Έτσι είναι αδερφέ (και το γραφει κάποιος που δεν ήξερε καv ότι παίζαμε παιχνίδι βολευ!), η διψα των Παοκτσήδων για νίκες-έστω και στο βολευ!-εναντίον του πρώην ποκ είναι τόσο προφανής και έντονη. Δε θέλω να γκρινιάξω, αλλα αυτή η ποδοσφαιρική λιτότητα (και μπασκετική) τις τελευταιες δεκαετίες μας έχει προκαλέσει στερητικά σύνδρομα και εν μέρει σύνδρομο κατωτερότητας. Tο ξέρω πως θα παρεξηγηθώ από κάποιους, αλλα πιστεύω πως το "ΠΑΟΚ είσαι" πρέπει όχι μονο να το κρατήσουμε ζωντανό, αλλα να το εμφυσήσουμε σε παίχτες, προπονητές, διοικούντες, αλλα και συνοπαδους. Ο ΠΑΟΚ μας, είτε μας αρέσει είτε όχι, έχει de facto μικρύνει τα τελευταία χρονια ή μάλλον τον έχουν μικρύνει. Ας πάψουμε να μιζεριαζομαστ και να θεωρούμε εαυτούς κακομοίρηδες, φτωχούς συγγενείς και αδικημένους! Έτσι μικραίνουμε μονοι μας ακόμη περισσότερο.plato6 έγραψε:Μέχρι να ξεκινήσει το παιχνίδι δεν είχε ασχοληθεί κανένας με τον αγώνα(ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΓΩΝΑ) και τώρα συμπληρώθηκαν 6 σελίδες...για αυτό είσαι ΠΑΟΚ.![]()
ΠΑΟΚ είσαι σημαίνει περηφάνια, καλώς εννοούμενος τσαμπουκάς, το κεφάλι ψηλά, πνεύμα νικητή, προγραμματισμό, ρεαλισμό, σκληρή δουλειά, αίσθημα ευθύνης, μάτωμα της φανέλας, βγαλμένο λαρύγγι στην κερκίδα.
Και για να μην είμαι εντελώς off-topic, συγχαρητήρια στα παιδιά για την παλικαρίσια νίκη τους, τους εύχομαι ακόμη καλύτερη συνεχεια.