Προετοιμασία και φιλικά 2026-27
- ΑποστόληςΑ
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2026-27
Λοιπόν η SK Beveren υπήρξε πρωταθλήτρια της Β Εθνικής Βελγίου (challenger pro league), πέρυσι, τερματίζοντας πρώτη και αήττητη με 28 νίκες και 4 ισοπαλίες σε 32 αγώνες και 88 βαθμούς. Δεύτερη τερμάτισε η Κορτράικ με 67 βαθμούς (21 νίκες 4 ισοπαλίες και 7 ήττες).
Έκανε περίπατο δηλαδή.
Οι παίκτες της είναι νέοι και η αξία τους στο τρανσφερ κάτω από μισό μύριο. Ο πιο ακριβός είναι ο 26χρονος διεθνής αριστερός εξτρέμ απο το Κουρασάο Jearl Margaritha, που τιμάται στο 1Μ.
Έκανε περίπατο δηλαδή.
Οι παίκτες της είναι νέοι και η αξία τους στο τρανσφερ κάτω από μισό μύριο. Ο πιο ακριβός είναι ο 26χρονος διεθνής αριστερός εξτρέμ απο το Κουρασάο Jearl Margaritha, που τιμάται στο 1Μ.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 2):
- geobila, horkokos4
- pagotatzis
Ποιος ξεχνάει την 7αρα με Παράσχο στο πρώτο τεστ της προετοιμασίας τότε στην πρώτη χρονιά του Ζαγοράκη στην προεδρία !
Δε νομίζω να ‘χουμε κάτι τέτοια σήμερα!
Δε νομίζω να ‘χουμε κάτι τέτοια σήμερα!
Λοιπόν σε περίπου 3 ωρίτσες ξεκινάει επίσημα η νέα σεζόν καθώς θα δούμε την ομαδάρα μας για πρώτη φορα έστω και σε φιλικό. Ξεκινάει λοιπόν η «ζωή» ξανά γιατί χωρίς ΠΑΟΚ δε ρολάρει τίποτα. Καλή σεζόν να έχουμε χωρίς τραυματισμούς (ευχολόγιο, ξέρω) και το Μάιο να είμαστε καλά!
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 5):
- pagotatzis, abc_o_ karpouzas, Logistis, Unpsofable78, PAOKevolution
Το hybrid είναι το κόκκινο κουμπάκι στις smart tv. Και άλλη χρονιά αν θυμάμαι καλά ξεκίνησαν έτσι κ μετά το κράξιμο το άνοιξαν κ στο ΥΤ.
Προσωπικά σε hybrid δεν θα το δω γτ ούτε καλή smart tv έχω κ το hybrid του open είναι κακογραμμένο, οπότε δεν θα κάτσω να κολλάει κάθε πέντε λεπτά να μου βγάλει τη ψυχή, θα τα μάθω από σας.
Προσωπικά σε hybrid δεν θα το δω γτ ούτε καλή smart tv έχω κ το hybrid του open είναι κακογραμμένο, οπότε δεν θα κάτσω να κολλάει κάθε πέντε λεπτά να μου βγάλει τη ψυχή, θα τα μάθω από σας.
Βρε μπείτε στο Youtube στο open και πάντε στο tab με τα live , θα τα δείτε εκεί πέρα όλα.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 10):
- Kabamaru11, rockcity4, leomatos88, aivas19, Unpsofable78, JohnDag, PAOKevolution, navigator11, Iznogoud4, Montrealiotis
Αντε επιτέλους σήμερα το τόπι να κυλήσει..
Γιατί χωρις τον ΠΑΟΚ μας όλοι έχουμε λαΛίσι..
- These users thanked the author marsantos for the post (total 4):
- Shivaspace, st4this, aivas19, navigator11
- Shivaspace
άντε ρε 2 ώρες ακόμα, τα μυαλά μας πονάνε!
όπως έχετε καταλάβει το χω πάρει σερί απ τον σάντσεζ, θα βλέπω σίγουρα αετό μ 8 κεφάλια!
όπως έχετε καταλάβει το χω πάρει σερί απ τον σάντσεζ, θα βλέπω σίγουρα αετό μ 8 κεφάλια!
-
john4serres
Σε πάωfigurehead4 έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:41 Επιτέλους θα δούμε ΠΑΟΚάρα ξανά!
Και διπλά επιτέλους (για μένα τουλάχιστον) που θα τον δούμε χωρίς το εκνευριστικό φοβικό ποδόσφαιρο ντεμέκ κατοχής,
με τους προαποφασισμένους χρόνους συμμετοχής του κάθε παίχτη βρέξει-χιονίσει στον αγώνα,
με τα παππούδια να σέρνονται κάνοντας συντήρηση των λιγοστών τους δυνάμεων για να φορτσάρουν 15' το πολύ,
με το άκρως διασκεδαστικό για τους αντιπάλους μπιλντ απ που κατέληγε στην καλύτερη σε γιόμα/καμινάδα και όποιον πάρει ο Χάρος,
με το γύρισμα της μπάλας πίσω, πιο πίσω, λίγο πιο πίσω και μετά παράλληλα-παράλληλα και πάλι πίσω, μέχρι να το φάμε και να τρέχουμε,
με τα φορ Θανάσης Βέγγος που έτρεχαν σαν το σκύλο στην παραλία κυνηγώντας να πιάσουν το φρίσμπι,
αλλά και τις αξέχαστες συσκέψεις των τριών καμπαλέρος με το χέρι στο στόμα μην τυχόν και ακούσει κανείς τα μυστικά, που κατέληγαν ΠΑΝΤΑ στις ίδιες αλλαγές, στο ίδιο χρονικό σημείο, ασχέτως εξέλιξης αγώνα.
Η αγαπημένη μας λούπα... κάτι σαν το αγαπημένο μας ροντώ στα βιντεάκια της προπόνησης, που προσέφερε μια σιγουριά, μια σταθερότητα, μια ηρεμία τέλος πάντων πως όλα βαίνουν καλώς στην ομάδα και κάθε λίγα χρόνια θα ερχόταν και μια επιτυχία στις εννιά σφαλιάρες, να δικαιολογεί τα υπόλοιπα. Κάτι ήταν κι αυτό.
Δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους άλλωστε, σκεφτόμασταν ξαφνικά τα τελευταία χρόνια αποστηθίζοντας τους παπαγάλους του κυρ κυρ. Πάλι καλά σε σχέση με το παρελθόν μας λέγανε και συμφωνούσαμε, κατεβάζοντας τις απαιτήσεις για να φτάνουν και οι μέτριοι τον χαμηλό πήχη.
Τώρα όμως;;;
Άντε τώρα να είσαι στην τσίτα από το πρώτο λεπτό και να μην ησυχάζεις όλη την ώρα...
Να μην έχεις χρόνο να τσιμπήσεις κάτι τις την ώρα που ξεκινάει επίθεση η ομάδα. Κατέβαινες ρε γαμώ στο κυλικείο και προλάβαινες να ανέβεις στην κερκίδα πριν περάσει η μπάλα το κέντρο.
Αν έβλεπες από την τηλεόραση προλάβαινες να ρουφήξεις τη μπυρίτσα ή το καφεδάκι σου με απόλαυση, καθώς ξεκινούσε η... ανάπτυξη της ομάδας και μόλις τελείωνες ολόκληρο το ρόφημα, ασχέτως αν έπινες σφηνάκι ή με το πάσο σου, έριχνες το βλέμμα στην οθόνη και είχες χρόνο να μπεις στο κλίμα.
Τώρα όμως; Θα μας κόψει και την τουαλέτα αυτός ο νέος, ο περίεργος...
Άσε που θα θέλει ο άπειρος Ιταλός να δίνει το 100% και στην Ευρώπη! Μα γίνονται αυτά; Αντέχει ο ΠΑΟΚ μας τόση ταλαιπώρια;;
Και με τόσους άβγαλτους πιτσιρικάδες κιόλας μέσα!!
Μα τι ΠΑΟΚ θα δούμε επιτέλους φέτος;;;
Δεν περνάνε οι πουτάνες οι ώρες
![]()
- These users thanked the author john4serres for the post:
- Logistis
Pfff θα ναι δύσκολη χρονιάmarsantos έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 14:54 Αντε επιτέλους σήμερα το τόπι να κυλήσει..
- figurehead4
Φίλε ειλικρινά δεν βλέπω ούτε μισό λόγο να μην είμαι φουλ αισιόδοξος για τη νέα χρονιά.van rooy έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 11:38 Η αισιοδοξία σας πηγάζει απο την απομάκρυνση του Λουτσέσκου ή απο το πλήρες ρόστερ ή και των δυο ?
Αφήνοντας έξω την απομάκρυνση Λουτσέσκου, που για μένα μπορεί να είναι το ισχυρότερο επιχείρημα για την αισιοδοξία μου, αλλά προφανώς κατανοώ πως δεν μπορώ να συζητήσω πάνω σε αυτή τη βάση με όποιον έχει αντίθετη άποψη, γιατί θα μπούμε στη ζώνη του λυκόφωτος με ατέρμονες συζητήσεις χωρίς ελπίδα κατάληξης κάπου. Μπορώ πάντως να αποδεχτώ την αγωνία για την επόμενη μέρα πολλών που είχαν τη δική τους οπτική για την προσφορά του τέως. Ως εκεί
Δεν μπορώ με τίποτα να αποδεχτώ τις αερολογίες για λειψό ρόστερ 1η Ιουλίου σήμερα. Όχι 1η Σεπτεμβρίου, Ιουλίου...
Ακόμη κι έτσι να έμενε το ρόστερ, που δεν θα γίνει, ούτε το συζητώ σε αυτή τη βάση και αρχίσουν τα μπατίρης τσετσένος κτλ, αλλά για να καταδείξω την υπερβολή τελευταία, ακόμη κι έτσι να μέναμε, το ρόστερ μας σήμερα είναι το ίδιο ουσιαστικά με το περσινό ποσοτικά και ποιοτικά.
Τερματοφύλακες: Παβλένκα, Τσιφτσής, Μοναστηρλής, Γκουγκεσασβίλι
Δεξιά μπακ: Κένι, Σάντσες, Λύρατζης
Λύρατζης αντί Σάστρε δηλαδή, κλάιν
Αριστερά μπακ: Μπάμπα, Τέιλορ, Γκόμεζ, Ντούνγκα
Μόνο άδειο δεν είναι, δεν συζητώ αν σκάσει και Γιαννούλης, αλλά για τη σημερινή σύγκριση με πέρυσι είμαστε συν
Σέντερ μπακ: Μιχαηλίδης, Ελουστόντο, Κωττάς, Μπαταούλας, Απατσιονάκ, μεταγραφή
Εδώ υπάρχει θέμα αν αργήσει η δεύτερη μεταγραφή, αλλά δεν είμαστε και άδειοι για τα προκριματικά.
Για μένα τρελή αναβάθμιση ο Ελουστόντο αντί Κεντζιόρα και μακάρι και ο άλλος που θα έρθει να είναι καλύτερος του Λόβρεν (ευκολάκι). Οι 3 μικροί αντί Βολιάκο θα έπρεπε να χαιρόμαστε. Και οι τρεις είναι παιχταράδες
Κεντρικά χαφ: Μεϊτέ, Ζαφείρης, Καμαρά, Θυμιάνης, Σαρρής, Τσοπούρογλου
Ποσότητα υπάρχει, ποιότητα με ερωτηματικό, αλλά έστω κι έτσι είμαστε πιο δυνατοί από πέρυσι λόγω Ζαφείρη που ξεκινά μαζί μας, αντί του Οζντόεφ που χαιρέτησε.
Ακούγεται πως έκλεισε ένας ήδη για εκεί, μακάρι, αλλά ας μείνουμε στο τώρα.
Μεσοεπιθετικοί: Κωνσταντέλιας, Ζίφκοβιτς, Ντεσπότοφ, Πέλκας, Τάισον, Χατσίδης, Σορετίρε, Μπαλντέ, Μπέρδος
Πολλοί θέλουν να φύγει ο Ντεσπότοφ, άλλοι θεωρούν λίγους τους Σορετίρε, Μπαλντέ (μάλλον επειδή έτσι τους έκοψε ο ίδιος που είχε πει ανέτοιμο τον Τζόλη).
Σε κάθε περίπτωση και οι τρεις μικροί είναι καλύτεροι του Ιβανούσετς, άρα είμαστε σούπερ. Με Ντεσπότοφ υγιή μάλιστα φέτος
Φορ: Τσάλοφ, Γερεμέγιεφ, Μύθου
Ο Τσάλοφ σε ομάδα Λουτσέσκου ήταν άχρηστος και ο Γιακουμάκης ιδανικός. Δεκτό. Μήπως όμως σε ομάδα Λίσι είναι αλλιώς;
Ας τον δούνε οι τρεις τους και ας αποφασίσουν ανάλογα
Ας πούμε πως υπάρχει ποιοτικό έλλειμμα, αν θέλετε. Όμως δεν είμαστε άδειοι για τα προκριματικά τουλάχιστον και εκεί θα φανούν όλα για τη θέση αυτή. Θα δείξει σε λίγο καιρό
Σήμερα 1η Ιουλίου έτσι έχουν τα πράγματα. Για τα προκριματικά είμαστε κομπλέ και στην πορεία θα προστίθενται κι άλλοι, καθώς βλέπουν την ομάδα οι τρεις αρμόδιοι. Μετά, για μένα τουλάχιστον, είναι βέβαιο πως ΚΑΙ καλύτερο θα γίνει το ρόστερ ΚΑΙ θα αξιοποιηθεί καλύτερα.
Για το πρώτο ξέρουμε πως για κάθε έναν που φεύγει θα έρχεται ένας καλύτερος, γιατί τους διαλέγουν πλέον οι κατάλληλοι. Μία απόδειξη αυτοί που έφυγαν και μία αυτός που ήρθε
Για το δεύτερο θεωρώ πως μέχρι και το μεγαλύτερο λουτσεσκόσκυλο θα δεχόταν μετά την περσινή καταστροφική διαχείριση, πως δεν γίνεται χειρότερα.
Δεν είμαι απλά αισιόδοξος, είμαι ξεσηκωμένος για τη νέα χρονιά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Τετ 01 Ιούλ 2026, 22:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author figurehead4 for the post:
- Special 4
Ωραίος ο @figurehead4 .
Μου αρέσουν αυτά που γράφεις.
Βγάζεις μια γνήσια αισιοδοξία, που μου αρέσει.
Μου αρέσουν αυτά που γράφεις.
Βγάζεις μια γνήσια αισιοδοξία, που μου αρέσει.
- These users thanked the author Special 4 for the post:
- figurehead4
figurehead4 έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 15:48Φίλε ειλικρινά δεν βλέπω ούτε μισό λόγο να μην είμαι φουλ αισιόδοξος για τη νέα χρονιά.van rooy έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 11:38 Η αισιοδοξία σας πηγάζει απο την απομάκρυνση του Λουτσέσκου ή απο το πλήρες ρόστερ ή και των δυο ?
Αφήνοντας έξω την απομάκρυνση Λουτσέσκου, που για μένα μπορεί να είναι το ισχυρότερο επιχείρημα για την αισιοδοξία μου, αλλά προφανώς κατανοώ πως δεν μπορώ να συζητήσω πάνω σε αυτή τη βάση με όποιον έχει αντίθετη άποψη, γιατί θα μπούμε στη ζώνη του λυκόφωτος με ατέρμονες συζητήσεις χωρίς ελπίδα κατάληξης κάπου. Μπορώ πάντως να αποδεχτώ την αγωνία για την επόμενη μέρα πολλών που είχαν τη δική τους οπτική για την προσφορά του τέως. Ως εκεί
Δεν μπορώ με τίποτα να αποδεχτώ τις αερολογίες για λειψό ρόστερ 1η Ιουλίου σήμερα. Όχι 1η Σεπτεμβρίου, Ιουλίου...
Ακόμη κι έτσι να έμενε το ρόστερ, που δεν θα γίνει, ούτε το συζητώ σε αυτή τη βάση και αρχίσουν τα μπατίρης τσετσένος κτλ, αλλά για να καταδείξω την υπερβολή τελευταία, ακόμη κι έτσι να μέναμε, το ρόστερ μας σήμερα είναι το ίδιο ουσιαστικά με το περσινό ποσοτικά και ποιοτικά.
Τερματοφύλακες: Παβλένκα, Τσιφτσής, Μοναστηρλής, Γκουγκεσασβίλι
Δεξιά μπακ: Κένι, Σάντσες, Λύρατζης
Λύρατζης αντί Σάστρε δηλαδή, κλάιν
Αριστερά μπακ: Μπάμπα, Τέιλορ, Γκόμεζ, Ντούνγκα
Μόνο άδειο δεν είναι, δεν συζητώ αν σκάσει και Γιαννούλης, αλλά για τη σημερινή σύγκριση με πέρυσι είμαστε συν
Σέντερ μπακ: Μιχαηλίδης, Ελουστόντο, Κωττάς, Μπαταούλας, Απατσιονάκ, μεταγραφή
Εδώ υπάρχει θέμα αν αργήσει η δεύτερη μεταγραφή, αλλά δεν είμαστε και άδειοι για τα προκριματικά.
Για μένα τρελή αναβάθμιση ο Ελουστόντο αντί Κεντζιόρα και μακάρι και ο άλλος που θα έρθει να είναι καλύτερος του Λόβρεν (ευκολάκι). Οι 3 μικροί αντί Βολιάκο θα έπρεπε να χαιρόμαστε. Και οι τρεις είναι παιχταράδες
Κεντρικά χαφ: Μεϊτέ, Ζαφείρης, Καμαρά, Θυμιάνης, Σαρρής, Τσοπούρογλου
Ποσότητα υπάρχει, ποιότητα με ερωτηματικό, αλλά έστω κι έτσι είμαστε πιο δυνατοί από πέρυσι λόγω Ζαφείρη που ξεκινά μαζί μας, αντί του Οζντόεφ που χαιρέτησε.
Ακούγεται πως έκλεισε ένας ήδη για εκεί, μακάρι, αλλά ας μείνουμε στο τώρα.
Μεσοεπιθετικοί: Κωνσταντέλιας, Ζίφκοβιτς, Ντεσπότοφ, Πέλκας, Τάισον, Χατσίδης, Σορετίρε, Μπαλντέ
Πολλοί θέλουν να φύγει ο Ντεσπότοφ, άλλοι θεωρούν λίγους τους Σορετίρε, Μπαλντέ (μάλλον επειδή έτσι τους έκοψε ο ίδιος που είχε πει ανέτοιμο τον Τζόλη).
Σε κάθε περίπτωση και οι δυο μικροί είναι καλύτεροι του Ιβανούσετς, άρα είμαστε σούπερ. Με Ντεσπότοφ υγιή μάλιστα φέτος
Φορ: Τσάλοφ, Γερεμέγιεφ, Μύθου
Ο Τσάλοφ σε ομάδα Λουτσέσκου ήταν άχρηστος και ο Γιακουμάκης ιδανικός. Δεκτό. Μήπως όμως σε ομάδα Λίσι είναι αλλιώς;
Ας τον δούνε οι τρεις τους και ας αποφασίσουν ανάλογα
Ας πούμε πως υπάρχει ποιοτικό έλλειμμα, αν θέλετε. Όμως δεν είμαστε άδειοι για τα προκριματικά τουλάχιστον και εκεί θα φανούν όλα για τη θέση αυτή. Θα δείξει σε λίγο καιρό
Σήμερα 1η Ιουλίου έτσι έχουν τα πράγματα. Για τα προκριματικά είμαστε κομπλέ και στην πορεία θα προστίθενται κι άλλοι, καθώς βλέπουν την ομάδα οι τρεις αρμόδιοι. Μετά, για μένα τουλάχιστον, είναι βέβαιο πως ΚΑΙ καλύτερο θα γίνει το ρόστερ ΚΑΙ θα αξιοποιηθεί καλύτερα.
Για το πρώτο ξέρουμε πως για κάθε έναν που φεύγει θα έρχεται ένας καλύτερος, γιατί τους διαλέγουν πλέον οι κατάλληλοι. Μία απόδειξη αυτοί που έφυγαν και μία αυτός που ήρθε
Για το δεύτερο θεωρώ πως μέχρι και το μεγαλύτερο λουτσεσκόσκυλο θα δεχόταν μετά την περσινή καταστροφική διαχείριση, πως δεν γίνεται χειρότερα.
Δεν είμαι απλά αισιόδοξος, είμαι ξεσηκωμένος για τη νέα χρονιά
Καλύτεροι παίχτες δεν θα έρθουν ( αν έρθουν) επειδή θα τους διαλέξουν οι καλύτεροι αλλά επειδή θα σπρώξεις χρήμα ( αν σπρώξεις)..
Μέχρι τώρα το δείγμα δεν σε δικαιώνει