Π.Α.Ο.K. - Valerenga 6/8 21:45 Nova1

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
No4h

Re: ΠΑΟK-Valerenga 6/8, 21:45 Νόβα1

Δημοσίευση από No4h »

Οι καινουριοι παικτες δεν ενσωματωθηκαν ακομα στην ομαδα και στον τροπο παιχνιδιου του σαντος.Εκτος βεβαια απο τον Φωτακη,που προσαρμοστηκε ευκολα και τον Τσιριλο που ξερει το παιχνιδι του Σαντος απο την αεκ.Αρα πρεπει να βασιστει στους παλιους οπως ειναι ο Αναστασακος.Κατα την αποψη μου,αν ο Σαντος εβλεπε οτι ο Φιλομενο ηταν ετοιμος να παιξει 11αδατος,αυτος θα επαιζε με βαλερεγκα και οχι ο Αναστασακος.Μην βιαζεστε,ακομα νωρις ειναι.Το χειμωνα θα αλλαξουν τα δεδομενα και μπορει αυτους που θεωρουμε βασικους,να τους βλεπουμε στα επισημα να βλεπουν το ματς.
Μ αλλα λογια ioanmits,ο Αναστασακος μπορει οντως να ειναι 2η αλλαγη στα πλανα του Σαντος,με πρωτη αλλαγη Φιλομενο.
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

gash04 έγραψε:Όπως ένας Σαλπιγγίδης για παράδειγμα?
Ποιος Σαλπιγγίδης;;; Σου πήρε η διοίκηση Φιλομένο και Παπάζογλου για επιθετικούς και εσύ στην πρώτη απουσία του Μούσλι αρχίζεις με Αναστασάκο... Κι αν ο ένας είναι νεαρός και ανέτοιμος, τον άλλο τον χαραμίζεις στα αριστερά πάνω στη γραμμή... Σου πήρε Κουτσιανικούλη και δεν τον βάζεις ούτε 10 λεπτά για να ξεκουραστεί ο Σέρτζιο όταν έχει κριθεί το παιχνίδι... Δεν μπορώ να καταλάβω, αν δεν τους υπολογίζει ο Σάντος γιατί τους πήραμε και δεν πήραμε άλλους;;;
Αυτή είναι η απορία μου... ξέρω, ξέρω είμαι γκρινιάρης...
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

κοιταξε σαν παιχτης δεν νομιζω να χαλουσε κανεναν.
αυτο που εγραφε η γατα για αμανατιδη πως τους ηρθε ρε? ποσο να περνει αυτος? ποσο χρονοων ειναι? δεν θα με χαλαγε.

(gash νομιζω οτι εισαι σε λαθος τοπικ) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

ioanmits έγραψε:
Σου πήρε η διοίκηση Φιλομένο και Παπάζογλου για επιθετικούς και εσύ στην πρώτη απουσία του Μούσλι αρχίζεις με Αναστασάκο... Κι αν ο ένας είναι νεαρός και ανέτοιμος, τον άλλο τον χαραμίζεις στα αριστερά πάνω στη γραμμή... Σου πήρε Κουτσιανικούλη και δεν τον βάζεις ούτε 10 λεπτά για να ξεκουραστεί ο Σέρτζιο όταν έχει κριθεί το παιχνίδι... Δεν μπορώ να καταλάβω, αν δεν τους υπολογίζει ο Σάντος γιατί τους πήραμε και δεν πήραμε άλλους;;;
Αυτή είναι η απορία μου... ξέρω, ξέρω είμαι γκρινιάρης...

δηλαδή επειδή βάζει το φιλόμενο να παίζει εκεί που θέλει αυτός και όχι εκεί που θέλεις εσύ σημαίνει ότι δε τον υπολογίζει?

επειδή αντί να κάνει αυτό που θες εσύ δηλαδή να βάλει το κουτσιανικούλη σε ένα mats που δεν είχε κριθεί και έκανε αυτό που θέλει αυτός δηλαδή έβαλε το μαλεζά για να κλειδώσει τις γιομεs τον νορβηγών σημαίνει ότι δεν υπολογίζει το κουτσιανικούλη?
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

+1
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Έχουμε πρόβλημα με την 11άδα μάλλον...

Έχετε ποτέ σκεφτεί ότι στο φετινό έργο πρωταγωνιστές με δικό τους μοναδικό-αποκλειστικό ρόλο είναι όλοι οι παίχτες?
Έχετε σκεφτεί ότι κανείς δεν έχει κάνει κράτηση την θέση του στην ομάδα και ο καθένας θα κάνει πράγματα που θα του περαστούν ή θα του ζητηθούν απο συγκεκριμένο προπονητή?
Αυτό στο κάτω κάτω δεν είναι και η ομάδα ή μήπως ομάδα είναι μια 11άδα και οι υπόλοιποι απλά λύσεις ανάγκης?
Χθες ήταν ο Λίνο ο ήρωας.Προχθές σε άλλη αγωνιστική ο Σέρτζιο την προηγούμενη ο Γκαρσία ποιο παλιά ο Κοντρέρας και ουσιαστικός πρωταγωνιστής το σύνολο δηλαδή η ομάδα και όχι κάποιο όνομα.
Πέρσι προσευχόμασταν όλοι μην πάθει κάτι ο Μουσλίμοβιτς και ποιος θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Τελικά υπήρξαν κάποιοι που δικαίωσαν κάποιους για τις επιλογές τους και καλύφθηκε το κενό του Μουσλίμοβιτς άξια.
Φέτος το σενάριο είναι το ίδιο δεν αλλάζει κάτι.
Αυτό που αλλάζει όμως φέτος είναι η ποιότητα στις επιλογές πέρα την ταχύτητα.
Να είστε σίγουροι ότι όλα τα αποκτήματα θα παίξουν φέτος όταν πρέπει και θα κάνουν αυτό που περιμένουμε.
Όταν βλέπεις μια ταινία δεν την βλέπεις στα fast forward νομίζω?
Πάρτε θέση λοιπόν και απολαύστε την φέτος αδέρφια.

Υ.Γ Όντως βγήκα εκτός θέματος.
paokara87

Δημοσίευση από paokara87 »

Για σας παιδια,
δεν ξερω αν τεριαζει τωρα εδω στο τοπικ αλλα δεν βρηκα πουθενα αλου να αναφερθω.
λιπον, σημερα εφτασα σαλονικη απο βερολινο και εψαχνα απεγνοσμενα για ενα εισιτηριο στην 4 μιας και τα ξαδερφια μου, που εχω να τους δω πανο απο 1,5 χρονο, εχουν παρει διαρκιας στην 4. δεν βρικα τιποτα και πηρα τωρα για την 7. μηπος εχει κανεις εδω το ιδιο προβλημα απλα αναποδα και θα ηθελε να αλλαξει το εισητιριο του με το δικο μου; διλαδι μια ανταλαγη, εγω εχω για την 7 και οποιος θελει η δεν εχει προβλημα να ανταλλαξει το δικο του που ειναι στην 4. ξερω πως για την 7 ειναι 5€ παραπανο, μην νομιζετε οτι θα τα ζητισω, ορως θεου! εφαγα τεραστια πικρα σημερα και θα ηταν οντοσ μια πολυ μεγαλη χαρη αν θα μποροθσε καπιος να βοηθισει!

εφχαριστω πολυ!!!!!
:evil:
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Αντε στην 4 με το εισιτηριο για την 7 και πιστευω θα μπεις,ΠΑΟΚ εισαι :D
paokara87

αφου εχει τα ηλεκτρονικα τωρα, αυτα τα τουρνικε, θα αναγνορισει το μηχανιμα οτι ειναι λαθος!
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

μπες με το διαρκειας των φιλων σου κοληστε ο ενας πανω στον αλον ...................................χααχαχχαχαχχαχαχαχααχαχαχαχαχ
paokara87

εβλεπα οτι ετσι μπενανε καποιοι, χορανε δυο δυο τα τοθρνικε. μουπαν ομος πωσ πλεον γινετε πολυ αφστιρος ελεγχος και γιαυτο ρωταω εδω μεσα αν θελει να αλλαξει καπιος το εισητιριο του απο την 4 με το δικο μου της 7?
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Και μια πιο αναλαφρη προσέγγιση των απαγορευσεων της ΟΥΕΦΑ!

Οδηγίες UEFA

Απαγορεύονται οι πυρσοί.

Απαγορεύονται οι κροτίδες.

Απαγορεύεται το φτύσιμο ( δεν εννοώ στα μούτρα τους ).

Απαγορεύεται να κάθεσαι στους διαδρόμους ( δεν θα κάτσω ρε φίλε, θα κάνω αμπαλαέα κατά την διάρκεια του ματς σε όλο το γήπεδο ).

Απαγορεύεται να πας στις τουαλέτες κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Μόνο στην ανάπαυλα.

Απαγορεύονται τα πιτσιρίκια!! (Καλά ρε ο πατέρας θα πληρώσει για το δίχρονο παιδί του εισιτήριο;)

Απαγορεύεται να είσαι όρθιος.

Απαγορεύεται να μιλάς τον διπλανό σου.

Απαγορεύεται να καπνίζεις.

Απαγορεύεται να αναπνέεις.

Απαγορεύεται να φωνάζεις υπέρ της ομάδας σου ή κατά των αντιπάλων.

Απαγορεύεται να είσαι στο περιβάλλον χώρο του γηπέδου πολύ ώρα.

Απαγορεύεται.. Απαγορεύεται.. Απαγορεύεται..

Παρακαλείται κατά την αποχώρηση των φιλάθλων να μαζέψουν οτιδήποτε σκουπίδι έκαναν ( χαρτάκια, τσόφλια από σπόρια, κουτιά από χυμούς- φυσικά τα αλκοολούχα απαγορεύονται-, γόπες, αν δεν πιαστεί ο καπνιστής γιατί απαγορεύεται, κτλ).

Μας τα έχει κάνει αερόστατο η uefa με τις απαγορεύσεις και όλα τα σχετικά ( με το μόνο που συμφωνώ είναι τα λέιζερ ).

Όλα θα πάνε καλά μην μας τα πρήζεται.

Ο μεγαλύτερος λαός του κόσμου κύριοι χαρτογιακάδες επέστρεψε και έχει να πει μια κουβέντα

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ

ή καλύτερα

PAOK YOU ARE...

http://paokland.blogspot.com/2009/08/uefa.html
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλό θα ήταν, για να υπάρχει τάξις και ασφάλεια (των διοικούντων), να μπει σε λειτουργία και ο μηχανισμός που απενεργοποιεί όλα τα κινητά, εντός γηπέδου.
Επίσης οι κάμερες να εστιάζουν στα πρόσωπα και να τα ταυτοποιούν, δια παν ενδεχόμενον, ήτοι "δια πάσαν νόμιμον χρήσιν".
(για το καλό μας όλα αυτά, εννοείται...)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

eorptol έγραψε:και μενα δεν μου καθετε καλα οτι γκρινιαζουμε ενω ξεκινησαμε καλα ......
και δεν ξεκινησε καν το πρωταθλημα.......το αχρηστο τον αναστασακο οποτε μπαινει πρεπει να περασουμε τουλαχιστον 10 λεπτα για να σκοραρει .........:)))))))))))))))))))
+1
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Κορυφαίος ΚΑΙ χθες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”