Π.Α.Ο.Κ. - Αστέρας Τρίπολης 16/01 16:45 ΣΚΑΪ
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Αστέρας Τρίπολης 16/01 16:45 ΣΚΑΪ
Παιδιά με 10 παίζουμε.Θα επέλθει η κούραση σε κάποια στιγμή.Δύσκολα να το πάρεις το παιχνιδι.

Λίγα σχόλια στο ημίχρονο :
Η ομάδα μπήκε τρομερά εκνευρισμένη με συνεχή λάθη στις μεταβιβάσεις. Αυτό δεν μεταφραζόταν απαραίτητα σε κέρδος για τον Αστέρα, αλλά συνεχώς τρέχαμε να διορθώνουμε λάθος μπαλιές οι οποίες ήταν ή αργές, ή στραβές, και μάλιστα σε κοντινές αποστάσεις.
Τζάμπα κόκκινη ο βιερίνια ενώ είχε το δίκιο με το μέρος του, έδειξε ερασιτεχνική αντίληψη.Υπάρχει περίπτωση να εκτίσει ποινή στο κύπελλο;
Για τους συνεχείς τραυματισμούς διαφόρων παικτών στο ίδιο σημείο του ποδιού τους, πρέπει φαίνεται να βάλουμε ντετέκτιβ για να βρούμε τι φταίει.
Ο Κριστιάνο ξέρει μπάλα, αλλά είναι εμφανές οτι δεν έχει βρεί πατήματα στο γήπεδο, ενώ νομίζω έχει ένα θέμα με την ταχύτητα του.
Το ματς μπορούμε να το πάρουμε αλλά θέλει προσοχή. Παρατήρησα πως όταν μείναμε με παίκτη λιγότερο, μόνο τότε έγινε εμφανής η υπεροχή μας.
Λίνο, Γκαρσία, Ίβιτς και Κούτσια πολύ καλοί ώς τώρα. Οχι πως κάποιος απο τους υπόλοιπους υστερεί δλδ.
Τα δύο μεγαλύτερα πλήγματα που δέχεται η ομάδα ώς τώρα, θεωρώ πως είναι η απουσία του Βιερίνια στο καραισκάκη και Η ΕΜΦΑΝΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ;;;;
Περίμενα να δώ το γήπεδο γεμάτο και είδα ένα μισοάδειο κράμα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ στην καλύτερη εποχή της ομάδας συνολικά εδώ και μια εικοσαετία, να μην γεμίζει το γήπεδο με έναν αξιόλογο αντίπαλο. Είναι εμφανές οτι λείπουν και τα διαρκείας, οπότε είναι γελοίο να λέμε πως επειδή το έχει ο ΣΚΑΙ δεν γέμισε. Απλά σήμερα ήταν βαρύ το πάπλωμα.
Ελπίζω να το πάρουμε το ματς. -- Εκτός απο την 4, που όσο κι αν τους κράζω για οργάνωση και σαλπι κλπ κλπ, τα παιδιά είναι ΠΑΝΤΑ εκεί.
ΥΓ βάλτο ρε Κούτσια αγόρι μου να φουντάρω απ το μπαλκόνι!
Η ομάδα μπήκε τρομερά εκνευρισμένη με συνεχή λάθη στις μεταβιβάσεις. Αυτό δεν μεταφραζόταν απαραίτητα σε κέρδος για τον Αστέρα, αλλά συνεχώς τρέχαμε να διορθώνουμε λάθος μπαλιές οι οποίες ήταν ή αργές, ή στραβές, και μάλιστα σε κοντινές αποστάσεις.
Τζάμπα κόκκινη ο βιερίνια ενώ είχε το δίκιο με το μέρος του, έδειξε ερασιτεχνική αντίληψη.Υπάρχει περίπτωση να εκτίσει ποινή στο κύπελλο;
Για τους συνεχείς τραυματισμούς διαφόρων παικτών στο ίδιο σημείο του ποδιού τους, πρέπει φαίνεται να βάλουμε ντετέκτιβ για να βρούμε τι φταίει.
Ο Κριστιάνο ξέρει μπάλα, αλλά είναι εμφανές οτι δεν έχει βρεί πατήματα στο γήπεδο, ενώ νομίζω έχει ένα θέμα με την ταχύτητα του.
Το ματς μπορούμε να το πάρουμε αλλά θέλει προσοχή. Παρατήρησα πως όταν μείναμε με παίκτη λιγότερο, μόνο τότε έγινε εμφανής η υπεροχή μας.
Λίνο, Γκαρσία, Ίβιτς και Κούτσια πολύ καλοί ώς τώρα. Οχι πως κάποιος απο τους υπόλοιπους υστερεί δλδ.
Τα δύο μεγαλύτερα πλήγματα που δέχεται η ομάδα ώς τώρα, θεωρώ πως είναι η απουσία του Βιερίνια στο καραισκάκη και Η ΕΜΦΑΝΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ;;;;

Περίμενα να δώ το γήπεδο γεμάτο και είδα ένα μισοάδειο κράμα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ στην καλύτερη εποχή της ομάδας συνολικά εδώ και μια εικοσαετία, να μην γεμίζει το γήπεδο με έναν αξιόλογο αντίπαλο. Είναι εμφανές οτι λείπουν και τα διαρκείας, οπότε είναι γελοίο να λέμε πως επειδή το έχει ο ΣΚΑΙ δεν γέμισε. Απλά σήμερα ήταν βαρύ το πάπλωμα.
Ελπίζω να το πάρουμε το ματς. -- Εκτός απο την 4, που όσο κι αν τους κράζω για οργάνωση και σαλπι κλπ κλπ, τα παιδιά είναι ΠΑΝΤΑ εκεί.
ΥΓ βάλτο ρε Κούτσια αγόρι μου να φουντάρω απ το μπαλκόνι!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Σάβ 16 Ιαν 2010, 17:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
παιδια,με ποια λογικη ο κουτσια να φαει παραπανω???
ο γκαρσια και ο εστογιανοφ ειχαν ριξει μπουνιδια και φαγαν τιμωριες....ο βιερινια μια αγωνιστικη θα φαει και τελος
ΥΓ:αν παρουμε τη νικη θα ναι πολυ αρχιδατη παντως να ξερετε
ο γκαρσια και ο εστογιανοφ ειχαν ριξει μπουνιδια και φαγαν τιμωριες....ο βιερινια μια αγωνιστικη θα φαει και τελος
ΥΓ:αν παρουμε τη νικη θα ναι πολυ αρχιδατη παντως να ξερετε
ενταξει λαθος η αντιδραση αλλα δεν τον απωθησε κιολας τοσο ωστε να παρει κοκκινη...εδω μπροστα στα ματια του,μην τον χαρακτηρησω καλυτερα,παταει ο μπαστια στον λαιμο!! τον βιειρινια και στο τελος δεν του δινει ουτε καρτα ενω στον δικο μας κοκκινη!..αλλα εδω ο λαζαριδης εδωσε μπουνια στον ιβιτς κ ολος τυχαιως δεν το ειδε κανεις απο τους "διαιτητες"..!
Ναι το παιχνιδάκι δυσκόλεψε. εντάξει ο Ντάκος μάλλον δεν το έχει καθόλου γιατί έχει χάσει αρκετά και από τις δυο πλευρές αλλά δυστυχώς του δόθηκε το δικαίωμα μπροστά στα μάτια του και έδωσε μια κόκκινη που κι ο Βρύζας θα την έδινε. Λάθη ή όχι, είπαμε,πρέπει να κερδίζουμε ΚΑΙ την ασχετοσύνη τους. Άντε βουρ για το δεύτερο και ελπίζω το πόμενο ποστ να είναι για πανηγυρισμό!
Ντάκο ΜΠΑΑΑΑΓΛΑΑΑΑΑΑΑΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑ
Mpastia ΠΟΥ@@@ΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Επόπτη ΚΑΑΑΡΝΑΑΑΒΑΑΑΑΛΙΙΙ
και
Vieirinha ΚΟΟΡΟΟΟΙΙΙΙΙΔΟΟΟΟΟ
Μας μαμάνε ρε και εμείς είναι σαν να τους λέμε θέλω κι άλλο.
ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Mpastia ΠΟΥ@@@ΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Επόπτη ΚΑΑΑΡΝΑΑΑΒΑΑΑΑΛΙΙΙ
και
Vieirinha ΚΟΟΡΟΟΟΙΙΙΙΙΔΟΟΟΟΟ
Μας μαμάνε ρε και εμείς είναι σαν να τους λέμε θέλω κι άλλο.
ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ο βιερινια δεν επρεπε να αντιδρασει ετσι, εκτος ομως απο τη μαπα που του την πατησε ο αλβανοφατσας μπαστια, εκτος απο το βρωμικο και νευρικο παιχνιδι της τριπολης και την ανοχη του μαγκα ντακου, μηπως εχει νευρα γιατι δεν του παει η δεξια πλευρα;
απο αριστερα φετος εκανε καλα παιχνιδια
ο τατιανας γιος χαλασε το παιχνιδι απο την κιτρινη του ιβιτς
μπροστα στα ματακια σοθ ρε μαμιολη και δεν δινεις τιποτα;
ο βοηθος;αν ηταν ο κονσεισαο θα σηκωνε τη σημαια σαν ηλεκτροσοκ!!
και μονο κιτρινη να εδινε στο μπακ της τριπολης δεν θα γινοταν τιποτα, αλλα οχι κιτρινη στο σερβο!
και κερατας και δαρμενος!!
τι αποφαση ηταν αυτη, ισονομιας;
αι σιχτιρ
εχουμε και γκαντεμια με φιλομενο, (1μηνα!!)
αντε ρε μαμπα!!!
ελα να σκισεις το γκευ
απο αριστερα φετος εκανε καλα παιχνιδια
ο τατιανας γιος χαλασε το παιχνιδι απο την κιτρινη του ιβιτς
μπροστα στα ματακια σοθ ρε μαμιολη και δεν δινεις τιποτα;
ο βοηθος;αν ηταν ο κονσεισαο θα σηκωνε τη σημαια σαν ηλεκτροσοκ!!
και μονο κιτρινη να εδινε στο μπακ της τριπολης δεν θα γινοταν τιποτα, αλλα οχι κιτρινη στο σερβο!
και κερατας και δαρμενος!!
τι αποφαση ηταν αυτη, ισονομιας;
αι σιχτιρ
εχουμε και γκαντεμια με φιλομενο, (1μηνα!!)
αντε ρε μαμπα!!!
ελα να σκισεις το γκευ

- PAOKfanAthens
slidar έγραψε:Βιερινια χανει με πανσεραικο και πεζει κανονικα με gay.. εκτος και αν φαει παραπανω απο 1 αγωνιστικες..
ουφ παλι καλα μεστην ατυχια μας να και κατι θετικο...
gergeo4 έγραψε:παει παλι ο φιλομενο..1 μηνα εξω λενε...
.....εχουμε συνηθισει....

- pagotatzis
οποιος πάει να προστατέψει τον vierinha κάνει μεγάλο λάθος.
να λέμε σωστά πράματα!
μεγάλη μαλακια ενός παίχτη.
αν δεν κάνει τιποτa, ίσος φάει κόκκινη ο bastia.όχι να μου κάνει τον τσαμπουκά.
βγάλε την φανέλα και ουστ στα αποδιτιρια και μετά ζητα συγγνώμη από την ομάδα.
να λέμε σωστά πράματα!
μεγάλη μαλακια ενός παίχτη.
αν δεν κάνει τιποτa, ίσος φάει κόκκινη ο bastia.όχι να μου κάνει τον τσαμπουκά.
βγάλε την φανέλα και ουστ στα αποδιτιρια και μετά ζητα συγγνώμη από την ομάδα.
ΣΟΥΠΕΡ ΒΙΕΡΙΝΙΑ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.