10. Olivier Sorlin
Re: Olivier Sorlin
ζησης βρυζας ολε ολε ολεεεεε!!!
πω πω ρε ζηση μας εχεις τρελανει!!!
.........................................................
πω πω ρε ζηση μας εχεις τρελανει!!!
.........................................................
Σουπερ ο γαλλος για ενα ακομα παιχνιδι.Ηταν πανταχου παρων σε καθε γωνια του γηπεδου και λιγο ελειψε στις καθυστερησεις να προλαβει την μπαλα και να φυγει μονος απεναντι στον Νικοπολιδη.
Παιχτης με μια ντουζινα παιχνιδια στν Α Γαλλιας και ξεκαθαρη επιλογη Βρυζα - Σαντος ειναι δυσκολο να μην ειναι καλος.Με 400 αγωνιστικα λεπτα ο Σορλεν κλεβει τις εντυπωσεις.Μπραβο του!
Παιχτης με μια ντουζινα παιχνιδια στν Α Γαλλιας και ξεκαθαρη επιλογη Βρυζα - Σαντος ειναι δυσκολο να μην ειναι καλος.Με 400 αγωνιστικα λεπτα ο Σορλεν κλεβει τις εντυπωσεις.Μπραβο του!
και γ@μω τους παιχτες , παιζει σε ολες τις θεσεις του κεντρου ανετα χρησιμοποιει κ τα δυο ποδια το ιδιο καλα , πολυ καλος ανασταλτικα,βοηθαει κ στην δημιουργεια του παιχνιδιου , το μονο μειονεκτημα ειναι οτι ειναι καπως αργος
Ειμαι σιγουρος οτι τα ψιλοαλλαξα αδερφε τα γαλλικαPlaton έγραψε:Χαχαχαχαχαχχα..... Τα γ@@@@σες τα γαλλικα Λακη....![]()
![]()
![]()
Αστα καλυτερα και γραψε στα ποντιακα...πιο αξιοπιστος θα εισαι...Τρελαμενε αδερφε μου...

απλα,ηλπιζα οτι και οι υπολοιποι δε θα γνωριζανε γαλλικα εδω και θα περνουσε ετσι

Μπας και το σωσω....La port,serce la famme,e toute la monde,asterix-ovelix,Vanessa Paradis,Zidanne κλπ κλπ

- evripidis4
Εγω ενα εχω να πω...Τι βλεπανε τα καημενα τα ματακια μας τοσα χρονια και δεν ξεριζωνονταν απο μονα τους να σηκωθουν και να φυγουν απο το τρελαμενο το κεφαλι μας..
Μπραβο ρε παικτουρα Σορλεν.Πολυ καλη παστα παικτη...
Μπραβο ρε παικτουρα Σορλεν.Πολυ καλη παστα παικτη...
Τί βλέπανε δλδ? Πάντως "serce la famme,e toute la monde" κλπ σκοτωμένα γαλλικά δεν βλέπανε!
Άστο ρε Lakistuta, δεν το έχεις!

Άστο ρε Lakistuta, δεν το έχεις!

Παντως ειναι απο τους παικτες που...δεν μπορεις να εξηγησεις γιατι σου αρεσει!
Πολυ τον λενε οτι δεν τους αρεσει παντως, εγω τον βρισκω πολυ εγκεφαλικο παικτη κ βλεπω συντομα διλλημα μπροστα μας για Σορλεν-Βερον
Πολυ τον λενε οτι δεν τους αρεσει παντως, εγω τον βρισκω πολυ εγκεφαλικο παικτη κ βλεπω συντομα διλλημα μπροστα μας για Σορλεν-Βερον
- Kareena4ever
- Επικοινωνία:
ε βουζετ φου? ο ουι. Σορλαν, λε πλου τεριφικ ζουερ πολυεργκαλι λατεραλ μεντιουμ.
Αρετε λε κραξε κοντρ λε μεγκασταρ ντε φουτουρ φουτμπωλ μοντερν.
Παπα Νοελ Ζηση Βρυζα καντω πλου ζουερ αβεκ ΠΑΟΚ, λε πλου γκραν εκιπ ντελ μοντ.Ουι ζε σουι φου αβεκ λε αρτ ντε βιβρ νομ ΠΑΟΚ.
Αρετε λε κραξε κοντρ λε μεγκασταρ ντε φουτουρ φουτμπωλ μοντερν.
Παπα Νοελ Ζηση Βρυζα καντω πλου ζουερ αβεκ ΠΑΟΚ, λε πλου γκραν εκιπ ντελ μοντ.Ουι ζε σουι φου αβεκ λε αρτ ντε βιβρ νομ ΠΑΟΚ.
για να εκτιμησεις και να λατρεψεις τον τιτανομεγιστο σορλεν θα πρεπει να τον δεις ζωντανα την ωρα του αγωνα μεσα στο γηπεδο εκει φαινεται καλυτερα η δουλεια που κανει την ωρα του αγωνα οι κινησεις του η καλυψη χωρων τα παντα...σημερα εχει την πιο δυσκολη αποστολη να συνδεσει κεντρο και επιθεση εξαρτιομαστε σε μεγαλο βαθμο απο την αποδοση του στη συγκεκριμενη θεση...ελπιζω να τα καταφερει για να εχει και η ομαδα καλη αποδοση μπροστα...darklord έγραψε:Παντως ειναι απο τους παικτες που...δεν μπορεις να εξηγησεις γιατι σου αρεσει!
Άλλος ένας που ξεχώρισε απο το σύνολο.Έτρεχε, μοίραζε , έκοβε μέχρι που τον κατέβαλε η κούραση.Μπράβο Σορλέν!

- Athanasiadhs
+1
Και να συμπληρώσω παρά τα σκληρά μαρκαρίσματα που δέχτηκε από τους λαγούς.
Μετά από κάποιο διάστημα όμως φάνηκε καθαρά η κούραση.
Και να συμπληρώσω παρά τα σκληρά μαρκαρίσματα που δέχτηκε από τους λαγούς.
Μετά από κάποιο διάστημα όμως φάνηκε καθαρά η κούραση.
χαλαρα βερονdarklord έγραψε:Παντως ειναι απο τους παικτες που...δεν μπορεις να εξηγησεις γιατι σου αρεσει!