Εισιτήρια διαρκείας 2008-09!

Άβαταρ μέλους
El Left

Δημοσίευση από El Left »

Αυριο παω για ανανεωση μαγκες!!!ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ!!!! :?
fricoulas22

Δημοσίευση από fricoulas22 »

Παιδια καλημερα.Προσωπικα,δεν πηρα ακομα διαρκειας,λογω ελλειψης χρηματων,αυτες τις μερες .αλλα ειναι καθαρα θεμα χρονου. Επειδη ο λαος του ΠΑΟΚ αγοραζει με μεσο ορο 155 την ημερα ( αυτο υσχιε πριν ενα δεκαημερο, και ο μεσος ορος αυξηθηκε πλεον) , και ειχαμε αγορασει 3.100 πριν απο 10 μερες και βαλε , αρα υπολογιζω οτι τα διαρκειας, λογικα πρεπει να ειναι το λιγοτερο 4.200 , μπορει να κοντευουν και τις 5.000 .... Αλλα οταν πηρα τηλεφωνο στην παε ,η γκομενα με ειπε ντεμεκ οτι δεν ξερει τι και πως...δεν ηθελε να πει ... ξερει κανεις περιπου που βρισκομαστε???
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Εγώ πάντως θα ξαναπώ ότι η κίνηση που υπάρχει είναι ιδιαιτέρως μεγάλη και μεγαλύτερη από πέρυσι (δική μου εκτίμηση)!
Πιστεύω ότι απλά δεν γίνετε το σωστό "update" στα διαρκείας και ότι μαθαίνουμε τον αριθμό που έχει πουληθεί μία βδομάδα πίσω .. συνειδητά!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Δεν σου είπα ότι οι κοπελιές ή οι τύποι εκεί ξέρουν τον ακριβή σημερινό αριθμό και μας λένε μικρότερο επίτηδες ..
Φυσικά και δεν μπορούν να τα μετράνε όλα και δεν είναι και δουλειά τους αυτό στην τελική. Αλλά είμαι σίγουρος ότι το νούμερο είναι μεγαλύτερο από 3.500 ή 4.000 και ότι η κίνηση είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητική!
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Δημοσίευση από steliospaoknikaia »

predragpaok έγραψε:
steliospaoknikaia έγραψε:Ρε αδερφέ pedrag πότε έστειλες την αίτηση;
Γιατί κ εγώ το ίδιο έχω κάνει πριν από 2-3 βδομάδες περίπου αλλά καμιά αντίδραση..

Αδερφέ τους είχα πάρει τηλέφωνο τη πρώτη μέρα διάθεσης 19/5
Μου είπαν να στείλω φαξ,πέρασαν 2-3 βδομάδες και τίποτα.Οπότε τους έστειλα ένα μαιλ και τους έχεσα κανονικά...Μου έστειλαν επιτόπου την αίτηση,την έστειλα πίσω και μετά από μια βδομάδα πήρα την απόδειξη και περιμένω το καρτελάκι.

Φοβέρα θέλει ο διάολος με τα καλοβολεμένα παρτάλια που δουλεύουν εκεί μέσα

Δημόσιο η ΠΑΕ :lol: :lol: !!!

Εντάξει δείχνει να τελειώνει το θέμα!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Σωστά... Συμφωνώ με Tetradje Δεν έχει σημασία ποσα διαρκειας και πόσες μετοχές πήρε ο καθένας μας!!! Το σύνολο μετράει και τίποτε άλλο!!! Μακάρι να πουλήσουμε και 20.000 διαρκειας και να αγοράσουμε όλες τις μετοχές, πάντα συνολικά μιλάω. Αυτό θα είναι επίδειξη δύναμης και τίποτε άλλο...
vryzas4.

Δημοσίευση από vryzas4. »

http://youtube.com/watch?v=cEgFf61Pfqs
Εδώ ένα σποτάκι για τα διαρκείας...! :wink:
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Κι εγώ αντί για δερμάτινη πολυθρόνα που ζήτησα και πλήρωσα μου δώσανε ένα καρεκλάκι από τέντα αναδιπλωμένο με ροζ και μπλε λουλουδάκια...

Φτώχεια καταραμένη... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
twoheadedphoenix

Δημοσίευση από twoheadedphoenix »

εγώ πάλι πλήρωσα για σπάσμένο καρεκλάκι ή για ένα που θα σπάσει σύντομα στην 4 . Η μαλακία είναι ότι το σπασμένο καρεκλάκι δεν βολεύει για να χωροπηδάς γαμώτο
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Platon έγραψε:Κι εγώ αντί για δερμάτινη πολυθρόνα που ζήτησα και πλήρωσα μου δώσανε ένα καρεκλάκι από τέντα αναδιπλωμένο με ροζ και μπλε λουλουδάκια...

Φτώχεια καταραμένη... :lol: :lol: :lol: :lol:

Και αντί για το Μαύρο με τη βεντάλια πήρα ένα ανεμιστηράκι του χεριού... Τις μπαταρίες βεβαια θα τις πληρώσω επιπλέον... Χρονια εξυγίανσης βλέπεις... :lol: :lol: :lol: :lol: :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

σε εναν σταθμο της πολης μολις ακουστηκε το τριτο τρυπημα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gagas την Τετ 18 Ιουν 2008, 00:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Τι τρύπημα εννοείς αδερφέ? Για εμάς του Εξωτερικού λίγη περισσότερη σαφήνεια παρακαλώ!! :lol:
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chris8

Δημοσίευση από chris8 »

paokara4 έγραψε:Προτείνω να κάνουμε μια λίστα,ποιοι πήραν διαρκείας και σε ποιά θύρα.Τί λέτε;

Φίλε αν γράφει ο καθένας πόσα διαρκείας πήρε το μόνο σίγουρο είνα ότι θα χάσουμε τον λογαριασμό
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

paokara4 έγραψε:Προτείνω να κάνουμε μια λίστα,ποιοι πήραν διαρκείας και σε ποιά θύρα.Τί λέτε;

Τον Αύγουστο αυτό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”