Βόλλεϋ 2009-2010

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
8emis4

Re: 2η αγωνιστική ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 19-10-09

Δημοσίευση από 8emis4 »

plato6 έγραψε:Μέχρι να ξεκινήσει το παιχνίδι δεν είχε ασχοληθεί κανένας με τον αγώνα(ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΓΩΝΑ) και τώρα συμπληρώθηκαν 6 σελίδες...για αυτό είσαι ΠΑΟΚ. :opaokara: :opaokara:
Έτσι είναι αδερφέ (και το γραφει κάποιος που δεν ήξερε καv ότι παίζαμε παιχνίδι βολευ!), η διψα των Παοκτσήδων για νίκες-έστω και στο βολευ!-εναντίον του πρώην ποκ είναι τόσο προφανής και έντονη. Δε θέλω να γκρινιάξω, αλλα αυτή η ποδοσφαιρική λιτότητα (και μπασκετική) τις τελευταιες δεκαετίες μας έχει προκαλέσει στερητικά σύνδρομα και εν μέρει σύνδρομο κατωτερότητας. Tο ξέρω πως θα παρεξηγηθώ από κάποιους, αλλα πιστεύω πως το "ΠΑΟΚ είσαι" πρέπει όχι μονο να το κρατήσουμε ζωντανό, αλλα να το εμφυσήσουμε σε παίχτες, προπονητές, διοικούντες, αλλα και συνοπαδους. Ο ΠΑΟΚ μας, είτε μας αρέσει είτε όχι, έχει de facto μικρύνει τα τελευταία χρονια ή μάλλον τον έχουν μικρύνει. Ας πάψουμε να μιζεριαζομαστ και να θεωρούμε εαυτούς κακομοίρηδες, φτωχούς συγγενείς και αδικημένους! Έτσι μικραίνουμε μονοι μας ακόμη περισσότερο.
ΠΑΟΚ είσαι σημαίνει περηφάνια, καλώς εννοούμενος τσαμπουκάς, το κεφάλι ψηλά, πνεύμα νικητή, προγραμματισμό, ρεαλισμό, σκληρή δουλειά, αίσθημα ευθύνης, μάτωμα της φανέλας, βγαλμένο λαρύγγι στην κερκίδα.

Και για να μην είμαι εντελώς off-topic, συγχαρητήρια στα παιδιά για την παλικαρίσια νίκη τους, τους εύχομαι ακόμη καλύτερη συνεχεια.
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Τρομερό σχόλιο χαμουτζή δημοσιογράφου στο ραδιόφωνο "Τα καρφιά του Hetannen βρίσκουν...πετρέλαιο"
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

χαχα...η αληθεια ειναι ομως οτι αν οι ξενοι μας φανουν λιρα 100 δυσκολα θα τους εχουμε του χρονου.... :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

άντε ρε με τα παλτά... δικό τους ματς και το έκαναν ντέρμπι...

χάσανε και ένα πονταλάκι... ουστ ρε... γκο χομ... γκο βίλατζ... άχρηστοι...

+1 κι εγώ που δεν ήξερα ότι παίζουμε εκείνη την ώρα και με ποιον...

σερφάρω και πέφτω πάνω στην είδηση για τις μολοτοφ-μαχίες των χαμουτζήδων και λέω ωπ παίζουμε...

ψάχνω να το βρω και μπαίνω στο Paokmania... το σκορ 0-2 σετ υπέρ μας...

πρώτο μου ποστ ότι είμαι γκαντεμόσκυλο...

η συνέχεια εφιαλτική...

έσπασαν καρδιές...

τι ανοιγόκλεινα τους browser, τι έκανα restart... τίποτα...

η γκαντεμιά μου είχε στεριώσει για τα καλά...

μέχρι που έπρεπε να φύγω επειγόντως απ'το γραφείο...

ανοίγω το ράδιο στο αυτοκίνητο και ακούω το τελικό σκορ....
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

8emis4 έγραψε:
plato6 έγραψε:Μέχρι να ξεκινήσει το παιχνίδι δεν είχε ασχοληθεί κανένας με τον αγώνα(ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΓΩΝΑ) και τώρα συμπληρώθηκαν 6 σελίδες...για αυτό είσαι ΠΑΟΚ. :opaokara: :opaokara:
Έτσι είναι αδερφέ (και το γραφει κάποιος που δεν ήξερε καv ότι παίζαμε παιχνίδι βολευ!), η διψα των Παοκτσήδων για νίκες-έστω και στο βολευ!-εναντίον του πρώην ποκ είναι τόσο προφανής και έντονη. Δε θέλω να γκρινιάξω, αλλα αυτή η ποδοσφαιρική λιτότητα (και μπασκετική) τις τελευταιες δεκαετίες μας έχει προκαλέσει στερητικά σύνδρομα και εν μέρει σύνδρομο κατωτερότητας. Tο ξέρω πως θα παρεξηγηθώ από κάποιους, αλλα πιστεύω πως το "ΠΑΟΚ είσαι" πρέπει όχι μονο να το κρατήσουμε ζωντανό, αλλα να το εμφυσήσουμε σε παίχτες, προπονητές, διοικούντες, αλλα και συνοπαδους. Ο ΠΑΟΚ μας, είτε μας αρέσει είτε όχι, έχει de facto μικρύνει τα τελευταία χρονια ή μάλλον τον έχουν μικρύνει. Ας πάψουμε να μιζεριαζομαστ και να θεωρούμε εαυτούς κακομοίρηδες, φτωχούς συγγενείς και αδικημένους! Έτσι μικραίνουμε μονοι μας ακόμη περισσότερο.
ΠΑΟΚ είσαι σημαίνει περηφάνια, καλώς εννοούμενος τσαμπουκάς, το κεφάλι ψηλά, πνεύμα νικητή, προγραμματισμό, ρεαλισμό, σκληρή δουλειά, αίσθημα ευθύνης, μάτωμα της φανέλας, βγαλμένο λαρύγγι στην κερκίδα.

Και για να μην είμαι εντελώς off-topic, συγχαρητήρια στα παιδιά για την παλικαρίσια νίκη τους, τους εύχομαι ακόμη καλύτερη συνεχεια.
Δυστυχώς συμφωνώ. Και σε πρωτάθλημα σκάκι να παίζαμε με το ποκ, πάλι θα πανηγυρίζαμε, όσο καλό ή κακό είναι αυτό. Τέσπα το βόλει δεν είναι φυσικά και τόσο υποβαθμισμένο. Κρατάει τα προσχήματα, σαν το 3ο δημοφιλέστερο σπορ στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Re: ΠΑΟΚ 2009-2010

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Η ιστοσελίδα του ΤΑΠ ΠΑΟΚ

http://www.paokvolley.gr

:?: :?: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

3η αγ. Π.Α.Ο.Κ. - ΕΑ Πατρών 24/10 19:00

19.00 στο παλατάκι. Απ'όσο ξέρω είναι επικίνδυνος αντίπαλος. Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να πάω, θα το ήθελα πραγματικά. Όσοι μπορούν όμως ας μην το σνομπάρουν.
tigon4

Re: 3η αγωνιστική ΠΑΟΚ - ΕΑΠ Πατρών 24-10-09

Δημοσίευση από tigon4 »

φιλε δεν ειναι απλα επικινδυνος αγωνας, ειμαστε το αουτσαιντερ στον συγκεκριμενο αγωνα η πατρα περυσι τρεματισε 3η στην κανονικη διαρκεια του πρωταθληματος και εφτασε στο final four του τσαλεντζ καπ, ενω φετος εχει το 3ο μπατζετ στην Α1.....δυσκολα τα πραγματα για σημερα....ολα στο παρκε ομως θα φανουν....ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΣΤΙΣ 7.00 :pano:
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Πολύ προσγειωμένος στις δηλώσεις του ο Μέλκας που ξέρει το βαθμό δυσκολίας του σημερινού ματς
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

πρεπει ο κοσμος να παει στο γηπεδο το αξιζει η ομαδα.....
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Αχά, δεν ήξερα ότι είναι τόσο πλούσιοι...

Δεν πειράζει, θα τους φάμε! :twisted:
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

σκορ κανείς;;;
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

θα τον παρουμε και εκει απο'τι βλεπω...1-1 σετ χανουμε στο 3ο 20-22...και το χασαμε τα σετ 1-2
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Και στο 4ο χάλια... Δεν πειράζει, συνεχίζουμε.
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

χάλια Σ/Κ βλέπω...

γ@μω την Αθήνα (και την Πάτρα) μου μέσα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”