Μario Beretta

Άβαταρ μέλους
Pegasus

Re: Μario Beretta

Δημοσίευση από Pegasus »

Και οι Ιταλοί ΑΡΔ συναγωνίζονται άνετα τους δικούς μας. Τελοσπάντων...

Οι δημοσιογράφοι καλά κάνουν και είναι επιφυλακτικοί. Είναι τακτικές δημοσιογράφων άλλων ομάδων, εντός κι εκτός πόλης, να χρυσώνουν ό,τι έρχεται και να απαξιώνουν ό,τι φεύγει έχοντας μνήμη χρυσόψαρου. Μπορεί να το κάνουν από πίκρα για το ο-θεός-βοηθός-μου ρεπορτάζ ή αποκλειστικότητα που έχασαν. Έστω κι έτσι όμως, η "γραμμή" τους δε μού φαίνεται ύποπτη. Είχατε δεν είχατε, με κάνατε και τους διάβασα.... Τα θέλει κι εμένα...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ο Μάριο Μπερέτα εμφανίζεται ικανοποιημένος από την απόκτηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και ήδη σχεδιάζει τα πλάνα του για την νέα περίοδο με τον διεθνή επιθετικό να προορίζεται για την κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ. Ο Ιταλός προπονητής θέλει να έχει σαν αιχμή τον Σαλπιγγίδη, παρά το γεγονός ότι τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε σαν δεξιός ακραίος για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο Μπερέτα θα εφαρμόζει από την νέα περίοδο το 4-4-2 στους αγώνες του ΠΑΟΚ με τον Σαλπιγγίδη να είναι σίγουρα ο ένας από τους δύο επιθετικούς. Ο Ιταλός προπονητής ωστόσο δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να επιλέξει το 4-2-3-1 για το «δικέφαλο του Βορρά», με τον «Σάλπι» να είναι φυσικά ο μοναδικός προωθημένος της ομάδας. Όλα αυτά βέβαια θα ξεκαθαρίσουν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Μπερέτα παράλληλα συνεχίζει να βλέπει DVD από τους αγώνες που έδωσε ο ΠΑΟΚ την περσινή περίοδο και συζητά τα συμπεράσματα που βγάζει με τον Ζήση Βρύζα. Ο 51χρονος προπονητής προσπαθεί να σχηματίσει ξεκάθαρη άποψη για κάθε παίκτη του ρόστερ της ομάδας με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ να τον βοηθά στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Επιβεβαιώνουν για Γκουστάβο

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον τους για τον δεξιό μπακ Γκουστάβο Νακαράτο που μένει ελεύθερος από την Κέρκυρα. Όλα δείχνουν ότι η συγκεκριμένη υπόθεση είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει, αφού το κόστος για την απόκτηση του 28χρονου ποδοσφαιριστή είναι μικρό κι έτσι θα υπάρχει η ικανότητα για την απόκτηση κι ενός αριστερού χαφ το οποίο έχει ανάγκη η ομάδα.
http://www.sportaction.gr/document.php? ... _id=164801
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Να δω τον Μαξ Καντσι με το φλάσακι USB να κυνηγαει τον Γκαρσία για να του το δωσει για homework και τι στο κοσμο...! :lol:
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

OLAPAOK
Αρχική / Ποδόσφαιρο / Προπονητής / "Θέλω να παίξω Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΠΑΟΚ"
"Θέλω να παίξω Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο, Προπονητής 17 Ιουν. 2010 12:49 - Από Τόλης Βρύσης

Ο Μάριο Μπερέτα μίλησε σε ιταλικό ραδιόφωνο, αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε ο ΠΑΟΚ να είναι ο επόμενος σταθμός της προπονητικής του καριέρας και αποκάλυψε τον στόχο που έχει βάλει για την ερχόμενη σεζόν
1 σχόλιο | Σχολιάστε

Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπερέτα, μίλησε στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό, "Ιν κόντρο", και στην εκπομπή "Ντιάριο Ντι Μπορντοκάμπο" για τις πρώτες του ώρες στην Ελλάδα, την επιλογή του να αναλάβει τον ΠΑΟΚ, ενώ θεωρεί ότι για εκείνον ο "Δικέφαλος" θα αποτελέσει εμπειρία ζωής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός κόουτς των "ασπρόμαυρων":

Για το ποιοι είναι οι λόγοι που επέλεξε τον ΠΑΟΚ: "Επέλεξα τον ΠΑΟΚ γιατί ήθελα να παίξω στους αγώνες των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμα και τότε, όμως, αν κάτι πάει στραβά υπάρχει και το Γιουρόπα Λιγκ που είναι μία διοργάνωση που δεν έχω συμμετάσχει ποτέ, οπότε θα ήθελα να έχω έστω και αυτή την ευχαρίστηση."

Για τους λόγους που διάλεξε την Ελλάδα: "Διάλεξα την Ελλάδα, γιατί η επιθυμία μου να δοκιμάσω να δουλέψω στο εξωτερικό ήταν μεγάλη. Είχα δύο προσφορές από ιταλικές ομάδες, αλλά δεν με έπεισαν, γιατί δεν ήταν στο επίπεδο της επαγγελματικής πρότασης του ΠΑΟΚ. Μίλησα με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, τον οποίο προπόνησα στη Σιένα, και με τον Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος εδώ και ένα χρόνο είναι στην ομάδα, και μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ. Θα είναι μία επαγγελματική εμπειρία ζωής."

Για τις εντυπώσεις του από την πρώτη επαφή με την ελληνική πραγματικότητα: "Ήταν θετική. Υπάρχει μεγάλη πίεση από τα ΜΜΕ και υπήρχε πολύς κόσμος στην συνέντευξη Τύπου. Η πρώτη επαφή ήταν δυνατή, αλλά συγχρόνως και θετική. Στη συνέντευξη Τύπου ήμουν πολύ ήρεμος. Είχα μάθει μία φράση στα ελληνικά για να σπάσω τον πάγο και να ανοίξω τη συνέντευξη με συμπαθητικό τρόπο. Στις 30 Ιουνίου θα ξεκινήσουμε τη χρονιά και θα πάμε για προετοιμασία κοντά στην Φρανκφούρτη για δύο εβδομάδες. Στο τέλος Ιουλίου είναι τα προκριματικά του Τσαμπιονς Λιγκ κι αν κάτι με προβληματίζει είναι το ότι δεν είμαστε στο γκρουπ των δυνατών.

Για το πόσο θα επηρεάσει τον ίδιο και την ομάδα το γεγονός ότι ξεκινάνε νωρίς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της: "Νομίζω πως όχι! Στο ελληνικό πρωτάθλημα γίνονται 30 αγώνες και είναι μικρότερο σε διάρκεια από το ιταλικό. Για μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, το να βγεις δεύτερος και να παίξεις στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί μεγάλη ικανοποίηση και θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε στους ομίλους."

μαλιστα....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ωραία τα λέει... Φιλόδοξος και συνάμα τυχερός... ΕΛπίζω να ευτυχίσουμε όλοι μαζί...
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

Εμενα παντως δεν μου αρεσει να πω την αληθεια οτι λεει πως ηρθε για το τσαμπιονς λιγκ.Νταξει λιγο κρατη στις εξωστρεφεις δηλωσεις...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Μου άρεσε γενικά η επιλογή...
στη συνέντευξη τον άκουσα με ενδιαφέρον...
Επειδή είναι επιλογή Ζήση τότε σίγουρα δεν θα έχει καμία σχέση με τον...Φρίγκερ...
Αναμένω να δω τη δουλειά του για τα επόμενα 2 χρόνια που θα είναι στον ΠΑΟΚ μας... ;)
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Συμφωνώ απόλυτα!!!

+1926

ΥΓ. δεν μοιάζει λίγο ετούτο του με τον προπονητή της εθνικής γερμανίας? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Oπλαρχηγέ και γω το παρατήρησα αυτό...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

PAOKfanAthens έγραψε:Εμενα παντως δεν μου αρεσει να πω την αληθεια οτι λεει πως ηρθε για το τσαμπιονς λιγκ.Νταξει λιγο κρατη στις εξωστρεφεις δηλωσεις...

+4
Χαλαρά λίγο δεν βλάπτει καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό του αλλά χαλαρά.
Θα σε δούμε ξέρουμε ότι ο Βρύζας εδώ είναι αλλά λίγο προσοχή παραπάνω καλό κάνει.
:pano:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

κλειδώνει το 4-4-2 με beretta? πόσο ευέλικτος είναι σε αυτό ο ιταλός? θα δει το υλικό και θα αποφασίσει ή θα επιμείνει στο σύστημα αυτό? θα παίξει ρόμβο ή οι 2 κεντρικοί στην ευθεία (ένας λίγο αριστερά και ένας λίγο δεξιά) ? αν ναι, δεν χωράνε στην ίδια ενδεκάδα και οι 3: vitolo-garcia-ivic. άρα λοιπόν κρατάω τον περσινό mvp αμυντικό standard ως αμυντικό μέσο (κατά τη γνώμη μου μαζί με χαλκιά) και μένουν οι ivic-garcia. σε ρόμβο μία χαρά είναι ο ivic αλλά μένει έξω ο pablo. 2 κεντρικοί στην ευθεία με vitolo-garcia έχουμε τρομερό πρόβλημα transition στην επίθεση και θα αντιμετωπίσουμε τα γνωστά προβλήματα των εποχών garcia-veron.

PS: ποιοί θα είναι οι 4 έλληνες (απαραίτητοι) της ενδεκάδας? χαλκιάς, μαλεζάς, σαλπιγγίδης και???
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Μπαλάφας
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Φωτάκης, Αθανασιάδης, Γεωργίου ....
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

φαντάζομαι με κάνετε πλάκα ε?

"Με το σχέδιο που προωθεί η ΦΙΦΑ, το 2013 θα είναι υποχρεωτικό σε κάθε ομάδα να έχει στην ενδεκάδα της έξι γηγενείς αφού μεσολαβήσει ένα διάστημα προσαρμογής με μικρότερη υποχρεωτική παρουσία γηγενών στην ενδεκάδα. Αντί για έξι θα υπάρχουν τρείς, τέσσερις ή πέντε στην προσεχή τετραετία για να φθάσουμε στον μαγικό κατά τον Μπλάτερ αριθμό «6» το 2013".
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Είναι και ο Παπάζογλου.
Βάλε και Σηφάκη, Αραβίδη από τα τσικό μας ... έχουμε να βάλουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”