Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
Lord

Re: Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Δημοσίευση από Lord »

Gika σε ζηλεύω αφάνταστα φίλε μου..
Που να γίνει τέτοιο σκηνικό στο σχολείο μου...
Χαμένος μες στους αλλόθρησκους είμαι..
Κωλόφαρδε.. :) :) :)

Γεια σου παπά,παπά γαμώ το πειραιά... :) :) :)
Nakos_Paok_Rox_My_Sox

Δημοσίευση από Nakos_Paok_Rox_My_Sox »

1o γελ ν.μουδανιων!!!!τ θρανιο τ εχω βαψει ασπρο με σβηστικο και πανω φουλ στις ζωγραφιες!!φυσικος τρελαμενο παοκι!!καλα τ ποσοστα μας εδω...στο νομο γυρω στο 75-80%
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

Nakos_Paok_Rox_My_Sox έγραψε:καλα τ ποσοστα μας εδω...στο νομο γυρω στο 75-80%
μονο?????

:redcard:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Ρε μην λέτε τέτοια..
Με κάνενε και στεναχωριέμαι.. :opaokara: :opaokara:
Άκου όλο το σχολείο ΠΑΟΚια..
Να φύγετε,να πάτε αλλού.. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Αμάν,παλιοκωλόφαρδοι.. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Nakos_Paok_Rox_My_Sox

Thanos4 έγραψε:
μονο?????

ειναι στην τριγιλια καμποσες οι πουτανες και στα σιλατα...ε κ δω και κει μαζευτηκαν οι πορνες!!!!εμεις ειμαστε ξερω γω 80 αυτοι 10 οι γριες οι 5 και οι αλλοι απο 5...μν αγχωνεσαι γαμαμε και εδω!!!παντου τις γαμαμε!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Nakos_Paok_Rox_My_Sox

gika έγραψε:Τώρα που είπες το σύνθημα για τον παπά...

Καμια 500 ατομα στο λύκειο, μπροστα απο τον παπά... Ο παπάς δεν έψελνε αλλά τραγουδουσε...!!! Σε κλάμπ ρυθμους... Να έχουμε λιώσει όλοι στα γέλια... Και αρχίζει ένας να φωνάζει "ειναι τρελός και ο παπάς" στον ανάλογο ρυθμό... Και να έχουμε πέσει κάτω οι μισοί, οι καθηγητές να γελάνε αλλά πιο κρυφά όπως και ο παπάς... Και τότε πετάγεται ένας φίλος μου, πρωτάκι όπως κι εγώ, και φωνάζει το "Γεια σου παπά-γαμώ τον πειραιά" χωρίς όμως να έχει χαμηλή φωνή ή να κόβει τις βρισιές... Σαν να είναι στο γήπεδο... Και κει είναι το αποκορύφωμα... Μια παρέα απο 18χρονους, πιάνουν το σύνθημα χωρίς να "κολλάνε" πουθενά, τρελαίνοντας τους όλους... Δεν αντεξα στον πειρασμό, όπως και πολλοί άλλοι, και το συνεχίσαμε!!! Και εκεί που λέω την έκανα την μαλακία μου, πρώτη μερα και θα τρέχουμε, βλέπω καθηγητές και λυκειάρχη να σιγοτραγουδούν το σύνθημα... Ο παπάς γελούσε κάπως αμηχανα, και ο ΣΙμος Δανηιλίδης, δήμαρχος Συκεών που ήταν στον αγιασμό, να κοιτάει με το στόμα ανοιχτό..

Απιστευτα πραγματα πρώτη μέρα στο λύκειο...

ΥΓ: Ηθελα να το βάλω στο ιστορίες ΠΑΟΚτσήδικες τρέλας αλλα με παρέσυρες και το έβαλα εδώ...

ζηλευωωωωωωωωω!!!!εμεις μονο μαλακιουλες λεγαμε τπτ καλο...μονο ενα "κι ο παπας ΠΑΟΚ ειναι" ακουστηκε...τπτ αλλο...κ ουτε ενα καινουργιο αιδιο :( :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

10 γριες???μεσα στο καυτατζογλειο κανεις μαθημα???μετεγκατασταθηκε εκει το σχολειο σου???????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nakos_Paok_Rox_My_Sox

5 ρε :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: π ν βρεθουν 10 γριες μαζεμενες!!!αφου τωρα με τ πρωταθλημα στιβου που εχει στο καυτατζογριο οι φωτογραφιες π βγαλανε εχουν μπει ολες στο σαιτ της αυτοματης θυρας 10 γτ δν θ τ ξαναδουν ποτε γεματο :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Nakos_Paok_Rox_My_Sox έγραψε:.κ ουτε ενα καινουργιο αιδιο :( :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Ρε παιδιά το τι γίνεται στο λύκειο απο γκόμενες, δεν περιγράφεται... Είναι απιστευτο... Απορώ σε ποια φυμνάσια κρυβόντουσαν όλες αυτες... Επίσης οι μεγάλες του λυκείου, οι 18χρονες, αλλο πράγμα... Αναμένεται καυτή χρονιά και το αβατάρ μου είναι στο δρόμο της εξόδου... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Καλή χρονιά σε όλους παιδιά...
Εκπαιδευτικούς και μαθητές και καλή επιτυχία!!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Nakos_Paok_Rox_My_Sox έγραψε:
Thanos4 έγραψε:
μονο?????

ειναι στην τριγιλια καμποσες οι πουτανες και στα σιλατα...ε κ δω και κει μαζευτηκαν οι πορνες!!!!εμεις ειμαστε ξερω γω 80 αυτοι 10 οι γριες οι 5 και οι αλλοι απο 5...μν αγχωνεσαι γαμαμε και εδω!!!παντου τις γαμαμε!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Φιλεη Τριγλια είναι το χωριό μου, και με το που μπαίνεις στο χωριό έχουν γράψει με σπρέι τα σκουλίκια "καλως ήρθατε στο χωριό του Αρη"... Αν μπορειτε ρε τσακαλάκια μιας που είστε εκεί κοντά πηγαίνετε σβήστε το... Εχουν και σουπα3 τα βρωμοσκούλικα και μεις τιποτα...
Nakos_Paok_Rox_My_Sox

τ ξερω ρε συ...ειναι μαζεμενες εκει οι φιλες μας...ενα παλικαρι ειχε γραψει εκει "σκουλικια φλωροι στην τριγλια με το ζορι"αλλα τ τ σβησαν... :redcard:
Nakos_Paok_Rox_My_Sox

gika έγραψε:
Nakos_Paok_Rox_My_Sox έγραψε:.κ ουτε ενα καινουργιο αιδιο :( :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Ρε παιδιά το τι γίνεται στο λύκειο απο γκόμενες, δεν περιγράφεται... Είναι απιστευτο... Απορώ σε ποια φυμνάσια κρυβόντουσαν όλες αυτες... Επίσης οι μεγάλες του λυκείου, οι 18χρονες, αλλο πράγμα... Αναμένεται καυτή χρονιά και το αβατάρ μου είναι στο δρόμο της εξόδου... :opaokara:

φιλε μου αμα ερθεις εδω που μενω δεν εχει ουτε μια καινουργια...δοξα το θεο υπαρχουν μερικες που κρατανε τη σημαια ψηλα ;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”