Μην δώσουμε κανένα δικαίωμα τιμωρίας στο νέο πρωτάθλημα
- ta_myala_mas_ponane
Καταρχην φιλε μου ο ΠΑΟΚ ειναι απο μονος του ιδεολογια και δεν τον βλεπω εγω ετσι.Εννοειται οτι με χαλαει αισθητικα το συρματοπλεγμα αλλα πανω απ'ολα με θιγει σαν οπαδο της ομαδας μου.
Επισης αυτο με τα διαρκειας πρεπει καποια στιγμη να κοπασει.Δικαιωμα ολων ειναι να μην θελουν να αγορασουν διαρκειας ειτε γιατι ειναι απο μακρια και θα ερθουν σε 3-4 παιχνιδια ειτε γιατι τα 130 ευρω στις μερες μας δεν ειναι μικρο ποσο για ολους τις κοινωνικες ταξεις.Και στην τελικη εμεις που πηραμε διαρκειας δεν μπορουμε κανουμε κουμαντο στην τσεπη κανενος συνοπαδου μας ουτε να το παιξουμε περισσοτερο ΠΑΟΚτσηδες.Ρωτα ολα τα 15χρονα και τα 16χρονα να δεις ποσα απο αυτα ειχαν την δυνατοτητα να αγορασουν διαρκειας.
Και τελος το παραδειγμα με το μαγαζι με συγχωρεις αλλα το βρισκω λιγο ασχετο γιατι η Τουμπα δεν ειναι "μαγαζι" και ουτε ο Ζαγορακης "ιδιοκτητης".Και στην τελικη δεν ειπα να ειναι μπατε σκυλοι αλεστε το γηπεδο αλλα σθγουρα μπορει να βρεθει κατι εξυπνοτερο για να αποτρεψει τους τζαμπατζηδες αλλα και να μην χαλαει "αισθητικα" ολους τους υπολοιπους που εχουν εισιτηριο.Εκτος κι αν δεν τους χαλαει...
Επισης αυτο με τα διαρκειας πρεπει καποια στιγμη να κοπασει.Δικαιωμα ολων ειναι να μην θελουν να αγορασουν διαρκειας ειτε γιατι ειναι απο μακρια και θα ερθουν σε 3-4 παιχνιδια ειτε γιατι τα 130 ευρω στις μερες μας δεν ειναι μικρο ποσο για ολους τις κοινωνικες ταξεις.Και στην τελικη εμεις που πηραμε διαρκειας δεν μπορουμε κανουμε κουμαντο στην τσεπη κανενος συνοπαδου μας ουτε να το παιξουμε περισσοτερο ΠΑΟΚτσηδες.Ρωτα ολα τα 15χρονα και τα 16χρονα να δεις ποσα απο αυτα ειχαν την δυνατοτητα να αγορασουν διαρκειας.
Και τελος το παραδειγμα με το μαγαζι με συγχωρεις αλλα το βρισκω λιγο ασχετο γιατι η Τουμπα δεν ειναι "μαγαζι" και ουτε ο Ζαγορακης "ιδιοκτητης".Και στην τελικη δεν ειπα να ειναι μπατε σκυλοι αλεστε το γηπεδο αλλα σθγουρα μπορει να βρεθει κατι εξυπνοτερο για να αποτρεψει τους τζαμπατζηδες αλλα και να μην χαλαει "αισθητικα" ολους τους υπολοιπους που εχουν εισιτηριο.Εκτος κι αν δεν τους χαλαει...
- ta_myala_mas_ponane
Re: Συρματόπλεγμα στο τουρνικέ της 4
VAGGT έγραψε:giorgos_zaf4 έγραψε:Αδερφια θελω να θιξω ενα θεμα που μου εκανε φοβερα ασχημη εντυπωση στο ματς με τον αρη.Δεν εκανα τον γυρο του γηπεδου και δεν προσεξα αν εχουν τοποθετηθει και στις αλλες εισοδους αλλα στην εισοδο της 4 εχουν τοποθετηθει συρματοπλεγματα που παραπεμπουν σε στρατοπεδο ή ακομα χειροτερα σε φυλακες.
Η ΠΑΕ σκεπτομενη μαλλον οτι ευκολα θα μπορει καποιος να πηδαει πανω απο το τουρνικε και να μπαινει στο γηπεδο χωρις εισιτηριο θελησε να αποτρεψει τους επιδοξους τζαμπατζηδες με τον πιο ακραιο τροπο.
Συμφωνω απολυτα με την εισοδο στο γηπεδο μονο στους κατοχους ειτε απλων εισιτηριων ειτε εισιτηριων διαρκειας αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι αυτη η λυση.Τετοιες εικονες μου θυμιζουν φωτογραφιες που εχω δει απο τις φυλακες του γκουανταναμο και σε καμια περιπτωση δεν τιμουν την ΠΑΕ.
Παρομοια συρματοπλεγματα εχουν τοποθετηθει στην κερκιδα των φιλοξενουμενων στην Τριπολη και προκαλεσαν την αλγεινη εντυπωση ολων των φορεων και ειναι θεμα χρονου να βγουνε.
Πιστευω οτι η ΠΑΕ πρεπει να βρει πιο εξυπνες λυσεις απο τα συρματοπλεγματα στην εισοδο της 4 και να αποτρεψει π.χ. τα ντου στην 4Α.Αυτη η εικονα ειναι ντροπιαστικη για τους οπαδους μας και μας θιγει ολους πρωτα απο ολα σαν ανθρωπους σιγουρα πρεπει να απομακρυνθουν επειγοντως.
Υ.Γ. Ξεκινησα αυτο το τοπικ με την προθεση να δω πως σκεφτονται οι συνοπαδοι μας,τι συναισθηματα τους δημιουργηθηκαν στην εικονα του συρματοπλεγματος και αν γινεται να ακουστουν πιο ανθρωπινες λυσεις,με μεγαλυτερο σεβασμο στους οπαδους,για την εισοδο στο γηπεδο μονο των κατοχων εισιτηριων.Συνιστω στους αντμιν να το αφησουν ανοιχτο για οσο χρειαστει μεχρι να κατληξουμε καπου.
δηλαδη εμείς που πήγαμε και αγορασαμε διαρκειας η αυτοι που πληρωνουν εισητηριο ειναι οι @@ της υποθεσης και οι εξυπνοι θα μπαινουν στο γηπεδο τζαμπα κουτρα?
οι ταφροι και τα φιδια και οι κροκοδειλοι δεν ειναι τιποτα.αν θελει καποιος να δει ΠΑΟΚ και πανω απο αυτα θα περασει
εγω ειμαι της αποψης ηλεκτροφορα συρματα σε οποιον δεν εχει το καρτελακι πανω του και αυτοματα να διακτινιζεται στο χαριλαου για να μπει εκει που εχει και μπολικο χωρο μεσα στο γηπεδο αλλα και απο κουτρα αποχη ειναι μια χαρα στο λομπυ του σουπερ μαρκετ 3...
Σεβαστη η αποψη σου φιλε μου.Ολος ο λαος του ΠΑΟΚ λοιπον επρεπε να αγορασει διαρκειας.Αρα για φετος ειμαστε 19200 ολοι οι φιλοι του ΠΑΟΚ.Ολοι οι υπολοιποι να πανε να @@ και ας περασουν απο του χρονου.
Για να σοβαρευτουμε ελπιζω να προσεξες στα προηγουμενα ποστ μου οτι ουτε εγω ειμαι υπερ της εισοδου τζαμπατζηδων και επειδη βαρεθηκα να το λεω λες και πρεπει να αποδειξω κατι σε καποιον ειναι η τελευται φορα που το γραφω.
Το πολυ απλο ερωτημα που εθεσα ειναι αν συμφωνουμε με το συρματοπλεγμα στην εισοδο της 4.Εσυ λοιπον συμφωνεις...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ta_myala_mas_ponane την Παρ 03 Οκτ 2008, 19:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Eλλάδα, θα με πείτε μετά..
Αναβολή για Μπαρκαουάν
Αναβολή πήρε η εκδίκαση των κλήσεων σε απολογία της 4ης Αγωνιστικής Ημέρας Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, όπως ανακοίνωσε η Super League.
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή, λόγω της αργίας του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ορίζει νέα δικάσιμο για τις παρακάτω κλήσεις σε απολογία την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου:
Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ Αρης. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Β) ΠΑΕ Θρασύβουλος, Α.Μπρέμπο (εκπρόσωπο) : Για την συμπεριφορά του εκπροσώπου της ΠΑΕ Θρασύβουλος στον αγώνα ΠΑΕ SKODA Ξάνθη Λάρισα – ΠΑΕ Θρασύβουλος. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 10, 11, 12 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Γ) ΠΑΕ Λεβαδειακός, A.LLANGOZI (φροντιστής) : Για την συμπεριφορά του φροντιστή της ΠΑΕ Λεβαδειακός καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός - ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 10, 11, 12, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Δ) ΠΑΕ Ολυμπιακός : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ Ολυμπιακός. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Ε) ΠΑΕ Πανιώνιος, Ewald Lienen (προπονητής) : Για την συμπεριφορά του προπονητή της ΠΑΕ Πανιώνιος στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος – ΠΑΕ ΑΕΚ. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 10, 11, 12 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
ΣΤ) Η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague κάλεσε σε απολογία τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΟΦΗ, BARCAUAN COSMIN κατόπιν αυτεπάγγελτης παρακολούθησης του video του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ διότι στο 39΄ λεπτό του αγώνα συμπεριφέρθηκε αντιαθλητικά και βάναυσα κατά του αντιπάλου ποδοσφαιριστή F. BELLUSCHI . Το περιστατικό αυτό διέλαθε της προσοχής του διαιτητή.
http://www.sport24.gr/html/ent/378/ent.255378.asp
Αναβολή για Μπαρκαουάν
Αναβολή πήρε η εκδίκαση των κλήσεων σε απολογία της 4ης Αγωνιστικής Ημέρας Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, όπως ανακοίνωσε η Super League.
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή, λόγω της αργίας του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ορίζει νέα δικάσιμο για τις παρακάτω κλήσεις σε απολογία την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου:
Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ Αρης. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Β) ΠΑΕ Θρασύβουλος, Α.Μπρέμπο (εκπρόσωπο) : Για την συμπεριφορά του εκπροσώπου της ΠΑΕ Θρασύβουλος στον αγώνα ΠΑΕ SKODA Ξάνθη Λάρισα – ΠΑΕ Θρασύβουλος. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 10, 11, 12 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Γ) ΠΑΕ Λεβαδειακός, A.LLANGOZI (φροντιστής) : Για την συμπεριφορά του φροντιστή της ΠΑΕ Λεβαδειακός καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός - ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 10, 11, 12, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Δ) ΠΑΕ Ολυμπιακός : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ Ολυμπιακός. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Ε) ΠΑΕ Πανιώνιος, Ewald Lienen (προπονητής) : Για την συμπεριφορά του προπονητή της ΠΑΕ Πανιώνιος στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος – ΠΑΕ ΑΕΚ. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 10, 11, 12 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
ΣΤ) Η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague κάλεσε σε απολογία τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΟΦΗ, BARCAUAN COSMIN κατόπιν αυτεπάγγελτης παρακολούθησης του video του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ διότι στο 39΄ λεπτό του αγώνα συμπεριφέρθηκε αντιαθλητικά και βάναυσα κατά του αντιπάλου ποδοσφαιριστή F. BELLUSCHI . Το περιστατικό αυτό διέλαθε της προσοχής του διαιτητή.
http://www.sport24.gr/html/ent/378/ent.255378.asp
συμφωνω 100% με τον giorgo-zaf4
μαζι σου φιλε σε ολα
ειναι φυσικα κ πολιτικο το ζητημα
τι θα γινουμε;
Αγγλια;που ο χουλιγκανισμος θεριζει κοσμο στους δρομους κ στις μικρες κατηγοριες αλλα η βιτρινα κοστιζει πανακριβα εχει ελεγχο σε καθε σου βημα κ φοβασαι ν αναψεις τσιγαρο???
δεν ειναι πλακα αυτα τα πραγματα. τι παει να πει ο μαγαζατορας που βρισκει "αδοκιμους" τροπους να προστατευτει;....ελεος
ασε που κ οκοσμος που μπορει να μπει κ καποια φορα τσαμπα ειναι κ αυτοι αδερφια!!!εγω εχω διαρκειας κ δεν νοιωθω καθολου ασχημα οταν τυχει καμμια φορα να μπει κ κανεις τσαμπα..ασε που που καφριλες μπορει ν γινουν κ στα επισημα..
ξερετε στους γαυρους πριν 1 μηνα η παε ανακοινωσε οτι ΟΛΑ τα παιδια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ θα πληρωνουν εισητηριο..αυτο ειναι το αλλο ακρο που δεν πρεπει ΠΟΤΕ να φτασουμε..μαλιστα κανενας απ τους συνδεσμους της ομαδας του κρατους δεν διαμαρτυρηθηκε...
μαζι σου φιλε σε ολα
ειναι φυσικα κ πολιτικο το ζητημα
τι θα γινουμε;
Αγγλια;που ο χουλιγκανισμος θεριζει κοσμο στους δρομους κ στις μικρες κατηγοριες αλλα η βιτρινα κοστιζει πανακριβα εχει ελεγχο σε καθε σου βημα κ φοβασαι ν αναψεις τσιγαρο???
δεν ειναι πλακα αυτα τα πραγματα. τι παει να πει ο μαγαζατορας που βρισκει "αδοκιμους" τροπους να προστατευτει;....ελεος
ασε που κ οκοσμος που μπορει να μπει κ καποια φορα τσαμπα ειναι κ αυτοι αδερφια!!!εγω εχω διαρκειας κ δεν νοιωθω καθολου ασχημα οταν τυχει καμμια φορα να μπει κ κανεις τσαμπα..ασε που που καφριλες μπορει ν γινουν κ στα επισημα..
ξερετε στους γαυρους πριν 1 μηνα η παε ανακοινωσε οτι ΟΛΑ τα παιδια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ θα πληρωνουν εισητηριο..αυτο ειναι το αλλο ακρο που δεν πρεπει ΠΟΤΕ να φτασουμε..μαλιστα κανενας απ τους συνδεσμους της ομαδας του κρατους δεν διαμαρτυρηθηκε...
ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΛΗΡΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ
........................
EDITED
Καλως ηρθες, sotlim83
Αν μπορεις, γραφε οχι αποκλειστικα κεφαλαια.
Ριξε μια ματια στους κανονες για νεους χρηστες.
Υβριστικα ποστ
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=2289
Γενικοι κανονες
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=2
Μετατροπη Λατινικων χαρακτηρων σε Ελληνικους
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=471
Εγκατασταση Ελληνικων χαρακτηρων στον υπολογιστη
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=1596
Δημιουργια νεων τοπικ/Απαντησεις σε τοπικ κ.λ.
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=208
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε οχι αποκλειστικα με κεφαλαια!
Thx, Admin Team

........................
EDITED
Καλως ηρθες, sotlim83
Αν μπορεις, γραφε οχι αποκλειστικα κεφαλαια.
Ριξε μια ματια στους κανονες για νεους χρηστες.
Υβριστικα ποστ
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=2289
Γενικοι κανονες
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=2
Μετατροπη Λατινικων χαρακτηρων σε Ελληνικους
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=471
Εγκατασταση Ελληνικων χαρακτηρων στον υπολογιστη
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=1596
Δημιουργια νεων τοπικ/Απαντησεις σε τοπικ κ.λ.
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=208
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε οχι αποκλειστικα με κεφαλαια!
Thx, Admin Team
Σωστος ο psykoman... Ελεος δηλαδη!!!
Δεν ειναι κατασταση αυτη και δε θα αργησει να ερθει η στιγμη που η ΠΑΕ, επισημα πλεον, θα αναγκαστει ειτε το θελει ειτε οχι, να λαβει δραστικοτατα μετρα εναντιον αυτων ολων!!!
Φανταζομαι οτι μερος αυτων αποτελουν κι αυτοι που πεταγανε τα ρετσινομπουκαλα και ολα τα αλλα αντικειμενα στον αγωνα με τα σκουληκια!!!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΥΤΟΙ!!!!
Δεν ειναι κατασταση αυτη και δε θα αργησει να ερθει η στιγμη που η ΠΑΕ, επισημα πλεον, θα αναγκαστει ειτε το θελει ειτε οχι, να λαβει δραστικοτατα μετρα εναντιον αυτων ολων!!!
Φανταζομαι οτι μερος αυτων αποτελουν κι αυτοι που πεταγανε τα ρετσινομπουκαλα και ολα τα αλλα αντικειμενα στον αγωνα με τα σκουληκια!!!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΥΤΟΙ!!!!
Ποιο συρματόπλεγμα ρε παιδιά?
Ακόμα και αυτό το φάγανε...
Πάνε 4Α ψηλά εκεί που κάθεται η 4 μας και θα δείς πως πηδάς απο εκεί μέσα.
Η τρύπα είναι σαν του όζοντος.
Ρε δεν είμαστε έτοιμοι για ανέσεις και ελευθερίες όσο υπάρχουν οι κάποιοι που ασχολούνται με το ποιος θα καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ στην ρίψη ρετσίνας.
Ακόμα και αυτό το φάγανε...
Πάνε 4Α ψηλά εκεί που κάθεται η 4 μας και θα δείς πως πηδάς απο εκεί μέσα.
Η τρύπα είναι σαν του όζοντος.
Ρε δεν είμαστε έτοιμοι για ανέσεις και ελευθερίες όσο υπάρχουν οι κάποιοι που ασχολούνται με το ποιος θα καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ στην ρίψη ρετσίνας.
Εγω μαγκες δουλευα ενα μηνα για να παρω το διαρκειας μου το καλοκαιρι κ ειμαι 16.Εγω ειμαι μ@λ@κ@ς και ο αλλος που θα κανει το ντου ειναι ο εξυπνος?Τα λεφτα για να παρουν τις ρετσινες τα ειχαν και για το εισητηριο τους οχι?Αντε γεια ρε.Τζαμπατζηδες κααι οπαδοι του κ@λου.Οχι συρματοπλεγματα αλλα και ταφρο να βαλουν με κροκοδειλους.ΕΙπαμε ρε μαγκες μας καταλαβαινει η διοικηση μας βοηθαει π.χ με τα καγκελα μας δειχνει εμπιστοσυνη και εμεις τι κανουμε για ολα αυτα ρε?Δεν με νοιαζει καθολου αν δεν αρεσε στο ματι καποιου το συρματοπλεγμα.Αλλα φιλε το συρματοπλεγμα δεν ειναι για σενα αλλα για το ζωο που θελει να μπει τζαμπα και να το παιξει και μαγκας.
Re: ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ
tsipaoktsi έγραψε:Τα ball-boys να εξοπλιστούν με απόχες και να πριμοδοτούνται με 10 ευρώ ανά ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ που θα πιάνουν στον αέρα.
Οι ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΕΣ να πωλούνται με αερόσακκο για ευνόητους λόγους.
Να καταργηθούν τα κόρνερ.
Να κάνουμε μόδα τις ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΕΣ.ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΕΣ.Και χαβαλέ θα κάνουμε, και τραυματισμούς δε θάχουμε.
![]()
Πωωωωωωωωωωωωω αυτο πρεπει να το κανουμε.
Να παρουμε σοκολατινες τουρτες και τετια και σε καμια μαμουνια κανενος γαυρου βουρ ολα μεσα.
Μην δώσουμε κανένα δικαίωμα τιμωρίας στο νέο πρωτάθλημα
...δυστυχώς, όταν δίνεις δικαιώματα να σε κακολογούν, δίνεις συνεχώς "εξετάσεις"....στο επερχόμενο παιχνίδι με τον λαγό, αναμένεται sold out, όμως δεν μπορώ . ούτε θέλω να φανταστώ, πως θα γίνει το παραμικρό "παρατράγουδο"....να δώ πότε θα βάλουν μυαλό μερικά πιθήκια.....