παιχνιδι και ειδικα απο το παιχνιδι του ασσου.Να του δωσεις την μπαλλα λιγο πριν το τελος της επιθεσης να παιξει ενας με ενας (οπως κατεληγαν σημερα ολες οι επιθεσεις που δεν τελειωνε ο γκρει) και με πιεση χρονου δεν εχει νοημα.Πρεπει αργα η γρηγορα να αποφασισει ο Σουλης τι μπασκετ θελει να παιξει.
πολυ σωστα!σε ολα ++++.το προβλημα του θοδωρα ξεκινα απο τον πλει μεικερ.ακομη ο γκετσε ειναι παικτης που σταθερα ανεβαζει την αποδοση του σιγα σιγα και μετα το πρωτο μισο.το ιδιο εκανε και περσυ.στην αρχη δεν βλεποταν!το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει καποιος να κουμανταρει την ομαδα.ισως αν υπηρχε ενας πλει μεικερ της προκοπης ο γκρει να ηταν καλος για ειδικες καταστασεις στο παιχνιδι, μας αλλα αυτο ειναι πολυτελεια για τον παοκ.
Δεν διαφωνώ για την ανικανότητα του γκρευ. Βλέπω όμως πως και σε αυτό το ναυάγιο ρίχνουμε όλες τις ευθύνες επάνω του. Δεν νομίζω πως ήταν ο χειρότερος (χωρίς να δω το ματς) ώστε να συγκεντρώνει και πάλι όλα τα πυρά.
Σίγουρα η έλλειψη άσσου δημιουργεί έντονα προβλήματα σε μία ομάδα αλλά βλέπω άλλους παίκτες να μπορούν να διακριθούν σε κάποια ματς (πχ Λάζος, Μάρσαλ) και ας μην έχουμε άσσο. Επίσης ούτε πέρυσι είχαμε άσσο αλλά ο Θόδωρας κατάφερε να είναι σταθερά θετικότατος. Άρα δεν του φταίει η έλλειψη ικανού άσσου. Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά και δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Αυτό μπορεί να το επικαλεστεί ο Γκρέυ ο Μαρσαλ κλπ αλλά όχι αυτός. Γίνομαι αυστηρός αλλά από το καλοκαίρι δεν επιθυμούσα την παραμονή του (παρά την σχεδόν τέλεια περσινή χρονιά του).Ήθελα κάτι πιο αθλητικό και γρήγορο. Ελπίζω να ανέβει γιατί δεν έχουμε πολυτέλεια ντεφορμαρίσματος βασικών παικτών.
Κι εγώ προσπαθώ να καταλάβω πως θα τα είχαμε πάει μέχρι σήμερα με ένα μαύρο 4-5 στην θέση του θόδωρα και με ένα μέτριο προς το καλό άσσο. Μάταια όμως......
Οι περσινοι μας ασσοι ναι μεν δεν ηταν ασσοι (ντελι,μονρο) αλλα ο μεν πρωτος προερχεται απο μια σχολη που τα βασικα του μπασκετ τα ξερουν ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΚΑΛΑ και ο δευτερος με την ταχυτητα και την τρελλα του ανοιγε το παιχνιδι και εδινε τρελλους ρυθμους κατα διαστηματα.Φετος δεν εχεις ουτε το ενα ουτε το αλλο εχεις μονο τον μακγκραθ που τα στοιχεια του ακροβατουν αναμεσα στους 2 χωρις ομως να εχει την προσωπηκοτητα τους και ουτε μαλλον και την ποιοτητα.Προσωπηκα μου λειπει (ελεος τι λεω θεε μου) μεχρι και ο καυκης που εβγαζε ενεργεια στο γηπεδο.Η φετινη πρεπει να ειναι η πιο ραθημη ομαδα που θημαμαι σε βαθμο εκνευρισμου,χαρακτηριστικα στο τελος της κανονικης παιρνει το reb ο λαζος στα 4 sec και αν δεν του φωναζαμε μαλλον δεν θα εδινε πασα με αποτελεσμα να την δωσει στο 1 και να γινει σουτ απο το κεντρο.
Καμια 10ρια μαζι με playoff αλλα αναφερθηκα σε αυτον καθως με εκεινον στο ροστερ εγινε το σερι νικων και με τις 4 εκτος εδρας και νοημα εχει να διδασκομαστε απο πετυχημενες συνταγες οχι απο το περσινο ξεκινημα γι'αυτο αλωστε και επεμενε ο σουλης στην παραμονη του.