Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
-
-
- Επικοινωνία:
- sakisPAOK1926sweden
- paok kerkyra
MANIAKOS έγραψε:O Γκουελα ηταν πολυ καλος παικτης τον θελαμε οταν εφυγε απ την κερκυρα αλλα τωρα ανηκει στην Αελ......
Με βαση τις θεσεις που χουμε προβλημα (τα ακρα επιθετικα ) καλοι και σε νεαρη ηλικια ειναι οι Κουτσιανικουλης Γεωργιαδης αν και δεν παιζει(ισως καλυτερα) Ταντιτς, επισης το καλοκαιρι ληγει το συμβολαιο του Πατσα και μια ομαδα που θελει να κανει πρωταθλητισμο πρεπει να χει τετοιας ποιοτητας εργαλεια...
Για 10 αρι που σιγουρα χρειαζομαστε ακομα και οταν αν ανεβει ο Ιβιτς που να ναι εκτος απο τεχνιτης και γρηγορος ( η ομαδα μας ειναι αργη στο χωρο του κεντρου) ιδανικος για μενα ειναι ο Λεοναρντο της Λεβαδειας
Αμυντικο χαφ μαλλον θα χρειαστουμε κι αλλο γιατι ο Ηλιαδης απ οτι ακουγεται αρχισε μαθηματα Ισπανικων......κριμα γιατι εχει ταλεντο αλλα εχει μεινει στασιμος πολλα χρονια
Πραγματικα νομιζω δεν χρειαζομαστε τον Κωστουλα .........
Φίλε maniake συμφωνώ ότι ο Λεονάρντο του Λεβαδειακού είναι ιδανική λύση για μεσοεπιθετικά. Επίσης, γουστάρω πολύ τον Πάτσα. Θα φύγει ο Ηλιάδης φέτος και χρειάζεται. Επίσης, κορυφαίες και μέσα στο μπάτζετ της ομάδας είναι ο Γκρέζλακ της Ξάνθης αριστερά και ο Μαρκές του Ηρακλή από δεξιά (ίσως ο χαρακτήρας του είναι περίεργος, αλλά πιστεύω ότι στον Ηρακλή βρίσκει και τα κάνει αυτά..)
-
Stephen Appiah -
Ειχε τραυματισμο περσι αλλα επαιξε με την εθνικη της χωρα του προσφατα. Απο οσο ξερω ειναι ελευθερος, σιγουρα ακριβως αλλα η τιμη του εχει πεσει αρκετα. Καλυτερος αφρικανος ποδοσφαιριστης πριν 3 χρονια. 28 χρονων, εφοσον ειναι καλα πιστευω οτι θα δωσει οτι ακριβως μας λειπει απο τον αξονα - ταχυτητα, καθετη πασα, μακρινο σουτ.
Λιγο δυσκολο απο οικονομικης πλευρας αλλα λογο ηληκιας αξιζει και σαν επενδυση.
Ειχε τραυματισμο περσι αλλα επαιξε με την εθνικη της χωρα του προσφατα. Απο οσο ξερω ειναι ελευθερος, σιγουρα ακριβως αλλα η τιμη του εχει πεσει αρκετα. Καλυτερος αφρικανος ποδοσφαιριστης πριν 3 χρονια. 28 χρονων, εφοσον ειναι καλα πιστευω οτι θα δωσει οτι ακριβως μας λειπει απο τον αξονα - ταχυτητα, καθετη πασα, μακρινο σουτ.
Λιγο δυσκολο απο οικονομικης πλευρας αλλα λογο ηληκιας αξιζει και σαν επενδυση.
Τον Ιανουάριο δεν θέλουμε και πολλά πράματα .. το καλοκαίρι θα γίνει το πανηγύρι το καλό όμως ..
Προσωπική μου άποψη είναι ότι οι θα χρειαστούμε πολλές μεταγραφές ..
Καταρχήν τέρμα μιας και ο Ρίζος αποκλείεται να μείνει και έχουμε Χαλκιά - Γλύκο.
Επίσης απίθανο το κόβω να μείνει ο Αντόνιος -να δώσουμε δηλαδή 800 χιλιάρικα για τιν optioν του-.
Το συμβόλαιο του Σνάουτσνερ λήγει και πιστεύω θα είναι ο μόνος που θα ανανεώσει.
Στο κέντρο, ο Ηλιάδης πιστεύω πώς έχει φύγει ήδη, όπως και ο Βαγγελής, ενώ ο Μπακαγιόκο δεν πιστεύω να ανανεώσει. Άρα θέλουμε σίγουρα κόφτη και 10ρι.
Στις πτέρυγες, ο Λάκης επίσης δεν το κόβω να ανανεώνει, ενώ παράλληλα νομίζω ότι και ο Παντελής θα κλείσει καριέρα φέτος και δε θα κάτσει στο συμβόλαιό του. Επίσης ο Βιερίνια δεν έχει option αγοράς, άρα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα φύγει, ενώ ο Σέρτζιο θα είναι 35 χρονών και ακόμη κι αν ανανεωθεί δε νομίζω να είναι το βασικό δεξί χαφ σε μία ομάδα που πάει να χτυπήσει Τσουλού.
Τέλος ο Αναστασάκος το αποκλείω να μείνει, άρα μένουμε με Μούσλι και Αθανασιάδη.
Περιμένω δηλαδή, τερματοφύλακα, σέντερ μπακ, κόφτη, δεκάρι, δύο σίγουρα και ίσως τρεις εξτρέμ (αριστερά και δεξιά) και έναν επιθετικό. Και λίγα λέω ..
Τον Ιανουάριο περιμένω ελάχιστους παίχτες πλην συγκλονιστικού απροόπτου. Ανάλογα με την πορεία μας δηλαδή .. Δεν ξέρω πόσοι και που θα αποκτηθούν, αλλά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι όποιος παίχτης έρθει να είναι βάσει πλάνου και να μην φύγει μετά από 6 μήνες (Φρούντσα), αλλά να είναι παίχτης 11δατος ο οποίος θα είναι σημαντικός και για την επόμενη χρονιά όπου θεωρητικά θα κάνουμε πρωταθλητισμό!
Προσωπική μου άποψη είναι ότι οι θα χρειαστούμε πολλές μεταγραφές ..
Καταρχήν τέρμα μιας και ο Ρίζος αποκλείεται να μείνει και έχουμε Χαλκιά - Γλύκο.
Επίσης απίθανο το κόβω να μείνει ο Αντόνιος -να δώσουμε δηλαδή 800 χιλιάρικα για τιν optioν του-.
Το συμβόλαιο του Σνάουτσνερ λήγει και πιστεύω θα είναι ο μόνος που θα ανανεώσει.
Στο κέντρο, ο Ηλιάδης πιστεύω πώς έχει φύγει ήδη, όπως και ο Βαγγελής, ενώ ο Μπακαγιόκο δεν πιστεύω να ανανεώσει. Άρα θέλουμε σίγουρα κόφτη και 10ρι.
Στις πτέρυγες, ο Λάκης επίσης δεν το κόβω να ανανεώνει, ενώ παράλληλα νομίζω ότι και ο Παντελής θα κλείσει καριέρα φέτος και δε θα κάτσει στο συμβόλαιό του. Επίσης ο Βιερίνια δεν έχει option αγοράς, άρα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα φύγει, ενώ ο Σέρτζιο θα είναι 35 χρονών και ακόμη κι αν ανανεωθεί δε νομίζω να είναι το βασικό δεξί χαφ σε μία ομάδα που πάει να χτυπήσει Τσουλού.
Τέλος ο Αναστασάκος το αποκλείω να μείνει, άρα μένουμε με Μούσλι και Αθανασιάδη.
Περιμένω δηλαδή, τερματοφύλακα, σέντερ μπακ, κόφτη, δεκάρι, δύο σίγουρα και ίσως τρεις εξτρέμ (αριστερά και δεξιά) και έναν επιθετικό. Και λίγα λέω ..
Τον Ιανουάριο περιμένω ελάχιστους παίχτες πλην συγκλονιστικού απροόπτου. Ανάλογα με την πορεία μας δηλαδή .. Δεν ξέρω πόσοι και που θα αποκτηθούν, αλλά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι όποιος παίχτης έρθει να είναι βάσει πλάνου και να μην φύγει μετά από 6 μήνες (Φρούντσα), αλλά να είναι παίχτης 11δατος ο οποίος θα είναι σημαντικός και για την επόμενη χρονιά όπου θεωρητικά θα κάνουμε πρωταθλητισμό!
Οπως ειπε και ενας φιλος πριν,χρειαζομαστε αριστερα στην θεση του Βιερινια εναν παικτη,γιατι αυτος μαλον του χρονου θα μας αποχαιρετηση.Οποτε αριστερα αν και εχουμε Γεωργιου,(θεωρω οτι ειναι καλος και εξελιξιμος),πρεπει να κινηθει ο ΤΕΟ προς τα κει.
Ανανεωσεις ναι.Και ξερουμε ολοι σχεδον σε ποιους.
Και να δουμε λιγο δεξια μπροστα μας μια και θα αντιμετωπισουμε το ιδιο περιπου προβλημα με τον Κονσεισαο λογω βεβαια χρονων.

Ανανεωσεις ναι.Και ξερουμε ολοι σχεδον σε ποιους.
Και να δουμε λιγο δεξια μπροστα μας μια και θα αντιμετωπισουμε το ιδιο περιπου προβλημα με τον Κονσεισαο λογω βεβαια χρονων.