Σχόλια για metrosport & metropolis
Re: Σχολια για metrosport & metropolis
Ήμαρτον με ορισμένους δημοσιογράφους.Απορώ που βρίσκουν και δουλειά....!!!

"Αίσθηση προκάλεσε στον ποδοσφαιρικό κόσμο της χώρας η κατάθεση ψυχής του Πάμπλο Γκαρσία στο χθεσινό φύλλο του Μetrosport. Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Ουρουγουανού άσου προκάλεσε πάταγο..."
http://www.metrosport.gr/archives/22693
Τι θα γινει πια με αυτον τον ΠΑΤΑΓΟ???
ο Μινος το χει μεταδωσει σε ολους?
http://www.metrosport.gr/archives/22693
Τι θα γινει πια με αυτον τον ΠΑΤΑΓΟ???
ο Μινος το χει μεταδωσει σε ολους?

- Maximus
Μολις αναφερθηκε ο Μπάνε στην εκπομπη του Μετρουλακη για το paokmania... 
edit: Οχι κάτι σοβαρό...απλά για μια ψηφοφορια προς το προσωπο του...

edit: Οχι κάτι σοβαρό...απλά για μια ψηφοφορια προς το προσωπο του...
-
ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ του FORUM απο το paokmania αν θελετε να ακουσετε μετροπολις να το κανετε με φανατισμο στην εκπομπη του Γ.ΜΙΝΟΥκαι του Π.ΚΑΜΟΡΑ .Ειναι οι μονες γνησιες φωνες σε αυτο το κιτρινισμενον ραδιοφωνο
-
Ο Καμόρας είπε οτι στην ΠΑΕ ήρθε επισημη πρόταση για Κοντρέρας 4μυρια.Αλλά δεν ακουσα απο ποιον.Τι μέρα είναι αυτή σήμερα;Αιμάρ ερχεται κοντρέρας πωλείται σε λίγο θα ρθουν κ αραβες;Θα τρελαθώ με αυτό το σκουλικοτροπολης σήμερα!
-
Συνέντευξη του Σαλπιγγίδη στον Κύρτσο. Αν πρέπει να μπει κάπου αλλού, ας το τακτοποιήσουν οι αρμόδιοι.
Επειδή είναι μεγάλη παραθέτω το λίνκ και ένα μικρο απόσπασμα.
- Υπάρχει μεγάλη μερίδα του κόσμου που σε κατηγορεί ότι πήρες τα 300.000 Ευρώ που μάζεψε και… έφυγες με μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό.
«Σε αυτό το θέμα είμαι κατηγορηματικός. Ποτέ δεν πήρα τα χρήματα του λαού. Όποιος θέλει το πιστεύει και όποιος δεν θέλει δεν το πιστεύει. Δεν συνέβη ποτέ αυτό. Το έχω πει κι άλλες φορές. Όποιοι συνεχίζουν να το διαδίδουν αυτό καλό θα είναι να πληροφορηθούν τι λέει και ο ίδιος ο πρωταγωνιστής. Την περίοδο που ο κόσμος μάζευε χρήματα, εγώ ήμουν ήδη πληρωμένος. Έναν μήνα πριν είχα πληρωθεί. Μάλιστα τα χρήματα αυτά είχαν βρεθεί σε μία νύχτα. Είχα καταθέσει προσφυγή για να εξασφαλίσω τα χρήματα μου και να ενεργοποιηθούν κάποιοι παράγοντες. Σε δέκα ημέρες έληγε η προθεσμία. Τις εννέα τσακωνόταν ο κ. Σαββίδης και ο κ. Καμπάνης για το ποίος θα με πληρώσει! Την τελευταία μέρα τελικά δέχθηκα μία επιταγή από χρήματα που συγκέντρωσαν τέσσερις – πέντε άνθρωποι, γνωστοί ΠΑΟΚτσήδες και το θέμα έληξε εκεί. Όταν λοιπόν ο κόσμος μάζευε χρήματα, ο Δημήτρης ήταν ήδη πληρωμένος. Πέρασε πολύ λάθος αυτό. Τώρα το γιατί κάποιοι ήθελαν να το περάσουν έτσι… οι απαντήσεις είναι μάλλον εύκολες».
«Ποτέ δεν ζήτησα την μπάλα για το πέναλτι»
- Πρώτο ματς σαν αντίπαλος του ΠΑΟΚ και εκτελείς το πέναλτι για το 2-0. Γιατί εσύ; Την στιγμή που έχει γίνει ότι έχει γίνει.
«Καταρχήν ποτέ δεν ζήτησα την μπάλα για να εκτελέσω το πέναλτι. Αυτό ήταν ένα ψέμα που ειπώθηκε ακόμη και από κάποιους δημοσιογράφους. Είχε ξεκαθαριστεί από τον τότε προπονητή ότι τα πέναλτι τα εκτελούν ο Παπαδόπουλος και εγώ. Πήγα να πω «καλή επιτυχία» στον Παπαδόπουλο. Μου είπε να το εκτελέσω εγώ. Τα υπόλοιπα είναι αυτονόητα».
- Επιμένω… μπορούσες να το αποφύγεις ίσως.
«Δεν γίνεται αυτό. Είμαι επαγγελματίας. Μία ομάδα επένδυσε σε εμένα. Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν. Τόση κουβέντα γι΄ αυτό; Το θεωρώ παραλογισμό».
http://www.metrosport.gr/archives/23605
Κοντέ, ε κοντέ! Οι ΠΑΟΚτσήδες δεν είναι γυριστρούλες, έκανες ότι έκανες, κάνε και λίγο τουμπεκί επιτέλους και παραδέξου 2-3 πράγματα που έκανες. Δε ζήτησα λέει τη μπάλα..Αντε ρε παράτα μας.
Επειδή είναι μεγάλη παραθέτω το λίνκ και ένα μικρο απόσπασμα.
- Υπάρχει μεγάλη μερίδα του κόσμου που σε κατηγορεί ότι πήρες τα 300.000 Ευρώ που μάζεψε και… έφυγες με μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό.
«Σε αυτό το θέμα είμαι κατηγορηματικός. Ποτέ δεν πήρα τα χρήματα του λαού. Όποιος θέλει το πιστεύει και όποιος δεν θέλει δεν το πιστεύει. Δεν συνέβη ποτέ αυτό. Το έχω πει κι άλλες φορές. Όποιοι συνεχίζουν να το διαδίδουν αυτό καλό θα είναι να πληροφορηθούν τι λέει και ο ίδιος ο πρωταγωνιστής. Την περίοδο που ο κόσμος μάζευε χρήματα, εγώ ήμουν ήδη πληρωμένος. Έναν μήνα πριν είχα πληρωθεί. Μάλιστα τα χρήματα αυτά είχαν βρεθεί σε μία νύχτα. Είχα καταθέσει προσφυγή για να εξασφαλίσω τα χρήματα μου και να ενεργοποιηθούν κάποιοι παράγοντες. Σε δέκα ημέρες έληγε η προθεσμία. Τις εννέα τσακωνόταν ο κ. Σαββίδης και ο κ. Καμπάνης για το ποίος θα με πληρώσει! Την τελευταία μέρα τελικά δέχθηκα μία επιταγή από χρήματα που συγκέντρωσαν τέσσερις – πέντε άνθρωποι, γνωστοί ΠΑΟΚτσήδες και το θέμα έληξε εκεί. Όταν λοιπόν ο κόσμος μάζευε χρήματα, ο Δημήτρης ήταν ήδη πληρωμένος. Πέρασε πολύ λάθος αυτό. Τώρα το γιατί κάποιοι ήθελαν να το περάσουν έτσι… οι απαντήσεις είναι μάλλον εύκολες».
«Ποτέ δεν ζήτησα την μπάλα για το πέναλτι»
- Πρώτο ματς σαν αντίπαλος του ΠΑΟΚ και εκτελείς το πέναλτι για το 2-0. Γιατί εσύ; Την στιγμή που έχει γίνει ότι έχει γίνει.
«Καταρχήν ποτέ δεν ζήτησα την μπάλα για να εκτελέσω το πέναλτι. Αυτό ήταν ένα ψέμα που ειπώθηκε ακόμη και από κάποιους δημοσιογράφους. Είχε ξεκαθαριστεί από τον τότε προπονητή ότι τα πέναλτι τα εκτελούν ο Παπαδόπουλος και εγώ. Πήγα να πω «καλή επιτυχία» στον Παπαδόπουλο. Μου είπε να το εκτελέσω εγώ. Τα υπόλοιπα είναι αυτονόητα».
- Επιμένω… μπορούσες να το αποφύγεις ίσως.
«Δεν γίνεται αυτό. Είμαι επαγγελματίας. Μία ομάδα επένδυσε σε εμένα. Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν. Τόση κουβέντα γι΄ αυτό; Το θεωρώ παραλογισμό».
http://www.metrosport.gr/archives/23605
Κοντέ, ε κοντέ! Οι ΠΑΟΚτσήδες δεν είναι γυριστρούλες, έκανες ότι έκανες, κάνε και λίγο τουμπεκί επιτέλους και παραδέξου 2-3 πράγματα που έκανες. Δε ζήτησα λέει τη μπάλα..Αντε ρε παράτα μας.
Αποδειχθηκε πλεον οτι ο γλοιωδης Μουστακιας ειναι ΕΧΘΡΟΣ του ΠΑΟΚ! Δεν ξερω αν ηταν τακτικη της διοικησης να ξεχωρισει τους εχθρους της, η ηταν απλα το αποτελεσμα της επιλογης του Βασιλοπουλου ως μοναδικου δημοσιογραφου της πολης που εχει προσβαση στην ΠΑΕ. Οτι και απο τα δυο και αν συμβαινει, ο Μουστακιας πλεον μονο το χλευασμο ολων μας πρεπει να εχει. Θυμιζω τι γραφτηκε και ακουστηκε απο τα μεσα του, μετα τα play-off (και κατα τη διαρκεια):
Ο Σαντος ετοιμαζει βαλιτσες για Αραβια, Γκαγκατσης, μεταγραφες της πλακας, ΜΠΑΜ, ερχεται ο Ριερα, συνεντευξη σαλπιγγιδη, Αιμαρ, Φωτακης vs Γκρασιαν, Γκαγκατσης, που ειναι οι μετοχες, τα διαρκειας ειναι λιγα, ξανα Σαλπιγγιδης και μετα λιγο Γκαγκατσης παλι. Αυτα ακουμε τοσον καιρο!
Αισχρη προπαγανδα. Και ουτε καν υπουλη, αλλα χωρις ντροπη. Τοσο μαλακες θεωρει τους πελατες του (ομολογω οτι για ενα μεγαλο ποσοστο δεν πεφτει εξω). Σιγα σιγα ομως βλεπω οτι ξυπναμε και προβλεπω οτι αν δεν αλλαξει τακτικη συντομα, θα καντατησει σαν τον Πανταζη.
Ο Σαντος ετοιμαζει βαλιτσες για Αραβια, Γκαγκατσης, μεταγραφες της πλακας, ΜΠΑΜ, ερχεται ο Ριερα, συνεντευξη σαλπιγγιδη, Αιμαρ, Φωτακης vs Γκρασιαν, Γκαγκατσης, που ειναι οι μετοχες, τα διαρκειας ειναι λιγα, ξανα Σαλπιγγιδης και μετα λιγο Γκαγκατσης παλι. Αυτα ακουμε τοσον καιρο!
Αισχρη προπαγανδα. Και ουτε καν υπουλη, αλλα χωρις ντροπη. Τοσο μαλακες θεωρει τους πελατες του (ομολογω οτι για ενα μεγαλο ποσοστο δεν πεφτει εξω). Σιγα σιγα ομως βλεπω οτι ξυπναμε και προβλεπω οτι αν δεν αλλαξει τακτικη συντομα, θα καντατησει σαν τον Πανταζη.
Ο ΠΑΟΚ επανέρχεται δυναμικά στην προοπτική της απόκτησης του επιθετικού ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης Λούσιο Φιλομένο. Ο “Δικέφαλος” έχει ήδη ξεκινήσει από χθες ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος ο Φιλομένο είναι θετικός να ανηφορίσει στην Τουμπα και ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει τις επόμενες ημέρες τις διαπραγματεύσεις με την προοπτική να ολοκληρώσει την συμφωνία και να τον εντάξει στο ροστερ του. Η πιθανότητα απόκτησης του Φιλομενο, ενδέχεται να αναστείλει την προοπτική της μεταγραφής Ριερα. Ο ΠΑΟΚ έχει ανοιχτό μεταγραφικό μέτωπο και στις δυο κατευθύνσεις και είναι βέβαιο πώς κάποιον από τους δύο ποδοσφαιριστές θα εντάξει στο δυναμικό του.
νομιζω πως η κωλοτουμπα ειναι προ των πυλων...αλλα για να ειμαστε μεσα μαλλον εναν απο τους δυο θα υπογραψει....(βεβαια ολοι οι υπολοιποι δινουν τον φιλομενο τελειωμενη υποθεση αλλα το εγκυρο σπορ με το μετρο ακομα παλευει τον ριερα). την ξαναχασατε την ειδηση πατριώτεςςςςςςς
νομιζω πως η κωλοτουμπα ειναι προ των πυλων...αλλα για να ειμαστε μεσα μαλλον εναν απο τους δυο θα υπογραψει....(βεβαια ολοι οι υπολοιποι δινουν τον φιλομενο τελειωμενη υποθεση αλλα το εγκυρο σπορ με το μετρο ακομα παλευει τον ριερα). την ξαναχασατε την ειδηση πατριώτεςςςςςςς
ρομπες ξεκουμπωτες αποτην μια λενε οτι του ριερα κολλαει στα 160.000
που ζηταει η εσπανιολ δειχνοντας οτι δεν εχουμε ουτε 160.000 να παρουμε τον παικτη και απο την αλλη βγαζει τον παπα για κατσουρανη
που το θεωρω μεγαλη ηλιθιοτητα του μουστακια γιατι λεφτα πρωτα απο ολα θελει η μπενφικα και μετα ο παικτης ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ
ΡΕ ΤΥΠΕ ΜΕ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ 160.000
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΡΙΕΡΑ ? ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ .........
που ζηταει η εσπανιολ δειχνοντας οτι δεν εχουμε ουτε 160.000 να παρουμε τον παικτη και απο την αλλη βγαζει τον παπα για κατσουρανη
που το θεωρω μεγαλη ηλιθιοτητα του μουστακια γιατι λεφτα πρωτα απο ολα θελει η μπενφικα και μετα ο παικτης ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ
ΡΕ ΤΥΠΕ ΜΕ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ 160.000
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΡΙΕΡΑ ? ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ .........

Η Ριεροφορία του Μετρουλάρδου του Λαγόκαρδου φαινεται να αναχαιτιζεται προ των πυλων της Τουμπερουσαλήμ...
Εκπληκτικο το σημερινο πρωτοσελιδο. Αποτελει μια ακομα εφαρμογη της παναρχαιας μεθοδου : "Γραφε, γραφε ολο και καπου θα πεσεις μεσα".
Απο τα αριστερα προς τα δεξια βλεπουμε τον Φιλομενο, τον Ριερα, τον Ελ Μπαφουμέντο και τον Κατσουρανη. Ο Σόκρατες απουσιαζει, μαλλον γιατι επι του πιεστηριου τους ενημερωσαν οτι εχει αποσυρθει απο την ενεργο δραση.
Συνεχιζουμε ακαθεκτοι με βομβες μεγαβοθρων.
Εκπληκτικο το σημερινο πρωτοσελιδο. Αποτελει μια ακομα εφαρμογη της παναρχαιας μεθοδου : "Γραφε, γραφε ολο και καπου θα πεσεις μεσα".
Απο τα αριστερα προς τα δεξια βλεπουμε τον Φιλομενο, τον Ριερα, τον Ελ Μπαφουμέντο και τον Κατσουρανη. Ο Σόκρατες απουσιαζει, μαλλον γιατι επι του πιεστηριου τους ενημερωσαν οτι εχει αποσυρθει απο την ενεργο δραση.
Συνεχιζουμε ακαθεκτοι με βομβες μεγαβοθρων.
- PRAKTORINOS
Πάντως, την τελευταία φορά, που τον συνάντησα (απ'όπου και το ευδιάθετο στιγμιότυπο και οι χαριεντισμοί) μού φάνηκε Ο.Κ., ένα ημίωρο το βγάζει άνετα ο τύπος.Hideguti έγραψε:Ο Σόκρατες απουσιαζει, μαλλον γιατι επι του πιεστηριου τους ενημερωσαν οτι εχει αποσυρθει απο την ενεργο δράση.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Ρε μπρο, άμα τον ξαναδεις τον γιατρό , να του πεις πολλά φιλιά.
Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΑΠΑΡΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΤΑ)
ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΙΕΡΑ.
ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΙΛΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ΑΠΛΑ ΜΠΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΡΙΕΡΑ
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ
ΠΟΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΚΙΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΙΕΡΑ.
ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΙΛΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ΑΠΛΑ ΜΠΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΡΙΕΡΑ
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ
ΠΟΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΚΙΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team