Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ 13/9/2009 ώρα 16:45

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Re: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ 13/9/2009 ώρα 16:45

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Ειμαι σε μια διαμάχη με τον εαυτό μου... Απο την μία θα πω αυτό που θέλω, αλλά απο την άλλη μήπως αυτοί ξέρουν καλύτερα? Αν όχι όμως? Αν κάνουν άλλο ένα λάθος? Ναι αλλά δεν μπορεί να ξέρω καλύτερα...

Ειμαι πραγματικά μπερδεμένος... Αφήνω τα αγωνιστικά στη μοίρα τους και απλώς θα σχολιάζω την εικόνα μας σε κάθε παιχνίδι... Ας ρολάρει η ομάδα όπως θέλουν αυτοί που μάλλον ξέρουν...
Να λες αυτο που πιστευεις..το κανεις καλοπροαιρετα και συζηταμε λιγο για μπαλα..Αυτα που λεμε ειναι υποκειμενικα..π.χ ο Ιοαμιτσ πριν ειπε τη γνωμη του για το τι θεωρει καλυτερο..
Το ιδιο μπορεις να κανεις και συ(δηλ.ποιο προτιμας)το ιδιο και γω..Π.χ. εγω δεν ειναι υποστηρικτης του 4-4-2 παρα μονο σε μικρα ματσ στη Τουμπα και αυτο στην ευθεια(οχι ρομβο)..προτιμω ενα 4-3-3 με 3αδα χαφ βιτο -φωτακη- σορλιν και μπροστα Μουσλι-βιερινια -κουτσια..

Αλλα αυτα ειναι αποψεις και εχει ενδιαφερον ενε λεει ο καθενας τι θεωρει σωστο

Η μεγαλη κουβεντα ειναι η τελευταια που ειπες...Βλεπουμε τον γηπεδο και μετα σχολιαοζυμε τι μας αρεσε και τι οχι..Δεν γινετραι να παιζουμε με την 11αδα που ο καθενας θελει/..
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Lakistuta έγραψε:
pyrgioths έγραψε:εσεις καθιστε να βρείτε πως θα παιξει ο σαντος εμεις βγαλαμε εισιτήρια και κυριακη απο το πρωι θα ειμαστε στην πρωτευουσα της αρκαδιας στην τριποοουυυυυλη δηλαδη!!!!!!!!!!
:x :x :| :evil: :P
Το διαβασατε αυτο το μυνημα?το παραθετω σε περιπτωση που απο τις πολλες τακτικες δεν το προσεξατε
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

έφτασα στο σημείο να μην με ενδιαφέρει καθόλου ποιος θα είναι στην 11ada και με τι σύστημα θα "πεξουμe" κτλ.
δεν είναι αυτά για μας παίδες.!
εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε άλλα !
αστέ τα αυτά για αυτούς που ξέρουν !
εγώ θέλω να δω πρώτα το mats και μετά θα κρίνω και ίσος να κράξω.
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

ioanmits έγραψε:
gika έγραψε:Φίλεο Κονσεισάο είναι ο πρώτος αρχηγός της ομάδας... Τι έννοείς όταν λες "κοιτάξτε, κοιτάξτε ο Σάντος ο βλακας τον υπολογίζει..." Δεν το περίμενες? Γιατί λες να έμεινε??? Ο καλός Κονσεισάο κάνει έναν πάρα πολύ δυνατό ΠΑΟΚ... Ο κακός μένει έξω... Ο μετριος είναι ένα ερωτηματικό...
Απλά διαφωνούμε.... δεν πιστεύω ότι ο Κονσεϊσάο μπορεί να βοηθήσει ούτε αγωνιστικά, ούτε εξωαγωνιστικά (φάνηκε στην αντίδρασή του στην αλλαγή με την Χερενφέιν). Είναι η άποψή μου και δεν τη γράφω για να συμφωνούμε όλοι (είναι αδύνατο αυτό). Δες τα post μου το βράδυ που ανανέωσε ο Σέρτζιο και θα κατάλαβεις. Πιστεύω ότι ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της διοίκησης αυτό το καλοκαίρι... Για μένα η ομάδα παίζει καλύτερα χωρίς αυτόν. Είναι αμαρτία να παίζει βασικός ο ΚονσεΙσάο και να κάθονται πάγκο οι Βιερίνια και Κουτσιανικούλης...

Να θυμησω σε ολους οτι ο Ζαγορακης την τελευταια του χρονια σαν παιχτης δε μπορουσε να βοηθησει οσο θα ηθελε και ο ιδιος την ομαδα. Δεν ειδα κανενα μας να κραζει η να λεει αντε σταματα να τελειωνουμε. Οταν εχεις μεσα στο γηπεδο τετοιες προσωπικοτητες δεν τις κρινεις μονο αγωνιστικα. Δε μετραει μονο το αν μπορει να κανει τα 100 μετρα σε 11 δευτερολεπτα η αν μπορει να περασει αναμεσα απο τρεις παιχτες με μια τριπλα. Μετραει και το ειδικο του βαρος σε διαιτητες, το πως κατευθυνει τους συμπαιχτες του, το αν τους εμψυχωνει στις δυσκολες στιγμες και χιλια δυο αλλα πραγματα. Μπορουν ολα αυτα να τα κανουν οι Κουτσια και Βιερινια? Δε νομιζω. Ο Κονσεισαο ειναι η μεγαλυτερη προσωπικοτητα που εχει ο ΠΑΟΚ και δεν ειναι ευκολο ενα τετοιο παιχτη να τον πετας τοσο ευκολα στον παγκο.
Παικτικα αν θελετε μπορω να πω ενα σωρο ασχημα και γω, σιγουρα η ελλειψη ταχυτητας, σιγουρα τα νευρα του οταν δε του βγαινει το ματς, αλλα μη τα ισοπεδωνουμε ολα γιατι ας πουμε δεν πιστευω οτι κανενας απο Κουτσια και Βιερινια οτι εχει ας πουμε τις σεντρες του Σερτζιο.
Πιστευω οτι μεσα στη χρονια σιγουρα θα δωσει τη θεση του σε καποιον απο αυτους τους δυο αλλα δε χρειαζεται να τρελαινομαστε που δεν εχει γινει ακομα. Εμπιστοσυνη στο Φερναντο...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Διπλό να τελειώνουμε.....
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

ανετο διπλο :D ,και τελειωνουμε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

Ακουσα οτι 8α κατεβουν αρκετα λεωφορεια προς τα κατω...ξερει κανεις για ποσα ΠΑΟΚτσακια μιλαμε?

:ugeek:
ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ Μ...ΜΑΖΙ ΣΕ ΛΥΠΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ... 8-)
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

ποσα ΠΑΟΚια υπολογιζεται οτι θα ειμαστε στην Τριπουλη αυριο??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Σιγουρα θα ειμαστε εμεις οι 2,για αλλους δν ξερω :D
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Good luck for our big and great team PAOK! I hope we will return with the treepointer from tripoli.

I realy hope mr Santos that you dont start with Sergio, why start with Sergio when you have the fastest wingers in the greek leauge? You have Vierinha - Koutsianikoulis.

I think that tomorows game is Zlatans game. Zlatan will be crazy tomorow, he will make people crazy. I hope santos will play with two centerfors and not with slomotion ivic.

AINTE PAOKARA!
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

ρε συ????εγω εχω ακουσει πως θα κατεβει λαος απο βορεια!!!
εχουμε λαο στην πατρα και στην κορινθο,οπως και σπαρτη και καλαματα!!!για αθηνα δεν το συζητω...παρολο που ο πανελληνιος δεν κανει εκδρομη υπαρχει διαθεσει απο πολλους!!!εγω με αλλους 4 θα ερθω τελικα με κτελ απο το πρωι!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :nairepaok: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

ποια τρίπολη βρε παιδιά
ανοίξτε "topik" για gay!!
δεν αντέχω άλλο :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

ετσι,γιατι παοκ εισαι
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Καλά ο Gayros πολύ χώμα...Έβλεπα ταυτόχρονα σκουλήκι και gayro και αγανάκτησα...Να μην μπορεί να σκοράρει ο Baka...Και αν δεν τους νικήσουμε την άλλη εβδομάδα θα είμαστε για τα πανηγύρια

:nairepaok:
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Εμενα δε μου λεει τιποτα που ο gay ειναι χωμα.
Μάλλον με φοβιζει πιοτερο, γιατι έχουμε μια υπερχριστιανική τάση να κάνουμε θαύματα και να ανασταίνουμε τα πτώματα.

Αλλά βιάζομαι.
Διπλό στο χωριό πρώτα. Γ@μηστέ το άστέρι μπας και φύγει απο πάνω μας το κακό άστρο που μας φωτίζει στο μάυρο φως του από το Μαιο. :twisted: (μου έλειψες φίλαράκο)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”