απο την αρχη ειπα οτι θελω να πω τη γνωμη μου. αν αυτη η γνωμη ειναι διαφορετικη απο αυτη που εχουν καποιοι δεν τρεχει και τιποτε. Θελω να πιστευω οτι ανηκω στην α. αλλοι συμφωνουν , αλλοι προτιμουν το λεβαδειακο, τις σερρες, την τριπολη και την κερκυρα. Προβλημα τους.
Οσον αφορα τα γαυροβαζελια και λοιπα, αναποφευκτο ειναι καποιοι ναι να λενε ειμαι παο ή οσφπ ή παοκ και πας. Δεν ειπε κανεις οτι μπορουμε να συγκριθουμε με αυτες τις ομαδες. Υπαρχουν και πολλοι που λενε μονο ΠΑΣ.(ε δε θα κανω και απογραφη

Τωρα αν καθησουμε να λεμε για εφημεριδες και τι εκανε ο περιπτερας και τετοια , ακρη πραγματικα δε θα βρεθει. κ αν δεν υπαρχει στα γιαννενα μετροσπορ η καποια αλλη επειδη δεν την διαβαζουν , οι οπαδοι του πασ φταινε κ γι αυτο??? μη μου πειτε οτι στη θεσσαλονικη βρισκεις πρωταθλητη ή πρασινη???
Κ αν ακομη οπως ειπε καποιος εχουν ακουστει διαφορα απο οπαδους μας πριν χρονια, εγω συγχωρεστε με ειμαι απο τους ανθρωπους που θελουν να κοιτανε μπροστα και τις μακακιες να τις κανουν στην ακρη. παντα θα υπαρχουν 3-5-50-100 απόλες τις ομαδες που θα ειναι μακακες και θα βριζουν ειτε μαναδες ειτε οικογενειες ειτε αυτο το απαραδεκτο "βουλγαροι" που ειπες. Ε, εγω δε θελω να ειμαι με αυτους τους λιγους. αμα κατσω να πω το τι εχω ακουσει , ή τι εχουν κανει στην ομαδα μου, θα γραφω πολλη ωρα ακομη.Καποτε , φοβομουνα να ερθω στην τουμπα, αλλα φετος το χαρηκα. και ελπιζω να ξαναρθω, οπως θελω να ρθετε και σεις.
Τελειωνοντας να θυμισω εκεινο το 3-2 στα γιαννενα, που απο 1-2 σε 5 λεπτα "γυρισε"... Αν θες ναι μας το δωσατε. Και σωθηκαμε.Αν δεν σωζομασταν εμεις θα το εκανε ο ιωνικος. Και σε ρωταω ποιον προτιμας?? Αλλα εκεινη τη χρονια ημουν η μοναδικη ομαδα στην ελλαδα που τη ριξανε λογω χρεων. κ επεσα και εμεινε ο ιωνικος...
ΥΓ:ακομη βρεχει , εριξε και λιγο χιονονερο, εχει κ κρυο.οποτε λασπομαχια ή αναβολη αυριο