Ποιο ειναι παλι αυτο το σαιτ,επειδη υπαρχουν πορα πολλοι μπασκετικοι παπατζηδες στο τουιτερ ας κραταμε πισινη.20 χιλιαδες φολλουερς,Σερβοι.Δεν τους εχω ξανα ακουσει παντως.paok-porter1337 έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:55 According to Basketball Sphere sources, PAOK is currently the frontrunner for a EuroLeague wild card spot next season.
https://basketballsphere.com/en/paok-em ... wild-card/
ΩπαααααEuroLeague is expected to hand out one wild card for the 2026/2027 season this summer, and possibly even two depending on the outcome of the Asvel situation.
PAOK aiming to follow Hapoel Tel Aviv and Dubai blueprint
Something similar is expected now. If Bourg declines the EuroLeague, that slot will become a wild card. According to our sources, PAOK is currently the frontrunner for it and is prepared to invest major money. The first move was made by appointing Andrea Trinchieri as head coach, while various EuroLeague-level names have circulated in recent weeks as potential PAOK players for next season. In November, Telis Mistakidis became the majority owner of the Thessaloniki club, and his ambition is to break the dominance of Olympiacos and Panathinaikos in Greece.![]()
Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
- Metagrafakias
2 ψηλοι υπαρχουν Ελληνες και μπορουν παιξουν σε επιπεδο Eurocup..
O Παπαγιαννης και ο Ζακ Ογκουστ...
Προτιμω τον 1ο..
Η ομαδα θελει και Ελληνες θα το ξαναπουμε...
Με Ιατριδη και Σλαφτσακη ειμασταν και μας χαλαει ο Παπαγιαννης τωρα σοβαρα μιλατε καποιοι???
1ος θα ειναι Αμερικανος μεταγραφη παικταρας και εχεις και τον Μουρ...
Ε λοιπον ο Παπαγιαννης μια χαρα συμπηρωνει την 3αδα...
Μια υποτειθεμενη 3αδα ας πουμε Ουαιλι,Παπαγιαννης,Μουρ ειναι πολυ καλυτερη της φετινης 3αδας του Παναθηναικου με Λεσορ,Φαριντ και κατι 4αρια που παιζουν κατα συνθηκη...
Χαλαρωστε καποιοι που νομιζετε οτι αν δεν φερει τον Ουνμπαεγιαμα δεν θελει να δωσει χρημα....
O Παπαγιαννης και ο Ζακ Ογκουστ...
Προτιμω τον 1ο..
Η ομαδα θελει και Ελληνες θα το ξαναπουμε...
Με Ιατριδη και Σλαφτσακη ειμασταν και μας χαλαει ο Παπαγιαννης τωρα σοβαρα μιλατε καποιοι???
1ος θα ειναι Αμερικανος μεταγραφη παικταρας και εχεις και τον Μουρ...
Ε λοιπον ο Παπαγιαννης μια χαρα συμπηρωνει την 3αδα...
Μια υποτειθεμενη 3αδα ας πουμε Ουαιλι,Παπαγιαννης,Μουρ ειναι πολυ καλυτερη της φετινης 3αδας του Παναθηναικου με Λεσορ,Φαριντ και κατι 4αρια που παιζουν κατα συνθηκη...
Χαλαρωστε καποιοι που νομιζετε οτι αν δεν φερει τον Ουνμπαεγιαμα δεν θελει να δωσει χρημα....
- These users thanked the author Metagrafakias for the post:
- rockcity4
Τον Παπαγιαννη οποτε τον βλεπω με την Εθνικη το ιδιο πραγμα λεω. Κριμα το μποι σου.
- These users thanked the author icue for the post:
- Dimitrisou
Money talks αδερφε, δεν εχασες κανενα παικτη. Στο μπασκετ παιρνεις οποιον θες ανα πασα στιγμη.Jim_Chatz έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:04 Δε ξέρω, αν ευσταθεί το σενάριο, έχουμε χάσει ήδη κάποιους "υποψηφίους παίκτες" που θα μπορούσαμε να χτυπήσουμε
Ίσως είναι προτιμότερο του χρόνου Eurocup, αφού του παραχρόνου ούτως η άλλως θα είμαστε μέσα
- These users thanked the author Mirko for the post:
- Polichni1926
- KalamarGiannis
Εγώ τον Λεσορ με τον Φάριντ τους έχω για παικταράδες, θωρηκτά. Πολύ δυσκολα να πιστέψω ότι μπορείς να καλυψειε το 5 καλύτερα, εκτός αν δεις παίκτες ΝΒΑ με ρόλο.
- Maurice_Escargot
Εγώ πάντως παρακαλάω να μας έχουν εμάς τους 4492 περσινους σε προτεραιότητα για τα διαρκείας οταν κυκλοφορήσουν.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 2):
- george188, freemind
- Metagrafakias
O Λεσορ δεν ειναι ο ιδιος μετα τους 2 σοβαρους τραυματισμους του και αυτο φαινεται ξεκαθαρα απο τοτε που ξαναμπηκε...KalamarGiannis έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:39 Εγώ τον Λεσορ με τον Φάριντ τους έχω για παικταράδες, θωρηκτά. Πολύ δυσκολα να πιστέψω ότι μπορείς να καλυψειε το 5 καλύτερα, εκτός αν δεις παίκτες ΝΒΑ με ρόλο.
Πιο πριν δεν το συζηταμε,ηταν ο καλυτερος Σεντερ στην Ευρωπη..
Οσο για τον Φαριντ...Ποιος Φαριντ???γελαει ο κοσμος...
Money talks συμφωνώ, αλλά ήδη πολλές ομάδες κλείνουν ή έχουν κλείσει ήδη τους παίκτες που μένουν ελεύθεροιMirko έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:33Money talks αδερφε, δεν εχασες κανενα παικτη. Στο μπασκετ παιρνεις οποιον θες ανα πασα στιγμη.Jim_Chatz έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:04 Δε ξέρω, αν ευσταθεί το σενάριο, έχουμε χάσει ήδη κάποιους "υποψηφίους παίκτες" που θα μπορούσαμε να χτυπήσουμε
Ίσως είναι προτιμότερο του χρόνου Eurocup, αφού του παραχρόνου ούτως η άλλως θα είμαστε μέσα
- Dimitris_L4
Ο Παπαγιαννης εκανε τρομακτικη χρονια στν βαζελο με τν Πιτινο αν δν κανω λαθος...Ειχε χασει κ κιλα , ειχε δουλεψει παρα πολυ..Δν καταλαβαινω γτ τοση απαξιωση στν Παπαγιαννη να πω την αληθεια..ο τυπος για 2 ος ψηλος ειναι εξαιρετικη επιλογη..κ ο βαζελος θα τν χτυπησει , παρολα οσα ειχαν γινει με τν τρακη κ τν μανατζερ του..chrisg4 έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:58 Ρε ‘‘σείς εγώ τον Παπαγιαννη τον έχω δει μόνο στην Εθνική . Εχει δείξει κάτι παραπάνω εκτός εθνικής , γιατί όσες φορές τον είδα είπα , τζάμπα το κορμί .
- west group 1926
οτι και αν γινει οπου και αν παιξουμε ,οσο πολλαπλασιες αν θα ειναι οι τιμες δεν γινεται να μην δεν δοθει προτεραιοτηταMaurice_Escargot έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:40 Εγώ πάντως παρακαλάω να μας έχουν εμάς τους 4492 περσινους σε προτεραιότητα για τα διαρκείας οταν κυκλοφορήσουν.
- Montrealiotis
Για πες μου που το είδες εσύ αυτό;Mitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 20:45Δεν θέλει να σε ταρακουνήσω αλλά είναι ιδιοκτησίας της Dimera.Sera4 έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 17:17Ποιους πληρώνει; Ακόμα με το μύθο του πορτοκαλί και του Σαββίδη ζεις;Mitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 16:37 Αρε Ιβάν με αυτούς που πληρώνεις..
Θα τολμούσαν να γράψουν κάτι τέτοιο στο 10 του χοντρού;
Ένα καθαρά βαζελικο site είναι, που απλά προωθεί τους Αντιολυμπιακους.
Ποτέ δεν πήρε θέση υπέρ του ΠΑΟΚ όταν μέσα εμπλεκοταν ο βαζελος.
Ναι της γνωστής.
Πάλι ανυπόστατα πράγματα λες.
Και για να σε προλάβω, εγώ το έχω ψάξει και το έχω γράψει εδώ μέσα, το που φαίνεται ότι ανήκει αυτό το site.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 3):
- renegade, Unpsofable78, Parolos
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το είχε ανεβάσει εδώ μέσα ένα παλικάρι με έγγραφο που το αποδεικνύει.
Επίσημο έγγραφο του Κυπριακού κράτους.
Όταν θα έχω χρόνο θα ψάξω να βρω και το ποστ
Επίσημο έγγραφο του Κυπριακού κράτους.
Όταν θα έχω χρόνο θα ψάξω να βρω και το ποστ
To SDNA ανήκει στον Ιβαν, έχει μάλιστα και γραφείο, φανερά όχι κρυφά, και στο Μακεδονία Παλλάς.
Αν για αυτό συζητάτε.
Καλημέρα σε όλα τα παιδιά.
Αν για αυτό συζητάτε.
Καλημέρα σε όλα τα παιδιά.
εμένα μου αρέσει που λένε ότι θα κυνηγήσουν πολύ στο να κάνουν ακαδημίες δυνατές και να κλείσουν και ότι καλύτερο μπορούν από ταλέντα