Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ 08/02 Σχόλια & Παραλειπόμενα
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: Παο - Π.Α.Ο.Κ 08/02 Παραλειπομενα-Σχολια
Όσο ο ΠΑΟΚ είναι ακίνδυνος επιθετικά, τόσο ο αντίπαλός του αισθάνεται καλά μέσα στο γήπεδο και δεν φοβάται να πάρει ρίσκα.H ομάδα μάχεται, αλλά όχι για να κερδίσει, αλλά για να μη χάσει..
Μια ερώτηση μόνο..
Σήμερα δεν ήταν η πρώτη φορά που φάνηκε πολύ η απουσία του Ιβιτς???
Δεν είχαμε παίκτη να κρατήσει το κέντρο και δεν υπήρχε σύνδεση άμυνας με επίθεση!!!
Σήμερα δεν ήταν η πρώτη φορά που φάνηκε πολύ η απουσία του Ιβιτς???
Δεν είχαμε παίκτη να κρατήσει το κέντρο και δεν υπήρχε σύνδεση άμυνας με επίθεση!!!
-
Γεγονός ότι η ομάδα σήμερα έπαιξε άσχημα στο δεύτερο. Αλλά όταν τρώς ένα γκόλ από λάθος, μετά δεν έχεις πολλές επιλογές. Κι επάνω που ο Σάντος σκέφτηκε το 4-4-2, έρχεται ικι ένα δεύτερο γκόλ, πάλι απο λάθος και τελειώσαν όλα.
Δεν κάνεις ομάδα μέσα σε μια νύχτα, και ούτε παύεις να είσαι ομάδα επειδή έκανες μια ήττα. Για μένα προσωπικά, δεδομένων των δυσκολιών που είχε η ομάδα, μια ομάδα που στηρίζεται κατα κύριο λόγο στους οπαδούς της, και δεν έχει το χρήμα που έχουν οι βαζελόγαυροι, για φέτος πέτυχε πάρα πολλά.
Και λόγω του ότι και υπερομάδα να είχαμε δεν εξαρτάται μόνο από μας, δυστυχώς, το τι θα κάνουμε, παίζουν πολλοί εξωγηπεδικοί παράγοντες, γι αυτό οτι να γίνει απο δώ και πέρα και ΠΑΛΙ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.
Χάσαμε ένα μάτς, ε καί; Συνεχίζουμε. Δεν χάθηκε τίποτα. Το παν είναι η ηρεμία στην ομάδα.
Δεν κάνεις ομάδα μέσα σε μια νύχτα, και ούτε παύεις να είσαι ομάδα επειδή έκανες μια ήττα. Για μένα προσωπικά, δεδομένων των δυσκολιών που είχε η ομάδα, μια ομάδα που στηρίζεται κατα κύριο λόγο στους οπαδούς της, και δεν έχει το χρήμα που έχουν οι βαζελόγαυροι, για φέτος πέτυχε πάρα πολλά.
Και λόγω του ότι και υπερομάδα να είχαμε δεν εξαρτάται μόνο από μας, δυστυχώς, το τι θα κάνουμε, παίζουν πολλοί εξωγηπεδικοί παράγοντες, γι αυτό οτι να γίνει απο δώ και πέρα και ΠΑΛΙ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.
Χάσαμε ένα μάτς, ε καί; Συνεχίζουμε. Δεν χάθηκε τίποτα. Το παν είναι η ηρεμία στην ομάδα.
- Kareena4ever
- Επικοινωνία:
Συμφωνω με την αναδρομη που κανεις στο παρελθον και την ελπιδα που εχεις για το παρον και το μελλον.vanroy έγραψε:Kareena με κάθε σεβασμό και δέος στο φιδίσιο κορμί του άβαταρ σου αλλά διαφωνώ στο δεύτερο σκέλος του ποστ σου.
Τα πρώτα μου ματς στη τούμπα ήταν τα χρόνια του Θωμά Βουλινού .Έζησα το φιάσκο με την Παρί σεν Ζερμαίν.
Εποχές βολτέζου τσαουσιλα αλλά και φαν ρόι,μαγκντί και προπονητές τύπου μπέλη, πέτροβιτς.
Έπειτα ήρθε ο Μπατατούδης. Είδα την ιστορία μας να ξεπουλιέται. Διασυρμός σε κάθε επίπεδο. Άγχος για το ποιος παίκτης θα κάνει προσφυγή το επόμενο πρωινό..
Κατόπιν έζησα την λαίλαπα γούμενου -παγώνη. Ένα βήμα πριν την διάλυση. Κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού χάθηκε στον ΠΑΟΚ. Ντοπή και οδύνη. Χαμένα φαξ και άλλα πολλά.
Από τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο έζησα γκρίνια ,μιζέρια ,χρέη , προπονητολαγνεία και επεισόδια και 2 κύπελλα που τα πήραμε απλά γιατί είσαι ΠΑΟΚ..
Φέτος είναι ξεκάθαρο ότι τα πάντα άλλαξαν ή αλλάζουν. Δεν γουστάρω άλλη γκρίνια και αστήρικτη κριτική. Πλέον μόνο πίστη θέλω να βλέπω σε αυτό που χτίζεται, και οικονομική συμμετοχή με εισητήρια και μετοχές .Δώσαμε μια υπόσχεση στον Ζαγοράκη. Πήγαινε εκεί πάνω να αναλάβεις και εμείς μόνο ακολουθούμε. Χωρίς έπαρση και χωρίς κλάψα. Βήμα -βήμα για την αναγέννηση.
Δεν κανεις κατι αλλο παρα να παρουσιασεις τα θετικα στοιχεια που βλεπεις.
Σε ενα καιριο σημειο διαφωνουμε.
Η γκρινια, η κριτικη (πεστο οπως θελεις) ειναι επιβεβλημενη για ενα μεγαλο συλλογο, ακριβως οπως ειναι και τα κοπλιμεντα, η προσκληση σε στηριξη, υπομονη κ.λ.π.
Η πιστη σε ενα συλλογο και τους ανθρωπους που κοπιαζουν για εκεινον μαζι με τον κοσμο που δηλωνει εμπρακτα την αγαπη του με χιλιους δυο τροπους ειναι ενα δυναμικο φαινομενο.
Πιστευω σημαινει αναδεικνυω τα καλως και κακως κειμενα μεσα απο κριτικο πνευμα, αναγνωριζω θετικα, στηλιτευω αρνητικα στοιχεια. Ειμαι κοντα στο συλλογο οταν και οπως μπορω, ψηλαφιζω τι μπορει να βελτιωθει, τι παει καλα,τι στραβα και τα εκφραζω.
Πιστη δε σημαινει για μενα να σιωπα καποιος σε αρνητικα αποτελεσματα η ακομα χειροτερα να ριχνει ευθυνες σε κομματι του κοσμου που ασκει κριτικη.
Σημερα η εμφανιση ολης της ομαδας ηταν τραγικη στο δευτερο ημιχρονο.
Ολοι εχουν το μεριδιο ευθυνης που τους αναλογει.
Ακριβως οπως συμβαινει και στις νικες. Ολοι στο βαθμο που τους αναλογει παιρνουν τοτε κομματι απο τις δαφνες.
Το να σιωπησει καποιος σημερα και να πει μονοπλευρα "προχωραμε για αλλα", "αφηστε την κριτικη" ειναι το πιο ευκολο μα κρυβει τον κινδυνο να υπνωτισει.
Δυνατος συλλογος σημαινει παλευω, αγωνιζομαι και ειμαι ελευθερος να εκφραζομαι, ασχετα αν συμφωνω η διαφωνω με αλλους.
Θα το τελειωσω εδω με ενα συγκεκριμενο παραδειγμα χωρις να αναφερω ονοματα.
Μιλω για συγκεκριμενο μελος (με τον οποιο οσοι με γνωριζουν καλα ξερουν πως εχουμε επιλεξει να μη λεμε ουτε καλημερα ο ενας στον αλλο, που λεει ο λογος).
Ασκει πριν λιγο καιρο κριτικη σε καποιον απο την ομαδα και του γινεται ανανδρη επιθεση πως ασκει κριτικη επειδη υποστηριζει αλλον ανθρωπο που ηταν παλιοτερα μελος της ομαδας.
Ειναι απιστευτη η κακια σε μια τετοια ψευδη κατηγορια.
Και το λεω εγω που δεν εχω καλη σχεση μαζι του αλλα δεν μπορω να σιωπησω, επειδη ξερω πως ειναι ο τελευταιος ανθρωπος που θα ασκουσε κριτικη με απωτερο στοχο να αβανταρει εκεινο το παλιοτερο μελος της ομαδας. Ξερω πως σχεδον τον σιχαινεται εκεινο τον ανθρωπο.
Ας αφησουμε λοιπον κατα μερος τις βαρυγδουπες κουβεντες εναντια σε αλλους και ας κανουμε κριτικη σε περιεχομενο, αποψεις μα οχι σε προσωπα.
Ο μεγαλος κινδυνος για μενα οταν καποιος λεει "δε θελω γκρινια, δε θελω κριτικη, θελω μονο να ακολουθω" ειναι πως μ ' αυτη τη σταση πολυ πιο ευκολα στοχοποιουνται αδικα ανθρωποι και ξεκινα ενα κυνηγι μαγισσων.
Οπως απαιτουν πολλοι να υπαρχει σεβασμος ευδιακριτος την ωρα της κριτικης απεναντι σε μελη του συλλογου, ετσι πρεπει και απο την αλλη πλευρα να υπαρχει σεβασμος και απεναντι σε οσους ειναι απλοι φιλοι του συλλογου. Οποια γνωμη κι αν εχουν.
Αυτό που εκλαμβάνω εγώ και πάλι σαν τελικό συμπέρασμα παιδιά, είναι πως πρέπει να κοπεί από τη ρίζα η προσωπολατρεία..
Κάνει πολύ μεγάλο κακό να μένουμε σε πρόσωπα και να χάνουμε την ουσία!!!
Ολοι κάποια μέρα θα φύγουν, ο ΠΑΟΚ, όμως, θα μείνει!!
Κάνει πολύ μεγάλο κακό να μένουμε σε πρόσωπα και να χάνουμε την ουσία!!!
Ολοι κάποια μέρα θα φύγουν, ο ΠΑΟΚ, όμως, θα μείνει!!
λοιπον ουτε που εχω κοιταξει τι λετε.....φανταζομαι θα υπαρχουν οι "γνωστοι" που θα λενε πως εχουν ξενερωσει κ.λ.π.
εγω παντως ξενερωνω με κατι τετοιους............
λοιπον για το παιχνιδι εχω να πω πως η κουραση φαινοταν απο την αρχη του παιχνιδιου και ενα τετοιο αποτελεσμα τουλαχιστον εγω το περιμενα.............θα ηθελα να δω τα δευτερα μας σημερα....ξερω οτι οι περισσοτεροι θα διαφωνησετε αλλα καποιοι παιχτες σημερα σιγουρα εκτος απο αγωνιστηκα "κουραστηκαν" και ψυχολογικα.....επεσε η ψυχολογια τους εννοω.......δεν θα ηταν κακο να δουμε και καναν μπαλαφα καναν ηλιαδη καναν κλαους που θα εδιναν μια φρεσκαδα στην ομαδα αν και παλι το αποτελεσμα δεν θα αλλαζε πιστευω....ισως να τρωγαμε λιγοτερα.....αν και τα 2 γκολ που φαγαμε ο βυντρας φυλαγοταν (λεμε τωρα!) απο τον αναστασακο.......
απο εκει και περα εκνευριστηκα που ειδα στο 1-0 τον ΣΑΝΤΟΣ να βγαζει τον λινο και να κραταει μεσα σορλεν κατα πρωτον που το παλικαρι εδιχνε απολυτα κουρασμενο και τον σερτζιο που απο το πρωτο κιολας μερος δεν μπορουσε να σπρινταρει......σαντος εγω επαναλαμβανω δεν θα χαλαγωμουν να δω τα δευτερα μας σημερα αλλα μην μου βγαζεις τον μοναδικο δραστηριο παιχτη μας....αντε και ο σερτζιο δραστηριος ηταν.......
Ο ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΟΜ@Λ@Κ@ΚΗΣ ειναι διαιτητης της νεας εποχης???????αυτης που θελει να φερει ο βαζελος δηλαδη???????πολλα σφηριγματα που δεν εδωσε σε μας δεν καταλαβα γιατι δεν μας τα εδωσε και πολλα που εδωσε στον βαζελο επισης......μας εδωσε και καποιες καρτες που δεν δινοντε και δεν εδωσε καποιες αλλες στους λαγους......με τα σφηριγματα του μας εκλεισε στην περιοχη μας στο δευτερο και ηταν θεμα χρονου να μας βαλουν γκολ!ΚΟΥΚΟΥ-ΛΑΚΗΣ Ο ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΚΑΚΟΣ!!!!μπραβο τετοιους διαιτητες να βλεπω,,,,ουυυυυυστ!!!
αν και δεν αξιζει να σχολιασω τους παιχτες μας θα το κανω γιατι το συνηθιζω και για κανεναν αλλο λογο.....:
ΧΑΛΚΙΑΣ:ελεγα πως εχω αρχισει να αισθανομαι σιγουρια.......με εκανε να μην αισθανομαι σημερα.....αλλα 700 λεπτα να φαει γκολ ειχε μην τον αδικουμε.....
ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ:παρα πολλα φαουλ του εγιναν στην αρχη και ο διαιτητης δεν τα εδινε......δεν ηταν κακος ο παμπλο......δεν τον αδικο για το 3ο γκολ......ειναι και η κουραση ειναι και η ψυχολογια ειναι και το οτι αφησαν τον νινι να κανει την σεντρα ανενοχλητος......
ΜΑΛΕΖΑΣ:μετριοκαλος ο στελιος.....ηταν λιγακι χεσμενος????δεν ξερω κατι του ελειπε αλλα αν εξαιρεσω 1-2 φασεις που τις αφησε (παιζει ρολο και η ψυχολογια βεβαια!) δεν ηταν κακος!
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ:ισως MVP......απροσπελαστος απο δεξια!!!εκανε και 1-2 καλες ανεβασες!!!!χαρηκα για τον νικο σημερα!!!!
ΔΑΡΛΑΣ:αθλιος!ο χειροτερος δαρλας που εχω δει......χεσμενοσ....χωρις παθος.....γιατι ρε παλικαρε?????τι εγινε?????αλλα δηλωνες προχτες.....
ΓΚΑΡΣΙΑ:ο δευτερος καλυτερος παιχτης!δεν ειχε πολλες δυναμεις αλλα προσπαθησε να ανταπεξελθει με τις υπαρχουσες....απεφυγε τα λαθοι...και ηταν καλος σημερα!
ΒΕΡΟΝ:συγνωμη αλλα οταν βλεπει ο σαντος τον βερον να μην μπορει να κανει πασα δεν καταλαβαινει οτι ειναι λιωμα?????γιατι ρε σαντος????ξεκουρασε τον λιαγακι.....δεν μπορει το παλικαρι που θα ελεγε και ο αγγελος.....
ΣΟΡΛΕΝ:το δευτερο παλικαρι που δεν μπορει.....μετα απο 6 μηνες απραξιας σορρυ κιολας αλλα τον εχεις γ@μησει ρε σαντος......δεν μπορουσε ουτε κοντρολ να κανει σημερα.....κοιτουσε συνεχεια τον παγκο και ο σαντος τον αφηνε μεσα......
ΛΙΝΟ:δεν φανηκε.....κουρασμενος και αυτος....δεν ειχε και στηριγματα βεβαια......με πιο δραστηριο κεντρο και επειθεση θα ειχε πολυ καλη αποδοση ο ντορβαλινο πιστευω....
ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ:κουρασμενος απιστευτα....φασεις που τις εχει για ψωμοτυρι δεν μπορουσε να τις κανει σημερα.....δεν μπορουσε να τρεξει δεν μπορουσε να κινηθει στο γηπεδο.......ηθελε ξεκουραση.....
ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ:οσο ανετημος και να ειναι ο χουτος ειναι κριμα να βλεπω τον αναστασακο μεσα......ειναι ανυπαρκτος......νομιζω "εφαγε" και 2 γκολ απο τον βυντρα....(τα πρωτα του στην σουπερ-κλικα....)
ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ:με το που μπηκε φανηκαμε επιθετικα......
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ:αυτο το παλικαρι γιατι να μην ξεκινησει ενα παιχνιδι?????καλυτερος ηταν ο αναστασακος?????
ΒΙΕΡΙΝΙΑ:την ωρα που τον εβαλε......τι να το κανεις......περιμενω να τον δω τον αντελινο.....
αυτα απο μενα!!!
ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΛΙΒΑΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ????????
ΑΝ ΝΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ???????
ΑΝ ΟΧΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΥΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ???????
ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ PM.............
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!
εγω παντως ξενερωνω με κατι τετοιους............
λοιπον για το παιχνιδι εχω να πω πως η κουραση φαινοταν απο την αρχη του παιχνιδιου και ενα τετοιο αποτελεσμα τουλαχιστον εγω το περιμενα.............θα ηθελα να δω τα δευτερα μας σημερα....ξερω οτι οι περισσοτεροι θα διαφωνησετε αλλα καποιοι παιχτες σημερα σιγουρα εκτος απο αγωνιστηκα "κουραστηκαν" και ψυχολογικα.....επεσε η ψυχολογια τους εννοω.......δεν θα ηταν κακο να δουμε και καναν μπαλαφα καναν ηλιαδη καναν κλαους που θα εδιναν μια φρεσκαδα στην ομαδα αν και παλι το αποτελεσμα δεν θα αλλαζε πιστευω....ισως να τρωγαμε λιγοτερα.....αν και τα 2 γκολ που φαγαμε ο βυντρας φυλαγοταν (λεμε τωρα!) απο τον αναστασακο.......
απο εκει και περα εκνευριστηκα που ειδα στο 1-0 τον ΣΑΝΤΟΣ να βγαζει τον λινο και να κραταει μεσα σορλεν κατα πρωτον που το παλικαρι εδιχνε απολυτα κουρασμενο και τον σερτζιο που απο το πρωτο κιολας μερος δεν μπορουσε να σπρινταρει......σαντος εγω επαναλαμβανω δεν θα χαλαγωμουν να δω τα δευτερα μας σημερα αλλα μην μου βγαζεις τον μοναδικο δραστηριο παιχτη μας....αντε και ο σερτζιο δραστηριος ηταν.......
Ο ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΟΜ@Λ@Κ@ΚΗΣ ειναι διαιτητης της νεας εποχης???????αυτης που θελει να φερει ο βαζελος δηλαδη???????πολλα σφηριγματα που δεν εδωσε σε μας δεν καταλαβα γιατι δεν μας τα εδωσε και πολλα που εδωσε στον βαζελο επισης......μας εδωσε και καποιες καρτες που δεν δινοντε και δεν εδωσε καποιες αλλες στους λαγους......με τα σφηριγματα του μας εκλεισε στην περιοχη μας στο δευτερο και ηταν θεμα χρονου να μας βαλουν γκολ!ΚΟΥΚΟΥ-ΛΑΚΗΣ Ο ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΚΑΚΟΣ!!!!μπραβο τετοιους διαιτητες να βλεπω,,,,ουυυυυυστ!!!
αν και δεν αξιζει να σχολιασω τους παιχτες μας θα το κανω γιατι το συνηθιζω και για κανεναν αλλο λογο.....:
ΧΑΛΚΙΑΣ:ελεγα πως εχω αρχισει να αισθανομαι σιγουρια.......με εκανε να μην αισθανομαι σημερα.....αλλα 700 λεπτα να φαει γκολ ειχε μην τον αδικουμε.....
ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ:παρα πολλα φαουλ του εγιναν στην αρχη και ο διαιτητης δεν τα εδινε......δεν ηταν κακος ο παμπλο......δεν τον αδικο για το 3ο γκολ......ειναι και η κουραση ειναι και η ψυχολογια ειναι και το οτι αφησαν τον νινι να κανει την σεντρα ανενοχλητος......
ΜΑΛΕΖΑΣ:μετριοκαλος ο στελιος.....ηταν λιγακι χεσμενος????δεν ξερω κατι του ελειπε αλλα αν εξαιρεσω 1-2 φασεις που τις αφησε (παιζει ρολο και η ψυχολογια βεβαια!) δεν ηταν κακος!
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ:ισως MVP......απροσπελαστος απο δεξια!!!εκανε και 1-2 καλες ανεβασες!!!!χαρηκα για τον νικο σημερα!!!!
ΔΑΡΛΑΣ:αθλιος!ο χειροτερος δαρλας που εχω δει......χεσμενοσ....χωρις παθος.....γιατι ρε παλικαρε?????τι εγινε?????αλλα δηλωνες προχτες.....
ΓΚΑΡΣΙΑ:ο δευτερος καλυτερος παιχτης!δεν ειχε πολλες δυναμεις αλλα προσπαθησε να ανταπεξελθει με τις υπαρχουσες....απεφυγε τα λαθοι...και ηταν καλος σημερα!
ΒΕΡΟΝ:συγνωμη αλλα οταν βλεπει ο σαντος τον βερον να μην μπορει να κανει πασα δεν καταλαβαινει οτι ειναι λιωμα?????γιατι ρε σαντος????ξεκουρασε τον λιαγακι.....δεν μπορει το παλικαρι που θα ελεγε και ο αγγελος.....
ΣΟΡΛΕΝ:το δευτερο παλικαρι που δεν μπορει.....μετα απο 6 μηνες απραξιας σορρυ κιολας αλλα τον εχεις γ@μησει ρε σαντος......δεν μπορουσε ουτε κοντρολ να κανει σημερα.....κοιτουσε συνεχεια τον παγκο και ο σαντος τον αφηνε μεσα......
ΛΙΝΟ:δεν φανηκε.....κουρασμενος και αυτος....δεν ειχε και στηριγματα βεβαια......με πιο δραστηριο κεντρο και επειθεση θα ειχε πολυ καλη αποδοση ο ντορβαλινο πιστευω....
ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ:κουρασμενος απιστευτα....φασεις που τις εχει για ψωμοτυρι δεν μπορουσε να τις κανει σημερα.....δεν μπορουσε να τρεξει δεν μπορουσε να κινηθει στο γηπεδο.......ηθελε ξεκουραση.....
ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ:οσο ανετημος και να ειναι ο χουτος ειναι κριμα να βλεπω τον αναστασακο μεσα......ειναι ανυπαρκτος......νομιζω "εφαγε" και 2 γκολ απο τον βυντρα....(τα πρωτα του στην σουπερ-κλικα....)
ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ:με το που μπηκε φανηκαμε επιθετικα......
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ:αυτο το παλικαρι γιατι να μην ξεκινησει ενα παιχνιδι?????καλυτερος ηταν ο αναστασακος?????
ΒΙΕΡΙΝΙΑ:την ωρα που τον εβαλε......τι να το κανεις......περιμενω να τον δω τον αντελινο.....
αυτα απο μενα!!!
ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΛΙΒΑΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ????????
ΑΝ ΝΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ???????
ΑΝ ΟΧΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΥΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ???????
ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ PM.............
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!
- khaledfreepaok
παιδια μετα απο προσπαθειες σχεδον 1,5 χρονου καταφερα κ εγο να φτιαξω τον λογαριασμο μου(ξερετε τα τεχνικα προβληματα του σαιτ).παρολα αυτα παρακολουθουσα τα παντα συνεχωσ (χωρισ να μπορω να επεμβω) και θελω να πω τη γνωμη μου χωρις να πεταχτουνε τα τσακαλια να με καταδικασουνε επειδη ειναι το πρωτο μου ποστ κ οχι το 20000ιοστο.το τονιζω οτι παρακολουθω τα παντα για να μην παρεξηγηθω.
εχουμε και λεμε.
-χαλκια ευχαριστουμε πολυ γυρνα στο ισραηλ
-κοντρερας που σε εκτιμουσα αν προχτες δν ειχες ανανεωσει θα νομιζα οτι εχεις συμφωνησει με βαζελο για το καλοκαιρι(επαιξε τη χειροτερη αμυνα στην ιστορια του ποδοσφερου στον ανυπαρκτο ματζιο κ εχασε ολες τις κεφαλιες για πρωτη φορα φετος
-γκαρσια μεινε για παντα
-σαντος εισαι ηττοπαθεστατος.εισαι για καμια λαρισουλα κ κανα ΟΣΦΠ Ξανθης.
κ αυτο δεν το λεω μονο για σημερα.αφορμη ητανε αυτο.για σημερα δεν φταιει μονο αυτος.ειναι γεγονος οτι στην αθηνα ανοιγαμε σχεδον παντα τα ποδια, αλλα ο σαντος τα εφτασε στο κεφαλι
-μαρκο αντωνη που θα βρουμε λεφτα να σε κρατησουμε
περα απο τα αγωνιστικα ομως υπαρχει και σοβαροτερο θεμα.με τι επιχειρηματα θα αντικρουσουμε τους γαυρους κ τους λοιπους που θα μας διαφημιζουνε σαν μαγαζακι του βαζελου????????εγω δεν θελω σε καμια περιπτωση να το πιστευω αλλα απο την αλλη ολα αυτο δειχνουν.ξερω οτι δεν πρεπει να σκεφτομαι τετιες ακροτητες κ ειδικα για τον ζαγορακη ομως ρε παιδια εγω το ελεγα απο το καλοκαιρι οτι ο μιγκ μας δινει κοντα στα 10μυρια.βρωμουσε ο αυτος ο ασσος απο το καλοκαιρι.και το χειροτερο ειναι οτι δεν χασαμε ουτε καν αξιοπρεπως εστω για τα ματια του κοσμου
εχουμε και λεμε.
-κοντρερας που σε εκτιμουσα αν προχτες δν ειχες ανανεωσει θα νομιζα οτι εχεις συμφωνησει με βαζελο για το καλοκαιρι(επαιξε τη χειροτερη αμυνα στην ιστορια του ποδοσφερου στον ανυπαρκτο ματζιο κ εχασε ολες τις κεφαλιες για πρωτη φορα φετος
-γκαρσια μεινε για παντα
κ αυτο δεν το λεω μονο για σημερα.αφορμη ητανε αυτο.για σημερα δεν φταιει μονο αυτος.ειναι γεγονος οτι στην αθηνα ανοιγαμε σχεδον παντα τα ποδια, αλλα ο σαντος τα εφτασε στο κεφαλι
περα απο τα αγωνιστικα ομως υπαρχει και σοβαροτερο θεμα.με τι επιχειρηματα θα αντικρουσουμε τους γαυρους κ τους λοιπους που θα μας διαφημιζουνε σαν μαγαζακι του βαζελου????????εγω δεν θελω σε καμια περιπτωση να το πιστευω αλλα απο την αλλη ολα αυτο δειχνουν.ξερω οτι δεν πρεπει να σκεφτομαι τετιες ακροτητες κ ειδικα για τον ζαγορακη ομως ρε παιδια εγω το ελεγα απο το καλοκαιρι οτι ο μιγκ μας δινει κοντα στα 10μυρια.βρωμουσε ο αυτος ο ασσος απο το καλοκαιρι.και το χειροτερο ειναι οτι δεν χασαμε ουτε καν αξιοπρεπως εστω για τα ματια του κοσμου
-
ηρεμια μαγκες. Κι εγω τρελαθηκα αλλα ετσι ειναι. Ο χαλκιας σημερα μας κρεμασε αλλα και μας εσωσε σε αλλες φασεις. Μπαλα ειναι μην τρελαινεστε.
Θα συνελθουμε. Ηταν να γινει μια κακη παρενθεση και εγινε με τον βαζελο που εχει 25 παικτες εντεκαδατους.
Χασαμε δικαια αλλα ακομα πιστευω οτι αμα ξεκινουσε με Μουσλι και Βιερινια θα βαζαμε πρωτοι γκολ. Δυστυχως με ολα τα καλα του ο Σαντος εχει και τα ασχημα.
Ηρεμια πανω απο ολα, ο Παοκ απεδειξε οτι ξερει να διαχειριζεται ηττες. Αν κανουμε νεο σερι νικων ξεχναμε αυτη την ηττα και να δειτε οτι και παλι θα περασουμε τα λαγουδακια.
Εγω το ξαναλεω. Ο Σαντος ειναι καλος για τα επομενα ενα δυο χρονια γιατι χτιζει μεγαλη ομαδα. Μετα βλεπουμε για ανωτερα.
Μεσα στη Λειβαδια ΠΡΕΠΕΙ να μπει Μουσλι Κλαους.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ...ολοι κανουνν ενα τετοιο αποτελεσμα ρε σεις ηρεμα. Ενταξει ηρθε λιγο αμπαλα αλλα τουλαχιστον δεν ηταν απο κανα τελη η οφη να μην ξερουμε απο που μας ηρθε. Μπαινει ο Χουτος σιγα σιγα, ξεκουραζεται και λιγο η ομαδα μεχρι το κυπελλο και φορτσαρουμε και παλι.
Και ερχεται και ο κοντος φορ το καλοκαιρι...
Θα συνελθουμε. Ηταν να γινει μια κακη παρενθεση και εγινε με τον βαζελο που εχει 25 παικτες εντεκαδατους.
Χασαμε δικαια αλλα ακομα πιστευω οτι αμα ξεκινουσε με Μουσλι και Βιερινια θα βαζαμε πρωτοι γκολ. Δυστυχως με ολα τα καλα του ο Σαντος εχει και τα ασχημα.
Ηρεμια πανω απο ολα, ο Παοκ απεδειξε οτι ξερει να διαχειριζεται ηττες. Αν κανουμε νεο σερι νικων ξεχναμε αυτη την ηττα και να δειτε οτι και παλι θα περασουμε τα λαγουδακια.
Εγω το ξαναλεω. Ο Σαντος ειναι καλος για τα επομενα ενα δυο χρονια γιατι χτιζει μεγαλη ομαδα. Μετα βλεπουμε για ανωτερα.
Μεσα στη Λειβαδια ΠΡΕΠΕΙ να μπει Μουσλι Κλαους.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ...ολοι κανουνν ενα τετοιο αποτελεσμα ρε σεις ηρεμα. Ενταξει ηρθε λιγο αμπαλα αλλα τουλαχιστον δεν ηταν απο κανα τελη η οφη να μην ξερουμε απο που μας ηρθε. Μπαινει ο Χουτος σιγα σιγα, ξεκουραζεται και λιγο η ομαδα μεχρι το κυπελλο και φορτσαρουμε και παλι.
Και ερχεται και ο κοντος φορ το καλοκαιρι...
-
καλως ηρθες μαγκα αλλα ηρεμα, τι γυρνα στο ισραηλ λες στον Χαλκια? Ολη τη χρονια σε κρατησε, σου εδωσε προκριση στο χαριλαου και ψαχνεις ευκαρια να τον κραξεις? Μη πεταμε λαλακιεςkhaledfreepaok έγραψε:παιδια μετα απο προσπαθειες σχεδον 1,5 χρονου καταφερα κ εγο να φτιαξω τον λογαριασμο μου(ξερετε τα τεχνικα προβληματα του σαιτ).παρολα αυτα παρακολουθουσα τα παντα συνεχωσ (χωρισ να μπορω να επεμβω) και θελω να πω τη γνωμη μου χωρις να πεταχτουνε τα τσακαλια να με καταδικασουνε επειδη ειναι το πρωτο μου ποστ κ οχι το 20000ιοστο.το τονιζω οτι παρακολουθω τα παντα για να μην παρεξηγηθω.
εχουμε και λεμε.
-γκαρσια μεινε για παντα
Εχεις μηπως καλυτερο αμυντικο απο τον Κοντρερας? αν ναι πες το και σε μας να τον αγορασουμε
Dj_Timo: Και ερχεται και ο κοντος φορ το καλοκαιρι...
Ποιος είναι αυτός? Είναι πιο κοντός από τον Σναουτσερ?
Ποιος είναι αυτός? Είναι πιο κοντός από τον Σναουτσερ?
- khaledfreepaok
ο κοντρερας εννοειται οτι ειναι ο καλυτερος.οχι μονο στην ομαδα.εγω πιστευω κ στο προταθλημα.γ αυτο ειπα οτι τον εκτιμαω αλλα σημερα η ητανε ματιασμενος η ειχε φαι πολυ το μεσημερι η το αλλο που δεν θελω ουτε να το λεω.σημερα τον περναγα κ εγω
παντως για τον χαλκια δεν αλλαζω γνωμη.ισως ειμαι κολλημενος αλλα δεν τον χωνεψα ποτε.κ πιστευω οτι δεν προσφερε πολλα παραπανω απ οσα θα προσφερε καποιος αλλος τερμας του σωρου.γνωμη μου ειναι αυτο και αν με ρωτησεις γενικα ειναι το μονο στοιχειο που με χαλαει φετος
παντως για τον χαλκια δεν αλλαζω γνωμη.ισως ειμαι κολλημενος αλλα δεν τον χωνεψα ποτε.κ πιστευω οτι δεν προσφερε πολλα παραπανω απ οσα θα προσφερε καποιος αλλος τερμας του σωρου.γνωμη μου ειναι αυτο και αν με ρωτησεις γενικα ειναι το μονο στοιχειο που με χαλαει φετος
- khaledfreepaok
αρα εχουμε ενα στοιχειο.κοντος επιθετικος εκτος του βασελpyrgioths έγραψε:νταριους βασελ.....το εγραψε η γατα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
thanasisp04 έγραψε:υγ. για τον κοντοπουτανο που γ@μηθηκε να τρεχει και λυσαξε να βαλει ενα γκολ κανεις δεν μιλαει ε???
καλα................
θα τα πουμε εν καιρο.
Ενω στα αλλα ματς σερνεται ε??? Σημερα αμα παρακολουθεις καθολου τον βαζελο ο Σαλπιγγιδης επαιξε στο 50 % φιλε απο αυτα που παιζει συνηθως. Οχι επιτηδες αλλα οχι οτι ξεσκιστηκε κιολας επειδη επαιζε με μας...ηρεμα
Για τον οικοδομο δε λες τιποτα που σε 10 λεπτα εκανε οσα δεν εχει κανει σε 10 ματς του βαζελου? Τριπλες, σουτ και τρεξιμο???
Για τον Σαλπιγγιδη που αναφερεσαι οντως θα τα πουμε εν καιρω φιλε... εγω το εχω πει ομως πολυ καιρο πριν αν θυμασαι...
-
Οχι φιλε...δεν ειναι αυτοςpyrgioths έγραψε:νταριους βασελ.....το εγραψε η γατα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()