Κύπελλο χάντμπολ 2009-10

gate4mitsos

Re: Κύπελλο Ελλάδος 2009-10

Δημοσίευση από gate4mitsos »

gika έγραψε:Και πάλι εσύ συμφωνείς με αυτά που γίναν χθες;;

Γιατί κάτι τέτοια δίνουν αφορμές να μας λένε ότι μας λένε.

Και ναι ξέρω "ότι κι αν λένε δεν με ενδιαφέρει" και μπλα μπλα, αλλά η γυναίκα του καίσαρα πρέπει να φαίνεται και τίμια. Δεν αρκεί να είναι.

Και δεν γουστάρω κάτι τέτοια περιστατικά υποκινούμενα από 250 άτομα (!!!!) να αμαυρώνουν το όνομα του ΠΑΟΚ.
Αμα πραγματικα εσπασαν βιτρινες και καικαν αυτοκινητα απο εμας φυσικα διαφωνω.
Στο θεμα με τις μαχες με τα χανουμια αμα προκληθηκαμε φυσικο ηταν και να αντιδρασουμε.Ουτως η αλλως στο γηπεδο απο οτι εχω ακουσει και εχω δει κανενας μας δεν μπηκε στον αγωνιστικο χωρο(ισως και επειδη ηταν αδυνατον αλλα τελοσπαντων :D ) παρα επιστρεφαμε πισω οτι μας πετουσαν οι οπλισμενοι με καθε ειδων οπλα χανουμια...
Ας μην ζουμε σε εναν ουτοπικο κοσμο,δηλαδη τι περιμενανε?Οτι επειδη ηταν 29 μαιου διχως στρουμφακια στη μεση,ΠΑΟΚτσηδες και χανουμια θα πινανε ολοι μαζι μπυρες και θα τραγουδουσαν "μια μερα θα το γραψει η ιστορια πως μπηκανε οι ΠΑΟΚτσηδες και οι αεκτζηδες στην τουρκια..."?
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

gate4mitsos έγραψε: ...δηλαδη τι περιμενανε?Οτι επειδη ηταν 29 μαιου διχως στρουμφακια στη μεση,ΠΑΟΚτσηδες και χανουμια θα πινανε ολοι μαζι μπυρες και θα τραγουδουσαν "μια μερα θα το γραψει η ιστορια πως μπηκανε οι ΠΑΟΚτσηδες και οι αεκτζηδες στην τουρκια..."?
:D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

gate4mitsos έγραψε:
Pegasus έγραψε:Για να γίνουν τα επεισόδια όμως χρειάζονται και αυτοί που θέλουν να τα κάνουν.
Αδερφε αμα δεν υπαρχει αστυνομικη δυναμη δεν ειναι και δυσκολο πιστευω να αναψουν τα αιματα αναμεσα σε αθηναιους και ΠΑΟΚτσηδες...
Σύμφωνοι. Η πρώτη επίθεση έγινε ξημερώματα ή κάνω λάθος; Δε ρωτάω ειρωνικά, το ότι έγινε επίθεση ξημερώματα το ξέρω από μη ΠΑΟΚτσήδες.

Επεξεργασία: δεν πάω να τα φορτώσω όλα στους δικούς μας, όπως δεν πάω να τα φορτώσω όλα στους ΑΕΚτσήδες ή την αστυνομία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pegasus την Κυρ 30 Μάιος 2010, 15:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Φτάσαμε σε σημείο να θεωρούμε λάθος αυτά που γίνονται αλλά να μην μπαίνουμε στον κόπο να προσπαθήσουμε να τα αλλάξουμε. Τα θεωρούμε δεδομένα...

Ωραίο ε;
gate4mitsos

Pegasus έγραψε:
gate4mitsos έγραψε:
Pegasus έγραψε:Για να γίνουν τα επεισόδια όμως χρειάζονται και αυτοί που θέλουν να τα κάνουν.
Αδερφε αμα δεν υπαρχει αστυνομικη δυναμη δεν ειναι και δυσκολο πιστευω να αναψουν τα αιματα αναμεσα σε αθηναιους και ΠΑΟΚτσηδες...
Σύμφωνοι. Η πρώτη επίθεση έγινε ξημερώματα ή κάνω λάθος; Δε ρωτάω ειρωνικά, το ότι έγινε επίθεση ξημερώματα το ξέρω από μη ΠΑΟΚτσήδες.
Koιτα και εγω εχω ακουσει οτι 6-7 το πρωι εγινε επιθεση δικων μας σε συνδεσμο της αεκ.Και ξαναρωτω,οπως ηταν κοντα και στον δικο μας συνδεσμο αστυνομικη δυναμη σε ολη τη διαρκεια της ημερας μετα τα πρωτα ντου,δεν επρεπε να υπαρχει αστυνομια απο τις πρωτες πρωινες ωρες και στους δυο συνδεσμους εστω σε τυχον βιαιη ενεργεια να επεμβη?Εδω κατεβαινουμε στη λιβαδεια ή στο περιστερι και ειναι συγκεντρωμενα ολα τα στρουμφακια της στερεας ελλαδας...
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Αυτή είναι η ευθύνη της αστυνομίας. Η ευθύνη των ΠΑΟΚτσήδων και των ΑΕΚτσήδων δεν υπάρχει όμως; Αυτό θέλω να πω, δε γίνεται πάντα να φταίνε οι άλλοι και δεν έχω διάθεση να διαχωρίσω τον ΠΑΟΚτσή που κατέβηκε για επεισόδια από τον ΑΕΚτσή που ανέβηκε για επεισόδια και όχι για να δουν την ομάδα του ο καθένας.

Έχω ξαναγράψει εδώ ότι σέβομαι όσους είναι σε σύνδεσμο και τρέχουν για την ομάδα και πάνε εκδρομές. Εμένα όμως δε με ενδιαφέρει αν "εμείς" τούς δέρνουμε πιο πολύ απ' ό,τι "μας" δέρνουν αυτοί...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Είναι δυνατόν να γίνετε μια γιορτή με τόσους "καλεσμένους" και να πρέπει να υπάρχει αστυνομία για να μη σκοτωθούν μεταξύ τους? Τι διάολο, χούντα έχουμε? Είναι δυνατόν?

Κι όμως είναι.

Στην Ελλάδα του 2010 όλα είναι πιθανά!!! Ο ένας τα ρίχνει στον άλλον κι όλοι μαζί στο κράτος. Γι' αυτό αυτή η χώρα κατασρέφεται. Η χώρα που γέννησε τον πολιτισμό, τα ήθη και τις αξίες!!!

Απαιτώ σαν πολίτης αυτής της χώρας την αυστηρότατη τιμωρία όλων όσων είναι υπεύθυνοι, όχι μόνο για τα γεγονότα της Λαμίας αλλά και για όλα όσα συνέβησαν στο παρελθόν και ενδεχομένως θα συμβούν στο μέλλον. Αλλιώς θα είμαστε ένα κράτος καραγκιόζηδων!!! Μια για πάντα!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

+10000000000000000000000000000
gate4mitsos

Φυσικα και εχουμε και εμεις και οι αλλοι μεριδιο ευθυνης για οτι συνεβη χθες στη λαμια.Ολοι πιστευω γνωριζουμε οτι δεν εχει φτασει ακομα η εποχη(ουτε καν κοντευει) που δεν θα κοιταμε πως να χτυπησουμε τον αλλο οπαδο.Και παλι ομως υπογραμμιζω εντονα οτι συμφωνα με την αποψη μου η αστυνομια κυριως ευθυνεται που μια πολη εγινε φεσι πριν απο εναν αγωνα χαντμπολ(!).Πριν απο κανα μηνα 20000 εβραιοι κατεβηκανε 500 χλμ και ομολογω οτι πιο ειρηνικα δεν θα μπορουσε να ηταν εκτος απο καποια ηλιθια και μεμονωμενα γεγονοτα.Αντιθετα χ8ες η αστυνομια δεν μπορεσε(?) να ελεγξει 1000 ατομα...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Πρώτα βρίζουμε τους μπάτσους και τώρα τους... ζητάμε;

Αν δεν είμαστε ικανοί να κάνουμε μια εκδρομη και να δούμε ένα αγώνα... χαντμπολ (!!), χωρίς να τα ριμαξούμε και απαιτούμε και αστυνομία, είναι σαν να παραδεχόμαστε ότι είμαστε κάφροι και θέλουμε κάποιον πάνω από το κεφάλι μας.

Και επειδή αυτοί που όντως χρειάζονται κάποιον από πάνω τους να τους ελέγχει, είναι λίγοι, ελπίζω κάπου, κάποιος, κάποτε να τους απομονώσει από το σώμα του ΠΑΟΚ μας.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Σωστός Γκικ !!!!!!
gate4mitsos

Διπλα ακριβως απο το σπιτι μου υπαρχει γηπεδο ποδοσφαιρου που φιλοξενει αγωνες του τοπικου πρωταθληματος.Αυτη τη στιγμη σε φιλικο καθως η χρονια εχει τελειωσει και με ουτε 30 οπαδους στην κερκιδα(μεσος ορος ηλικιας 50 χρονων) πεφτει πολυ ξυλο.Αμα γινεται οτι γινεται σε φιλικο ερασιτεχνικων ομαδων τι περιμεναμε να γινει αναμεσα σε τοσο πλατιες μαζες οπαδων οπως ειναι του ΠΑΟΚ και της αεκ διχως αστυνομια...???
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μάλλον δεν έπιασες αυτό που είπα πριν.

Σκοπός δεν είναι να δικαιολογήσουμε αυτά που κάναμε χθες είτε ρίχνοντας τα στην αστυνομία, είτε να λέγοντας ότι παντού αυτά γίνονται.

Σκοπός μας είναι η εξάλειψη αυτών των φαινομένων από τις τάξεις του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Στη φωτο γιατί έπρεπε να υπάρχει αατυνομία. Απλό συμβούλιο ήταν μίας ΠΑΕ....
Δεν κατεβήκατε από τον πλανήτη άρη πιστεύω όλοι...
Τιμωρία σε όλους αλλά και σε όσους δεν κάναν καλά τη δουλειά τους...
Εκτός αν όλοι πιστεύατε και δε βρίσατε την αστυνομία όταν η διοίκηση του ΠΑΟΚ ήταν εγκλωβισμένοι έξω από το χαριλάου...τότε ήταν κακιά η αστυνομία τώρα δεν έχει ευθύνες; Ή δθιορθώστε με αν κάνω λάθος λέγαμε γιατί ο αστυνομικός διευθυντής έπινε ουίσκια εντός χαριλάου και δεν ήταν έξω για να οργανώσει τις δυνάμεις.....
Δε λέω να μην τιμωρηθούν αυτοί που κατέστρεψαν περιουσίες αλλά στην Ελλάδα ζούμε...αν περιμένατε από 250 οπαδούς του ΠΑΟΚ να αλλάξουν την ιστορία τότε κάνατε λάθος...είναι πολύ λίγοι...γιατί κορδέλες μες την τούμπα δε πετούσαν 250 άτομα αλλά 5000 σε κάθε γωνιά..ξεκινήστε από εκεί...
melios

Δημοσίευση από melios »

θέλω να γράψω κάτι άσχετο αλλά και σχετικό με το θέμα...

Βασικά, έχω ένα χόμπυ τελευταία. Διαβάζω ευρωπαϊκό ρεπορτάζ στα ελληνικά σιτε και μετά τα ψάχνω στα αντίστοιχα ξένα.Το κάνω για να δω κατά πόσο τα έγκυρα(;) ελληνικά σιτε, όταν είναι να ενημερώσουν για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο χρησιμοποιούν τις γνώσεις στους στις ξένες γλώσσες (ουσιαστικά μεταφράζοντας το κείμενο) ή χρησιμοποιούν γνωστά μεταφραστικά προγράμματα (ουσιαστικά μεταφράζουν το κείμενο με λάθη ή γράφουν το μισό) ή απλά κατεβάζουν ένα μπουκάλι ουίσκι και γράφουν...Η ιστορία δείχνει ότι τον τελευταίο χρόνο γίνεται το τρίτο...

Τέσπα...Στο θέμα μας του χάντομπολ...

Ψάχνοντας για το μουρίνιο σήμερα λοιπόν στην Μαρκα, φιλικά προσκύμενη φυλλάδα της ρεαλ μαδρίτης, στην πρώτη σελίδα βρήκα το ρεπορτάζ

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.marca.com/2010/05/30/balonmano/1275205560.html?a=PROCe3e0df1cdd8724a135614ec4db819253&t=1275228837
ΥΣ Σόρυ αμα το αναφέρει κάποιος πιο πάνω...Επίσης έβαλα το λινκ σε code μετά της σχετική ανακοίνωση των λινκς για να μην φαίνεται τι λινκ είναι...Άμα υπάρχει πρόβλημα ποστάρω το κείμενο....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο”