Nέος προπονητής (2010-2011)

Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: Nέος προπονητής-2

Δημοσίευση από Maximus »

Ρε παιδια, συγνώμη τωρα...

Θέλουμε να φέρουμε προπονητή που θα πορευτει με πολυετή πλάνο ή θέλουμε να φερουμε προπονητή-γλάστρα που θα φοράει καφέ δερμάτινο και θα γράφει "Φ.Σ." στην καρεκλα του σκηνοθέτη ...ε προπονητη ηθελα να πω, με συγχωρείτε... :D

Αυτα τα "ειναι δουλεμενη τακτικά η ομάδα" και "μια-δυο πινελιες" και "ποδοσφαιρο Σάντος" δεν νομίζω ότι ισχύουν... Περαν του πολυ σωστου επιχειρηματος του προηγουμενου φίλου που ελεγε ότι ειναι γερασμενη η ομαδα και θα χρειαστει ανανεωση σε 2-3 χρονια σε συνδυασμό με μια Α φιλοσοφια καποιου προπονητη, πρεπει να σκεφτουμε και το εξης... Ποσο υποτιμητικό είναι για κάποιον να το παιζει "απομιμηση Φερναντο Σαντος" (εδω ο κανονικος ειναι ο λουζερ, ο απομιμηση λουζερ ποσο παραπανω θα ειναι :lol: ), δηλαδή "μας παρατησε ο προηγουμενος και σε θελουμε για να συνεχισεις οπως ειμαστε πριν"...

Για τους παραπανω λογους, δεν νομιζω οτι υπάρχει περίπτωση ο Δερμιτζακης (η οποιοσδηποτε) να παίξει ακριβώς το ποδοσφαιρο που επαιζε ο Σαντος... Μπορει ναι μεν να παιξει το ιδιο συστημα, αλλα σε αλλες λεπτομερειες θα διαφερει... Και οι λεπτομερειες κανουν τη διαφορά... Το ποσο ελαστικος εισαι στην τηρηση της τακτικης (αν θυμαστε ο Σαντος εβγαζε αφρους -ειδικα στις αρχες -οταν καποιος παιχτης δεν τηρουσε ακριβως τις εντολες του), το ποσο πειθαρχια θελεις να εχουν οι παιχτες στο παιχνιδι τους, κλπ κλπ...

Αν μπουμε λοιπον στη λογικη του "συνεχιζουμε το εργο Φερναντο Σαντος" ειδικα μεσα στην ομαδα, γνωμη μου ειναι ότι θα γινουν κουλουβαχατα ολα, στο κομβικό χρονικο σημείο που τα ορια δεν θα ειναι ευδιακριτα αναμεσα στο "τι μας ελεγε ο Σαντος" και στο "τι ακριβως τωρα ζηταει ο νέος".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maximus την Πέμ 27 Μάιος 2010, 17:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

αν ειναι να ερθει και να παιξει το συστημα του σαντος κλαψτα χαραλαμπε....

ετσι μονο βημα μπροστα δε κανει η ομαδα ....

το θεμα ειναι να παιξει το δικο του συστημα με αυτους τους παιχτες που εχει...(κ θα παρει)...και να παρει κ το ΒΟΗΘΗΜΑ του τωρινου κορμου........

οχι να παιζει το ιδιο συστημα καρμπον του σαντος .......

τι ειναι προπονητης copy-paste
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Δεν με ενδιαφέρει ποιον προπονητή θα πάρουμε, για να είμαι ειλικρινής όμως θα προτιμούσα έναν έμπειρο της ίδιας αξίας και κόστους του Σαντος αλλά έχω διοίκηση και την στηρίζω, ας πράξει με γνώμονα το συμφέρων της ομάδας και θα κρίνω εκ του αποτελέσματος τα υπόλοιπα: περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ( τα λεφτά που είχε προυπολογηση η διοίκηση για την περίπτωση που έμενε ο Σαντος, άρα ο μύθος δεν έχουμε χρήματα για προπονητή καταρρίπτεται).

Για μένα το ποιο σημαντικό είναι να μείνει ο γυμναστής μας, τρεχάτε στα αεροδρόμια αδέλφια να τον σταματήσουμε να μείνει να μην πάει αλλού....................
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fidel την Πέμ 27 Μάιος 2010, 17:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δεν μπορεί να κάνει την δικιά του ομάδα από την πρώτη μέρα. Έτσι τον πρώτο καιρό θα πορευθεί με την ομάδα "ΠΑΟΚ του Σάντος".

Σιγά σιγά θα βάλει και τα δικά του στοιχεία..
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Ουφ προς το παρόν!

Μια πρώτη προσεκτική ανάγνωση των δηλώσεων του Δερμιτζάκη δείχνει ότι και ο ίδιος γνωρίζει πως είναι η εναλλακτική κάποιου άλλου.

Μπορεί να τα είπε όλα ωραία και μαγκίτικα όμως και μόνο η προτροπή του να τα βρούμε με τον Πανθράκα με εκτροχιάζει εντελώς. Ξεφεύγω! Και όπως είπε και ο αδελφός:
joshua έγραψε:Ευτυχως παντως που προλαβε να παει για 1 εξαμηνο πανθρακικο γιατι αν υποψιαζομουν οτι θα τον ακουγα να λεει οτι ειναι στο χερι της διοικησης του Ατσαλενιου η του Διαγορα το αν τον αφηνει να παει στον ΠΑΟΚ :o θα πεθαινα ,οχι οτι τωρα δεν ειμαι ετοιμος αλλα το παλευω :)
Πάμε να κάνουμε μεγάλο λάθος και όποιος συγκρίνει την περίπτωση του Δερμιτζάκη με τον Νόμπλια ξεχνάει ότι ο κοντός είχε ρόστερ μεγάλης αξίας και όλη την παράγκα του πολυμετοχικού από πίσω του. Έτσι για να μην μπερδεύουμε ανόμοιες καταστάσεις.

Προσωπικά θέλω να πιστεύω ότι η εναλλακτική του ΠΑΟΚ είναι ο Λίνεν ή κάποιος άλλος αναγνωρισμένος προπονητής. Κάποια αδέρφια έγραψαν κάτι σχετικό. Αν έχουν κάτι ας γράψουν πάλι, διότι η αγωνία για τη χρονιά που έρχεται είναι μεγάλη και περιμένουμε πολλά από την ΠΑΟΚΑΡΑ.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Αδερφε Γερικο Αλογο δεν εχει νοημα να κοροϊδευουμε τον κοσμο με ανυποστατες πληροφοριες. Το θεμα ειναι ρευστο και λεπτο και μπορει να αλλαξει αμεσα. Οχι οτι ξερω κατι, δε ξερω τιποτε, αλλα και δε θελω να μου πουλανε παπα οι διαφοροι παντογνωστες.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

και να θελει παντως να παιξει το συστημα του σαντος δε γινετε δε μπορει να εχουν το ιδιο μυαλο ....

παραπλησιο ισως .......συστημα...

το θεμα ειναι οτι για εμενα πεπει να κανει το δικο του συστημα με ενα βοηθημα το υπαρχον που εχει η ομαδα κ βγηακαμε 2...............κ τπτ παραπανω...

γιατι αλλιω2 μετα θα χαθει η μπαλααααα....

ο σαντος ηταν ενας δεν υπαρχει κλονος
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Υπαρχει ενα λαθος..Δεν μιλαμε για το συστημα Σαντος (αν και το ιδιο ακολουθει ο Δερμιτζακης) αλλα για την ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ..Η φιλοσοφια Σαντος ελεγε ,σφιχτη αμυνα ,σωστη διαχειριση της κατοχης ,με αποτελεσμα να βρω κενους χωρους και να δημιουργησω γκολ..
Τι θελετε δηλ να παει σαν τον τεραστιο Δωνη που πηγε στην κουλα και επαιζε 4-3-3 με αριστερο χαφ τον 37χρονο ριμπο.? Και πισω τα 3μπαλα πηγαιναν και ερχοταν..?
Αυτο θα ακολουθησει και με την ιδια συνταγη γιατι αυτο ακριβως ξερουν και οι παικτες και η διοικηση..Γι αυτο και επιλεχθηκε...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Mα γιατί αργούμε ρε παιδιά; Σε ένα μήνα ξεκινάμε προετοιμασία; Δεν πρέπει να προετοιμαστεί και ο προπονητής φέτος για την προετοιμασία; Δεν το λέω ειρωνικά. Δεν πρέπει να γνωρίσει τα πάντα πριν πάρει την ομάδα ώστε να χάσουμε όσο γίνεται λιγότερο χρόνο;
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

αφου θα παιξει το ιδιο συστημα ...για αυτο αργουνε..... :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Έζησα να το διαβάσω κ αυτό... ρε παιδιά χαλαρώστε επιτέλους λίγο. Κάναμε αμαν να δεχτούμε οτι ο Σάντος είναι απλά άξιος για τον πάγκο μας, και τώρα διαβάζω οτι υπήρξε η ανώτερη μορφή νοημοσύνης που υπήρξε στην Ελλάδα. Νταξ χαλαρά λίγο καλός ήταν αλλά οχι και διάνοια. ούτε διαστημική μπάλα παίξαμε ούτε οργώναμε το έδαφος. Δεν θα μ πώ στη διαδικασία να αναλύσω τα πολλά καλά που είχε η ομάδα, αλλά θα πω πως το να κρατάς τη μπάλα στα χαφ και σε αργό τέμπο, και φτάνοντας έξω απο την περιοχή να μην ξέρεις πως να κάνεις ΜΙΑ ( 1 ) σωστή σέντρα ή κάθετη μπαλιά, ε δεν είναι και δείγμα εξωγήινης ποδοσφαιρικής ανάπτυξης.. είπαμε αλλά μη το παραχέσουμε.

Ο Σάντος κατ εμε ορθά έφυγε γιατί αν δεν έφευγε τώρα εν ηρεμία, θα έφευγε τον Οκτώβρη με μπάχαλα.Αυτό νομίζω.
Ο Δερμιτζάκης είναι όντως ρίσκο, αλλά (θέλω να πιστεύω πως εκφράζοντας αληθινά ΠΑΟΚτσήδικη ιδιοσυγκρασία) ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ και σιχαίνομαι αυτό το κο-κο-κο που επικρατεί τόσον καιρό και είναι ακόμα ένα κουσούρι φοβικό που άφησε πίσω του ο Σάντος. Μπάλα είναι κύριοι οχι πυρηνική φυσική. Βεβαίως η επιστημονική προσέγγιση και ο ορθολογισμός φέρνουν επιτυχίες, αλλά για να έχεις αυτά τα στοιχεία στο ποδόσφαιρο, δεν πρέπει να είσαι και διάνοια. Διότι αν τα έχεις και είσαι και διάνοια, αυτά εκφράζονται και στον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας σου και οχι μόνο στα χιλιόμετρα που καλύπτει ο Βιτόλο για να βουλώνει τα κενά του Αραμπατζή και του Λίνο.
Τιμώ τον Σάντος για το έργο του και την ηρεμία που έφερε, αλλά δεν παραβλέπω το γεγονός πως ήταν μόνος του σε ένα πρωτάθλημα ανίκανων προπονητών οπότε φαινόταν σα τη μύγα μες το γάλα.Συν το γεγονός πως αυτή η κακομοιριά και στις δηλώσεις και στο γήπεδο μέσα, είχε αρχίσει να μου τη δίνει στα νεύρα. ΝΑΙ, ως ΠΑΟΚΤΣΗΣ, ΘΕΛΩ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, ΘΕΛΩ ΟΝΕΙΡΑ, ΘΕΛΩ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΣΤΙΒΑΡΟ ΕΡΓΟ. Και όποιος μου έδωσε έστω και λίγο απο αυτλα, τον ευχαριστώ, τον χαιρετώ και κλείνω το κεφάλαιο του. Δεν απογοητεύομαι ποτέ, γιατί μπροστά στο ασπρόμαυρο κύμα που ονειρεύομαι, ο κάθε προπονητής μοιάζει - και είναι - ανθρωπάκι.
Τα προκριματικά του ΤΣ.Λ. τα έχω χεσμένα. Θέλω υποδομές, θέλω καλή προάιρεση απο ΟΛΟΥΣ και θέλω να μη λειτουργούμε υπο το φόβο μιας σπάθης πάνω απ το κεφάλι μας.
Αν έρθει λοιπόν ο Παύλος, τον καλοσωρίζω και χαίρομαι που ένα ακόμα αγνό ΠΑΟΚτσακι προστίθεται στην ομάδα των ανθρώπων που στοχεύουν ψηλά βασιζόμενοι στις δικές τους δυνάμεις και σε κανένα νταβατζή θείο, που έχουν ελπίδα για το άυριο χωρίς να μυξοκλαίγονται. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

ρειν είναι σαν την γκομενα που έχουμε του πεταματού...είναι χοντρή στα μάτια μας και μέτρια...
την έχουμε μόνο για να την πηδάμε και την έχουμε χεσμένη...

και μόλις μας παρατήσει γιατί είμαστε όλα αυτά που είμαστε...

το ρίχνουμε στο ουίσκι και στον βασιλάκη τον καρρά... ;)
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Το να διαλέγεις προπονητή δεν είναι το ίδιο με το να διαλέγεις έναν παίχτη. Τον τελευταίο τον ξέρεις καλά, τον έχεις δει να παίζει και πάνω κάτω ξέρεις τι να περιμένεις.
Ο προπονητής όμως είναι ζαριά. Οποιον κι αν πάρεις έχει μεγάλη δόση ρίσκου. Ξέρουμε όλοι μεγάλα ονόματα που αλλού έκαναν θαύματα κι αλλού τα σκάτωσαν.
Οι μεγάλες ευρωπαικές ομάδες παίρνουν συνήθως μεγάλα ονόματα προπονητών μόνο και μόνο για να έχουν άλλωθι σε περίπτωση σκατώματος. Όποιος πρόεδρος όμως αισθάνεται στέρεα τη γη κάτω από τα πόδια του προτιμάει να ρίξει τα λεφτά για έναν ακόμα καλό παίχτη παρά να χώσει για προπονητή. Αυτό έκανε και ο μπαρτσελόνας πολύ απλά γιατί έχει τρομερή στήριξη από τον κόσμο του και δεν φοβάται.
Υπάρχουν βέβαια και προπονητές ειδικών συνθηκών, τέτοιος ήταν ο Σάντος, ένας προπονητής που βάζει στόχο το αποτέλεσμα, χέστηκε για το θέαμα και μπορεί να πάρει ένα μισοβυθισμένο καράβι και να το ανεβάσει τουλάχιστον βαθμολογικά. Αυτό το ήξερε ο Ζαγορ από την αρχή και τώρα το ξέρουμε κι εμείς οι υπόλοιποι.
Ο Ζαγορ ξέρει επίσης και άλλα πολλά περισσότερα, δεν είναι φρουτέμπορας που έγινε πρόεδρος ομάδας, είναι/ήταν παίχτης σε πολύ υψηλό επίπεδο και έχουν δει τα ματάκια του -από μέσα!!!- πολλά.
Προσωπικά ότι κι αν αποφασίσει με καλύπτει απόλυτα, όχι για λόγους γενικόλογης στήριξης, αλλά πολύ απλά γιατί κι εγώ αν ήμουν πρόεδρος αυτόν θα ρώταγα για το ποιόν να πάρω γιατί αυτός έχει τη γνώση να κρίνει και εγώ είμαι άσχετος.
Έτσι κι αλλιώς είπαμε, ζαριά είναι, μπορεί να βγει μπορεί και όχι, το ίδιο όμως ισχύει και για όποιον και να φέρει κι ας είναι κι ο Σκολάρι.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

sidpanos έγραψε:ρειν είναι σαν την γκομενα που έχουμε του πεταματού...είναι χοντρή στα μάτια μας και μέτρια...
την έχουμε μόνο για να την πηδάμε και την έχουμε χεσμένη...

και μόλις μας παρατήσει γιατί είμαστε όλα αυτά που είμαστε...

το ρίχνουμε στο ουίσκι και στον βασιλάκη τον καρρά... ;)
Ακριβως σιντ...

Και ας λαβουμε υποψιν μας ότι οι συγκρισεις της τωρινης με την πρωην χοντρη και μετρια γκομενα δεν θα αργησουν να ερθουν... Και η τωρινη γκομενα πρεπει να ειναι πολυ καπατσα για να μας κανει να ξεχασουμε την προηγουμενη! Αλλιως την εφαγε και αυτη η μαρμαγκα και παμε για την επομενη... ετσι δεν γινεται συνηθως;
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Μην ανησυχείς κολόγερε Maximus, ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ θα είναι κοντά στην ηλικία σου. Θα σε καταλαβαίνει. Θα σε νιώθει. Δεν θα υπάρχει μεγάλο χάσμα γενεών.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”