Ηλίας Βιολίδης

Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: Ηλίας Βιολίδης

Δημοσίευση από DimisK »

gate4mitsos έγραψε:Dimisk,εγω πιστευω "ο ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του" σημαινει οτι ο ΠΑΟΚ ειναι πολυ μεγαλος και θα συνεχισει να ειναι οτι και αν συμβει.Οποιος δεν θελει ας μην ερχεται γηπεδο και ας μην βοηθαει την ομαδα οπως μπορει.Ο ΠΑΟΚ ειναι τεραστιος και δεν τον εχει αναγκη.Εγω θελω οσοι δουλευουν στην διοικηση της ομαδας ή στην κερκιδα να γουσταρουν που το κανουν αλλιως να παρουν πουλο και ας λεγονται Βιολιδης,Ζαγορακης,gate4mitsos,Dimisk κτλ...
Συμφωνώ απόλυτα με την ερμηνεία σου Μήτσο μου.Κάποιοι όμως πιστεύουν ότι το "Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ" σημαίνει ότι αυτός ο λαός μπορεί να διοικεί, να παίρνει αποφάσεις, να ανεβοκατεβάζει παίκτες και προπονητές, να επιβάλει τη γραμμή του, να κάνει τον προπονητή και άλλα τέτοια ωραία.

Αν είναι έτσι, τουλάχιστον ας το κάνουμε επίσημα και με το νόμο. Μέσα κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Καποτε ο Βιολιδης εχωνε τεραστια ποσα στο μπασκετ και ΔΕΝ ηταν τιποτα...
Ουτε μελος διοικησης, ουτε παραγοντας και ολοι τον εκθειαζαν για την μαγκια του...

Τωρα γυρισαν τουμπα ...

Ενταξει μην τα ισοπεδωνουμε ολα, γιατι αλλη απαξιωση οπως στον Βρυζα δεν θα αντεξω..
Το οτι εχει την ευθυξια να παραιτηθει κατι λεει, αν ηταν κανενα "παχυδερμο" χαμπαρι δεν θα επαιρνε...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

+1 :(

αν και έχουμε σοβαρευτεί κατα πολυ ..... οσο υπάρχουν οι σύνδεσμοι [(που για μενα μονο κακο μπορούν να κανουν) και δεν λεω για εναν σύνδεσμο σε ενα χωρίο που τα παιδια πανε οργανωμένα απλα στα παιχνίδια αλλα για συνδέσμους που ανεβοκατεβάζουν διοικήσεις] αυτο το πραγμα δεν πιστεύω να αλλάξει.
(οχι μονο για τον ΠΑΟΚ )
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

moican4 έγραψε:Μηπως λες την ανανεωση της θητειας απο το πρωτοδικειο..?

Αν δεν κανω λαθος το αλλο Σαββατο...16/10

Λες να σκασει καμια βομβα και να μην ανανεωσει η διοικηση την θητεια της.?

Ε, ρε πανηγυρια μετα...

η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως είναι γνωστό είναι διοίκηση Πρωτοδικείου και η θητεία της ολοκληρώνεται στις 16 Οκτώβρη. Αυτό σημαίνει πως μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, πιθανώς μέχρι και την επόμενη Δευτέρα, θα πρέπει ο Θόδωρος Ζαγοράκης να παραδώσει στον Θανάση Κατσαρή τη λίστα με τα ονόματα της νέας διοίκησης έτσι ώστε με τη σειρά της η νομικός σύμβουλος του ΑΣ, Κατερίνα Γιαννακοπούλου να την δώσει στο Πρωτοδικείο ζητώντας εκ νέου την ανανέωση της θητείας της διοίκησης.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Όποιον βρίζουν οι ΑΡΕΙΑΝΟΙ παραιτείται. Μόνο ο Ζαγοράκης μένει προς το παρόν. Συνεχίστε να πιστεύετε την κάθε φήμη.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Δεν ξερω τι συνεβει αλλα και γω στη θεση του το ιδιο θα εκανα.Και αργησε.....Εχει,τουλαχιστον,ενα χρονο που ακουω τις διαφορες φημες που τον αφορουν.Και ρωταω εγω......και αν δεν αληθευουν?.......Ποιος θα βγει να του ζητησει συγγνωμη?....

Παντως,η στηριξη μας στο Ζαγορακη ειναι κατα το δοκουν..........στηριζουμε αυτον αλλα οχι τις επιλογες του.....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

βρήκαμε τον ένοχο αλλά όταν γίνει έλεγχος κύριοι των συνδέσμων
και δεν βρουν τίποτα θα πείτε τίποτε ;
δυστυχώς προσπαθουν να κάνουν κάποιοι
τον ζαγορ μια μαριονετα όλοι φεύγουν
η απαιτούν κάποιοι να φύγουν απο δίπλα του
για να φαγωθεί και ο ζαγορακης ποιο εύκολα
αργότερα σούπερ 4 δυστυχώς
kos

Δημοσίευση από kos »

για πραγματα που δεν εχουμε γνωση δεν μπορουμε να δωσουμε εξηγηση.
παντως ο δρομος που επελεξε ο βιολιδης ειναι μακρια απο την δικη μου λογικη.
ακουμε πραγματα για αυτον που δεν ξερουμε εαν ισχυουν αλλα τα ακουμε εδω και ενα χρονο. ξαφνικα τον επιασε το η ευαισθησια? μπορει.
απο την αλλη απο την στιγμη που ανακοινωνεις οτι θα βγεις αυριο να μιλησεις για να υπερασπιστεις την καθαροτητα σου ποιος ο λογος να το κανεις αφου εχεις παραιτηθει? τι σε εμποδιζει να βγεις και να το κανεις και να συνεχισεις?

προφανως υπαρχουν πραγματα που δεν γνωριζουμε οποτε δεν πρεπει να μιλαμε για να μην παρασυρθουμε υπερ της μιας ή της αλλης? πλευρας.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

όλος τυχαίως αυτά γίνανε μετά την συνάντηση ζαγορ
συνδέσμων μήπως βάλανε όρους οι κύριοι
στον ζαγορακη ;
kos

Δημοσίευση από kos »

ορισμενους δεν μπορω να σας καταλαβω. φιλε eorptol υποστηριζεις περισσοτερο απο τον καθενα τον ζαγορακη και με κανει να απορω πως δεν καταλαβαινεις οτι αυτο που γραφεις τον προσβαλει και τον μειωνει.
τι ειναι δηλαδη για να δεχτει ορους? κανενα τσουτσεκι? και εαν μια στο εκατομυριο εχεις δικαιο και δεχτηκε ορους, φταινε αυτοι που εβαλαν του ορους ή αυτος που τους δεχτηκε?
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

τον απείλησαν και με μαχαίρι εορπτολ :lol: βρέχει οι σύνδεσμοι φταίνε χιονίζει παλι οι συνδεσμοι φταίνε :roll:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Παντως αν πει με ονοματα αυτα που ακουγεται πως θα πει , η αυριανη ημερα θα ειναι ενδιαφερουσα.. 8-)

Π.Α.Ο.Κ εισαι, ποτε δεν πληττεις.!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

εγώ πιστεύω οτι είναι θέμα χρονου να τον διώξουμε και αυτόν
εμένα μου την δίνει η κακή νοοτροπία που έχουμε
που τις αξίες δεν τις στηρίζουμε τα ίδια κάναμε
και με παντελακη τον ζαγορακη τον στηρίζω
γιατί δεν έχω δει τίποτε καλλίτερο μετά παντελακη
καυτηριαζω την νοοτροπία κάποιων
να θέλουν να συνδιοικησουν και αυτό είναι παρά
πολύ κακό για την ομάδα αυτό κος δεν το βλέπεις
που οι σύνδεσμοι άρχισαν πάλι να χάνουν
τον ρόλο τους και θέλουν να επιβάλλουν
την άποψη τους απο αγωνιστικά θέματα μέχρι
οικονομικά κλπ ο άλλος λέει έχουμε
τον βρυζα μα και τον Ζήση θα τον φάμε
λαχανο λόγω της κακής νοοτροπίας που έχουμε
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

bob έγραψε:τον απείλησαν και με μαχαίρι εορπτολ :lol: βρέχει οι σύνδεσμοι φταίνε χιονίζει παλι οι συνδεσμοι φταίνε :roll:
οι σύνδεσμοι εδώ 3 χρόνια κάνανε παρα
πολύ καλή δουλειά το είπα πολλές φορές
εδώ όμως και 5-6 μήνες αρχίσαμε να θυμούνται
τον παλιό κακό εαυτό τους και να νομίζουν
οτι πάλι τους διοικούν λαμογια
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που φεύγει.
Ούτε τον ξέρω ούτε τα μαγαζιά του ξέρω και δεν με ενδιαφέρει και να τα μάθω.
Ένα απλό μέλος του ΔΣ είναι. Η θέση του αντιπροέδρου δε λέει απολύτως τίποτα.
Ήταν υπεύθυνος για την οικονομική (ταμιακή θα έλεγα) διαχείριση και η ΠΑΕ ύστερα από αλλεπάλληλους ελέγχους έχει βγει καθαρή. Δεν έχω κανένα λόγο να το αμφισβητήσω αυτό, αλλά δεν έχω και κανένα λόγο να βάλω τα κλάματα.
Τη θέση αυτή υπάρχουν χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες που μπορούν να την καλύψουν. Η διαχείριση ταμιακά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ απλή υπόθεση. Το μόνο που χρειάζεται είναι τιμιότητα και γνώσεις γενικής λογιστικής. (από οικονομικά δεν χρειάζεται να σκαμπάζεις λέξη).

Αρκετά θέματα έχουμε, δεν θα βάλουμε και τα κλάματα που έφυγε ένα μέλος του ΔΣ. Ας έφυγε για όποιο σκατά λόγο είχε. Να περάσει ο επόμενος και πιθανώς καταλληλότερος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”