οταν λες οτι τον εχεις ικανο να σου φερει τον βυντρα δανεικο με ρητρα του 3εκ εμενα μου δειχνεις οτι δεν τον εχεις εμπιστοσυνη αυτον που σε διοικει.kostasny4 έγραψε:Αλλο εμπιστοσυνη κι αλλο Τζιχαντ !
3. Bryce Daren Moon
Re: Bryce Moon
δικιο εχει ο χιντε.Ας ελπισουμε πως η σκεψη του θα μεινει μια θεωρια και δεν θα δημιουργηθει προβλημα..
Το αντίθετο προσπάθησα να σου πω,ότι προσπαθώ να καταλάβω τι κακό έχει η ρήτρα,άσχετα με το επιχείρημά σου.Γενικά τι κακό έχει αν μπορείς να μου πεις.Hideguti έγραψε:Δεν εχει σημασια η ρητρα για το επιχειρημα μου. Αγνοησε την. Και μικροτερη να ηταν τα ιδια θα ισχυαν.
- fofanaserres
Θα μπορούσε να την αποφύγει την μεταγραφή του Μουν?lefis έγραψε:οταν λες οτι τον εχεις ικανο να σου φερει τον βυντρα δανεικο με ρητρα του 3εκ εμενα μου δειχνεις οτι δεν τον εχεις εμπιστοσυνη αυτον που σε διοικει.kostasny4 έγραψε:Αλλο εμπιστοσυνη κι αλλο Τζιχαντ !
Ούτε θα σωθείς με τον Μουν,ούτε θα ερχόταν η καταστροφή χωρίς τον Μουν.
Σωστό το σχόλιο σου. Και εμένα αυτό μου έδειξε.lefis έγραψε:οταν λες οτι τον εχεις ικανο να σου φερει τον βυντρα δανεικο με ρητρα του 3εκ εμενα μου δειχνεις οτι δεν τον εχεις εμπιστοσυνη αυτον που σε διοικει.kostasny4 έγραψε:Αλλο εμπιστοσυνη κι αλλο Τζιχαντ !
Τι κακο εχει η ρητρα των 2 εκατομμυριων αυτη καθεαυτη?
Οτι δεν μπορεις να αγορασεις τον παικτη αν σε ικανοποιησει. Τι αλλο κακο να εχει.
Οτι δεν μπορεις να αγορασεις τον παικτη αν σε ικανοποιησει. Τι αλλο κακο να εχει.
Σχολιο περυσι τετοια εποχη, μετα τους Δαρλα, Τοργκελε, Τσιγκα και τους λοιπους:lefis έγραψε:οταν λες οτι τον εχεις ικανο να σου φερει τον βυντρα δανεικο με ρητρα του 3εκ εμενα μου δειχνεις οτι δεν τον εχεις εμπιστοσυνη αυτον που σε διοικει.kostasny4 έγραψε:Αλλο εμπιστοσυνη κι αλλο Τζιχαντ !
Φανταστειτε, του χρονου να μας φερει τον Μουν δανεικο, με 2 εκατομυρια ρητρα!!
Σας απαντησα;
πιστευεις οτι ηρθε τωρα???(η καταστροφη)fofanaserres έγραψε:Θα μπορούσε να την αποφύγει την μεταγραφή του Μουν?lefis έγραψε:οταν λες οτι τον εχεις ικανο να σου φερει τον βυντρα δανεικο με ρητρα του 3εκ εμενα μου δειχνεις οτι δεν τον εχεις εμπιστοσυνη αυτον που σε διοικει.kostasny4 έγραψε:Αλλο εμπιστοσυνη κι αλλο Τζιχαντ !
Ούτε θα σωθείς με τον Μουν,ούτε θα ερχόταν η καταστροφή χωρίς τον Μουν.
- fofanaserres
Οχι...Απλά είναι όλα τα άλλα που ακολουθούν αυτής της μεταγραφής...Πολλά πάρε δώσε με βάζελο τελευταία αδερφέ...
Και που είσαι ακόμα...Ο άλλος δεν ανανεώνει με τίποτα και ο χειμώνας δεν είναι μακριά...
Και που είσαι ακόμα...Ο άλλος δεν ανανεώνει με τίποτα και ο χειμώνας δεν είναι μακριά...
Το κακο με τη ρητρα ειναι οτι ετσι συμβαινει συνηθως στις μεγαλες ομαδες.Hideguti έγραψε:Τι κακο εχει η ρητρα των 2 εκατομμυριων αυτη καθεαυτη?
Στον παο ο παιχτης δε κανει φετος, τον στελνουμε δανεικο, και αν τυχον παιξει καλα και τον ζητησει και κανενας, τον πουλαω και ειμαι κερδισμενος.
ο παο δε χανει δηλαδη, οπως και να'χει.
Οπως δινουμε εμεις τον Αθανασιαδη στις Σερρες, να ψηθει!
Αντιθετα, μια ρητρα 200 χιλ. πχ, λογιζεται και ως μεταγραφη. Μου αρεσει ο παιχτης, τον παιρνω 1 χρονια δανεικο και αν μ'αρεσει τον παιρνω. Βλεπε Βερον, Βιερινια, Μαρκαντονισ
Φίλε Hideguti,νομίζω πως η ρήτρες είναι για να κατεβαίνουνHideguti έγραψε:Τι κακο εχει η ρητρα των 2 εκατομμυριων αυτη καθεαυτη?

Είναι μια λύση ανάγκης όλοι μιλάμε χωρίς να γνωρίζουμε επακριβώς το συμβόλαιο που έχει συνάψει η ΠΑΕ με τον παίχτη για ρήτρες αλλά και για το αν θα παίξει ή όχι.
Οι ρήτρες είναι για να πέφτουν (περίπτωση Μουσλίμοβιτς και 5Μ που τον δίναμε με τις βαλίτσες στην Τουρκία για 3Μ).
Hideguti είναι πρόβλημα σίγουρα αυτό με τα Play off αλλά δεν ξέρω και το συμβόλαιο του για το τι ισχύει σε αυτήν την περίπτωση.
Προσωπικά δεν θα ήθελα να παίξει σε κανέναν αγώνα ακόμα και εκεί.
Επειδή το δεύτερο σχόλιο μου εδώ μέσα πήγε στην πρώτη σελίδα στον VAGGT ξανατονίζω ότι είναι η έσχατη λύση ανάγκης μιας και δεν υπάρχει δεξί μπακ όπως όλοι εμείς οι προπονητές ορθά κρίναμε για την ομάδα.
Στην λήξη την περιόδου ή λόγου μπάτζετ δεν υπήρξε προφανώς κάτι άλλο καλύτερο.
Επίσης ο παίχτης μπορεί να φύγει και τον Ιανουάριο και να πάρουμε κάτι άλλο στην θέση αυτή.
Δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε όμως ούτε αυτό.
Άλλοι θέλουν τον Σαλπιγγίδη άλλοι ΟΧΙ.
Άλλοι θέλουν το γήπεδο στην Τούμπα και ας λέγεται και Μαρφίν.
Άλλοι θέλουν το Μόλτο στην φανέλλα και άλλοι έχουν βόνταφον κινητό και τρώνε στα γκούντις και να μην αναφέρω και άλλες εταιρείες όπως ''πάμε στοίχημα'' και άλλα και έχουμε μύλο στην συζήτηση.
Άλλοι θέλουν τον Γκαγκάτση και άλλοι δεν θέλανε τον γιό του.
Άλλοι θέλουν τον Βγενόπουλο και άλλοι τον Ζαγοράκη.
Άλλοι δεν θέλουν τον Κατσαρή και τον ψηφίζουν με 90%.
Άλλοι λένε δεν είμαστε μικρή ομάδα αλλά λένε οι οπαδοί του Παναθηναικού ή του Ολυμπιακού λένε αυτό και το σκέφτονται και σοβαρά τι μας είπανε ρε αυτοί εδώ ή τι θα πουν αυτοί που δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε εις τους αιώνες των αιώνων?!
Όταν ξεκαθαριστούν όλα αυτά μεταξύ μας ΠΡΩΤΑ ΩΣ ΟΠΑΔΟΙ θα μπορέσουμε και να μιλάμε και για τζιχάντ και να κάνουμε και συζήτηση για κάθε Μούν.
Υ.Γ
Για τους βάζελους το τι θα πουν δεν με νοιάζει και για τους γάβρους.
Το Μοοn της μάνας τους.
Οι ρήτρες είναι για να πέφτουν (περίπτωση Μουσλίμοβιτς και 5Μ που τον δίναμε με τις βαλίτσες στην Τουρκία για 3Μ).
Hideguti είναι πρόβλημα σίγουρα αυτό με τα Play off αλλά δεν ξέρω και το συμβόλαιο του για το τι ισχύει σε αυτήν την περίπτωση.
Προσωπικά δεν θα ήθελα να παίξει σε κανέναν αγώνα ακόμα και εκεί.
Επειδή το δεύτερο σχόλιο μου εδώ μέσα πήγε στην πρώτη σελίδα στον VAGGT ξανατονίζω ότι είναι η έσχατη λύση ανάγκης μιας και δεν υπάρχει δεξί μπακ όπως όλοι εμείς οι προπονητές ορθά κρίναμε για την ομάδα.
Στην λήξη την περιόδου ή λόγου μπάτζετ δεν υπήρξε προφανώς κάτι άλλο καλύτερο.
Επίσης ο παίχτης μπορεί να φύγει και τον Ιανουάριο και να πάρουμε κάτι άλλο στην θέση αυτή.
Δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε όμως ούτε αυτό.
Άλλοι θέλουν τον Σαλπιγγίδη άλλοι ΟΧΙ.
Άλλοι θέλουν το γήπεδο στην Τούμπα και ας λέγεται και Μαρφίν.
Άλλοι θέλουν το Μόλτο στην φανέλλα και άλλοι έχουν βόνταφον κινητό και τρώνε στα γκούντις και να μην αναφέρω και άλλες εταιρείες όπως ''πάμε στοίχημα'' και άλλα και έχουμε μύλο στην συζήτηση.
Άλλοι θέλουν τον Γκαγκάτση και άλλοι δεν θέλανε τον γιό του.
Άλλοι θέλουν τον Βγενόπουλο και άλλοι τον Ζαγοράκη.
Άλλοι δεν θέλουν τον Κατσαρή και τον ψηφίζουν με 90%.
Άλλοι λένε δεν είμαστε μικρή ομάδα αλλά λένε οι οπαδοί του Παναθηναικού ή του Ολυμπιακού λένε αυτό και το σκέφτονται και σοβαρά τι μας είπανε ρε αυτοί εδώ ή τι θα πουν αυτοί που δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε εις τους αιώνες των αιώνων?!
Όταν ξεκαθαριστούν όλα αυτά μεταξύ μας ΠΡΩΤΑ ΩΣ ΟΠΑΔΟΙ θα μπορέσουμε και να μιλάμε και για τζιχάντ και να κάνουμε και συζήτηση για κάθε Μούν.
Υ.Γ
Για τους βάζελους το τι θα πουν δεν με νοιάζει και για τους γάβρους.
Το Μοοn της μάνας τους.
Τα πράγματα είναι απλά...
Θέλαμε δεξί μπάκ εδώ και κανα 2 βδομάδες λόγω ΨΟΦΟΛΟΓΙΑΣ.
Ο καλύτερος που βρήκαμε ήταν ο Μούν.
Τον πήραμε.
Ο παίχτης θεωρείται απο το λαγό καλός, γι αυτο και δεν τον έδωσαν με 1.5 μύριο οπότε μπήκε η ρήτρα στα 2.
Απλά.
Τώρα γιατί έκανε λάθος ο Ζαγόρ που πήρε τον καλύτερο παίχτη που βρήκε δε καταλαβαίνω.
Να έφερνε κάνα παλτό να ησυχάζατε.
Θέλαμε δεξί μπάκ εδώ και κανα 2 βδομάδες λόγω ΨΟΦΟΛΟΓΙΑΣ.
Ο καλύτερος που βρήκαμε ήταν ο Μούν.
Τον πήραμε.
Ο παίχτης θεωρείται απο το λαγό καλός, γι αυτο και δεν τον έδωσαν με 1.5 μύριο οπότε μπήκε η ρήτρα στα 2.
Απλά.
Τώρα γιατί έκανε λάθος ο Ζαγόρ που πήρε τον καλύτερο παίχτη που βρήκε δε καταλαβαίνω.
Να έφερνε κάνα παλτό να ησυχάζατε.
Μεγαλη ομαδα εισαι οταν σε αναγνωριζουν οι αντιπαλοι.
Οταν φοβονταν να ερθουν επανω μη διασυρθουν.
Οχι οταν μεταξυ μας λεμε...μεγαλη ομαδα, και ολη η υπολοιπη ελλαδα μας χλευαζει.
Οχι οταν ολοι οι βαζελοι υπολογιζουν 6 βαθμους απο τα μεταξυ μας! Κι ας μη γινει, τελικα. Το οτι δε σε υπολογιζουν, εμενα με ποναει.
Προσωπικα πιστευω οτι θα επρεπε να μας ενδιαφερει τι λενε ολοι οι αλλοι.
Για τον καθε οπαδο, η ομαδα του ειναι η μεγαλυτερη στο κοσμο.
Εχετε ξεχασει μαλλον, ποσο μεγαλος ηταν καποτε ο ΠΑΟΚ! Και φοβαμαι το ξεχασαν και ολοι οι υπολοιποι...
Οταν φοβονταν να ερθουν επανω μη διασυρθουν.
Οχι οταν μεταξυ μας λεμε...μεγαλη ομαδα, και ολη η υπολοιπη ελλαδα μας χλευαζει.
Οχι οταν ολοι οι βαζελοι υπολογιζουν 6 βαθμους απο τα μεταξυ μας! Κι ας μη γινει, τελικα. Το οτι δε σε υπολογιζουν, εμενα με ποναει.
Προσωπικα πιστευω οτι θα επρεπε να μας ενδιαφερει τι λενε ολοι οι αλλοι.
Για τον καθε οπαδο, η ομαδα του ειναι η μεγαλυτερη στο κοσμο.
Εχετε ξεχασει μαλλον, ποσο μεγαλος ηταν καποτε ο ΠΑΟΚ! Και φοβαμαι το ξεχασαν και ολοι οι υπολοιποι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostasny4 την Τρί 01 Σεπ 2009, 16:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.