ΠΑΣ Γιάννινα - Π.Α.Ο.Κ. 13/02 19:00 novasports1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
pappas

Re: ΠΑΣ Γιάννινα - Π.Α.Ο.Κ. 13/02 19:00 novasports1

Δημοσίευση από pappas »

καλα ρε παιδες μην αρπαζεστε...
απο την αρχη ειπα οτι θελω να πω τη γνωμη μου. αν αυτη η γνωμη ειναι διαφορετικη απο αυτη που εχουν καποιοι δεν τρεχει και τιποτε. Θελω να πιστευω οτι ανηκω στην α. αλλοι συμφωνουν , αλλοι προτιμουν το λεβαδειακο, τις σερρες, την τριπολη και την κερκυρα. Προβλημα τους.
Οσον αφορα τα γαυροβαζελια και λοιπα, αναποφευκτο ειναι καποιοι ναι να λενε ειμαι παο ή οσφπ ή παοκ και πας. Δεν ειπε κανεις οτι μπορουμε να συγκριθουμε με αυτες τις ομαδες. Υπαρχουν και πολλοι που λενε μονο ΠΑΣ.(ε δε θα κανω και απογραφη :lol: :lol: ).Καποιοι μπορει να μεγαλωσαν σε περιβαλλον διαφορετικο απο το δικο μου και να γουσταρουν να λενε ειμαι κ με τους δυο. Προβλημα τους . Εγω που γραφω ειμαι ΠΑΣ και μονο ΠΑΣ.

Τωρα αν καθησουμε να λεμε για εφημεριδες και τι εκανε ο περιπτερας και τετοια , ακρη πραγματικα δε θα βρεθει. κ αν δεν υπαρχει στα γιαννενα μετροσπορ η καποια αλλη επειδη δεν την διαβαζουν , οι οπαδοι του πασ φταινε κ γι αυτο??? μη μου πειτε οτι στη θεσσαλονικη βρισκεις πρωταθλητη ή πρασινη???

Κ αν ακομη οπως ειπε καποιος εχουν ακουστει διαφορα απο οπαδους μας πριν χρονια, εγω συγχωρεστε με ειμαι απο τους ανθρωπους που θελουν να κοιτανε μπροστα και τις μακακιες να τις κανουν στην ακρη. παντα θα υπαρχουν 3-5-50-100 απόλες τις ομαδες που θα ειναι μακακες και θα βριζουν ειτε μαναδες ειτε οικογενειες ειτε αυτο το απαραδεκτο "βουλγαροι" που ειπες. Ε, εγω δε θελω να ειμαι με αυτους τους λιγους. αμα κατσω να πω το τι εχω ακουσει , ή τι εχουν κανει στην ομαδα μου, θα γραφω πολλη ωρα ακομη.Καποτε , φοβομουνα να ερθω στην τουμπα, αλλα φετος το χαρηκα. και ελπιζω να ξαναρθω, οπως θελω να ρθετε και σεις.

Τελειωνοντας να θυμισω εκεινο το 3-2 στα γιαννενα, που απο 1-2 σε 5 λεπτα "γυρισε"... Αν θες ναι μας το δωσατε. Και σωθηκαμε.Αν δεν σωζομασταν εμεις θα το εκανε ο ιωνικος. Και σε ρωταω ποιον προτιμας?? Αλλα εκεινη τη χρονια ημουν η μοναδικη ομαδα στην ελλαδα που τη ριξανε λογω χρεων. κ επεσα και εμεινε ο ιωνικος...

ΥΓ:ακομη βρεχει , εριξε και λιγο χιονονερο, εχει κ κρυο.οποτε λασπομαχια ή αναβολη αυριο
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

όντως η μόνη ομάδα που έπεσε λόγω χρεών.
εγω λεω πρεπει να αναβληθει το ματς για να μην τραυματιστει και κανενας..ηδη χασαμε τον κοντερας απο το προηγουμενο...οσο για τον ΠΑΣ..φετος εκανε ανατροπη και κερδισε τον γαυρο...
δε μας φταιει κανεις ΠΑΣ εμας...ΠΑΟΚ ειμαστε και οποιος δε μας πειραζει δεν τον πειραζουμε...
αλλα ρε φουστη μου φτιαξτε το κ@λογηπεδο γιατι οποτε παιζουμε εκει μονο μπαλα δεν παιζουμε...
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Διπλό εμείς, B εθνική εσείς και αίντε πάντε παίξτε με τα πρόβατα στο μαντρί
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Δε μας απασχολεί αν θα πέσει ο ΠΑΣ. Ότι θέλει ας κάνει.
Φωτάκη και Σορλέν είναι ευκαιρία να την αρπάξετε από τα μαλλιά....δείξτε πως μπορείτε να παλέψετε για θεση στην ενδεκαδα..
pappas

Δημοσίευση από pappas »

teod1980 έγραψε:αλλα ρε φουστη μου φτιαξτε το κ@λογηπεδο γιατι οποτε παιζουμε εκει μονο μπαλα δεν παιζουμε...
τι να φτιαξουμε ρε φιλε. το γηπεδο ανηκει στο κρατος. παρε κ καταλαβε...
καποτε δεν ειχαμε προβολεις και μας στειλανε να παιξουμε στην πατρα, στις ....3 το μεσημερι. και μετα φερανε κ βαλανε 4 ζευγαρια προβολεις και ειχαμε 8!!!
Κατακαημενη Ελλας!!!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Κανε μας τη χαρη,ρε pappa....Ξεκιναω να ερθω στην πολη σου να δω την ομαδα μου και μου συμπεριφερονται χειροτερα απο αλβανο(χωρις να εχω τιποτα με τους αλβανους)!!Που ηταν οι τοπικες αρχες να βγουν και να καταδικασουν την ΠΑΡΑΝΟΜΗ σταση της αστυνομιας?Και αντι γι'αυτο ειδαμε παλι πως οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ εκαναν επεισοδια!!!Και,ουτε τοτε βγηκε κανεις απο σας και να πει τι, πραγματικα,εγινε...Και,βγαινεις και μας πουλας πολιτισμο......

ΥΓ.Το τι ειναι ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ και ποιος ειναι ο πολιτισμος του το ενοιωσες στον πρωτο γυρο στην Τουμπα!!!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Που ειστε ρε....γιατι φυγατε....γυριστε πισω....να την πληρωσετε εσεις αντι για το βουγια!!!!

ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!Παρτε το διπλο ρε...ΓΙΑ ΤΟΝ PABLO!!!!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

paoki_sweden έγραψε:Διπλό εμείς, B εθνική εσείς και αίντε πάντε παίξτε με τα πρόβατα στο μαντρί

Αφού γράφεις Ελληνικά μια χαρά γιατί σε όλα τα άλλα τόπικ γράφεις μπρε Σουηδέ με Γκρίκλις?
Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν σκαμπάζω γρι απο Αγγλικά και τέτοια.
pappas

Δημοσίευση από pappas »

mpafos4 έγραψε:Κανε μας τη χαρη,ρε pappa....Ξεκιναω να ερθω στην πολη σου να δω την ομαδα μου και μου συμπεριφερονται χειροτερα απο αλβανο(χωρις να εχω τιποτα με τους αλβανους)!!Που ηταν οι τοπικες αρχες να βγουν και να καταδικασουν την ΠΑΡΑΝΟΜΗ σταση της αστυνομιας?Και αντι γι'αυτο ειδαμε παλι πως οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ εκαναν επεισοδια!!!Και,ουτε τοτε βγηκε κανεις απο σας και να πει τι, πραγματικα,εγινε...Και,βγαινεις και μας πουλας πολιτισμο......

ΥΓ.Το τι ειναι ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ και ποιος ειναι ο πολιτισμος του το ενοιωσες στον πρωτο γυρο στην Τουμπα!!!
Δυστυχως και με ΒΑΣΗ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ η αστυνομια δεν μπορουσε να σου επιτρεψει να μπεις στο γηπεδο, αφου δεν ειχαν εκδοθει εισιτηρια. Καποοι οπαδοι του ΠΑΟΚ βρεθηκαν στη μεγαλη κερκιδα. δεν τους ειπε κανεις τιποτε. κ δυστυχως στη χωρα που ζεις παντα τα ασχημα θα μας δειχνουν..

edit PAOK
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Συνοπαδέ αν θέλεις το ΠΑΟΚ με κεφαλαία ευχαριστώ πολύ.

Έχω πρόβλημα με τα μάτια για αυτό το λέω. ;)
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

paoki_sweden έγραψε:Διπλό εμείς, B εθνική εσείς και αίντε πάντε παίξτε με τα πρόβατα στο μαντρί

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

pappas έγραψε:καλα ρε παιδες μην αρπαζεστε...
απο την αρχη ειπα οτι θελω να πω τη γνωμη μου. αν αυτη η γνωμη ειναι διαφορετικη απο αυτη που εχουν καποιοι δεν τρεχει και τιποτε. Θελω να πιστευω οτι ανηκω στην α. αλλοι συμφωνουν , αλλοι προτιμουν το λεβαδειακο, τις σερρες, την τριπολη και την κερκυρα. Προβλημα τους.
Οσον αφορα τα γαυροβαζελια και λοιπα, αναποφευκτο ειναι καποιοι ναι να λενε ειμαι παο ή οσφπ ή παοκ και πας. Δεν ειπε κανεις οτι μπορουμε να συγκριθουμε με αυτες τις ομαδες. Υπαρχουν και πολλοι που λενε μονο ΠΑΣ.(ε δε θα κανω και απογραφη :lol: :lol: ).Καποιοι μπορει να μεγαλωσαν σε περιβαλλον διαφορετικο απο το δικο μου και να γουσταρουν να λενε ειμαι κ με τους δυο. Προβλημα τους . Εγω που γραφω ειμαι ΠΑΣ και μονο ΠΑΣ.

Τωρα αν καθησουμε να λεμε για εφημεριδες και τι εκανε ο περιπτερας και τετοια , ακρη πραγματικα δε θα βρεθει. κ αν δεν υπαρχει στα γιαννενα μετροσπορ η καποια αλλη επειδη δεν την διαβαζουν , οι οπαδοι του πασ φταινε κ γι αυτο??? μη μου πειτε οτι στη θεσσαλονικη βρισκεις πρωταθλητη ή πρασινη???

Κ αν ακομη οπως ειπε καποιος εχουν ακουστει διαφορα απο οπαδους μας πριν χρονια, εγω συγχωρεστε με ειμαι απο τους ανθρωπους που θελουν να κοιτανε μπροστα και τις μακακιες να τις κανουν στην ακρη. παντα θα υπαρχουν 3-5-50-100 απόλες τις ομαδες που θα ειναι μακακες και θα βριζουν ειτε μαναδες ειτε οικογενειες ειτε αυτο το απαραδεκτο "βουλγαροι" που ειπες. Ε, εγω δε θελω να ειμαι με αυτους τους λιγους. αμα κατσω να πω το τι εχω ακουσει , ή τι εχουν κανει στην ομαδα μου, θα γραφω πολλη ωρα ακομη.Καποτε , φοβομουνα να ερθω στην τουμπα, αλλα φετος το χαρηκα. και ελπιζω να ξαναρθω, οπως θελω να ρθετε και σεις.

Τελειωνοντας να θυμισω εκεινο το 3-2 στα γιαννενα, που απο 1-2 σε 5 λεπτα "γυρισε"... Αν θες ναι μας το δωσατε. Και σωθηκαμε.Αν δεν σωζομασταν εμεις θα το εκανε ο ιωνικος. Και σε ρωταω ποιον προτιμας?? Αλλα εκεινη τη χρονια ημουν η μοναδικη ομαδα στην ελλαδα που τη ριξανε λογω χρεων. κ επεσα και εμεινε ο ιωνικος...

ΥΓ:ακομη βρεχει , εριξε και λιγο χιονονερο, εχει κ κρυο.οποτε λασπομαχια ή αναβολη αυριο

Φιλε γιαννιωτη για μενα δεν εχεις θεση εδω ασχετα αν γραφεις ωραια και ηρεμα τη δουλεια εχεις εσυ σε ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΟ σαιτ? τι προσπαθεις να κανεις? κοιτα να βοηθησεις την ομαδα σου πηγαινοντας στο γηπεδο και κερδιζοντας τα παιχνιδια που πρεπει ισως να σωθεις εδω ειμαστε ΠΑΟΚ και μιλαμε για ΠΑΟΚ απο εμενα δεν εισαι ευπροσδεκτος υπαρχουν χιλια δυο σαιτ να γραψεις τη γνωμη σου.
thoumas

Δημοσίευση από thoumas »

Αδερφέ bane συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για αυτό θα πω και εγω δυο λόγια.
Φίλε pappas πουλάς δε πουλάς παπά εδώ δεν είναι αθλητικό καφενείο να ανταλλάσουμε απόψεις αλλά οπαδικό forum του ΠΑΟΚ μας, της καψούρας μας ,της αρρώστειας μας.
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚτσής σημαίνει λεβέντης, περήφανος και θα στο πω οσο πιο απλά και περιεκτικά μπορώ.Αν έρχεσαι στη Τούμπα ή έρχομαι στα Γιάννενα και τουμπεκιάζεις στο μεγαλείο του ΠΑΟΚ δηλαδή τραγουδάς για την ομάδα σου χωρίς μαγκίτσες και χωρίς να προκαλείς και παίζεις καθαρά όμορφα και ωραία τη μπαλίτσα σου δεν έχω κανένα πρόβλημα.Αν όμως αρχίσεις τις καραγκιοζιές να ξέρεις ότι όχι απλά θα με βρεις απέναντι θα γίνω ο εφιάλτης σου.Γι' αυτό και εκφράζοντας καθαρά προσωπική άποψη θα έλεγα να μας αφήσεις χρόνους και να μας αφήσεις στην καψούρα μας.Α και παραλίγο να το ξέχναγα,μια και ανέφερα για καραγκιοζιλίκια δώσε χαιρετίσματα στο Ντάνι και πες του ο καιρός έχει γυρίσματα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εφοσον σεβεται την ομαδα μας δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα .....? ασχετα αν ειναι οπαδικο σαιτ.....

Η ομαδα μας εχει ανεβει πολλα επιπεδα τα τελευταια 2 χρονια, πρεπει να αλλαξουμε και νοοτροπια σε ορισμενα θεματα( γενικα μιλωντας)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εδω μανιακε μπαινω για να μαθω και να διαβασω για ΠΑΟΚ αν ηθελα κατι αλλο εμπαινα αλλου εδω ειναι οπαδικο σαιτ του ΠΑΟΚ και ετσι πρεπει να μεινει.

Υ.Γ εξω οι αλλοθρησκοι απο το Paokmania και ας ειναι οι καλυτεροι συζητητες του κοσμου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”