Συζήτηση πολιτισμένη

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
marley 4

Re: Ανακοινώσεις συντονιστικής συνδέσμων και γενικά νέα

Δημοσίευση από marley 4 »

ΓΚΙΚΑ δεν καταλαβες ισως βεβαια να μην μπορω να το εξηγησω εγω
τα μελη των ΣΦ (που ειμαι και εγω) δεν εχουν ουτε δικαιωματα ουτε υποχρεωσεις προς την παε αλλο τι γινετε. για τα πρεζακια λεω για αυτους που το ειπαν οχι για σενα. ο ζαγορακης εχει ζητησει πολλα οπως και οι ΣΦ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ απλα λεμε οτι ειναι μεγαλο λαθος οχι αγωνιστικο αλλα ηθικο. τα προστιμαειναι λιγα σε σχεση με αλλες χρονιες το βλεπεις αλλωστε απλα δεν εχουμε τις ακρες που εχει πχ ο βαζελος και πληρωνουμε πολλα για το τιποτα. δεν ειπα οτι εμεις ειμαστε οι μαγκες αλλα οτι τα λεφτα (εξτρα) για εκδρομες για οτι χρειαστει για την κερκιδα ακομα και οι συνδρομες θα επρεπε να λαμβανετε υποψη πριν πει καοιοις(οποιος) για τζαμπατζηδες στα εκτος η ομαδα χρειαζεται ενισχυση και αυτο το θελουν ολοι αλλωστε μελος σε ΣΦ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ
αν παλι δεν μπορεσαμε να βγαλουμε ακρη η οτιδηποτε θελει διευκρινηση ακουω, ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε αλλα διαφωνουμε τι να κανουμε τωρα δηλαδη, δεν θεωρεις ντροπη τα σουπερ 4 κτλ που λεγονται;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marley 4 την Πέμ 27 Μάιος 2010, 16:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Και τώρα που ηρέμισαν οι τόνοι...

Αν τελικά ο Σαλπιγγίδης έρθει, ποια θα είναι η στάση των συνδέσμων;
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

και νταβατζιλίκι λέγεται μπάφε... ;)
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

mpafos4 έγραψε:
bakunin4 έγραψε:
sidpanos έγραψε:bakunin ξεκίνησα να διαβάζω απο την σελίδα 2..αναφέρομαι σε όλους απο κει...οχι μόνο σε σένα...
το τι είδα μαζεμένο δεν λέγεται...

υγ..πάλι στον κοντό πάμε χειμώνα καλοκαίρι...
τεσπα...μαλακία της παε που μέχρι τώρα δεν τον ανακοίνωσε τώρα...
φειγ βολάν κ αηδίες...μόνο εγωισμό βλέπω εγώ απο 300 άτομα
ολόκληρο το γήπεδο πλην αυτών,όταν φωνάζουν κατά,τους γιουχάρει..

κλείνοντας για άλλη μια φορα...αφού θεωρούν οτι διαφωνούν,του χρόνου,να κατέβουν στις εκλογές..Να ορίσουν αρχηγό και να διεκδηκήσουν αυτό που θεωρούν σωστή προεδρία...

αυτο που λες λεγεται φασισμος της πλειοψηφιας.

O φασισμος της πλειοψηφιας λεγεται δημοκρατια,η οποια ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει ΠΟΛΛΕΣ φορες στους συνδεσμους!!!

Α.....και ο φασισμος της μειοψηφιας λεγεται ΧΟΥΝΤΑ........Αυτα.....

Μπαφος ψαξου λιγο για τον ορο πριν βγαλεις συμπερασμα φιλος.Πιστευω θα καταλαβεις.
Φασισμος ειναι να λες τον αλλον οτι δεν εχει δικαιωμα να μιλαει.
Και μαλλον δεν ξερεις τι υπαρχει στους ΣΦ γιατι εισαι φαουλ...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

bakunin ξέρουμε οτι αρκετοί συνδεσμίτες είναι αντίθετοι...Το ξέραμε πολύ πριν απο τα φειγ βολαν...
Άβαταρ μέλους
bakunin4

επισης για καθε λεξη νταβατζης,πρεζακιας,μπερδεμενος, θα απανταω αναλογος απο εδω και περα με προβατο,φυτο,οπαδος 2ετιας.
Η' κοβουμε τους χαρακτηρισμους ολοι ή οχι.

sid ασφαλως αλλοι ειναι υπερ αλλοι οχι αλλα πιστεψε με οσοι βγαλουν ανακοινωση συντριπτικα ειναι κατα και επισης συνδεσμιτης αποκλειεται να μιλουσε ετσι για τις Δυτικες οπως κανετε εδω μεσα.

υγ.Δεν ειμαι Δυτικος.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Αντε τωρα να σας κουφανω λιγο........η πλακα ειναι οτι ειμαι συνδεσμιτης!!!!!Και εχω παει και σε συναντησεις, ενα διαστημα,με τον Ποικιλιδη....αρα ξερω πολλα περισσοτερα απ'οσα φανταζεσαι φιλε bakunin.....
Άβαταρ μέλους
bakunin4

εγω φιλε οτι ξερω ομως σε αντιθεση με εσενα τα λεω και δεν αφηνω υποννουμενα.
Και αν εισαι συνδεσμιτης απο τον Ποικι περιμενες να μαθεις τι γινετε στους ΣΦ ?
marley 4

αν αναφερεσε σε εμενα δεν ανεβασα τους τονους και δε συνιθιζω να ποσταρω απλα το να κατηγορουν τοσους ανθρωπους επειδη ειναι μελη συνδεσμων μου την εδωσε αλλα ειμαι ηρεμος δεν χαρακτιριζω αδερφια απο την μερια μου στο λεω ανοιχτα αν μπορω να κανω κατι για να μην γινει η μεταγραφη ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ομως Ο ΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΦ κοινη γραμμη μεχρι τωρα δεν υπαρχει, εμεις στον δικο μας συνδεσμο σκεφτομαστε να δωσουμε τα λεφτα για τα διαρκειας, σε παιδια που θα δυσκολευτουνε οικονομικα η σε οποινδποτε αλλο, αποφαση μας ειναι μονο στα εκτος . το μονο που ειναι σιγουρο για την ωρα τουλαχιστον να μην γινουμε μπαχαλο στα προκριματικα αυτα μπορω να σου πω, δεν μου ειπες ομως εσυ και οι αλλοι για τα σουπερ 4 και τα υπολοιπα που φερνουν διχονοια εκτος και αν αλλαζει το πραγμα και νομιζεται οτι εσεις(οχι προσωπικα)πως μπορειτε να λετε και να κανετε οτι γουσταρετε αν μπορεις να απαντησεις ....
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Και κοψτε τωρα το διαχωρισμο συνδεσμιτες και μη!Υπαρχουν τρελαμενοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που δεν ηταν ποτε σε συνδεσμο!!Μην κανετε αυτο το λαθος...ειναι αδικο!

ΥΓ.Δεν χρειαζεται να λεμε εδω τα περι συνδεσμων...υπαρχουν οι συνδεσμοι και για οτι ενδιαφερεται οποιοσδηποτε πηγαινει και ενημερωνεται εκει...Για τις συναντησεις....το ειπα για να σου δειξω πως γνωριζω ΑΚΡΙΒΩΣ τι λεγεται μεταξυ διοικησης και συνδεσμων.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αναφέρεσε σε μένα; Αν ναι...

1) Το να δώσεις τα λεφτά σε όλους αυτούς ή στα εκτός έδρας σημαίνει ότι δεν θα ενισχύσεις τον ΠΑΟΚ. Δηλαδή θα κάνεις κακό στον Σαλπιγγίδη ή στον ΠΑΟΚ και στον εαυτό σου; Τα χρέη θα συνεχίσουν να υπάρχουν, μεταγραφές καλύτερες του Σαλπιγγίδη (ώστε να μην τον χρειαζόμαστε και να φύγει) δεν πρόκειται να γίνουν και η ιστορία θα γράψει ότι εξαιτίας κάποιων συνδέσμων ο ΠΑΟΚ δεν αναγεννήθηκε ποτέ.

2) Με το να λες ότι δεν θα πάρω διαρκείας αν ο Ζαγοράκης φέρει τον Σαλπιγγίδη, είναι σαν να βάζεις το μαχαίρι στο λαιμό αυτού που σου έδωσε όραμα. Που είναι η περηφάνια λοιπόν εδώ; Το χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις. Και κακό δεν θα κάνεται μόνο στον Ζαγοράκη αλλά και στον ΠΑΟΚ και σε μένα και σε όλους τους απανταχού ΠΑΟΚτσήδες. Εκτός αν νιώσεις ηθική ικανοποίηση να βλέπεις τον κοντό να φεύγει από τον ΠΑΟΚ επειδή ο ΠΑΟΚ γύρισε στα πέτρινα χρόνια και δεν έχει να τον πληρώσει.

3) Το σούπερ 4 το είπα και εγώ (όπως και άλλοι) γιατί με την στάση σας και τις απειλές σας, προσπαθείτε να επιβάλετε στον μοναδικό άξιο ηγέτη της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΟΚ, τι να κάνει. Και επειδή ο Ζαγοράκης δεν είναι από τους ανθρώπους που θα κάθονται σαν κοτούλες επειδή οι σύνδεσμοι είπαν αυτό κι εκείνο, όταν αντιληφθεί ότι οι σύνδεσμοι δεν τον στηρίζουν πια θα ξαναφύγει και θα είναι οριστικό. Και κανένας Βρύζας δεν θα μας σώσει γιατί και ο Βρύζας θέλει τον Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ. Η προσπάθεια σας, θα προκαλέσει διχασμό και θα διαλύσει αυτό που όλοι μαζί με τόσο κόπο χτίσαμε.

4) Περί διχόνοιας. Στον ΠΑΟΚ μας, υπάρχει δημοκρατία. Και για αυτό γίνονται και εκλογές κάθε τόσο. Στην Τούμπα φέτος όταν κάποιοι φωνάζανε εναντίον του Σαλπιγγίδη, κάποιοι απαντούσαν υπέρ του. Ποιοι σου φάνηκαν να είναι περισσότεροι; Οι κατά ή οι υπέρ; Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία δεν ακολουθούσε τα συνθήματα σας. Και αφού έχουμε δημοκρατία πρέπει να σεβαστείτε τη γνώμη των πολλών. Με το να απειλείτε, δημιουργείτε προβλήματα.

Αυτά!
Άβαταρ μέλους
bakunin4

mpafos4 έγραψε:Και κοψτε τωρα το διαχωρισμο συνδεσμιτες και μη!Υπαρχουν τρελαμενοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που δεν ηταν ποτε σε συνδεσμο!!Μην κανετε αυτο το λαθος...ειναι αδικο!

ΥΓ.Δεν χρειαζεται να λεμε εδω τα περι συνδεσμων...υπαρχουν οι συνδεσμοι και για οτι ενδιαφερεται οποιοσδηποτε πηγαινει και ενημερωνεται εκει...Για τις συναντησεις....το ειπα για να σου δειξω πως γνωριζω ΑΚΡΙΒΩΣ τι λεγεται μεταξυ διοικησης και συνδεσμων.
προσωπικα δεν εκανα κανεναν διαχωρισμο αδερφε,ισα ισα .
για τα αλλα σηκωνει πολυ κουβεντα,απλα εγω αναφερθηκα στα μετρα κυρως και για τον "φασισμο" που ειπατε.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

εσύ μίλησες για φασισμό των πολλών αδερφέ... ;)
marley 4

τα λεφτα για το διαρκειας θα τα δωσω εγω στην τουμπα οσο ειναι αυτος δεν παω ας πανε αυτοι που τον θελουν η τουλαχιστον δεν εχουν προβλημα σκεφτεσαι την την κερκιδα χωρις τους σφ τραγωδια που θα μας κοστισει σε βαθμους αλλα δικαιωμα μου...δεν απειλουμε τον ζαγορ ο καθενας μπορει να εκλαβει ως απειλη τα παντα προβλημα του δεν ειμαι ελεφεντας δεν θα κατσω να τω αποδειξω κιολας, εισαι περηφανος για τα σουπερ 4; και τα υπολοιπα; ο ζαγορακης ανθρωπος ειναι λαθη θα κανει πχ γκαγκατσης δεν ηταν λαθος η μηπως θεωρεις οτι ετσι πολεμαμε τον ζαγορ . δικαιωματου να φερει οποιους παιχτες θελει(λαμπριακο;) δεν μπορεις να εχεις ομως μονα ζυγα δικασου δεν γινεται τα ζυγιζεις και αποφασιζεις απο την μια αγωνιστικη ενισχυση και απο την αλλη πτωση του ηθικου πλεονεκτηματος και μαχαιρια στην καρδια του ΠΑΟΚΤΣΗ, με τον νιονιο τα υπερ ακουγοταν δεν λεει τιποτα αυτο ομες ασχετη χρονικα στιγμη φωναξατε το οναμα ενος παιχτη του βαζελου περηφανος γιαυτο; να σεβαστουμε την γνωμη των πολλων ε; ας πουμε πως δεν ειναι τεχνασμα και θα εκανες το ιδιο αν ηταν αναποδα.αυτο δεν σημαινει ακολουθουμε αλλωστε πολλες φορες οι πολλοι κανουν λαθος δες ιστορικα γεγονοτα
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΩ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΟΚΚΑΛΗ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marley 4 την Πέμ 27 Μάιος 2010, 17:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

είπατε την άποψη σας δεκτό και σωστό ως εκεί όμως αν ανακοινωθεί
από εκεί και πέρα θα τον στηρίξουμε όπως όλους τους παίκτες
του ΠΑΟΚ και αν δεν μπορείτε να το κάνετε μην τον χειροκροτατε
ΟΤΑΝ βάζει τα γκολ απλα είναι τα πράγματα δεν θα τον γιουχαρετε
όμως στο γήπεδο απαγορευετε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”