Π.Α.Ο.Κ. - AEK 0-1 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες των Play off...
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Re: ΠΑΟΚ - AEK 0-1 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

paokovia έγραψε:Βλέπω το αντιμετωπίζουμε με ωριμότητα οι περισσότεροι...κάτι είναι κι αυτό.

Ειλικρινά, τόση ωριμότητα δεν την περίμενα.
Σχεδόν βαριά μού'πεσε!
Με τη λήξη τού αγώνα, ένα "Ου", όχι ιδιαίτερα μακρόσυρτο από τους λίγους και μετά, ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από τους πολλούς.

Αλήθεια, είμαστε τόσο ώριμοι;
Μου ερχόταν να κομματιάσω τα βρεγμένα ρούχα μου, γαμώ το έχασα/χάσαμε το παιχνίδι, και όμως ο κόσμος με σκυμένο το κεφάλι, εντελώς στωικά αποχωρούσε.
Αντε, κάτι λίγα μουρμουρητά, πάντως ούτε μια κραυγή!

Λίγο πριν, κατά την αλλαγή τού σκόρερ Μπλάνκο, ο παίκτης σχεδόν απορημένος αντίκρυζε τον κόσμο να τον χειροκροτεί και ήταν τόση η απορία του που ΔΕΝ ανταπόδωσε έστω και με ένα νεύμα.

Τι συμβαίνει λοιπόν;

Σε μια βραδιά με (κατά την γνώμη μου) πολλούς υστερήσαντες απέναντι σε έναν αντίπαλο με το γνωστό, διαχρονικά θρασύ του ύφος, ο ΠΑΟΚ έχασε μοναδική ευκαιρία για το παραπάνω κλικ, για ένα τελευταίο διορθωτικό φτερούγισμα σε μια πολύ υψηλής πτήσης χρονιά.

Υποθέτω οτι αυτός ήταν και ο λόγος της ΜΗ αντίδρασης τού μουσκεμένου πλήθους, ένα είδος συμβιβασμού μεταξύ των πολλών φετινών κατορθωμάτων αυτού του συνόλου και των αρχικών προσδοκιών τού κόσμου από αυτήν.
Ενα είδος ισορροπίας, αυτή είναι η... πρωτοφανής ωριμότητα που έδειξε χθες βράδυ ο λαός τού ΠΑΟΚ.

Θα θεωρούσα δε, κορυφαίο επίτευγμα και παράσημο όλης της χρονιάς, την χθεσινή δήλωση τού προεδρεύοντα της αεκ ("ο ΠΑΟΚ είναι υγεία για το ελληνικό ποδόσφαιρο") εφ'όσον δεν ακολουθούσε το μεταξύ μας παιχνίδι της Τετάρτης.

Χαμηλώστε την ένταση από τα μεγάφωνα, μην φυστικώνετε την ΠΑΟΚτσήδικη ιαχή στο όνομα τού διαφημιζόμενου στριπτιζάδικου!
Αυτή η γελοιότητα με τα ηχητικά σποτάκια δεν απαντάται πουθενά πλέον, ξεπεράστηκε!

Επί πλέον, δώστε συγκεκριμένες αρμοδιότητες στον ραδιοφωνικό παραγωγό που ξεσαλώνει από το μικρόφωνο.
Δεν μας πρέπουν τα καραγκιοζιλίκια του.

Η χθεσινή εικόνα,
με τις ομάδες, στον αγωνιστικό χώρο, για ζέσταμα ήταν για κλάματα.

Τα ασπρόμαυρα αετόπουλα στη γωνία Θ4 με Θ3 έκαναν τις ασκήσεις τους και ο κόσμος - την πιο σημαντική ώρα για φωνές και εμψύχωση - κοιτούσε βουβός, υπό την εκκωφαντική και άνιση αναμέτρηση με τις ηχητικές εγκαταστάσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Δευ 18 Μάιος 2009, 11:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

Το «παρών» στις εξέδρες της Τούμπας έδωσαν ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν της Μπόχουμ Ντάνι Φερνάντεζ, όπως επίσης κι ο Κύπριος Γιασεμάκης Γιασεμή
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=2741438
ειπα κι εγω...τι μου θυμιζε ολη αυτη η χθεσινη βραδια... :shock:
ελα πλακα κανουμε για να χαλαρωσουμε! :)
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

paokovia έγραψε:Βλέπω το αντιμετωπίζουμε με ωριμότητα οι περισσότεροι...κάτι είναι κι αυτό.

Συμφωνω και επαυξανω.

Μεσα στην πικρια της ηττας, μοναδικη παρηγορια ειναι η σωστη αντιδραση απο το συνολο σχεδον του κοσμου μας, σε γηπεδο, ραδιοφωνα και φορουμ. Καμια σχεση με την ηττα απο τον βαζελο.

Αυτη η διαχειριση της ηττας ειναι παρακαταθηκη για το μελλον και ερχεται την καταλληλη στιγμη, στο κλεισιμο σχεδον της χρονιας.

Φυσικα, να προσθεσω οτι τιποτα δεν τελειωσε. Με 3 νικες βγαινουμε 1οι. Το παρελθον μας στα ντερμπι δεν ειναι ενθαρυντικο αλλα μπαλα ειναι και ωφειλουμε να το παλεψουμε ως το τελος.
Άβαταρ μέλους
zakkonto

Re: εμφανιση ομαδος

Δημοσίευση από zakkonto »

GREATANASTASIOS έγραψε:βλεπει οτι την πιανει ο ΣΚΟΚΟ
οποιος ξερες ποδοσφαιρο καταλαβαινει
ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΟΚ.

Μακάρι να την έπιανε ο Σκοκο (εάν έπαιζε βέβαια). Ίσως θα μας έδιναν πέναλτυ :) :) . Πάντως εγώ νομίζω ότι λάθος άτομο σε λάθος θέση αλλά τεσπα. Πάμε στο σωστό topic τώρα
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Λοιπον θα γραψω κ εγω δυο-τρια πραγματακια για τον χθεσινο αγωνα αλλα κ για την αγωνιστικη φιλοσοφια της ομαδας γενικοτερα.Αρχικα να τονισω οτι ειμαι απο τους λιγοστους υποστιρικτες της αγωνιστικης νοοτροπιας του Σαντος κ γι αυτο θεωρω οτι χθες η ομαδα ηταν λαθος στημενη.Αποψη μου ηταν οτι η ομαδα επρεπε να κατεβει με συστημα 4-5-1 με Μουσλιμοβιτς στην κορυφη κ Σορλεν,Ιβιτσ , Βερον στο κεντρο, δηλαδη να διασφαλισει το 0 στην αμυνα αρχικα κ να χτυπησει το ματς μετα το 65-70 με 4-4-2 με αλλαγη τον Μπακαγιοκο.Αντιθετως πιστευω οτι ο Σαντος "παρασυρθηκε" κ ξεκινησε με 4-4-2 με σκοπο προφανως να σκοραρει η ομαδα στο πρωτο εικοσαλεπτο οπως εγινε με την Λαρισα.Ομως απ την στιγμη που επελεξε το 4-4-2 με τον Ιβιτς μαλιστα σε ρολο αμυντικου χαφ η αμυντικη λειτουργια ηταν προβληματικη με αποτελεσμα οι δυο πολυ καλοι επιθετικοι της ΑΕΚ να βγαινουν συνεχως στη κοντρα κ να δημιουργουν ρηγματα στη αμυνα απο τα πλαγια.Σε συνδυασμο με το γεγονος οτι παιχτες βαρομετρα οπως ο Κονσεισαο , ο Κοντρερας , ο Βερον κ ο Μουσλιμοβιτς βρεθηκαν σε κακη βραδια αλλα κ την ατυχια που ειχαμε σε δυο-τρεις φασεις καταληγω στο συμπερασμα οτι το αποτελεσμα κριθηκε απο το λανθασμενο ρισκο που πηρε ο προπονητης να ξεκινησει την ομαδα με επιθετικο συστημα.
Οσο για το παιχνιδι της Τεταρτης η αποψη μου ειναι η ιδια , δεν εχουμε να χασουμε τιποτα πλεον , το αγχος μεταφερεται στη πλευρα της ΑΕΚ , κατεβαινουμαι με σκοπο να κρατησουμε το μηδεν αρχικα κ να κλεψουμε την νικη στις λεπτομερειες...

:?
Άβαταρ μέλους
theONEandONLY

Δημοσίευση από theONEandONLY »

αρχικα κατι που αναφερθηκε για να μπει τελεια.καποιος κοροιδευε τον αγγελο επειδη πηγε στο αγιο ορος με παιχτες...και γενικα για την πιστη του...καταρχην τοτε στην αποστολη πηγαν οσοι παιχτες ηθελαν αλλοι δεν ηθελαν..δευτερον ο καθενας εχει το δικαιωμα να πιστευει σε οτι θελει..αυτο ειναι σεβαστο και αδιαπραγματευτο..να λειπει η κοροιδια λοιπον.αμα αρχιζουμε να βριζουμε και να κοροιδευουμε μανες ,Θεο κτλ τοτε νομιζω πως αλλαζουμε πολιτισμικο επιπεδο προσεγγιζουμε πολυ μακρυνες εποχες που περασαν ανεπιστρεπτι ...ολα αυτα με αγαπη στον φιλο λεγονται...εξαλλου για να το τελειωσω εδω δεν καταλαβαινω το μενος εναντιον του αναστασιαδη η κριτικη για το εργο του καθως και για τοσα αλλα ειναι σεβαστη αλλα ειναι δυνατον να αρχιζουμε να λεμε πως δεν προσφερε?δεν πηραμε ενα πολυ δυσκολο κυπελο με αυτον με διοικηση μην πω?δεν αποκλεισαμε αρσεναλ?δεν βγηκαμε τσ λιγκ εστω και αν τα φαγαμε?αρα προσφερε και ο αναστασιαδης...εκανε και λαθη οπως λαθη κανουν ολοι οι ανθρωποι σε μια πολυ δυσκολο περιοδος με μια διοικηση δυσκολη και ληξαν το ζητημα...τωρα ο παοκ εχει σαντος...και μακαρι να τον εχει χρονια πολλα..

περναω σε αλλο θεμα. ο παοκ οντως εχει τρομερα αρνητικο ρεκορ στα ντερμπυ..ισως το χειροτερο της ιστοριας των τελευταιων δεκαετιων...ενα γκολ εβαλε ολο κι ολο...
αλλα η αληθεια ειναι πως εχουμε εναν καλο προπονητη...φετος δημιουργησαμε εναν πυρηνα παιχτων στην ομαδα...και αναμενονται προσθηκες το καλοκαιρι.και βασει επιλογων βρυζα ειμαστε αισιοδοξοι...
συνεπως ας δουμε την ομαδα του χρονου για να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα...φετος ολα ηταν οτι κατσει ...και λογικο.
για την ωρα παντως παιδια επειδη τα εχουμε παρατησει βλεπω

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ η ομαδα που θα φαει πεντε γκολ...η αεκ εχει πολλα προβληματα κατεβαινουμε σε ενα αδιαφορης δυναμικης γηπεδο...συνεπως με καλη μπαλιτσα ας το παλεψουμε για το διπλο και μετα τελικος με τον χειροτερο νομιζω απ την αεκ βαζελο...
δεν εχει χαθει ακομα τιποτα...μην τα βαφουμε μαυρα.ειναι σε θεση πιστευω η ομαδα να φερει διπλο και ας μην εχει τους μεσοεπιθετικους και τα φορ της αεκ....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Πάντως εχθές χάρηκα μπάλα απο τον ΠΑΟΚ... Μια φορά που είδα επιθετικό ποδόσφαιρο με τον αντίπαλο κλεισμένο εντελώς πίσω και ευκαιρίες να γίνονται και να χάνονται... Όχι όπως με βάζελο που δεν μπορούσαμε να βγάλουμε μια φάση...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Να σταθώ και αλλού...

1) Όλοι τη χρονιά λέγαμε οι παίκτες δεν πιέζουν ψηλά, παίζουν μονο άμυνα κτλ...

2) Ο Σάντος στην προετοιμασία για τα πλέι οφφ, είπε ότι απο τα πηγάδια ξεκινάει η προετοιμασία για του χρόνου...

3) Στα πλέι- οφφ παίζουμε επιθετικά...

Μετά την κανονική προετοιμασία φαντάζεσθε τι θα γίνει του χρόνου???
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Μπράβο στον προπονητή, μπράβο στην ομάδα, χίλια μπράβο στον γίγαντα λαό!!

Πουτάνα μπάλα...

:?
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Ε τωρα εσενα η μπαλα τι σε φταιει?
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Μπραβο σε ολη την ομαδα και στη διοικηση απο την προσπαθεια παου κανουν μεχρι τωρα!!!
για τον λαο δε χρειαζετε να πω κατι...

:? :?
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

Τι να πεις είχε να βρέξει ένα μήνα και θυμήθηκε να πίασει μπουρίνι στη διάρκεια του ματς. Και εκεί που έλεγα ένταξει με βροχή φετος η ομάδα δεν έχασε ποτέ, η όλη φαση μου θύμισε τον αγώνα με τη Στουτγγάρδη.

Παράπονο δεν έχω, ούτε καν από τον Μούσλι που έπιασε ένα φοβερο μονοκόμματο αλλά δεν τον πάει. Δοκάρι και μέσα μπαλάρα, δοκάρι και έξω πόρνη η μπάλα, τι να πεις.

Ο Δαλούκας μας αδίκησε με το βαμβάκι. Στο τέλος του Α ημιχρόνου ο Εν σαλίβα έπρεπε να δει καταφανή 2η κίτρινη κάρτα και να πάιζουν με 10 παίκτες για 50 λεπτά και όχι για 20'. Ο Γκαρσία στο αντίστοιχο σημείο πήρε αποβολή ελαφρά τη καρδία. Από τη πολλή ανωτερότητα συνεχίζουμε να δίνουμε άλλοθι στους διαιτητές, κακώς για μένα.

Ας είναι δυνατή η ομάδα και ψυχωμένη και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί μόνη της χωρίς τον κόσμο στα 2 ματς στην Αθήνα με αφετηρία το ματς ενάντια στην κουρούνα.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Εγώ έχω διαφορετική γνώμη για τα 2 ματς...
με τον βάζελο που σαν ομάδα και σαν ποιότητα είναι καλύτερος απ΄την χθεσινή ΑΕΚ που έπαιζε και με πολλές βασικές ελλείψεις και με δέκα παίκτες για 20-25 λεπτά η ομάδα μου άρεσε πιό πολύ.
Με τον βάζελο ναι μεν μπροστά η ομάδα δεν μπορούσε-όπως κλασικά συμβαίνει φέτος-αλλά κυριάρχησε στο γήπεδο στο α' μέρος και στο β' με 10 είχε 3 πολύ καλές ευκαιρίες να πάρει το ματς το οποίο το έχασε από μία εντελώς προσωπική ενέργεια...
Χθές νομίζω ότι πιάσαμε ταβάνι....η ΑΕΚ είχε 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες να βάλει κι άλλο ενώ κάθε φορά που η μπάλλα ήταν στην άμυνα μας ο πανικός ήταν φανερός...η εικόνα του επιθετικού ποδοσφαίρου χθες στην οποία στέκονται πολλοί οφειλόταν αρκετά και στους λιγότερους παίκτες που είχαν οι αντίπαλοι....μεταξύ των οποίων-για να μην ξεχνιόμαστε-ήταν ο Χετεμάι,ο Κουτρουμάνος,ο Αλεξόπουλος, ο Γεωργέας κ.λ.π. άλλα ιερά τέρατα του ποδοσφαίρου.
2,5 παίκτες αξίας έχει η ΑΕΚ και δυστυχώς απ' αυτούς χάσαμε....
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Δύο λόγια μόνο θα πω. Το χθεσινό παιχνίδι τελείωσε, πάμε για το επόμενο. Οι παίχτες πιστεύω ότι έχουν τον ελάχιστο εγωισμό να αποδείξουν ότι μια κακή εμφάνιση δεν μπορεί να σβήσει τις καλές μιας ολόκληρης χρονιάς. Δεν ξέρω για το αποτέλεσμα, αλλά την Τετάρτη θα δούμε έναν καλύτερο ΠΑΟΚ. Η προσπάθεια για την επόμενη χρονιά για μένα ξεκινάει από τα δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ. Βαρέθηκα όλους τους γελείους πολυμετοχικούς και 44άρηδες με τις γελείες εμφανίσεις τους μιας ολόκληρης χρονιάς να μου μιλάνε για τα ντέρμπυ και να ξεχνάνε τους Εργοτέληδες και τους Θρασύβουλους...
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

gika έγραψε:Να σταθώ και αλλού...

1) Όλοι τη χρονιά λέγαμε οι παίκτες δεν πιέζουν ψηλά, παίζουν μονο άμυνα κτλ...

2) Ο Σάντος στην προετοιμασία για τα πλέι οφφ, είπε ότι απο τα πηγάδια ξεκινάει η προετοιμασία για του χρόνου...

3) Στα πλέι- οφφ παίζουμε επιθετικά...

Μετά την κανονική προετοιμασία φαντάζεσθε τι θα γίνει του χρόνου???

αν πάρουμε ως βάση το χτεσινό τότε θα πρέπει τα ντέρμπι στη τούμπα στο 50 λεπτό να είναι 1-5 εκτος και αν:

κόβει ο μαλεζάς πάνω στη γραμμή όπως έκανε στο 3,

ο χαλκιάς κόβει με την άκρη του γονάτου του το τετατετ του djebour όπως έκανε στο 5

ο muslimovic δε στραβοκλοτσήσει στη μοναδική κλασική ευκαιρία του ΠΑΟΚ ως το 65

ο blanco αφύλακτος όπως έκανε στο 40 συνεχίσει να μας το καρφώνει χωρίς να παρενοχλείται αυτός η αυτοί που του δίνουν τι μπάλα

αν ο μαλεζάς δε κόψει πάνω στη γραμμή σε αφύλακτο τέρμα (όπως έκανε στο 41 λεπτό) η ο επόπτης δε δώσει offside τι πασα του contreras στο djebour όπως έκανε στο 41)

ο blanco δε στείλει τι μπάλα στα πουλια στο 5o τετατε τις ΑΕΚ με το χαλκιά (όπως έκανε στο 49 λεπτό).
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Μην ξεχνατε οτι η χθεσινη ΑΕΚ ηταν η καλυτερη της χρονιας, οπως σωστα ειπε και ο Μπαγεβιτς. Βγαλαν 2-3 αντεπιθεσεις που δεν τις εχω δει φετος απο καμια ομαδα ελληνικη, 3 πασες-αστραπη-τετατετ.

Οτι και να λεμε για τα συστηματα, οταν ο αντιπαλος σου πιανει τετοια αποδοση και οι δικοι σου παικτες-βαρομετρα παιζουν τοσο ασχημα το αποτελεσμα ειναι φυσιολογικο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Play off 08-09”