Βασίλης Γκαγκάτσης

Άβαταρ μέλους
peris

Re: Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ο Βασίλης Γκαγκάτσης;

Δημοσίευση από peris »

ελεος ρε πριν 2 μερες σφαζοσασταν για τον γκαρσια τωρα για τον γκαγκατση.. για αυτο δεν παει μπροστα αυτη η ομαδα
για αυτο και ο σκυλος θα τα βροντηξει ολα κατω και θα φυγει.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Yiankos έγραψε:Άλλαξε ο τίτλος παιδία ..
Θενκς!
Άβαταρ μέλους
tsipaoktsi

Re: Ο Βασιλης Γκαγκατσης στο τιμονι του ΠΑΟΚ;

Δημοσίευση από tsipaoktsi »

ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΚΙ ΕΙΜΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΤΣΕΙ

Θα γελάσεις, αλλά ακόμα όταν βλέπω τον ΠΑΟΚ να βγαίνει στο χορτάρι της Τούμπας αισθάνομαι μια ταχυπαλμία, ένα ανεξήγητο άγχος με κυριεύει κι οι αναμνήσεις μπρεδεύονται με τις προσμονές.
Ο ΠΑΟΚ που λατρέψαμε με το άσπρο της ελπίδας και το μαύρο για τις χαμένες πατρίδες, ο ΠΑΟΚ ο επαναστάτης, ο ασυμβίβαστος, ο διαφορετικός...Ο ΠΑΟΚ που έγινε η πρώτη ομάδα που αποχώρησε από ελληνικό γήπεδο διαμαρτυρόμενος για την διαιτησία την δεκαετία του 60, ο ΠΑΟΚ που στον τελικό του 77 δεν παρέλαβε τα μετάλλια του ηττημένου σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ο ΠΑΟΚ το σύμβολο της κόντρας με το κατεστημένο,ο λεβέντης, ο ανυπάκουος , ο ΠΑΟΚ που λατρέψαμε...
Ξέρω είμαι μ@λάκας και ονειροπόλος, νταξ.Ξέρω έχουν φροντίσει για μένα πριν από τον αξιότιμο κύριο Γκαγκάτση Φασούλες,Σαλπιγγίδηδες,Μπατατούδηδες,Γούμενοι,προηγούμενοι,καμπάνες,Καμπάνηδες και με έχουν πείσει ότι η ζωή κάνει κύκλους και ότι τελικά ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ.
Ο ΠΑΟΚ που λατρέψαμε δεν είχε ποτέ στις τάξεις του καρεκλοκένταυρους, δεν είχε ποτέ σύμβολα - δεκανίκια της κρατικής εξουσίας...
Για μένα ο ερχομός του Γκαγκάτση στον ΠΑΟΚ είναι πολύ πιο επώδυνο από έναν υποβιβασμό στην Δ΄Εθνική, μου προκαλεί πολύ πιο άσχημο συναίσθημα απ΄αυτό που είχα νιώσει όταν ο ΠΑΟΚ ενώ είχε κερδίσει τη συμμετοχή του στην Ευρώπη στη θέση του βγήκε ο Ατρόμητος γιατί κάποιοι Γκαγκάτσηδες τότε τον είχαν αφήσει μόνο και αβοήθητο και "νίπταν τας χείρας τους"...
Το ξέρω, θα με βρίσετε, θα με πείτε γραφικό.Μας περιμένουν μεγάλες μέρες και πρέπει να βιαστούμε. Champions League,χορηγοί, γήπεδα, παιχταράδες...μας χτυπάει την πόρτα μας η τύχη και γω κωφεύω??
Δεν θ΄αλλάξει σε τίποτα ο ΠΑΟΚ που λατρέψαμε ,
τα πρόσωπα μόνο θα αλλάξουν, οι κομπάρσοι.Ναι οι κομπάρσοι.Γιατί ποτέ τους δε θα γίνουν πρωταγωνιστές, ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ,ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ , ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΖΩΗ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
w.s
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από w.s »

gika έγραψε:Να δούμε και μια άλλη πλευρά του θέματος???

Φέτος στην Τούμπα, στο ματς με το νιόνιο η διαιτισία έκανε λάθος και ουσιαστικά μας βοήθησε... Ακούστηκε ότι ο ΠΑΟΚ είναι κατεστημένο κτλ...
Φαντάζεστε να είχαμε τον Γκαγκάτση? Σάκος του μποξ θα γινόταν και δεν ξέρω αν θα το ανεχόμασταν... Όταν ήδη μας κατηγορούν ότι στηνουμε παιχνίδια (μη σχολιάσω), φαντάζεστε τι θα γίνει αν είναι ο Γκαγκάτσης στην ομάδα? Όπως βγήκε το όνομα στον Γκαρσια και κάθε φορά που κουνιέται, με το παρα μικρό πέρνει κόκκινη, έτσι θα γίνει και με τον Γκαγκάτση... 100 σφυρίγματα εναντίον μας να έχουμε με το πρώτο υπέρ μας θα γίνουμε κατεστημένο...
Απο τη μια λέμε στα αρχίδια μας τι λένε οι άλλοι, εμείς ΠΑΟΚ ημαστε και δεν μαάμε... Απο την άλλη σε όλη την Ελλάδα θα προβαλλόμαστε σαν να ήμαστε το συστημα αυτοπρωσοπως...

ΗΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ???
....Οτι και αν λενε δεν μ'ενδιαφερει, τι εισαι για μενα κανεις δεν ξερει...
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

:) :) :) :) :) :) :)
Ωρέ τι έχει να γίνει εδώ μέσα ....άμα πιάσουν και οι ζέστες... :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
:) :) :) :) :) :) :) :) :)

:x
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Προκριθηκε ο Σακης στον τελικο και ασχολειστα ι με Γκαγκατση..........?? :) :) :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Petm

Re: Χρυσόστομος Γκαγκάτσης

Δημοσίευση από Petm »

tad έγραψε:
2. ..... Εγώ δεν δέχομαι από κανέναν εκτός του Ζαγοράκη να χαράσει πολιτική στον ΠΑΟΚ. Αυτός θα δεχτεί να μένει σιωπηλός όταν και όποτε πρέπει ?
tad το post είναι όλα τα λεφτά. θίγεις ακριβώς αυτό που απασχολεί κάποιον με το δικό μου σκεπτικό. το σκεπτικό δηλαδή ότι όλοι κρίνονται από το αποτέλεσμα (αποτέλεσμα δεν εννοούμε να σφάζουμε τις άλλες ομάδες. εννοούμε να δυναμώσουμε παραγοντικά και να έχουμε φωνή στα κέντρα τον αποφάσεων σε όλα τα επίπεδα).

το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι να αφορίσω η να υποστηρίξω τον ερχομό γκαγκάτση. το πρώτο και μονο που πραγματικά με ενδιαφέρει είναι το ερώτημα σου. και η απάντηση είναι: πολύ δύσκολα.

το επόμενο θέμα είναι αν μπορεί ο ζαγοράκης να διοίκηση με ένα τόσο βάρu όνομα κοντά του. και εκεί η δικη μου πρόβλεψη (περιμένοντας αν το αποτέλεσμα με δικαιώσει η όχι) είναι ότι πολύ δύσκολα θα τα καταφέρει όσο αποφασισμένος και να είναι.

ο γκαγκάτσης είναι ένα τεράστιο ρίσκο για το ζαγοράκη το οποιο αν δε του βγει θα τον οδήγηση άμεσα η έμμεσα στην έξοδο από τι προεδρία του ΠΑΟΚ.αλλα τελικά η καρεκλα είναι μάλλον το τελευταίο που τον ενδιαφέρει.
breakdown88

Δημοσίευση από breakdown88 »

Petm έγραψε:ο γκαγκάτσης είναι ένα τεράστιο ρίσκο για το ζαγοράκη το οποιο αν δε του βγει θα τον οδήγηση άμεσα η έμμεσα στην έξοδο από τι προεδρία του ΠΑΟΚ.αλλα τελικά η καρεκλα είναι μάλλον το τελευταίο που τον ενδιαφέρει.
Πολύ σωστό και ενδιαφέρον το κλείσιμο της σκέψης σου αδερφέ Petm.
Δε νομίζω κάποιος άλλος στη θέση του να έπαιρνε ένα τέτοιο ρίσκο που μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ.

Και κατά τη γνώμη μου αποδεικνύει πόσο αγαπά και θέλει να βοηθήσει την ομαδα (άσχετα αν οι περισσότεροι διαφωνούμε με τον τρόπο), χωρίς να ενδιαφέρεται ούτε για την καρέκλα ούτε για την υστεροφημία του.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο κατά τη γνώμη μου είναι πως η πιθανή συνεργασία γίνεται ανοιχτά, με κανονική πρόσληψη, ενώ κάλλιστα ο Τέο και ο Γκαγκάτσης θα μπορούσαν ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ να έχουν μια συνεργασία εξω από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς επισημοποίηση κλπ
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

O ερχομός του Γκαγκάτση στον ΠΑΟΚ μας απ' ότι φαίνεται είναι σίγουρος.

Και μακάρι να διαψευστώ αλλά πιστεύω ότι θα είναι η αρχή μεγάλου διχασμού και ως εκ τούτου μεγάλων δεινών για τον σύλλογο γενικότερα.

Κρίμα...ειλικρινά κρίμα...που ένας απ' τους χειρότερους ανθρώπους του Ελλ. ποδοσφαίρου και απ' τους μισητότερους για μας ως το σύμβολο της κυριαρχίας του γάβρου θα έρθει στον ΠΑΟΚ ως επιλογή ενός απ' τους καλύτερους του Ελ. ποδοσφαίρου και του πιό αγαπητού προέδρου του ΠΑΟΚ μας.

Και δεν αντέχω να ακούω ότι είναι ο αναμορφωτής της Εθνικής γιατί πιστεύω ότι απλώς του έκατσε η επιλογή Ρεχάγκελ ή ότι είναι άνθρωπος με ικανότητες και οργανωτικά χαρίσματα γιατί όλα τα πρωτοκλασάτα λαμόγια ασφαλώς και έχουν τέτοια.

Και πολύ περισσότερο δεν θα αντέχω να ακούω-άσε που το ακούω ήδη-ότι είμαι γκαγκατσοομάδα και ότι ευνοούμαι και όλα τα συναφή....και κάθε φορά που θα με πηδάνε δεν θα μπορώ ούτε να μιλήσω όπως προχθές που στην ανακοίνωση του ο βάζελος μου την είπε για την εύνοια.
Και τό ότι θα με πηδάνε το θεωρώ σίγουρο ίσως και με μεγαλύτερη ένταση,άσχετα αν όπως βλέπω οι περισσότεροι έχετε την εντύπωση ότι ο ΠΑΟΚ με τον Γκαγκάτση θα έχει άκρες στο παρασκήνιο.Ο Γκαγκάτσης έπεσε και όλοι ξέρουμε ότι όταν οι δικτάτορες πέφτουν κανείς δεν θέλει να έχει την οποιαδήποτε σχέση μαζί τους.

Εγώ τουλάχιστον θα κάνω σαν να μην υπάρχει στον ΠΑΟΚ-όσο μπορώ-αλλά αν τον βλέπω να κάνει πολιτική και να συμπεριφέρεται σαν εκπρόσωπος του δεν ξέρω κατά πόσο θα αντέξω.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PABLO GARCIA2 την Παρ 15 Μάιος 2009, 00:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Και μάλλον ο Ζαγοράκης αποδεικνύεται και αρκετά πονηρός.....μ' αυτές τις απειλές περί αποχώρησης....πιστεύω ότι όλοι το καταλάβαμε.
Άβαταρ μέλους
Kostas85

Δημοσίευση από Kostas85 »

Ρε παιδιά δε γούσταρα Γκαγκατση - εδώ μας την έλεγαν για το γιο.
Αλλά οι σοβαρες ομάδες του εξωτερικού έχουν οργάνωση πραγματικής ανώνυμης εταιρείας με πολλά στελέχη και διευθυντες. Δείτε τη Μπάρτσα

http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... ctiva.html

Το αν η ΕΠΟ έχει συνδεθεί με την παράγκα του γαυρου μπορεί να αλλάξει. Δε θέλω παρέμβαση για διαιτησία. Εαν το δώ θα είμαι ο πρώτος που θα γιουχάρω. Ένα έμπειρο στέλεχος μπορεί να προσφέρει πολλά στο επίπεδο της οργάνωσης, των επαφών με χορηγούς κτλ
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

kos πολύ σωστά έγραψες για το θέμα κατάχρησης χρημάτων και το δικαστήριο το οποίο ακόμα δεν έχει γίνει.

dimbar κατά την χούντα είχε γίνει το εξής σύμφωνα με ιστορικές πηγές περί ΠΑΟΚ.
Η χούντα είχε βάλει σε όλες τις ομάδες έναν εκπρόσωπο της για να ελέγχει την κατάσταση.
Στην ομάδα του ΠΑΟΚ είχε έρθει πρόσωπο που συμπαθούσε την τότε ομάδα μας λόγω Κούδα κυρίως.
Το πρόσωπο αυτό ποτέ δεν επηρέασε τα διοικητικά της ομάδας τελικά και δεν έβλαψε ούτε τον ΠΑΟΚ αλλά απλά κράτησε μια αδιάφορη στάση (απαρατήρητος).
Το όνομα του δεν το θυμάμαι αλλά αν ψάξω αύριο με το φως της ημέρας κάτι θα βρω και μπορεί όποιος θέλει να το ψάξει μετά.

Περί Γκαγκάτση τώρα.
Ξεκαθαρίζω ότι είμαι κάθετος μέχρι εσχάτων και αδιαπραγμάτευτο αυτό με δόση ξεροκεφαλιάς αγύριστου κιόλας.
Πάμε παρακάτω τώρα...

Θέλω να συμβουλέψω τους φίλους μου δημοσιογράφους ότι τα επικοινωνιακά τους παιχνίδια είναι πολύ ισχυρά και ενοχλητικά αυτήν την φορά.
Υπάρχει κάποιος λόγος να χτυπάτε κάτω απο την ζώνη?
Θα τους συμβούλευα επίσης στο λειτούργημα τους τυχόν γκάλοπ και δημοσκοπήσεις να τις αφήσουν στην άκρη προς το παρόν.
Άν θέλουν να κάνουν δημοσκόπηση ας βγούν στον δρόμο και όχι μέσα απο το Internet.
Η κίνηση κάνει καλό θα δείτε και λίγο κόσμο έξω.
Θα αναπνεύσετε και λίγο καθαρό αέρα (γκουχ γκουχ).
Ένα καφεδάκι θα το πιείτε (όλο και κάπου).
Ίσως δείτε και κανά ωραίο κορίτσι να περνάει πουθενά και σας φτιάξει με το χαμόγελο της όλην την ημέρα σας. :wink:
Τώρα αν ο εκδότης σας δεν σας πληρώνει καλά ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ίσως κάποια στιγμή να προοδεύσετε και εσείς στην ζωή σας! :wink:

Αν ακούγαμε τους νέους (όπως λέμε gika για παράδειγμα) μερικές φορές ίσως τα πράγματα να ήταν ποιο αθώα αλλά σίγουρα πολύ καλύτερα σε κάθε τομέα της ζωής μας.
Δεν μπορώ να συγκρίνω με τίποτα το χαμόγελο ενός μωρού παιδιού και το βλέμμα του συνάμα.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν το ίδιο πρόσωπο με το πέρασμα των χρόνων να μεταμορφόνεται σε λαμόγιο ρουφιάνο κλέφτη δολοφόνο αλήτη πρεζάκια λάγνο λαίμαργο και πολλά άλλα καταραμένα.

Θα επανέλθω όταν θα υπάρξει και είδηση πραγματική είτε με την έλευση του Γκαγκάτση είτε όχι.

Για τα αδέρφια που ποστάρουν εδώ
και καλό να παραμείνει ανοιχτό το τόπικ μια που υπάρχει καπνός απλά να προσέχουν στην τοποθέτηση τους.
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Τελικά δεν κρατήθηκα και άνοιξα το τοπικ για να δω τι λένε για το θέμα οι συνοπαδοί μου. Ξέρω οτι δε σας ενδιαφέρει αλλά εγώ θα σας πω πως ένοιωσα μετά από μισή ώρα διαβάσματος όσων έχουν γραφτεί.
ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...

Είναι άλλη μια τρανή απόδειξη ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα προόδου για τον ΠΑΟΚ μας. Ανήκω στη γενιά αυτών που αμυδρά θυμούνται το τελευταίο μας πρωτάθλημα. Επι τόσα χρόνια είμαι παρών στις εξελίξεις του ΠΑΟΚ και στα τσιμέντα των γηπέδων με την ελπίδα ότι θα ξαναζήσω τα συναισθήματα των πρώτων παιδικών μου χρόνων. Ναι φίλοι μου, δεν έγινα ΠΑΟΚ για τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα. Όταν όμως συμμετέχεις σε διοργανώσεις που το έπαθλο τους είναι ένα τρόπαιο κι εσύ ποτέ δεν φτάνεις ούτε καν κοντά σ' αυτό, κάποια στιγμή ο εγωισμός σου θίγεται.

Όταν ο κος Ζαγοράκης ανέλαβε τη διοίκηση της κατεστραμμένης ομάδας μας και έθεσε τον όρο "Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ", πίστεψα ότι όλοι καταλάβαμε τι εννοούσε. Αποδείχτηκε και αποδεικνύεται συνεχώς ότι δεν είναι έτσι. Δεν έχουμε τον ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα φίλοι μου. Προτεραιότητα φαίνεται ότι έχουν οι προσωπικές μας συμπάθειες/αντιπάθειες, τα κόμπλεξ μας, τα ιδεολογικά μας συμπλέγματα και τέλος πάντων οτιδήποτε άλλο εκτός από τον ΠΑΟΚ μας.

Αναφέρω ένα παράδειγμα από την ισπανική Primera Division και κλείνω. Αντίστοιχων με τον ΠΑΟΚ νοοτροπιών και ιδεολογικών κατευθύνσεων ομάδα της Ισπανικής λίγκας είναι η Ατλέτικο Μπιλμπάο. Η ομάδα των βάσκων με το φλογερό Σαν Μαμες ως έδρα και με σύνθεση που αποτελείται αποκλειστικά από βάσκους ποδοσφαιριστές. Έχει πολυετή παρουσία στην πρώτη εθνική της χώρας, χωρίς όμως κανένα μεγάλο επίτευγμα είτε στις εγχωριες είτε στις διεθνείς διοργανώσεις. Είναι μια μέτρια ομαδα.
Εγώ όμως και πολλοί άλλοι πιστεύω δεν βλέπω την Ατλέτικο Μπιλμπάο κάθε Τρίτη, Τετάρτη ή Πέμπτη βράδυ στην τηλεόρασή μου. Βλέπω την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ Μαδρίτης, ίσως κάποτε την Ατλέτικο Μαδρίτης ή τη Βαλένθια. Αυτές θαυμάζω στις μεγάλες ευρωπαϊκες διοργανώσεις και τις δικές τους πορείες ζηλεύω. Είναι οι ομάδες της Ισπανίας με τα περισσότερα χρήματα και τις μεγαλύτερες "άκρες" στα κέντρα αποφάσεων.
Η διαφορά είναι ότι στη χώρα των βάσκων, οι οπαδοί της Ατλέτικ έχουν αποδεχτεί τη θέση τους και ζουν με αυτό το ποδοσφαιρικό (τονίζω ποδοσφαιρικό γιατί στα πολιτικά είναι αλλιώς) δεδομένο. Δεν γκρινιάζουν για τις διαιτησίες, δεν κατηγορούν ποδοσφαιριστές και προπονητές, εχουν ουσιαστικα συμφιλιωθεί με την ιδέα της ποδοσφαιρικής μετριότητας.

Αν φίλε συνοπαδέ ΠΑΟΚΤΣΗ έχεις αυτή τη νοοτροπία και αυτό το σκεπτικό τότε δεν μπορώ να σου δικαιολογήσω τις 20τόσες κουραστικές σελίδες που γέμισες με γκρίνια μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό. Αφού θέλεις να είσαι ο αυτόνομος, ανεξάρτητος και ανένταχτος ιδεολόγος, τότε θα αποδέχεσαι και τις αδικίες και τις επιλογές χαμηλού μπάτζετ και τις ήττες. Θα είσαι ο αιώνιος 4-5ος και φυσικά θα έχεις το δικαίωμα να υπερηφανεύεσαι για την ιδεολογία σου.

Αν όμως, θαυμάζεις ή ζηλεύεις ή έχεις ως στόχο να βρεθείς μια μέρα αντίπαλος της Ρεάλ ή της Μπάρτσα σε ευρωπαϊκό γήπεδο (και όχι για φιλικό φυσικά), αν θέλεις να μπαίνει στην τροπαιοθήκη σου και καμιά κούπα που και που, τότε πρέπει να βαδίσεις στα χνάρια της εποχής σου. Πρέπει να αποδεχτείς αυτό που κι εσύ ο ίδιος εφαρμόζεις στην καθημερινή σου ζωή. Και ποιο είναι αυτό?
Πατάς για να μη σε πατήσουν, χτυπάς για να μη σε χτυπήσουν, σκοτώνεις για να μη σε σκοτώσουν, ψάχνεις τρόπους για να φουσκώσεις το πορτοφόλι σου.

Ειλικρινά λυπάμαι γιατί βλέπω τα όνειρα μου τόσων χρόνων, όνειρα που ένοιωθα να πλησιάζουν στην εκπλήρωσή τους, να γκρεμίζονται ακόμα και με μια φήμη. Μπορεί να είναι ντροπή αλλά με πιάνουν τα κλάματα μπροστά στο PC, γιατί με όλα αυτά νοιώθω να χάνεται για μια ακόμη φορά η αισιοδοξία και το όραμα μου. Νοιώθω να σβήνουν όλα αυτά που με οδηγούσαν όλη τη σεζόν στην Τούμπα 4 και 5 ώρες πριν το ματς. Μόνο και μόνο για να χαρώ την ατμόσφαιρα... δυστυχώς δεν είχα καταλάβει ότι για μια ακόμη φορά ο πύργος είναι χάρτινος...

Φιλικά, ζητώ συγγνώμη για το μακροσκελές ποστ.

ΥΓ. Θοδωρε σου ζητώ συγγνώμη για όλους και για όλα όσα τυχόν να διαβάσεις ή να ακούσεις σήμερα και το επόμενο διάστημα. Και σ ευχαριστώ που έστω για λίγο μου έδωσες τη δυνατότητα να ονειρεύομαι τον ΠΑΟΚ μας μεγάλο...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

το μέλλον του ΠΑΟΚ είναι οι νοικοκυραίοι

ή μήπως όχι;

ή μήπως ναι;

αυτό είναι τελικά το θέμα όχι ο Γκαγκάτσης.

Αν κάποιος θέλει να κάνει δημοσκόπηση ιδού πεδίο δόξης λαμπρό.

(προσωπικά απαντώ ναι στους νοικοκυραίους)

Υ.Γ με γεια τα εικονίδια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”