paokovia έγραψε:Βλέπω το αντιμετωπίζουμε με ωριμότητα οι περισσότεροι...κάτι είναι κι αυτό.
Ειλικρινά, τόση ωριμότητα δεν την περίμενα.
Σχεδόν βαριά μού'πεσε!
Με τη λήξη τού αγώνα, ένα "Ου", όχι ιδιαίτερα μακρόσυρτο από τους λίγους και μετά, ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από τους πολλούς.
Αλήθεια, είμαστε τόσο ώριμοι;
Μου ερχόταν να κομματιάσω τα βρεγμένα ρούχα μου, γαμώ το έχασα/χάσαμε το παιχνίδι, και όμως ο κόσμος με σκυμένο το κεφάλι, εντελώς στωικά αποχωρούσε.
Αντε, κάτι λίγα μουρμουρητά, πάντως ούτε μια κραυγή!
Λίγο πριν, κατά την αλλαγή τού σκόρερ Μπλάνκο, ο παίκτης σχεδόν απορημένος αντίκρυζε τον κόσμο να τον χειροκροτεί και ήταν τόση η απορία του που ΔΕΝ ανταπόδωσε έστω και με ένα νεύμα.
Τι συμβαίνει λοιπόν;
Σε μια βραδιά με (κατά την γνώμη μου) πολλούς υστερήσαντες απέναντι σε έναν αντίπαλο με το γνωστό, διαχρονικά θρασύ του ύφος, ο ΠΑΟΚ έχασε μοναδική ευκαιρία για το παραπάνω κλικ, για ένα τελευταίο διορθωτικό φτερούγισμα σε μια πολύ υψηλής πτήσης χρονιά.
Υποθέτω οτι αυτός ήταν και ο λόγος της ΜΗ αντίδρασης τού μουσκεμένου πλήθους, ένα είδος συμβιβασμού μεταξύ των πολλών φετινών κατορθωμάτων αυτού του συνόλου και των αρχικών προσδοκιών τού κόσμου από αυτήν.
Ενα είδος ισορροπίας, αυτή είναι η... πρωτοφανής ωριμότητα που έδειξε χθες βράδυ ο λαός τού ΠΑΟΚ.
Θα θεωρούσα δε, κορυφαίο επίτευγμα και παράσημο όλης της χρονιάς, την χθεσινή δήλωση τού προεδρεύοντα της αεκ ("ο ΠΑΟΚ είναι υγεία για το ελληνικό ποδόσφαιρο") εφ'όσον δεν ακολουθούσε το μεταξύ μας παιχνίδι της Τετάρτης.
Χαμηλώστε την ένταση από τα μεγάφωνα, μην φυστικώνετε την ΠΑΟΚτσήδικη ιαχή στο όνομα τού διαφημιζόμενου στριπτιζάδικου!
Αυτή η γελοιότητα με τα ηχητικά σποτάκια δεν απαντάται πουθενά πλέον, ξεπεράστηκε!
Επί πλέον, δώστε συγκεκριμένες αρμοδιότητες στον ραδιοφωνικό παραγωγό που ξεσαλώνει από το μικρόφωνο.
Δεν μας πρέπουν τα καραγκιοζιλίκια του.
Η χθεσινή εικόνα,
με τις ομάδες, στον αγωνιστικό χώρο, για ζέσταμα ήταν για κλάματα.
Τα ασπρόμαυρα αετόπουλα στη γωνία Θ4 με Θ3 έκαναν τις ασκήσεις τους και ο κόσμος - την πιο σημαντική ώρα για φωνές και εμψύχωση - κοιτούσε βουβός, υπό την εκκωφαντική και άνιση αναμέτρηση με τις ηχητικές εγκαταστάσεις.