Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ. 20/9 19.00 MVP Σχολια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...

Ποιός ήταν ο MVP του Π.Α.Ο.Κ.?

Κ.Χαλκιάς
2
0%
Σ.Μαλεζάς
13
2%
Μ.Σνάουτσνερ
3
0%
Φ.Δάρλας
10
2%
Π.Κοντρέρας
92
15%
Σ.Κονσε'ι'σάο
33
5%
Π.Γκαρσία
9
1%
Β.Ίβιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ρ.Βερόν
169
27%
Ζ.Μουσλίμοβιτς
287
46%
Α.Βιε'ι'ρίνια
11
2%
Ι.Μπακαγιόκο
1
0%
Π.Κωνσταντινίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τ.Μπιζέρα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 630

Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

ρε gash που θα διαβασουμε ολο αυτο το κατεβατο; :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
kostask4

Δημοσίευση από kostask4 »

εχασα 4 λεπτα απο τη ζωη μου για να το διαβασω αλλα αξιζε το κοπο. συγχαρητηρια gash για τον τροπο που σκεφτεσαι. και γω δεν ειμαι πολυ παοκτσης.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

ΠΑΟΚ είναι και αυτή ρε, μη μασάς. Πάντως ήσουν απόλυτος και σωστότατος!!
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Δημοσίευση από steliospaoknikaia »

Ο λαός του ΠΑΟΚ θέλει εισητήρια με γαυροβάζελους αεκάκια, στα άλλα πάμε κ έτσι..τι να λέμε τώρα;;
Αυτοί είμαστε κ σε όποιον αρέσουμε..

ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΛΑ Κ ΛΑΟΣ...
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

Παίδες ας μην δώσουμε χώρο για ρατσιστικά σχόλια. Υπήρξε ένα θέμα με τον Πανθρακικό να μην το ανάγουμε σε θέμα θρησκευτικό και πολιτκό.
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δημοσίευση από ta_myala_mas_ponane »

novito έγραψε:γκας να συμφωνήσω και γω με όσα έγραψες (άλλη φορά βάζε περίληψη...δεν μαστε για τέτοια :lol: ) και να προσθέσω ότι είναι οι ίδιοι που διατυμπανίζουν γεμάτοι χαρά ότι στο ματς με την αεκ κάνανε ντου στην 4 και μπήκαν με ντου, κλπ....

Ποιοι ειναι αυτοι που το διατυμπανιζουν?
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Θα προετρεπα τους mods να ξανακλειδωσουν το συγκεκριμενο θεμα και αν θελετε να το ξανασυζητησουμε να τα πουμε σε καποια απο τις ερχομενες συναντησεις του ΠΑΟΚμανια,ακομα και πριν το παιχνιδι με το σκουληκι.Συμφωνω σε πολλα πραγματα που εγραψε ο gash στις πρωτες 2 παραγραφους αλλα διαφωνω μεχρι εκει που δεν παει στην 3η.Κι επειδη αν αρχιζω να γραφω εδω θα πω βαριες κουβεντες για το πως εχουν δει καποιοι απο 'δω μεσα τις εκδρομες δεν θα συνεχισω.Το μονο σιγουρο ειναι οτι αυτα που περιγραφει ο φιλος δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα.

Οπου και να παιζεις παντα θα σ'ακολουθω..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ta_myala_mas_ponane την Τετ 24 Σεπ 2008, 11:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δεν μπορουμε να λυσουμε ολα τα προβληματα που απασχολουν την ομαδα μας μεσα σε ενα φορουμ.Επειδη τυχαινει να ημουν σε ολα τα παιχνιδια που αναφερεις εκτος απο την Κατερινη,θα σου πω οτι πουθενα δεν συνεβη κατι το παραλογο που δεν συμβαινει σε καθε οπαδικη εκδρομη.Αντιθετως οπου πηγαινουμε φροντιζουμε και ΠΑΟΚτσακια να κανουμε και ΠΑΟΚ να διδασκουμε.Οσο για τις Σερρες ολο το σκηνικο ξεκινησε απο μαλακια των Σερρεων και συνεχιστηκε με λαθος τροπο απο εμας.Επειδη ομως καθε εκδρομη απο αυτες εχει πολλη συζητηση και επισης καποια πραγματα δεν ειναι για να γραφονται μεσα στο φορουμ θα περιμενω να το συζητησουμε απο κοντα.Αν θελεις βεβαια.
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Εγω ειχα παει κι εκει φιλε μου.Το θεμα ειναι ποσοι απο εδω μεσα που μιλανε για ολα αυτα εχουν συμμετασχει εστω και σε μια εκδρομη 'η μια διαμαρτυρια για τον τρομο-νομο..
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Γι'αυτο σου ειπα φιλε μου οτι στα περισσοτερα συμφωνω μαζι σου.Κι εγω στεναχωρηθηκα για την εικονα στο παλατακι και σιγουρα ειναι ντροπη μας.Αλλα ο κοσμος θελει χρονο για να επιστρεψει στο μπασκετ.Δεν γινονται αυτα απο την μια μερα στην αλλη.Κι εγω ΠΑΟΚ απο το μπασκετ εγινα αλλα ειναι πολλα που κρατανε τον κοσμο μακρια απο το γηπεδο.Ενα απο αυτα που εχω γραψει και στην συζητηση για το γηπεδο ποδοσφαιρου ειναι το μερος που βρισκεται το παλατακι.Μπορει και σάυτο να διαφωνουμε και για σενα που ερχεσαι απο Αθηνα για την καψουρα σου να μην λεει και πολλα.Αλλα δεν πιστευω να γινοταν το τουρνουα στο παλε και να ειχε 1500 ατομα και τις 2 μερες μαζι.
PAOKARA MIA ZOI

Δημοσίευση από PAOKARA MIA ZOI »

Συμφωνω μετα απο αυτα που ειδε ο κοσμος ειναι δυσκολο να επιστρεξει στο μπασκετ.Φαινεται ομως να γινεται καλη δουλεια και πιστευω οτι θα το αναγνωρισουν ολοι αυτο

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

ρε παιδιά, "ψιλοασχετο" με το topic, αλλα διαβάζω συνεχώς posts αδερφών που τη λένε στους άλλους, επειδή δεν πηγαίνουν στο basket . ωραίο το μπασκετάκι, έχει θέση στην καρδια μας, κι εγώ το γούσταρα τρελα στις εποχές του μπάνε και του κόρφα, αλλα ο παοκτσής, η συντριπτική πλειοψηφία κατά τη γνώμη μου, είναι ποδοσφαιρικός, πως να το κάνουμε δηλαδή?! και μπασκετικοί (οι πολλοί) γίναμε λόγω αντιπαλότητας με το σκώληκα (αντιπαλότητας που φυσικά προέρχεται από το ποδόσφαιρο!) απλά δε γουστάραμε να βλέπουμε το συμπολίτη να μας τη λέει έστω και στο μπάσκετ. μπράβο στα παλικαρια που τρέχουν σε καθένα αγώνα και στηρίζουν το μπάσκετ, πραγματικά μαγκιά τους, αλλα μη κράζετε συνεχώς τους άλλους που δεν πάνε! τι να κάνουμε, κακά τα ψέμματα, για πολλά παοκια το μπάσκετ είναι ο χαβαλές της κερκίδας στα ντέρμπι, αλλα η μεγάλη καύλα κι ο καϋμός μας είναι το ποδόσφαιρο. εγώ προσωπικά, χωρίς να θέλω να προκαλέσω κανέναν αδερφό, θα αντάλλασσα ένα πρωτάθλημα στη μπάλα με 10 χρονια όγδοη θέση στο μπάσκετ! μακάρι να πρωταγωνιστούν όλα τα τμήματα του παοκ, γιατί φυσικά...παοκ είσαι! αλλα η μπαλίτσα, ο ναός, η 4 είναι άλλο πράγμα!
φιλικά πάντα και παοκτσήδικα
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

φιλε σεβαστα οσα λες αλλα εγω δεν εγινα μπασκετικος ουτε λογω αντιπαλοτητας με το σκωλικα ουτε με τον γαυρο.εγω ειμαι το ιδιο παοκ και στο μπασκετ κ στο ποδοσφαιρο..κ αυτο που θυμαμαι απο παιδι μικρο ειναι νικες-ευρωπαικες και εγχωριες-και τροπαια στο μπασκετ και οχι στο ποδοσφαιρο..

STA ARXIDIA MOY TON GRAFO TON SKOLIKA..K DEN ME APASXOLEI NA EIMAI PANO APO AYTON..TO MONO POY ME APASXOLEI EINAI...
ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΞΑΝΑ ΕΚΕΙ,ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ..
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

http://www.metrosport.gr/?p=5054

Αυτό που συμβαίνει χρόνια τώρα με τους οπαδούς συγκεκριμένων και δακτυλοδεικτούμενων ομάδων της χώρας μας, έχω την εντύπωση, ότι ξεπερνάει τα όρια της στοιχειώδους λογικής, από ανθρώπους μάλιστα που ορκίζονται πίστη και αφοσίωση στην ομάδα τους, αλλά και απόλυτα απείθαρχους σε ορισμένους νόμους και κανόνες που έχει θεσπίσει η εκάστοτε Πολιτεία, στην προσπάθειά της να ελέγξει, την βία και τις ανεξέλεγκτες καταστάσεις που δημιουργούνται, κυρίως, στα γήπεδα του ποδοσφαίρου!
Αφορμή για το σημερινό μας σημείωμα, είναι η ανακοίνωση της ομάδας του Πανθρακικού, για …«ανάρμοστη» συμπεριφορά πεντακόσιων περίπου οπαδών του ΠΑΟΚ, στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου στην Κομοτηνή, που κατά τους ισχυρισμούς της Θρακιώτικης ομάδας, δημιούργησαν ανεξέλεγκτες καταστάσεις , στις θύρες των επισήμων και του πετάλου, προ και κατά την διάρκεια του αγώνα .
Προσωπικά, δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με τον εάν έχουν διογκωθεί τα γεγονότα από την διοίκηση του Πανθρακικού, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται η πλευρά του επίσημου ΠΑΟΚ. Αλλού είναι το θέμα και θα προσπαθήσουμε με λίγα και απλά λόγια να εκφράσουμε την αλήθεια, γιατί μόνο με την αντιμετώπιση, κατάφατσα, της αλήθειας, έχουμε την εντύπωση ότι μπορεί κάτι να γίνει, ούτως ώστε να αποφευχθούν, κατά το δυνατόν, στο μέλλον παρόμοια περιστατικά που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, με τα όσα υβριστικά ακούγονται κατά την διάρκεια των αγώνων.
Δεν υποστηρίζουμε ότι μόνο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι οι … «άτακτοι» , εντός και εκτός Θεσσαλονίκης. Ξέρουμε και αναγνωρίζουμε ότι και άλλες ομάδες κάνουν ίσως περισσότερα και ακόμη χειρότερα, αλλά αυτό δεν πρέπει να θεωρείται σαν… «απόλυτη» δικαιολογία για τις άναρχες πράξεις και αντιδράσεις τους, που στο κάτω, κάτω μόνο ανυπολόγιστες ζημίες έχουν κοστίσει στον σύλλογο, που προσπαθώντας να βρει τον δρόμο του, μετά την λαίλαπα των Μπατατούδηδων και των Γούμενων, (και εδώ είναι το φαιδρό του θέματος!!!) , ζήτησε και πήρε απλόχερα την «στήριξη» από τον λαό του, μέσα στον οποίο όμως υπάρχει μία μερίδα οπαδών, που δεν μπορούν να κατανοήσουν, πότε οι πράξεις και οι αντιδράσεις τους, δίνουν βοήθεια, και πότε ενεργούν αυτοκαταστροφικά για το δημιούργημα τους!
Ήδη μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο Ηράκλειο (!!!), με τον ΟΦΗ, και στον αγώνα της Τούμπας με την ΑΕΚ, έχει υποχρεωθεί, από τον Αθλητικό Δικαστή να καταβάλει ως ποινή ,διψήφιο αριθμό χιλιάδων ΕΥΡΩ, λόγω της… «συμπεριφοράς» των οπαδών του, γεγονός που εάν συνεχισθεί με τον ίδιο ρυθμό, στο τέλος θα μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ΕΥΡΩ, που σημειωτέον μαζεύτηκαν με θυσίες και στερήσεις απλών ανθρώπων, που πραγματικά αγαπούν την ομάδας τους .
Τι να το κάνουμε εάν την Κυριακή ο ΠΑΟΚ, στον αγώνα με τον Άρη, κάνει σόλντ άουτ για μία ακόμη φορά στα εισιτήρια, αν την επομένη, ου μη γένοιτο, θα κληθεί να πληρώσει σε Ευρώ, 4 και 5 χιλιάδες εισιτήρια, για υβριστικά και αντιαθλητικά συνθήματα μίας μερίδας ανεγκέφαλων οπαδών του!
Αναγνωρίζω ότι έχουν γίνει προσπάθειες από την Διοίκηση προς αυτή την πλευρά του θέματος. Από τις μέχρι τώρα όμως… «αποδείξεις» φαίνεται ότι είναι «φωνή βοώντος εν τη ερήμω»! Κρίμα…
Άβαταρ μέλους
gash042

Δημοσίευση από gash042 »

+1
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”