Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής 5/10 19:00 Novasports1
- fofanaserres
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής 5/10 19:00 Novasports1
Ναι ρε μάγκες.Ελεος.Κάθε φορά που κρατάμε ενός λεπτού σιγή μερικοί δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.Εκείνη την στιγμή βρίσκει ο κάθε μλκς να φωνάξει την μαλακία του.Σεβασμός ρε μάγκες.Σεβασμός.Εστω για μία φορά,για ένα λεπτό,εκείνο το ένα λεπτό φόρου τιμής στα αδέρφια μας.ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ.danirifle έγραψε:μια παράκληση σε όλους τους οπαδούς και φιλάθλους της ομάδας, στο λεπτό σιγής για τα αετόπουλα να μην ακούγεται τίποτα, να μη φωνάξει κανείς.
και ακόμα στο "ΠΑΟΚ ΣΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ" να γυρίσουμε ΟΛΟΙ πλάτες. δεν πειράζει ας χάσουμε 1 λεπτό του αγώνα.
4-10-99 4-10-2009 Οσα χρόνια κι αν περάσουν,θα στε για πάντα στις καρδιές μας,μαζί στις εκδρομές μας...Σε κάθε πέταλο την κάθε Κυριακή,θα στε πάντα κι εσείς μαζί... ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ...
Όσο για την ομάδα και τους παίχτες,ας το καταλάβουν επιτέλους κι ας ματώσουν την φανέλα.Κάποιοι έχασαν την ζωή τους για να ναι δίπλα σε αυτήν την ομάδα.Ας κερδίσουν μία φορά γι αυτούς.Είχα ένα παράπονο,αυτά τα δέκα χρόνια,σε αυτά τα ματς,όποιος και να σκόραρε,ποτέ μα ποτέ,δεν πήγε να το αφιερώσει το γκόλ σε αυτούς που φύγαν,μπροστα στο πανό του Κορδελιού.Σε όσους παίχτες έχω φίλους μου στο facebook,τους έστειλα μνμ,μαζί με το βίντεο του johnyxatz,μπας και καταλάβουν τι παίζει.
Ελπίζω αύριο όποιος και να σκοράρει,να πάει και να το αφιερώσει στα αδέρφια μας που έφυγαν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fofanaserres την Κυρ 04 Οκτ 2009, 14:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μη κάνατε υπαινιγμούς για τους διαιτητές, γιατί έτσι κι αλλιώς τα 80% είναι γαύροι και οι άλλοι παο και αεκ, οπότε μόνο με απόδοση πάμε μπροστά και μόνο ενωμένοι. 

-
Νικη μοναχα για τα αδερφια που φυγανε νωρις,ουτε για το πρωταθλημα ουτε για τα λεφτα...
ΠΑΟΚ ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ
ΠΑΟΚ ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ
kos έγραψε:- Παμπορίδης (ΠΑΟΚ – Ηρακλής). Λένε όλοι ότι αν υπάρχει μια ομάδα να τον αναστήσει τον ΠΑΟΚ αυτή είναι ο Ηρακλής, κι αν υπάρχει ένας διαιτητής αυτός είναι ο Παμπορίδης, ο φύλακας άγγελός του. Εγώ πάλι λέω ότι επειδή ο «Πάμπος» το ξέρει ότι τελεί υπό παρακολούθηση (εξ ου κι ο Μπίκας) θα 'ναι προσεκτικός. Τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω. Ας κάνει κάνα λάθος ο Σαραϊδάρης ή ο Τρύφων.
http://www.sport-fm.gr/article/197887
ειμαι λιγακι αναποφασιστος. δεν ξερω ποιος ειναι για πιο πολες μπατσες. ο παμποριδης ή ο καρπετοπουλος?
Στα ορια του τον φτανει τον λαο αυτος ο πουθενας...Ο δε Παμποριδης ειχε κανει μεγαλες προσπαθειες στο χαριλαου να αποκλειστουμε..
-
Ρε θα τρελαθουμε ακου διλημμα ο Σαντος. Αν δεν παιξει λεει ο Τσιριλο (αμην και ποτε) σκεφτεται για το αν πρεπει να βαλει διπλα στον Μαλεζα τον Μπιζερα... η να βαλει τον Σαβινι σεντερ μπακ και Λινο αριστερο μπακ!!!! Δηλαδη τοσες φαπες που φαγαμε δε μας φτανουν, σου λεει ας φαμε κανα τρυπημα ακομα απο κει... του χρειαστηκε μια σεζον σχεδον να καταλαβει οτι ο Λινο δεν ειναι μπακ αλλα και ο Σαβινι δεν ειναι στοπερ... απιστευτο ρε γαμωτο ενταξει λεμε δεν ειμαστε προπονητες αλλα μερικες φορες το πιστευω οτι οι οπαδοι βλεπουν καποια πραγματα που δε βλεπει ο προπονητης
o Σαβινι στοπερ ειναι(και μπορει βεβαια να παιξει και σαν μπακ).Ο Λινο ειναι μπακ..Κακος αμυντικα..Αλλα μπακ..Οσα ματσ εχει παιξει στα χαφ ηταν ανυπαρκτος γιατι το παιδι θελει χωρο για να επιτεθει.Αυτο το βρισκει οταν ερχεται απο πισω
Αποψη μου ειναι και τη λεω για να καταλαβεις οτι υπαρχουν πολλες αποψεις..Οι γενικευσεις οποτε δεν χρειαζονται..Εννοω οτι απλα ο καθενας και ο προπονητης βλεπει καποια, πραγματα διαφορετικα..Ειδικα οι προπονητες οχι μονο στον ΠΑΟΚ τα βλεπουν ολα και ετσι αποφασιζουν..Σωστο ή λαθος τα αποτελσματα κρινουν
Αποψη μου ειναι και τη λεω για να καταλαβεις οτι υπαρχουν πολλες αποψεις..Οι γενικευσεις οποτε δεν χρειαζονται..Εννοω οτι απλα ο καθενας και ο προπονητης βλεπει καποια, πραγματα διαφορετικα..Ειδικα οι προπονητες οχι μονο στον ΠΑΟΚ τα βλεπουν ολα και ετσι αποφασιζουν..Σωστο ή λαθος τα αποτελσματα κρινουν
Ο Σαβίνι σαν στοπερ ηταν πολυ καλος τοσο με τον Αστερα οσο και με τον Ολυμπιακο. Σαν αριστερο μπακ, με Ατρομητο ειδικα, ειχε μαλλον μετρια αποδοση. Μεχρι στιγμης αυτα.
Θα συμφωνησω..Το θεμα με το Σαβινι ειναι ποσο μπορει να φορτσαρει για να δουμε αν ειναι αρκετα καλος για τον ΠΑΟΚ..Κατα τα αλλα δεν ειναι δεξι μπακ σιγουρα..
Παντως οποιος και να παιξει ετσι οπως εχει η κατασταση θελει πολυ καρδια και παθος.

Παντως οποιος και να παιξει ετσι οπως εχει η κατασταση θελει πολυ καρδια και παθος.
Φίλε DAAT και Hide, μακάρι να κάνω λάθος και τα γεγονότα να με διαψεύσουν, αλλά το ιταλικό ντουέτο που έχουμε φέτος μου θυμίζει κάτι από Ντόλμπεργκ και Κνολ... δηλαδή κάτι σαν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές...
Για τον μεν Τσιρίλο το ξεραμε από την αρχή ότι δεν κάνει, ο δε Σαβίνι με έχει απογοητεύσει σε όλες τις θέσεις που έπαιξε φέτος μέχρι στιγμής (το παράδοξο είναι ότι λιγότερο άσχημα τα πήγε ως σέντερ μπακ). Το τραγικό βέβαια είναι ότι του κάναμε τριετές (!!!!) συμβόλαιο... Δυστυχώς μεγάλο μέρος του μπάτζετ πήγε σε έναν παίκτη και μετά δεν είχαμε λεφτά να πάρουμε αξιόπιστους και ποιοτικούς αμυντικούς ή έστω κάποιους που να στέκονται αξιοπρεπώς (βλέπε Αράνο και Νασούτι του σκωληκιού, ακόμη και τον Μπλένχιο του Ατρομήτου...)
Για τον μεν Τσιρίλο το ξεραμε από την αρχή ότι δεν κάνει, ο δε Σαβίνι με έχει απογοητεύσει σε όλες τις θέσεις που έπαιξε φέτος μέχρι στιγμής (το παράδοξο είναι ότι λιγότερο άσχημα τα πήγε ως σέντερ μπακ). Το τραγικό βέβαια είναι ότι του κάναμε τριετές (!!!!) συμβόλαιο... Δυστυχώς μεγάλο μέρος του μπάτζετ πήγε σε έναν παίκτη και μετά δεν είχαμε λεφτά να πάρουμε αξιόπιστους και ποιοτικούς αμυντικούς ή έστω κάποιους που να στέκονται αξιοπρεπώς (βλέπε Αράνο και Νασούτι του σκωληκιού, ακόμη και τον Μπλένχιο του Ατρομήτου...)
Θεωρω τον Σαβινι που ειδα ως σεντερ μπακ αξιοπρεπεστατο.Ο τσιριλο ειναι αλλη κουβεντα..
Ακομα οι 3 που αναφερεις δεν μου εχουν δειξει τιποτα απολυτως εκτος του Αρανο ο οποιος ηρθε ετοιμος ομως και τωρα επεσε και αυτος..Δεν νομιζω οτι ο ΠΑΟΚ εχει να ζηλεψει παικτες τυπου Νασουτι ή Μπλενχιο..Βεβαια και για αυτους οπως καιτους δικους ισχυει το ''ειναι πολυ νωρις''..Αλλα αυτα
που εδειξαν ειναι μετρια..
Τεσπα,για αλλο τοπικ ειναι η κουβεντα
Ακομα οι 3 που αναφερεις δεν μου εχουν δειξει τιποτα απολυτως εκτος του Αρανο ο οποιος ηρθε ετοιμος ομως και τωρα επεσε και αυτος..Δεν νομιζω οτι ο ΠΑΟΚ εχει να ζηλεψει παικτες τυπου Νασουτι ή Μπλενχιο..Βεβαια και για αυτους οπως καιτους δικους ισχυει το ''ειναι πολυ νωρις''..Αλλα αυτα
που εδειξαν ειναι μετρια..
Τεσπα,για αλλο τοπικ ειναι η κουβεντα
παιδια κατι ακυρο.... την αλλα βδομαδα διακοπτεται το πρωταθλημα για την εθνικη?? 

- ContrerasPablo
πω ρε πστη μου ΝΑΙ ΡΕ ΓΜΤ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ
πωπω και ειχα μπει σε πολυ μεγαλο δυλημα γιατι αν ηταν αυτο το σαββατο το ματς την ιδια ωρα ειχε γμτη συναυλια και δεν ηξερα που να παω!!!!!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ