Ibrahima Bakayoko

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ετσι αδερφε μου... Και στον αγωνα με το θρηνο, θα εχει χαμψια σε ολες τις εκδοσεις...τηγανητα, στα καρβουνα, στο φουρνο...για ολα τα γουστα...:wink: :wink:

ΥΓ Μετα το Χρυσανθο το χαος...εχεις απολυτο δικιο... :cry:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

O ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΥΓ. Αγρότη πεινάς;;;;;; (αφού λέτε για τυριά, επίκαιρο είναι!)
Μαμιέται ο Πειραιάς!!!
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

προταση απο αραβια ε?

πουλα πουλααααααααααααα πουλα να ξεχρεωσουμε
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

3 ΜΥΡΙΑ????????????????????????????????????????????????????????????
OYTE ΣΤΟΝ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ ΤΟΣΑ DEAL ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Για ποιά 3 μύρια μιλάς???
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

τη 800 ρε αυτον τον πουλας για πλακα 3 μιρια.
Γινετε ομος να τον πουλισουμε γιατι τωρα τον πειραμε....
Καλα αν κανουμε κατι τετιο δεν παιζομαστε παιχτη που δεν θα εχει παιξει ουτε ενα επισημο ματς 3 μιρια χαχαχαχαχαχαχα σαουντατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ελα στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Ο Μπακαγιόκο θα αποδειχθεί μια πολύ καλή λύση για τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ξέρει μπάλα, είναι γρήγορος, μέσα στις φάσεις, πολύ κινητικός... Βέβαια είναι χασογκόλης, φλύαρος και ατομιστής, αλλά γενικά είναι ιδιαίτερα ποιοτικός παίκτης για εναλλακτική λύση και σκεπτόμενοι και τα (ελάχιστα, περίπου 150.000) λεφτά που παίρνει, θεωρώ ότι είναι πολύ καλή επιλογή. Τώρα που τον έχω δεί και σε αρκετά ματς είμαι πεπεισμένος.

Υ.Γ. δυστυχώς όμως τον "συνοδεύει" ήδη η μουρμούρα της Τούμπας κάθε φορα που ακουμπάει τη μπάλα, η ίδια μουρμούρα των αμπαλων προπονητων της κερκιδας που "έφαγε" Βρυζα, Καφέ και τόσους άλλους κατα το παρελθον...
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Είμαστε κακούληδες που μουρμουρίζουμε;
Εγώ του φώναζα ότι με το Χ είναι η πάσα αλλά δεν άκουγε .. τι να κάνουμε τώρα;
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Το προ είναι καλύτερο παιχνίδι όμως .. :shock:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Γνωστό σημείο- σήμα κατατεθέν όλων των έγχρωμων ποδοσφαιριστών του είδους του Μπακαγιόκο. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα προς μίμηση του Μπάκα ο Λούα Λούα του γαύρου πέρυσι όπου έσκαζε την εξέδρα μέχρι να δώσει τη μπάλα. Ιδιας πάστας παίκτες και οι δύο με έφεση στο ρολάρισμα και το μοίρασμα της μπάλας, υπέρμετρη κατοχή σε σημείο να εκνευρίζει παίκτες και αντιπάλους και "απειθαρχία" αγνοώντας τα σφυρίγματα από την κερκίδα. Οταν παίρνουν την μπάλα και αποφασίζουν κατά μέτωπο επίθεση, τίποτα στον κόσμο δεν μπορεί να τους αλλάξει αυτή τη σκέψη, μόνο αν κοπούν και δουν 3-4 παίκτες δεξιά και αριστερά τους να τους φωνάζουν για τον ατομισμό τους..
Αυτό είναι το μελανότερο, ίσως σημείο του χαρακτηριστικό γνώρισμα του όμως από τα χρόνια του σε Μαρσέιγ και Εβερτον!
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Μπακαγιόκο: «Ο ΠΑΟΚ είναι για μεγάλα πράγματα» 04-09-2008

Το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή του Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο είναι η οικογένεια. Ο παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά, που κατάγεται από την Ακτή Ελεφαντοστού, είναι ένας περήφανος πατέρας δύο μικρών κοριτσιών, 6 και 7 ετών, τα οποία ωστόσο προφυλάσσει από τη δημοσιότητα. Ούτε τα ονόματά τους δεν θέλησε να αποκαλύψει, γιατί θεωρεί ότι είναι κάτι πολύ προσωπικό και δεν θέλει να τις εκθέσει. Παρά τον δυναμικό του χαρακτήρα, όταν αναφέρεται στις κόρες του το πρόσωπό του αλλάζει και δεν είναι τυχαίο πως ανυπομονεί να τις δει. Σε λίγες ημέρες θα έρθουν στην Θεσσαλονίκη και ο Μπακαγιόκο, που τις θεωρεί γούρι του, είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένος. «Οι μικρές μου θα είναι εδώ στον αγώνα με την ΑΕΚ και αυτό σίγουρα θα με βοηθήσει να αγωνιστώ καλύτερα. Η παρουσία τους και μόνο θα μου δώσει επιπλέον δύναμη. Είναι το παν για μένα».

-Ιμπραχίμα, αυτή είναι η δεύτερη χρονιά σου στην Ελλάδα. Ωστόσο, βρίσκεσαι σε μια νέα ομάδα και σε μια νέα πόλη.

«Η Ελλάδα είναι μια χώρα που μου αρέσει πολύ. Η Θεσσαλονίκη, πάντως, θεωρώ ότι είναι από τις ομορφότερες πόλεις που έχω ζήσει. Δεν είχαν κανένα πρόβλημα προσαρμογής. Ετσι και αλλιώς, ήρθα εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο - αυτό είναι το ζητούμενο για μένα. Γενικότερα, όμως, ως άνθρωπος, δεν έχω πρόβλημα όπου και αν χρειαστεί να ζήσω. Το μόνο που θέλω είναι να διαμένω σε μια ήρεμη περιοχή και να είμαι κοντά σε διεθνές αεροδρόμιο, ώστε να μπορώ να βρίσκομαι πιο γρήγορα στην οικογένειά μου. Ολα αυτά υπάρχουν εδώ. Επιπλέον, οι άνθρωποι του Δικεφάλου είναι πολύ εξυπηρετικοί και από την πρώτη στιγμή με έκαναν να νιώσω πολύ οικεία».

-Ο ΠΑΟΚ είναι, εν τούτοις, μια ομάδα που έχει και άλλες απαιτήσεις από έναν ποδοσφαιριστή;

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Δεν είναι τυχαίο είναι από τις πολύ γνωστές σε όλη την Ευρώπη ελληνικές ομάδες. Η δυναμικότητα που έχει αυτός ο σύλλογος είναι απίστευτη και για αυτόν τον λόγο υπάρχουν και οι ανάλογες απαιτήσεις. Θεωρώ ότι μια ομάδα είναι μεγάλη, όταν έχει και πάρα πολλούς υποστηρικτές. Ο κόσμος είναι αυτός που κάνει την ομάδα μεγάλη και εμείς, ως ποδοσφαιριστές, πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε προκειμένου να έχουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

-Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ομάδα επικράτησε εκτός έδρας του ΟΦΗ, κάνοντας μια καλή εμφάνιση...

«Πραγματικά, η ομάδα πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση και της άξιζε η νίκη. Συνειδητοποίησα ότι αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις, γίνονται πράξη μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό είναι πάρα πολύ καλό. Οσο περνάει ο καιρός, θα γινόμαστε ακόμη καλύτεροι».

-Το επόμενο παιχνίδι είναι μέσα στην Τούμπα, με αντίπαλο την ΑΕΚ.

«Σε δέκα μέρες θα υποδεχτούμε την ΑΕΚ, που προέρχεται και αυτή από νίκη - και μάλιστα εναντίον του Παναθηναϊκού. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι, όπου και οι δύο ομάδες θα θέλουν να συνεχίσουν επιτυχημένα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αφήσουμε πίσω το ματς με τον ΟΦΗ και να συνεχίσουμε τη δουλειά, κοιτάζοντας μόνο μπροστά. Ολοι έχουμε τον ίδιο στόχο, εξάλλου: να κερδίζουμε για την ομάδα μας».

-Σε αυτόν τον αγώνα αναμένεται να κάνεις και το επίσημο ντεμπούτο σου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

«Εγώ κάνω ό,τι μου πει ο προπονητής. Νιώθω καλά και το ζητούμενο είναι να παίξω καλά και για τον εαυτό μου, αλλά και για την ομάδα. Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, ώστε να μαζέψουμε τους βαθμούς που απαιτούνται για να βγούμε στην Ευρώπη».

-Τι υπόσχεση μπορείς να δώσεις στους φίλους της ομάδας;

«Δεν θέλω να δίνω υποσχέσεις. Προτιμώ να μιλάω μέσα στο γήπεδο κάθε φορά που το αποφασίζει ο προπονητής μου. Αυτό που θέλω είναι να δώσω πολύ περισσότερα στην ομάδα του ΠΑΟΚ, από όσα έδωσα μέχρι τώρα στην Ελλάδα. Θέλω να σκοράρω όσο περισσότερες φορές μπορώ και να δώσω όσο το δυνατόν περισσότερες ασίστ για γκολ. Στόχος είναι να κερδίζω παιχνίδια για την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ. Αυτή η ομάδα, εξάλλου, το λιγότερο που πρέπει να κάνει είναι να παίζει στο Κύπελλο UEFΑ κάθε χρόνο - είναι μια ομάδα για μεγάλα πράγματα».

-Ο Φερνάντο Σάντος και η καθημερινή προπόνηση με αυτόν θεωρείς ότι βοηθούν και κάθε παίκτη να βγάλει τον καλό του εαυτό;

«Ο προπονητής μας είναι πολύ δυναμικός και οι προπονήσεις του πολύ σκληρές. Αυτό, όμως, είναι πολύ καλό, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και έτσι βελτιώνεται και το επίπεδο της ομάδας. Κάναμε μια πολύ δυνατή προετοιμασία και συνεχίζουμε το ίδιο καλά, ώστε να διορθώνουμε ό,τι δεν πάει καλά και παιχνίδι με το παιχνίδι να βελτιωνόμαστε».

- Πόσο σας βοηθούν οι οπαδοί, που σας στηρίζουν;

«Η στήριξη του κόσμου μάς βοηθάει ουσιαστικά. Είναι σημαντικό να τους δίνουμε χαρές, καθώς και αυτοί με την παρουσία τους μας τονώνουν την αυτοπεποίθηση και μας δίνουν την ώθηση προκειμένου να γίνουμε καλύτεροι».

Με τον Κονσεϊσάο έγινε το… κλικ!

«Με τον Σέρτζιο έγινε το 'κλικ' αμέσως μόλις βρεθήκαμε και δέσαμε σαν φίλοι. Μιλάει και γαλλικά και αυτό βοηθάει πολύ. Προσπάθησε μάλιστα στις αρχές να με πείσει να μείνω κοντά στο σπίτι του, αλλά εγώ προτίμησα την Καλαμαριά». Ωστόσο, οι φίλοι του στην ομάδα έγιναν περισσότεροι. Στο πρόσωπο του Μάρκος Αντόνιο βρήκε ακόμη έναν φίλο, αλλά και με τον Πάμπλο Κοντρέρας τα βρίσκουν. Το καλό είναι ότι ο Ιμπραχίμα μιλάει γαλλικά, ιταλικά, αγγλικά και έτσι δεν έχει κανένα πρόβλημα επικοινωνίας. «Τώρα ψάχνω δάσκαλο να μάθω και ελληνικά», είπε χαρακτηριστικά ο μέσος του Δικεφάλου, «γιατί θέλω να μιλάω και με τους Ελληνες συμπαίκτες μου».

http://www.exedrasports.gr/default.asp? ... 33&catid=2
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Για αλλη μια φορα χθες απο τους πρωτους

παιχτες ηταν ο Μπακαγιοκο ..
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

Αν μαθει να μην κραταει την μπαλα καμια ζωη θα γινει παιχταρας...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Είναι δευτερότριτη λύση για την επίθεση μας και είναι καλύτερος απο τον περσινό βασικό σέντερ φορ μας, το Σάλμον... Και μάλιστα πολύ καλύτερος...
Οπότε πάμε καλά...
Ας μην αρχίσω να συγκρίνω και τους υπόλοιπους... Γκαρσία με Μπαϊάνο, Κοντρέρας με Κνόλ κτλπ...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

:lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”