Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
novito

Re: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευση από novito »

free4 έγραψε:....
Και φανταστείτε, δεν είπα και τους άλλους 2 ασπρόμαυρους Ζήση και Σόφο!
να χαρω εγω παοκτση... αντε με το μουν@πανο... μια φορα που να μην εχει προκαλεσει στο Παλατακι τ @ρχιδι δε θυμαμαι.... :evil:

είναι χοντρός, είναι και πουτ@νας γιος,
ειναι αδερφη, τον λένε Σοφοκλή...

υ.γ. βρε δε πα να κλαίει, δε πα να μη τρωει, στα π@παρια μας... προκαλεσε αρκετες φορες κι αυτο αρκει... :redcard:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μιλάς πάνω σε μια υπόθεση..
Αν έρθει η ώρα του μετά από μερικά χρόνια παίξει εσύ να θυμάσαι τις 2 φορές που έγινε μια μανούρα..
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Το να παίξει δε μου λέει τίποτα... Ούτε είμαι εγώ αυτός που θ αποφασίσει, ούτε μ απασχολούν οι οπαδικές ( :lol: :lol: )του προτιμήσεις. Έστω κι αν ελπίζω να μην έχει να κάνει με το παοκτσηδηλίκι που πουλαει(?) μια τέτοια απόφαση (λίγο πριν κλείσει την καριέρα του να φανταστώ...). Αλλά μη λέμε και παοκτσάκι άρρωστο (!!!) τον χοντροπούτ@νο...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Ας μην ξεχνάμε οτι στην ομάδα μας θέλουμε μεγάλους μπασκετμπολίστες και όχι φανατικούς οπαδούς...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Σε λίγο θα μαλώσουμε για μια μεταγραφή που κατά 99,9% δεν θα γίνει ποτέ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Ρε συ palok δεν είπα ότι αν προκύψει ποτέ θέμα, θ αρχίσω να μουρμουράω για τα οπαδικά του. Όπως έγραψα, άλλωστε ο τελευταίος είμαι που θ αποφασίσει ποιος θα ρθει στην ομάδα. Δεν ασχολούμαι καν με το θέμα αυτό. Αντέδρασα απλως στον χαρακτηρισμό του ως παοκτση... ;)
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δεν διαφωνούμε. εγώ αυτό που είπα πιο πάνω είναι φέρτε μας σπανούλη-διαμαντίδη-μπουρούση να πάρουμε το ευρωπαικό και ας δηλώνουν οι ίδιοι σπάνιο κράμα φανατικού γαυροβαζελοσκουληκιού...
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

paok87 έγραψε:Πραγματι φοβερή εχθές η παρτίζαν με αγωνιστικότητα και ομαδικότητα που καιρό είχα να δω.

Ο βάζελος ελπίζει στον "ειδικό" ρόλο του αμαρουσιου στον ομιλο για πρόκριση...
Γιαυτο τα ορθόδοξα αδέρφια μας πρέπει να προσέξουν τα διπλά ματς με μαρούσι προκειμενου να κάνουν το 2/2 και να βουλώσουν στόματα μια και καλή.Θεωρώ δεδομενη τη μία ήττα στα διπλά ματς βαζελου-μπαρτσελονα.
ενα μεγάλο μπράβο στο μαρούσι που διέψευσε τα σενάρια συνωμοσίας που έκανα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Το Μαρουσι νικησε εχθες?????????Μακαρι να βγουμε 5οι να το αποφυγουμε γιατι δε μας βλεπω να περναμε.......Οι διαιτητες ηταν ξενοι χτες????????????Κι ο Παναθηναικος εχει μονο ηττες στον ομιλο η μου φαινεται???????
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Όπου ερωτηματικά , βάλε τελείες :D :D
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Σωστος???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

[youtube]fj6icesTP2w[/youtube]
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

σχεδόν την μισώ αυτή την ομάδα (που πάω κάθε χρόνο στο μαρούσι και φεύγω με το κεφάλι κάτω) αλλά ομολογώ οτι παίζει το πιο κοντρολαρισμένο μπάσκετ στην ευρώπη (ανάλογα με τα όπλα της βέβαια). θεωρώ οτι είναι καλύτερη και από partizan. εντάξει είναι πολύ τυχερή, οι διαιτητές ακόμα και με την barcelona την παίζουν 50-50, αλλά πραγματικά από μπάσκετ είναι πολλά καντάρια μπροστά. pick and roll, συνεργασιες ψηλού-κοντού, ψηλού-ψηλού, παιχνίδι μέσα, extra πάσα, σουτ απέξω, ευστοχία, βολές, πραγματικά μαθαίνεις μπάσκετ παρακολουθώντας την. chapeau που λένε και οι γάλλοι...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Η παρτιζαν εχει λιγοτερα οπλα και απο το μαρουσι και σιγουρα παιζει καλυτερη αμυνα νομιζω οτι γενικα ειναι καλυτερη ομαδα.
Και εχω την εντυπωση οτι θα το κερδισει το μαρουσι και στα 2 παιχνιδια.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Τελικα ο μονος παικτης που λειπει απο τον ΠΑΟΚ ειναι ο Κις....... :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League 2011-2012”