Παράπονα για το Paokmania

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
gate4mitsos

Re: Σχολιασμός των άρθρων στην κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από gate4mitsos »

diniko80 έγραψε:θοδωρη βαστα γερα......
ο ΠΑΟΚ μαζι σου
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

aparadektos έγραψε:Μόλις πριν από λίγο ανέβηκε στην κεντρική σελίδα μία ανακοίνωση. Θα έπρεπε να ασχολούμαστε με αυτό και όχι κατινιές. Λοιπόν πιστεύω ότι την ανακοίνωση του paokmania για τον πρόεδρο των Κρητών που βρίσκεται σε πάρα πολύ σοβαρή κατάσταση να την συνυπογράφουν όλοι οι παοκτσήδες.

Συμφωνώ απόλυτα. Ετσι είναι τα πράγματα και έτσι πρέπει να είναι.

Θοδωρή κράτα γερά αδελφέ...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

με το καλο να γυρισει γερος στο σπιτι του και στον Ο.Φ.Η.....
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

ΒΑΣΤΑ ΑΔΕΡΦΕ..... :|
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Προτεινω να μπει ενα αρθρο προτροπης στο κοιμουμενο κοσμο μας να παει ΠΑΛΑΤΑΚΙ..ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΑΔΕΡΦΙΑ..Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ..
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Re: Παράπονα για το Paokmania

Δημοσίευση από Boreios4 »

Δεν έχω κάποιο παράπονο, αλλα επειδή αυτό το topic, που είχε τίτλο "κριτική και σχολιασμός των άρθρων στην κεντρική σελίδα", μετονομάσθηκε (ατυχώς κατά τη γνώμη μου) σε "παράπονα", το γράφω εδώ.

Έχω μια ερώτηση προς τους Admins αυτού του site, εάν θα ανεβεί κάποιο άρθρο στην κεντρική σελίδα που θα αντικατοπτρίζει τις απόψεις τους (του καθενός ξεχωριστά ή ως Admin Team) σε ο,τι αφορά το θέμα της πρόσληψης του γκαγκάτση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το θεωρώ ένα από τα κεντρικά ζητήματα που απασχολεί την οικογένεια του ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό και όπου η διάσταση απόψεων είναι αν μη τι άλλο εμφανέστατη. Νομίζω ότι τώρα που πλέον είναι επίσημο και η φετινή χρονια ουσιαστικά τελειωσε, είναι η ώρα να γίνει κάτι τέτοιο.

Συγγνώμη αν προτρέχω κι αν κάτι τέτοιο είναι ήδη "στα σκαριά",
φιλικά :shock:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Αδερφέ Boreios4 εγώ μετονόμασα το τόπικ έτσι για τον απλούστατο λόγο του ότι υπάρχει τόπικ για τις ευχαριστίες στο ΠΑΟΚμάνια αλλά και γιατί ήταν επιτακτική ανάγκη να δημιουργηθεί ένα τόπικ που θα αφορά τα αρνητικά του ΠΑΟΚμάνια εκτός απο τα θετικά.
Για το ίδιο το site θεώρησα ποιο ωφέλιμο να υπάρχει ένα τόπικ έτσι ώστε απο τα λάθη και την κριτική να υπάρχει βελτίωση σε όλα τα επίπεδα και όχι δυσαρέσκεια στα μέλη της οικογενείας μας.
Εκτιμώ πως είναι καλύτερο για κάθε χρήστη και για τους υπεύθηνους να βγάλουν κρίσιμα συμπεράσματα απο τα αρνητικά του σάιτ τα οποία και αυτά αναπόφευκτα θα υπάρξουν.
Μην ξεχνάμε πως και οι admins αυτού του site είναι απλοί οπαδοί της ομάδος μας και το κοινό που έχουμε είναι η τρέλα μας για τον ΠΑΟΚ.
Η άποψη τους είναι καθόλα σεβαστή σίγουρα όπως και του κάθε χρήστη.
Ο σχολιασμός των άρθρων απο εμάς πρέπει να γίνετε στην κεντρική σελίδα είτε το άρθρο είναι θετικό είτε αρνητικό και όχι σε ένα ξεχωριστό τόπικ για το αν ήταν αρνητικό ή θετικό κάποιο άρθρο και πόσο μας ικανοποίησε αυτό ή όχι.
Σε κάθε άρθρο ο χρήστης μπορεί να αφήσει το σχόλιο του έτσι και αλλιώς συνεπώς δεν βρίσκω τον λόγο να υπάρχει και θέμα συζήτησης για άρθρα της κεντρικής και στο φόρουμ.
Μπορεί κανείς να γράψει άνετα ότι θέλει στην κεντρική.
Οι admins μετά απο λάθη μάθανε πλεον να εκτιμούν καταστάσεις να μην δουλεύουν με το ένστικτο όπως εμείς (αρκετά επαγγελματικό αυτό) και να μην βιάζονται στον σχολιασμό τους στα όσα συμβαίνουν γύρω απο την ομάδα μας υποθετικά ή συναισθηματικά (αρκετά ψυχοφθόρο αυτό) έτσι ώστε να έχουν τον τελευταίο λόγο εφόσον εκτιμήσουν όλες τις καταστάσεις ή συνέπειες και να λάβουν και την κατάλληλη θέση χωρίς να προκαλέσουν πρόβλημα παράλληλα είτε στην ομάδα είτε στο ίδιο το site τους.
Για το αν θα πρέπει να πάρει θέση ο κάθε admin θεωρώ πως σωστά πόσταρες στο συγκεκριμένο τόπικ και ακόμα ορθότερα έγραψες πως δεν πρέπει να προτρέχεις.
Συμφωνώ μαζί σου εν τέλει πως θα έπρεπε να πάρει κάποια στιγμή θέση και η ομάδα διαχείρισης στο θέμα Γκαγκάτση με κάποιο άρθρο με τις απόψεις των μελών ενιαία ως admin team ή ξεχωριστά που δίχασε διχάζει ή δεν διχάζει αν το κρίνει απαραίτητο αυτή η ίδια και στον χρόνο που αυτή θα κρίνει σωστό.
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

αδερφέ μου gash σε ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις και μάλιστα τόσο διεξοδικά! Κατανοώ απόλυτα όσα μου λες και συμφωνώ μαζί σου, κυρίως μάλιστα στο ότι τα παιδιά πολύ ορθά πράττουν και λειτουργούν με "κρύο αίμα". Άλλωστε σε καμια περίπτωση δεν ήθελα να φανεί ότι αφήνω κάποια μομφή εναντίον κάποιου!
Λοιπόν, το αφήνω εδώ, να'σαι καλά και θα τα λέμε...
savic79

Δημοσίευση από savic79 »

παιδιά εγώ βρίσκομαι στην ιταλία και γίνεται το εξής:
Τα άρθρα που βγαίνουν στην κεντρική,μου τα μεταφράζει αυτόματα στα ιταλικά.Εκτός του ότι η μετάφραση δεν είναι ιδιαίτερα καλής ποιότητας και μερικές φορές δε βγαίνει νόημα,είναι πάνω απ'όλα ενοχλητικό να διαβάζω τα νέα του ΠΑΟΚ σε αυτή τη μπουρδελογλώσσα που αναγκάζομαι να μιλάω απ'το πρωί ως το βράδυ.Υπάρχει τρόπος να κάνω disable τη συγκεκριμένη λειτουργία?
ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Συμφωνω με τον Βορειο για το θεμα του ονοματος του topic. Τα σχολια στην κεντρικη δε σου δινουν τη δυνατοτητα "διαλογου" και επισης εχουν ημερομηνια ληξης. Κανεις δεν τα βλεπει μετα απο ενα χρονικο διαστημα...

Απλα και μενα με μπερδεψε αυτος ο νεος τιτλος
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

savic79 πάτησε την Ελληνική σημαία πάνω δεξιά εκεί που βρίσκεται η Ιταλική και η άλλη του τρύπιου νησιού και θα τα βλέπεις Ελληνικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

γεια σας αδερφια...επισκεπτομαι εδω και πολυ καιρο την ιστοσελιδα προτιμοντας να διαβαζω τα κειμενα και τα ποστ παρα να γραφω ο ιδιος...μπορω μαλιστα να πω πως ειμαι απο τους πιο φανατικους του συγκεκριμενου σαιτ και γενικοτερα της προσπαθειας που κανετε...δεν ξερω αν το συγκεκριμενο πραγμα που θελω να εκφρασω ειναι παραπονο απλα επειδη σημερα ειναι μια ιστορικη μερα για την Ελλαδα και για τον ΠΑΟΚ μας και αναφερομαι στην αλωση της Πολης(29 Μαιου 1453) θα περιμενα να δω ενα αρθρο ή εστω μια αναφορα στην κεντρικη σελιδα...δεν ξερω αν βεβαια αν το ετοιμαζετε και απλα σας προλαβα...καλη συνεχεια..φιλικα :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

+10000000000000

:?
makedon_2002

ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

Δημοσίευση από makedon_2002 »

ΕΙΜΑΙ Ο MAKEDON_2002 KAI EIMAI NEO MEΛΟΣ ΤΟΥ PAOKMANIA.ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ- ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ
ΜΟΥ ΠΑΓΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΑΘΕ
ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ..

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ( ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ) ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ SOLDOUT.AYTO ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΙΩΣ... ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΗΜΑΤΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

ΕΧΩ ΨΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ
8-10 ΔΙΠΛΑ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ.

ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΣΑΙΤ ΜΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΓΛΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ http://www.greekvoodoobet.com ΚΟΒΩ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ MANAGE YOUR MONEY EXOYN ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗ ΘΥΡΑ 4 .ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ .

ΤΗ ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝΕ.ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΛΑΡΙΣΑ.ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ.
ΤΑ ΛΕΜΕ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”