Πέφτει η νύχτα στο Palermo...
Re: Πέφτει η νύχτα στο Palermo...
Προς Παπαναστασίου μεριά δεν είναι αυτός με το άβαταρ με μάσκα Γκαρσία που μιλάει υποχθόνια υπολήψεις δεν θα θίξουμε ονόματα δεν θα πούμε αν και ο Poyman αθώος δεν δείχνει. 

- Paokintepo
gika έγραψε:Με το που αρχίσαμε να παίζουμε κάποια βγήκε! Χώρια που ήταν η πρώτη που κατηγόρησε κάποιον....
Χμμμ...
εμενα λες ρε συμπαθεια?
- Paokintepo
μηπως επαληθευομαι???μηπως>????poyman έγραψε:διαβαζω ..... διαβαζω ..... moican... τι λεει.... το αιμα απο τα χερια το επλυνες..???? ?![]()
:lol
gash ... κι εσυ λιγο απο το παντελονι πρεπει... εχει κατι σταγονες......![]()
![]()
![]()

εγώ πάλι τρέχοντας στους δρόμους του Παλέρμο, πέτυχα ένα μουν%οπανο με χαϊμαλιά και ένα τσαντάκι μέσης περασμένο στον ώμο να ψάχνει που θα ξεκοκαλίσει 250 χιλιαρικάκια;;;;
α ρε φούστη μου... που είναι ένας δολοφόνος όταν τον χρειάζεσαι...
novito έγραψε:αφηστε τη γειτονια μας ησυχη μεσιε... αντε γιατι...poyman έγραψε:εγω....??????????? αααααα ελεος.... να πατε προς παπαναστασιου για ρουφ... οχι ευοσμο...αντε....![]()
υ.γ. ειπαμε για ολα φταιει ο μοϊκανος...! ΤΕΛΟΣ!
για να καθαρισει η περιοχη διωξε το κτιριο τις ασφαλειας πρωτα.... ααααα και εσυ στην λιστα τον δολοφονων...... πολυ απολυτος μας εγινες .........

- Paokintepo
novito έγραψε:μοϊκανε εμεις φταιμε?? ακομα και το αβαταρ σου καλυμμενο προσωπο εχει.... ολα καταληγουν εκει που πρεπει τελικα...
αχααααα και αλλο στοιχειο εναντιον σου μοιακανε!!ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΙΣ καλυμενο το προσωπο!!
Και μόνο που έκανε παράθεση η χίπισσα απο το Ντεπό μας έδειξε πόσα αργύρια έλαβε σε Λιρέτες.
Εμείς ψάχνουμε για δολοφόνους και η φίλη μας έλειπε για να λάβει το τσεκ.
Εμείς ψάχνουμε για δολοφόνους και η φίλη μας έλειπε για να λάβει το τσεκ.

- Paokintepo
με κατηγορεις εσυ γκασουλι για ρουφιανια??? ε ρε χιπι χιπι σεικ που το θες!!
-
Μοϊκανέ άλλαξε αβαταρ ρε σύ..
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ρε να μη μπορώ να μιλήσω, ρε να μη μπορώ...
Ενημερώνω από τώρα, ότι στην επόμενη παρτίδα ψάξτε να βρείτε άλλον.. μα^άκα, εγώ τέτοιο χαβαλέ δεν τον ξαναχάνω.-
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ρε να μη μπορώ να μιλήσω, ρε να μη μπορώ...
Ενημερώνω από τώρα, ότι στην επόμενη παρτίδα ψάξτε να βρείτε άλλον.. μα^άκα, εγώ τέτοιο χαβαλέ δεν τον ξαναχάνω.-
γυναικες γκας, τι να πεις... ατιμη φαρα... για τα λεφτα τα κανουν ολα...

interad έγραψε:εγώ πάλι τρέχοντας στους δρόμους του Παλέρμο, πέτυχα ένα μουν%οπανο με χαϊμαλιά και ένα τσαντάκι μέσης περασμένο στον ώμο να ψάχνει που θα ξεκοκαλίσει 250 χιλιαρικάκια;;;;
Σιγά μην του ζήτησες και αυτόγραφο!
Σίγουρα ο δήμαρχος είναι ο μόνος νεκρός?
novito έγραψε:γυναικες γκας, τι να πεις... ατιμη φαρα... για τα λεφτα τα κανουν ολα...![]()
![]()
![]()
πεστο σωστα..... " πεταμε λεφτα "
και " αν ηταν σωστες θα ειχε και ο θεος μια "

μοϊκανε προσεχε μη στην πεσουν οι ... γουνες....moican4 έγραψε:και ο νοβι,εχει εναν που
κανει σσσ ,αρα πρεπει να
ειναι ο ρουφ...

- Paokintepo
για αγαπη ναι για λεφτα οχι αρα κοιτατε αλλου!!!!ρε τι εγινε ψαξτε τον δολοφονο και αφηστε το γυναικειο παντοδυναμο φυλο ησυχο!!αντε για ολα εμεις σας φταιμε μπεμπηδες!!αιωνια μωρα!