ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 3-1 20-5-09 Σχόλια και παραλειπόμενα...

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες των Play off...
Άβαταρ μέλους
pegasos650
Επικοινωνία:

Re: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 3-1 20-5-09 Σχόλια και παραλειπόμενα...

Δημοσίευση από pegasos650 »

8 κόκκινες κάρτες και 74 κίτρινες .....σε μια μονό ομάδα .....ποια άραγε????? και μάλιστα οι χειρουργοί παίρνουν 7,80 και άνω από τους παρατηρητές!!!!! γιατί ;;;; μα για ένα ανθρωπινό λάθος!!!!!! ένα χεράκι.... ένα οφσαιτακι....μια καρτουλα.....Γκαγκατση στειλτον να σφυρίζει ΕΠΣ Κερκυρας....για να καταλάβουν ότι τα βόδια ξύπνησαν...και δεν με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος ....ποιος κόσμος δηλαδή οι ίδιοι και οι ίδιοι που όταν αυτοί τα κάνουν εμείς σωπαινουμε όταν σε εμάς υπάρχει υποψία.....εύνοιας γίνεται πρώτο θέμα
p.s στην photo ειναι το αγαπημενο μου παιδι ο Ζωγραφος
http://www.indianbet.blogspot.com
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

GORDON έγραψε:Ανοιχτή επιστολή προς τον διαιτητή κ. Τάσο Κάκο

Αξιότιμε κ. Κάκο,
Κατ’ αρχήν θα ήθελα να σας πω ότι, χωρίς να σας ξέρω προσωπικά, μου είστε αρκετά συμπαθής και ως άνθρωπος και ως διαιτητής. Ως άνθρωπος διότι εξ όσων γνωρίζω, ασκείτε ένα πραγματικό λειτούργημα στην επαγγελματική σας ζωή – πυροσβέστης αν δεν κάνω λάθος – αλλά και γιατί διαβάζοντας μια πρόσφατη συνέντευξή σας αναγνώρισα στα λόγια σας έναν άνθρωπο τίμιο, δίκαιο αλλά και καλό πατέρα, με πραγματικό ενδιαφέρον για το τι ακούνε αλλά και τι πιστεύουν τα παιδιά σας για τη στάση σας σε ένα δύσκολο χώρο, όπως αυτός του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και της ελληνικής διαιτησίας. Για όσους από εμάς είμαστε γονείς, ξέρουμε ακριβώς πόση σημασία έχει η εικόνα των παιδιών για τον πατέρα τους…

κ. Διαιτητά,
Η τιμιότητά σας δεν αμφισβητείται νομίζω από κανέναν – όπως επίσης και το γεγονός ότι δεν επηρεάζεστε από τα όποια οπαδικά σας αισθήματα. Μετά όμως και από το σημερινό αγώνα της ομάδας μας που διευθύνατε, είναι προφανές σε εμάς του απλούς φιλάθλους του Π.Α.Ο.Κ. ότι κάτι αρνητικό εκπέμπει η ομάδα μας και οι παίκτες της προς εσάς.
Δεν μπορώ να ξέρω με βεβαιότητα τι ακριβώς είναι αυτό. Υποθέτω ότι έχει να κάνει με την φάση του Πάμπλο Γκαρσία στον αγώνα του πρώτου γύρου στο Καραϊσκάκη – μια φάση που πιθανά ο οποιοσδήποτε στη θέση σας θα μπορούσε να εκνευριστεί, διότι δεν την αντιληφθήκατε και αυτό θα μπορούσε να έχει κάποιες – σημαντικές ας υποθέσουμε – συνέπειες για την δική σας θέση απέναντι στις αρμόδιες αρχές, στις ομάδες και τους φιλάθλους τους.
Όμως, κ. Κάκο,από την ημέρα εκείνη και μετά, συνεχίζετε να τιμωρείτε (εκδικούμενος έναν παίκτη που δεν τιμωρήσατε τότε) μια ολόκληρη ομάδα και τους χιλιάδες φιλάθλους της… Δεν είναι λύση αυτή – δεν αλλάζει αυτό που έγινε τότε και - καλώς ή κακώς – δεν μπορείτε να διοθρώσετε εκείνο σας το λάθος… Έτσι είναι το επάγγελμα του διαιτητή: και το λάθος είναι μέσα στα ρίσκα του. Το αποδέχεσαι έντιμα και πας παρακάτω…
Ήδη από τη δήλωσή σας τότε για το ποια τιμωρία θα άρμοζε στον παίκτη, εάν τον είχατε αντιληφθεί, έγινε αντιληπτή μια διάθεση εκδίκησης, αλλά κανείς μας δεν φανταζόταν ότι αυτή θα στρεφόταν εναντίον όλων μας…
Ειδικά στους δύο τελευταίους αγώνες της ομάδας μας που διευθύνατε, είναι προφανής η εχθρική σας στάση απέναντι στον ΠΑΟΚ, σε καίριες στιγμές των παιχνιδιών.

κ. Κάκο,
Όπως θα γνωρίζετε, αυτή η ομάδα έχει περάσει πολλά επί δεκαετίες από την άδικη αντιμετώπιση που είχε από τους διαιτητές. Το έχουν παραδεχτεί ακόμη και αντίπαλοί μας αλλά και εξαιρετικά διακεκριμένοι άνθρωποι του αθλητισμού και της αθλητικής δημοσιογραφίας. Δεν αντέχουμε άλλο… Δεν θέλουμε να ευνοούμαστε – απαιτούμε όμως ισονομία και δίκαιη αντιμετώπιση...
Έχετε υποχρέωση εσείς τουλάχιστον – ένας άνθρωπος τίμιος - να εξηγήσετε για ποιόν ακριβώς λόγο τηρείτε αυτή τη στάση απέναντι στον ΠΑΟΚ μας. Και έχετε υποχρέωση πρώτα απ’όλα απέναντι στον ίδιο σας τον εαυτό. Προσπαθήστε να εξηγήσετε στον εαυτό σας πρώτα προς τι αυτή η αρνητική αντιμετώπιση προς την ομάδα μας. Και αν δεν μπορέσετε να τον πείσετε, έχετε υποχρέωση να ζητήσετε εσείς ο ίδιος την εξαίρεσή σας εφεξής από όλα τα παιχνίδια της ομάδας μας. Εσείς ο ίδιος είπατε ότι ο διαιτητής «δεν πρέπει να είναι προκατηλειμμένος με κανέναν». Εσείς γιατί είστε με μας;
Στο κάτω κάτω της γραφής, αν έχετε κάτι προσωπικό με την ομάδα μας, σκεφτείτε ότι δεν φταίνε σε τίποτα και τα δικά μας παιδιά, τα οποία μετά από κάθε τέτοια διαιτητική αντιμετώπιση μας ρωτούν «γιατί;» και προσπαθούμε να τους δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα…

κ. Κάκο,
Στη συνέντευξή σας που διάβασα, δηλώσατε ότι η διαιτησία είναι για εσάς «ένα όνειρο που το ζείτε ξύπνιος και όσο κρατήσει…». Αυτό ακριβώς είναι για μας ο Π.Α.Ο.Κ! Είναι πια προφανές ότι τα όνειρα τα δικά μας με τα δικά σας δεν μπορούν να συνυπάρξουνμε αυτή σας τη στάση…
Και κάτι τελευταίο: με τη σημερινή σας στάση απέναντι σε έναν από τους πιο ψύχραιμους παίκτες του πρωταθλήματος, τον Σορλέν, το μόνο που καταφέρατε (πέραν από την σε μεγάλο βαθμό κρίση του αποτελέσματος του αγώνα), ήταν να δικαιώσετε στα μάτια και των τελευταίων επιφυλακτικών από εμάς τον Πάμπλο Γκαρσία για τις τραβηγμένες του αντιδράσεις μετά την αποβολή του την περασμένη Κυριακή. Και αυτό είναι κακό για όλους μας…
Με εκτίμηση,
Ένας απλός φίλαθλος του Π.Α.Ο.Κ.

Θαυμάζω την ηρεμία και την ψυχραιμία σου. Πραγματικά η επιστολή σου είναι η μόνη επικοινωνία που θα ήθελα να έχω με τη διαιτησία.
Επίσης η υπογραφή σου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

GORDON respect..
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Κλειδώστε τοοοοοοοοοοοοο! Τα μυαλά μας λέμε...
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

gash04 έγραψε:Μετά απο τόσα ποσταρίσματα η μόνη λογική φωνή που άκουσα και είπε το αυτονόητο.
+Πολλά μπράβο Van σε όλα όσα έγραψες για άλλη μια φορά.

Για το ματς τι να σχολιάσει κανείς?
Τραγικός ο ΠΑΟΚ αλλά είχε αντανακλαστικά να αντιδράσει.
Γούσταρα Κάκο.
Η απόλυτη δικαίωση σε όλα.
Εδώ... εδώ ....πολύ σωστά ο διαιτητής ....δίνει την δεύτερη κάρτα στον μπαίχντη, ντου μΠΑΟΚ!Όμπως θα δείτε ο μποδοσφαιριστής χειροκροτάει ειρωνικά τον Κάκο και συνεπώς πολύ σωστά του βγάζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και σωστά αποβάλει τον μπαίχτη.Είναι σαφής ο κανονισμός του ΚΑΠ και δεν υμπάρχει καμία αμφισβήτηση.
(ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΕΙΧΕ ΣΗΚΩΣΕΙ ΣΗΜΑΙΑΚΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΛΑΓΙΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ).
Εδώ έχουμε το λάθος του διαιτητή που δεν αποβάλει τον Χαλκιά.
Ο ντερματοφύλακας του μΠΑΟΚ διαμαρτύρεται έντονα και κακώς δεν υπέδειξε την κόκκινη κάρτα.
(ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ)
Εδώ.... εδώ ....φαίνεται πολύ καθαρά δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ καλώς ο διαιτητής άφησε να συνεχιστεί το παιχνίδι και σωστά καταμέτρησε αυτό το γκολ.
Εδώ ......εδώ .....υπάρχει φάουλ του εμπιθετικού της ΑΕΚ ο διαιτητής δεν το κατελόγισε κακώς είναι ανθρώπινο λάθος συμβαίνουν αυτά στο μποδόσφαιρο αν και καμιά φορά είναι στην γκρίση του διαιντηντή να πάρει την απόφαση πάνω του.
Δεν είναι καθαρό το ριπλέυ δεν βοηθάει η κάμερα αλλά πιστεύω πως ο Κάκος ένας απο τους κορυφαίους διαιντηντές στην χώρα μας διέλαθε αυτοδίκαια και σαφώς επικύρωσε το γκολ!(ΝΤΟΟΟΟΙΝΓΓΓΚ)

υ.γ Μα πόσο γραφικός είμαι τελικά?Πόσο κομπλεξικός να είμαι άραγε?
Αντμίνς για αυτό το ποστάρισμα θέλω 20 Ευρώ για το εισιτήριο στην κοροιδία που παρακολούθησα απο κοντά.
Θέλω οφθαλμίατρο και ψυχολόγο επειγόντως.
Πάλι καλά ο Γκαγκάτσης θα με προστατέψει του χρόνου στα ντέρμπυ μές στην Τούμπα.
Αδερφε gash ειλικρινα με γονατισε το ποστ σου!Να 'σαι καλα που μας φτιαχνεις το κεφι μετα απο τετοια εκτρωματα που βλεπουν τα ματακια μας στην δυσμοιρη την Ελλαδιτσα μας! :)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Καλά LittleJohn αλλά δώσε μου τώρα 20 Ευρώ για να πάω στον τρελογιατρό!
Τι τζάμπα γράφω εδώ μέσα?
Οι Admins κάνουν την παλαβή μάλλον! :)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Ρε Gash μέσα ήσουν; Φτου!
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Φίλε ABOLEYTOI, δεν είναι μόνο θέμα ηρεμίας και ψυχραιμίας. Και εμένα γυρίζουν τα μυαλά μου με αυτά που βλέπω στα ελληνικά γήπεδα (με θύματα, μεταξύ άλλων, μια φορά ένα τραπεζάκι και άλλη μια το κεφάλι μου όταν με χτύπησε ένα ψυγείο κατακούτελα – ή έγινε το αντίστροφο – δε θυμάμαι και πολύ καλά… :) ).

ΟΜΩΣ…

Αυτό που έχει καταφέρει αυτό το site που λέγεται paokmania είναι να αποτελέσει, όχι απλά ένα βήμα έκφρασης οπαδικών απόψεων, αλλά μια διαρκή πηγή ειδήσεων προς κάθε κατεύθυνση για όλο αυτό το αθλητικό και κοινωνικό φαινόμενο που λέγεται Π.Α.Ο.Κ. Αν συγκρίνεις την επισκεψιμότητα του paokmania με αυτήν του επίσημου site της Π.Α.Ε. θα καταλάβεις τι ακριβώς έχουν καταφέρει αυτά τα παιδιά που συντηρούν αυτό το site… Και με την ευκαιρία, παιδιά σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που μου δίνετε την ευκαιρία να ανταλλάσσω απόψεις με αδέρφια μου και να ενημερώνομαι για ό,τι αφορά την ομάδα αν και είμαι κάποιες εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά της…

Εδώ μέσα μπαίνουν πολλοί… και σχηματίζουν άποψη για τον Π.Α.Ο.Κ. και το λαό του… όχι πάντα κακοπροαίρετα… αν διαβάζουν κατάρες και μπινελίκια για τα παιδιά του κάθε διαιτητή που μας αδικεί, αυτό τελικά γυρίζει σε βάρος μας, σε βάρος του paokmania και σε βάρος της ομάδας. Δεν μπορώ να αδικήσω όσους τα γράφουν, αλλά πρέπει να υπάρχει και ένα αντίβαρο…

Γι’αυτό προσπαθώ όταν γράφω εδώ να κρατώ την ψυχραιμία μου (όπως και τα περισσότερα παιδιά εδώ μέσα που έχω διαβάσει κείμενά τους), μόνο και μόνο για να μη δίνω επιχειρήματα στους εχθρούς που καραδοκούν να αμαυρώσουν την κάθε μας προσπάθεια.

Για τον Π.Α.Ο.Κ. μας, τον Π.Α.Ο.Κ. που οραματιζόμαστε στα μεγάλα σαλόνια της Ευρώπης, η εικόνα μας προς κάθε κατεύθυνση (καλώς ή κακώς) πρέπει να είναι ισχυρή μεν, αλλά και κόσμια. Όχι γιατί περνάμε εξετάσεις ή έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν… Πρώτα απ’όλα για εμάς τους ίδιους και για αυτά που πρεσβεύουμε…
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Gordon και πάλι έγραψες....

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...

Stay tuned with us pleaseeeeeeee!
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Να ξαναπώ ότι συμφωνώ με τον Gordon; Καταντάει κουραστικό. Αναγνωρίζω την ευθύνη που μου αναλογεί στα δημόσια κείμενά μου.
ΠΑΟΚ θυμήσου
η δύναμή σου
είμαστε εμείς
οι χιλιάδες οπαδοί σου.

Πόσες αλήθειες φανερώνει αυτό το σύνθημα.
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Vanroy δικιο εχεις, αυτα ειναι τα δυο κομματια της ιστοριας. Ομως η πρωτη ηττα ερχεται οταν πιστεψεις οτι θα σε κερδισουν. Μετα η κατασταση δυσκολα αντιστρεφεται. Για αυτο η ομαδα πρεπει να μενει οσο μακρυτερα γινεται απο τετοια, και ο Σαντος το κανει πραξη με τον πιο επαγγελματικο τροπο. Εμεις βεβαια φιλαθλοι ειμαστε, θα πουμε ο,τι θελουμε, θα γκρινιαξουμε, θα ριξουμε και κανενα μπινελικι. Normal.
Παντως αν στο τελος βγουμε νικητες, η ικανοποιηση θα ειναι ανειπωτη
:x :x
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

+1000

Επιτελους καποιος τολμησε να πει δημοσια τη μοναδικη λυση που υπαρχει. Τα κορακια δε φοβουνται τιποτα πλεον. Πρεπει ο ΦΟΒΟΣ να μπει στη ζωη τους παλι. Να φοβουνται για τη σωματικη τους ακεραιοτητα. Αλλιως δεν υπαρχει γιατρεια. Δε γινεται κυριε να με σφαζεις και να μην υπαρχουν συνεπειες.
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

+άπειρο στον Yianko!

Συμφωνώ απόλυτα!
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

+άπειρο στον Yianko, (τώρα που το εσβησε!)! :) :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Boreios4 την Σάβ 23 Μάιος 2009, 08:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Προτείνω να μπεί στην κεντρική το πόστ του Γιάγκου.

:?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Play off 08-09”