Είσαι άρρωστος με τον ΠΑΟΚ όταν..

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!! (Εκδρομες - Πορείες - Συλλαλητηρια)
Άβαταρ μέλους
theo86

Re: Είσαι άρρωστος με τον ΠΑΟΚ όταν..

Δημοσίευση από theo86 »

Χαχαχα
Είστε ωραίοι τύποι ρε σεις!!! Με πεθανατε :lol:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

... παίζεις μπάλα με την παρέα, βγαίνει η μπάλα πλάγιο από κόντρα και φωνάζεις "ΠΑΟΚ", για να διεκδικήσεις το πλάγιο.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Γεια σου ρε Αλέ..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Εικόνα :D :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Διπλό ποστ κατά λάθος. :roll:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Σάβ 16 Δεκ 2017, 01:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

goran 64 έγραψε:Εικόνα

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Θεϊκό
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

ΔΕΝ είσαι άρρωστος με τον ΠΑΟΚ όταν κάθεσαι και ακούς τα ΜΜΨ τής χαβούζας και ζητάς συγνώμη κάθε φορά που κερδίζεις κάτι γιατί ο επόπτης έκανε ένα ανθρώπινο λάθος.

Για όσους αναρωτιούνται τι μύγα με τσίμπησε, ήταν το άρθρο τού σάιτ μας, που όσοι δεν έχουν νιώσει την αδικία στο πετσί τους όπως την νιώσαμε εμείς οι παλιοί δεν μπορούν να καταλάβουν σφαγή.

Το συγκεκριμένο άρθρο
http://www.paokmania.gr/stiles/arxeio/a ... a-ti-sfagi

θα πρέπει να το διαβάσει και να το εμπεδώσει το κάθε παοκτσάκι, αν και δεν έχει και όλες τις λεπτομέρειες που αν τις διαβάζατε θα σας σηκωνότανε η τρίχα. Τέτοια σφαγή δεν έχει ξαναγίνει, μέχρι και γκολ που αμυντικός τού γάβρου απέκρουσε με το χέρι απλωμένο σαν τερματοφύλακας μισό μέτρο πίσω από τη γραμμή του τέρματος δεν σου δώσανε (ούτε καν το πέναλτι!).

Και όταν εσύ ως γνήσιος ΠΑΟΚ σηκώθηκες και έφυγες για να τους ξεβρακώσεις, σε... τιμωρήσανε κι από πάνω γιατί δεν έκατσες να τους γλείψεις.

Έτσι λοιπόν καταλήγω οτι ναι εγώ είμαι άρρωστος με τον ΠΑΟΚ εδώ και μισό αιώνα, τόσο πολύ που η πίεσή μου ανεβοκατεβαίνει ανάλογα με το τι κάνει η ομάδα. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Δε πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Ειλικρινά είμαι ένα στάδιο πριν να αρχίσω τα φάρμακα. Το στομάχι μου είναι δεμένο και τρώω ένα γεύμα τη μέρα και αν καταφέρω να φάω δεύτερο, πανηγυρίζω. Υπάρχει συνεχώς ένα σφίξιμο στο στήθος, ένα πλάκωμα πως το λένε, σαν να μη μπορώ να πάρω ολοκληρωμένη ανάσα. Κοιμάμαι μέσο όρο 3-4 ώρες τη μέρα ενώ δεν είχα ποτέ προβλήματα με τον ύπνο. Με μιλάει η έγκυος γυναίκα μου και δε τη δίνω σημασία, δεν έχω όρεξη να παίξω με το παιδί μου, δεν έχω όρεξη να βγω έξω, πάω με νεύρα στη δουλειά μου.

Σήμερα το πρωί πήγα να πληρώσω την ΔΕΗ και είδα έναν τύπο με καπέλο της αεκ να μιλάει σε ένα άσχετο ζευγάρι κοντά στο πεζοδρόμιο. Συνήθως κυκλοφορώ με διακριτικά ΠΑΟΚ γιατί έτσι γουστάρω. Πλησιάζω με τρόπο κοντά του να δω τι λέει γιατί κάτι πήρε το αυτί μου όσο ήμουν μακρυά του να λέει τη λέξη Σαββίδης. Όσο πλησίαζα αυτός με κόζαρε και έκανε μια παύση. Τον ρώτησα να με πει τι έλεγε πριν και αν άκουσα καλά κάτι για το Σαββίδη. Τέλος πάντων μη τα πολυλογώ έγινε μια στιχομυθία σε έντονο ύφος μεταξύ μας, τον έσπρωξα και έπεσε από το ποδήλατο, σηκώθηκε και έκανε μια κίνηση προς το μέρος μου αλλά επειδή με είδε ατάραχο δε το συνέχισε. Χώθηκε στη μέση το ζευγάρι που μιλούσαν, άρχισαν να με αποκαλούν απαράδεκτο, ντροπή μου κτλ. Και όλα αυτά ενώ το 2χρονο παιδί μου ήταν λίγο πιο μέσα στο προαύλιο της ΔΕΗ και έπαιζε και ενώ η γυναίκα μου ήταν στην ουρά να πληρώσει. Και ρωτάω γαμώ τα πάντα γαμώ, είμαι λάθος??? Για ποιο καταραμένο λόγο να έχω αυτό το μικρόβιο μέσα μου? Για ποιο λόγο να πρέπει ο ΠΑΟΚ να ορίζει το αν θα πάει καλά η μέρα μου?

Αποφάσισα να τα γράψω όλα αυτά τώρα που είμαι σίγουρος ότι θα έχουν παρουσιαστεί και σε άλλους παρόμοια συναισθήματα. Απλά αυτά τα συναισθήματα με τον ΠΑΟΚ τα έχω από γεννησιμιού λόγω πατέρα. Αν και είμαι μια από τις πιο παλιές καραβάνες εδώ μέσα, δεν έγραφα σχεδόν ποτέ τα τελευταία χρόνια στο φόρουμ (αν και διάβαζα σχόλια) γιατί προσπαθούσα να μην συμμετέχω τόσο ενεργά και εδώ, αφού το μισό μου χρόνο τον ξοδεύω στα γήπεδα για την ΠΑΟΚαρα και προσπαθώ να κρατάω και μια ισορροπία με την οικογένεια. Αλλά το τελευταίο διάστημα ζω την απόλυτη παράνοια. Είναι τόσο εξοργιστική η αδικία που θέλω να μιλάω συνεχώς για τον ΠΑΟΚ για να φεύγει η πίεση και το μίσος από μέσα μου.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

εδώ και μια εβδομάδα είμαι στην κυριολεξία άρρωστος κυρίως λόγω ΠΑΟΚ.
Θέλω να πλακωθώ με κόσμο, στο γραφείο -που; στη Γερμανία;- με ρώτησε συνάδερφος αν ξέρω τον τύπο με το πιστόλι. 'Ήθελα να τον δείρω μέσα στο μίτινγκ. Δεν εχω όρεξη ούτε για κουβέντα.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Σκέψου να είσαι στην χαβούζα και να πρέπει να συνυπαρχεις μαζί με αλλόθρησκους σε κάθε δραστηριότητα σου ειδικά αυτές τις μέρες.
Κυριολεκτικά είμαι ένα βήμα πριν από αυτό εδώ παρακάτω....
[youtube]ii5jR9uC1s0[/youtube]
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ψυχραιμια μαγκες.Ο θυμος δεν ηταν ποτε καλος συμβουλος.Πρεπει να σκεφτουμε καλα ποιο θα ναι το επομενο βημα και πρεπει να γινει συντονισμενα απο ΠΑΕ και κοσμο.Οχι μεμονομενες αντιδικιες κλπ.Εχουμε ολοκληρο συστημα παραπληροφορησης απεναντι.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

North Army, όταν φτάνεις σε σημείο να ασκήσεις βία, καλό είναι να κάνεις ένα βήμα πίσω, ένα μικρό διάλειμμα για να ηρεμήσεις... Έτσι πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Ζαντέ, για μένα το διάλειμμα που λες ισούται με οπισθοχώρηση, λιποταξία και παραδοχή ότι οι άλλοι μας τσάκισαν. Δε μετανιώνω στιγμή για όσα έγραψα και έκανα παραπάνω, ίσως γιατί είμαι ακόμα γεμάτος θυμό και οργή. Μετανιώνω μόνο που δε του πήρα και το καπέλο για λάφυρο. Τις τελευταίες 2 μέρες έχω κάνει κάτι που με έχει βοηθήσει αρκετά. Θα πρότεινα σε όποιον έχει τα ίδια συναισθήματα με μένα να πράξει το ίδιο. Έχουμε και λέμε:

1. Σε όσους έχουν facebook, διαγραφή και μπλοκ στο gazzetta, sport24, contra και κυρίως sport-fm. Αν πάλι θέλετε να έχετε γρήγορη ενημέρωση και δεν επιθυμείτε να διαγραφείτε από τα εν λόγω μπουρδέλα, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΩΝ. Μακάρι να μπορούσα να βγάλω όλους τους ΠΑΟΚτσηδες από τις σελίδες αυτές και να μείνουν μόνοι τους οι ποκίτες να τα διαβάζουν και να αλληλοσυγχαίρονται. Είναι τόσο οργανωμένη και μαζική η ιντερνετική επίθεση που δεχόμαστε από γαυροχάνουμα κυρίως αλλά και βάζελους, σκουλήκια και λοιπές δυνάμεις που με το που βγαίνει άρθρο που αφορά τον ΠΑΟΚ, είμαι σίγουρος ότι δε μπαίνουν καν στον κόπο να το διαβάσουν, πατάνε ένα Χαχα και γράφουν ένα τσιτάτο από κάτω να μαζέψουν like. Έχει τύχει πριν λίγες μέρες να μπω σε άρθρο του ΠΑΟΚ στο gazzetta το όποιο είχε ανέβει πριν 2 λεπτά και από κάτω είχε 223 Χαχα!!! Ούτε ο χρόνος ανάγνωσης είναι 2 λεπτά δηλαδή... Και όλα αυτά σας τα γράφω εγώ που έμπαινα μανιωδώς στα σχόλια να δω ποιοι σχολίαζαν, κατόπιν έμπαινα στα προφίλ τους και αν έβλεπα τόπο διαμονής εδώ στα μέρη μου, τους απειλούσα με προσωπικά μηνύματα. Για το sdna η γνώμη μου είναι διαφορετική καθώς φαίνεται ότι έχει μια ασπρόμαυρη οπτική ή για την ακρίβεια μια αντιολυμπιακή οπτική. Απλώς ενώ τα σχόλια από κάτω από τα άρθρα του sdna ήταν κυρίως από ΠΑΟΚτσήδες, τον τελευταίο μήνα έγινε ένα "ντου" (έχω υποψίες ότι μέχρι και εδώ οργανωμένα πάνε) κυρίως από χανούμια και δεν αφήνουν άρθρο ασχολίαστο. Οι συγκεκριμένοι έχουν μπει μαζικά και σε χαμηλής δημοφιλίας σελίδες όπως thessports, metrosport, ακόμα και στου τεράστιου Ψύχρα και σχολιάζουν όπου βρουν. Για να κλείσω το σεντόνι, μακρυά από τα προαναφερθέντα sites και τους δημοσιογράφους τους π.χ. από τον σιχαμερό Τσακίρη της αεκ. Ο συγκεκριμένος θέλει τσιμέντωμα και πέταμα στα σκατά του Θερμαϊκού. Για όσους δεν έχουν facebook, συγχαρητήρια, είναι σίγουρα ψυχικά πιο ήρεμοι και πολύ πιθανόν να βρήκαν το σχόλιο ανούσιο.

2. Δε διαβάζουμε πρωτοσέλιδα εφημερίδων στα περίπτερα ή online. Δεν έχει τίποτα να σου προσφέρει η sportime, sportday και κυρίως αυτή η εντελώς αντιΠΑΟΚτσήδικη livesport. H Livesport είναι ο sport-fm των αθλητικών εντύπων.

3. Δε βλέπουμε για κανένα λόγω ΣΚΑΪ, ούτε τις διαφημίσεις τους που λέει ο λόγος και φυσικά δε βλέπουμε αθλητικές εκπομπές σε κανένα κανάλι.

4. Όταν μας μιλάνε διάφοροι φίλοι που τυγχάνει να είναι αλλόθρησκοι για θέματα που αφορούν τα τεκταινόμενα στον ΠΑΟΚ, κόβουμε με ήρεμο τρόπο τη συζήτηση. Όταν ο άλλος έχει μάθει να ορίζει την κρίση του μέσω της ΕΡΑ Σπορ, του ΣΚΑΪ και της sportday είναι δεδομένο ότι η κουβέντα στην καλύτερη δε θα καταλήξει πουθενά και στη χειρότερη θα τις παίζετε και είναι κρίμα να χαλάνε φιλίες.

5. Όταν ακούτε καφενειακές κουβέντες από άμπαλους και άσχετους με το ποδόσφαιρο (δε μπορείτε να φανταστείτε τι άκουσα αυτές τις μέρες στη δουλειά μου για τον serial killer Σαββίδη) μπορείτε, (από το να μη συμμετέχετε καθόλου και σιγοβράζετε από μέσα σας με αυτά που ακούτε), να παρέμβετε στη συζήτηση πολιτισμένα και με 2-3 σωστά επιχειρήματα να τους βάλετε στη θέση τους. Οι συγκεκριμένοι τύποι εκτός του ότι δεν έχουν καν αντεπιχειρήματα αφού δε γνωρίζουν, είναι και εύκολο να πειστούν. Έτσι θα έχετε βάλει και εσείς ένα πολύ μικρό λιθαράκι στην καταπολέμηση σπίλωσης του ονόματος του ΠΑΟΚ.

6. Προσπαθήστε να συναναστραφείτε με περισσότερους ΠΑΟΚτσήδες που αγαπάνε αποδεδειγμένα τα 4 γράμματα. Σίγουρα θα σας ανακουφίσει η ανταλλαγή απόψεων.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Εγώ έχω διαγράψει από τα αγαπημένα μου όλα τα αθλητικά σάιτ και δεν μπάίνω ούτε σε πολιτικά πλέον. Μόνο στο ΠΑΟΚ Μανία, Μετροσπόρ, Αρένα και SDNA, αλλά από σχόλια διαβάζω μόνο ΠΑΟΚ μανία, στα άλλα συγχύζομαι. Ούτε καν συζήτηση δεν μπορείς να κάνεις, έχουν βγάλει όλοι το δηλητήριο και τον κομπλεξισμό τους με τον ΠΑΟΚ.

Μας κλέψανε φέτος ένα καθαρότατο πρωτάθλημα που θα το παίρναμε και άνετα μάλιστα. Για μένα το δυσκολότερο είναι η συνειδητοποίηση οτι τελικά δεν άλλαξε τίποτε από το 1973 που σου κάνανε το ίδιο πράγμα (με άλλα μέσα) ως το 2018. Μέσα στη βρωμιά γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε και μέσα στην βρωμιά θα πεθάνουμε και τίποτε δεν θα έχει αλλάξει, ποτέ δεν θα αφήσουν τον ΠΑΟΚ να απλώσει τα φτερά του. Αυτή η χώρα αξίζει όχι μόνο τα μνημόνια που είχε μέχρι τώρα αλλά και άλλα 100 από πάνω και πάλι άνθρωποι δεν θα γίνουν. Μόνο που στο μεταξύ την πληρώνουμε κι εμείς.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Εμένα το Sport24 με μπάναρε πριν 2-3 χρόνια... :mrgreen:

ΜΟΝΟ PAOKmania ρε. Αφού αναπαράγουμε τα άλλα sites στη στήλη των ΜΜΕ! Γράφουμε και τα κυριότερα νέα αντιπάλων για να ξέρετε τι γίνεται στο περίπου και τέλος! Κι εννοείται ότι υπάρχει blacklist για κάποια ΜΜΕ που είναι φουλ αντιΠΑΟΚ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”