Ψευδώνυμα!
Re: Ψευδώνυμα!
Dead Moon : Ενα από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα.
Θα πορούσα εναλλακτικά να βάλω ''Me first and the gimmes gimmes'' ,
ή ''Peter and the test tube babies'' αλλά θα έβγαινα εκτός οθόνης....
Θα πορούσα εναλλακτικά να βάλω ''Me first and the gimmes gimmes'' ,
ή ''Peter and the test tube babies'' αλλά θα έβγαινα εκτός οθόνης....

- teo4giannitsa
ΤΕΟ=Θοδωρης
4=Θυρα
Γιαννιτσα=Ασπρομαυρη πολη
Οσο για το Αβαταρ...:
Τουμπα=Ναος
Στικουδη=....ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ επειδη ειναι ΠΑΟΚ....
αληθεια
4=Θυρα
Γιαννιτσα=Ασπρομαυρη πολη
Οσο για το Αβαταρ...:
Τουμπα=Ναος
Στικουδη=....ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ επειδη ειναι ΠΑΟΚ....

Ειχα τρελα απο μικρος με τον Αστεριξ σε υπερτατο βαθμο που απο 7-8χρονων αρχισαν να με φωναζουν Θανίξ οι γονεις μου στο σπιτι,μετα οι φιλοι και πλεον ειναι και το διαδικτυακο μου ονομα 

ΠΑΟΚ απο αθηνα, ηθελα να το κάνω paokathens αλλα δεν γινοτανε, ετσι κρατησα το athens
απο το ονομα(πετρος) και απο το επιθετο, με φωναζαν κατι φιλοι ετσι για πλακα και το κρατησα 

Το πρωτο μου αυτοκινητο οσο ζουσα στο εξωτερικο. Subaru XT Turbo. Μου το κολλησαν οι αγγλαρες του Scoobynet, το Προδρομος τους ζοριζε.
- paoki_sweden
Adam το ονομα μου, και Roxas ενας χαρακτηρας απο το απολυτο παιχνιδι rpg: Kingdom Hearts (2)... Μπορει να μεγαλωσα (οχι τοσο
) και να μην παιζω συστηματικα playstation, ομως το ονομα δεν αλλαζει με τιποτα! 

Αλέξανδρος=>Αλεξ=>Alex
Ναι αλλά Alex υπάρχουν πολλοί, και δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω αυτό το nickname.
Όσο είμουν μακριά από θεσ/νίκη, και δεν είχα ιδέα τη θα πει σκώλιξ (σαν δεύτερη ομάδα στην θεσσαλονίκη ήξερα τον ηρακλή και τρίτη τον απόλλωνα
) Έκανα την αλλαγή του x(ξ) σε 3
Από τα sms:
3=ξ (ks)
4=ψ (ps)
8=θ (th)
=> Ale3 ως nickname.
Ναι αλλά Alex υπάρχουν πολλοί, και δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω αυτό το nickname.
Όσο είμουν μακριά από θεσ/νίκη, και δεν είχα ιδέα τη θα πει σκώλιξ (σαν δεύτερη ομάδα στην θεσσαλονίκη ήξερα τον ηρακλή και τρίτη τον απόλλωνα

Από τα sms:
3=ξ (ks)
4=ψ (ps)
8=θ (th)
=> Ale3 ως nickname.
alastor πρεπει να ταν ενα boss sto painkiller,το πιο γαμηστερο γκειμ στην ανθρωποτητα
πολύ καλό τόπικ!
danirifle (ντάνιράιφλ)= dani (όνομα στο call of duty, όπου έχουμε γράψει ιστορία) + rifle (το όπλο που χρησιμοποιώ)
αν και τώρα θυμάμαι ότι το dani το είχα από μια γκόμενα που γνώρισα στην ιταλία, τη daniela

danirifle (ντάνιράιφλ)= dani (όνομα στο call of duty, όπου έχουμε γράψει ιστορία) + rifle (το όπλο που χρησιμοποιώ)
αν και τώρα θυμάμαι ότι το dani το είχα από μια γκόμενα που γνώρισα στην ιταλία, τη daniela