Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου

Δημοσίευση από Parolos »

embuji έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 14:55 με το πιο εμμετικο backround που μπορει να εχει Ελληνας. Νεα Δημοκρατια. Αλλα τωρα ατομα που ειχανε σκυλιασει πιο πριν, δε πειραζει να τον δουμε.

Στην συνεχεια σε μια ακρως ορχηστρωμενη "συνεντευξη τυπου" γιναμε πολυ σοφοτεροι ακουγοντας κατι αναμεσα σε τιποτα και τιποτα.

Ο Παπαμιμικος πρωην προεδρος της ΟΝΝΕΔ,
Καταρχήν περαστικά (στο πιο κάτω ποστ που λες αρρώστησες), και να ξεκαθαρίσω ότι και σε εμένα όπως και στο 90% του κόσμου θέλω να πιστεύω το ότι μπήκε ο Παπαμιμίκος στη θέση συμβούλου δεν άρεσε.

Δεύτερον δεν είδα τον ίδιο ζήλο για τον νεοδημοκρατη πρόεδρο και επιτελείο σε άλλο τμήμα. Για να μη μιλήσω για τη σχετικότητα με τον αθλητισμό.

Τρίτον ούτε τον ίδιο ζήλο είδα σε μια άλλη συνέντευξη το καλοκαίρι να χαρακτηρίζεται άκρως ορχηστρωμενη που εκεί όχι μόνο δε γίναμε σοφότεροι απλά έπεσαν και οι μάσκες.

Μονά ζυγά πως γίνεται?

Πολύ το κουράζουμε δε νομίζετε?
Πείτε οι μεν δε γουστάρω άλλο Τσετσένο γιατί έτσι.. πιο τίμιο.

Αφού ανακοινώθηκε ως σύμβουλος, και 10 άτομα λέτε ότι θα επιλέξει παίχτες και ΤΔ και προπονητή άμα λάχει. Και ταυτόχρονα ποιος Βιερίνια ποιος Τσικνας και ποιος Ματέο Σερα οι πουθεναδες. Και όλο το επιτελείο της Ντόρτμουντ να έρθει τα ίδια πουθεναδες θα λέτε.

Να περάσουμε κατευθείαν την πίστα μην αναλωνομαστε στα ίδια και τα ίδια, όχι τίποτα άλλο αλλά εκτιθεστε με τα επιχειρήματα σας.

ΥΓ: Μεγαλύτερο trigger και ξεσηκωμό πάντως έχουν οι όντως ψηφοφόροι της νδ παρά οι μη ψηφοφόροι.. όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τετ 29 Απρ 2026, 16:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Parolos for the post:
paok apo epilogi
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εγώ πάντως σε αντίθεση με την κυρίαρχη άποψη ότι στη χθεσινή συνέντευξη δεν ειπώθηκε τίποτα σημαντικό θα διαφωνήσω.

Εχθές τουλάχιστον επικοινωνήθηκε κάτι πολύ σημαντικό.... ότι υπάρχει γνώση και παραδοχή ενός προβλήματος που έχουμε όλοι μας σχολιάσει αρνητικά και δεν είναι άλλο από τον συγκεντρωτισμό.
Ο παπαμιμης λοιπόν μας είπε για ξεκάθαρο οργανόγραμμα, ξεκάθαρες αρμοδιότητες και εξειδικευμένα στελέχη
Με λίγα λόγια μίλησε για σαφές οργανόγραμμα, ξεκάθαρες αρμοδιότητες και εξειδικευμένα στελέχη.
Αυτό είναι από τα πιο ουσιαστικά σημεία για μένα γιατί δείχνει ότι αναγνωρίζεται το πρόβλημα. Το αν θα υλοποιηθεί είναι άλλου παπά...
Το πρώτο βήμα πάντως για την επίλυση ενός προβλήματος είναι η αναγνώριση του.
Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε ότι υπάρχει γνώση ίσως του σημαντικότερου προβληματος
These users thanked the author renegade for the post (total 2):
paok apo epilogi, Γερασίμου
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Parolos έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 16:38
embuji έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 14:55 με το πιο εμμετικο backround που μπορει να εχει Ελληνας. Νεα Δημοκρατια. Αλλα τωρα ατομα που ειχανε σκυλιασει πιο πριν, δε πειραζει να τον δουμε.

Στην συνεχεια σε μια ακρως ορχηστρωμενη "συνεντευξη τυπου" γιναμε πολυ σοφοτεροι ακουγοντας κατι αναμεσα σε τιποτα και τιποτα.

Ο Παπαμιμικος πρωην προεδρος της ΟΝΝΕΔ,
Καταρχήν περαστικά (στο πιο κάτω ποστ που λες αρρώστησες), και να ξεκαθαρίσω ότι και σε εμένα όπως και στο 90% του κόσμου θέλω να πιστεύω το ότι μπήκε ο Παπαμιμίκος στη θέση συμβούλου δεν άρεσε.

Δεύτερον δεν είδα τον ίδιο ζήλο για τον νεοδημοκρατη πρόεδρο και επιτελείο σε άλλο τμήμα. Για να μη μιλήσω για τη σχετικότητα με τον αθλητισμό.

Τρίτον ούτε τον ίδιο ζήλο είδα σε μια άλλη συνέντευξη το καλοκαίρι να χαρακτηρίζεται άκρως ορχηστρωμενη που εκεί όχι μόνο δε γίναμε σοφότεροι απλά έπεσαν και οι μάσκες.

Μονά ζυγά πως γίνεται?

Πολύ το κουράζουμε δε νομίζετε?
Πείτε οι μεν δε γουστάρω άλλο Τσετσένο γιατί έτσι.. πιο τίμιο.

Αφού ανακοινώθηκε ως σύμβουλος, και 10 άτομα λέτε ότι θα επιλέξει παίχτες και ΤΔ και προπονητή άμα λάχει. Και ταυτόχρονα ποιος Βιερίνια ποιος Τσικνας και ποιος Ματέο Σερα οι πουθεναδες. Και όλο το επιτελείο της Ντόρτμουντ να έρθει τα ίδια πουθεναδες θα λέτε.

Να περάσουμε κατευθείαν την πίστα μην αναλωνομαστε στα ίδια και τα ίδια, όχι τίποτα άλλο αλλά εκτιθεστε με τα επιχειρήματα σας.

ΥΓ: Μεγαλύτερο trigger και ξεσηκωμό πάντως έχουν οι όντως ψηφοφόροι της νδ παρά οι μη ψηφοφόροι.. όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Για αρχη το εχω γραψει πολλαπλες φορες οτι δεν εχω πλεον εμπιστοσυνη στον Ιβαν. Επισης αυτο που θα ξαναπω, ειναι οτι περισσοτερο εχω ενοχληθει απο τον Παπαμιμικο ειναι οτι το καλοκαιρι σκιζαμε την ιδεα παπαμιμικος(δεκτον 100%) και το χρησιμοποιουσαμε σαν οπλο και τωρα στον παπαμιμικο λεμε να τον δουμε(?). Αυτο με ενοχλει περισσοτερο απ'ολα.

Και πανω απ'οτιδηποτε αλλο σε ευχαριστω πολυ αδερφε, σημερα που εχει τον τελικο βρηκα να ειμαι χαλια.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ποιος χέστηκε ρε φίλε αν ο Μυστακίδης και ο κύκλος του είναι νδ. Αυτό κατάλαβες εσύ πέρσι το καλοκαίρι;
These users thanked the author Montrealiotis for the post:
paok apo epilogi
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Montrealiotis έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 16:54 Ποιος χέστηκε ρε φίλε αν ο Μυστακίδης και ο κύκλος του είναι νδ. Αυτό κατάλαβες εσύ πέρσι το καλοκαίρι;
Oχι, ημουν αρκετα ξεκαθαρος σε αυτο που γραφω.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Δεν έχετε καταλάβει μάλλον κάτι.

Στα παπάκια μας τι πολιτικής ιδεολογίας είναι ο κάθε Παπαμιμίκος ή ο κάθε Τέλης (δεν ξέρω γιατί μπήκε στην συζήτηση αλλά είναι της μόδας πλέον να τον κολλάμε παντού). Αυτά όλα είναι για λαϊκή κατανάλωση και για την δημιουργία εντυπώσεων

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα άτομο παντελώς άσχετο με το αντικείμενο, όπου όσοι τον γνωρίζουν και για την εμπλοκή του στην ΠΑΕ άτυπα ως τώρα (από το περασμένο καλοκαίρι ξεκίνησε) έχουν να πουν τα χειρότερα.

Χορτάσαμε από τέτοια άτομα μες στην ΠΑΕ τα οποία τόσα χρόνια δεν έχουν προσφέρει τίποτα.

Είπε, υποσχέθηκε με ΘΑ ΘΑ ΘΑ κλπ δεν με λέμε τίποτα πλέον.
Χορτάσαμε

Εστιάζεται λοιπόν στο δένδρο και χάνετε το δάσος, αφήστε τα οποιαδήποτε πολιτικά στην άκρη και επικεντρωθείτε στο ποιόν του ατόμου που αποκτά πλέον και επίσημα ηγετικό ρόλο στην διοίκηση.
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 2):
embuji, Kostas_FI
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

Εγώ ξέρω οτι μια σοβαρή ομαδα ,μιας κ μελετούν κ μοντέλα μεγάλων ομάδων απο το εξωτερικό, διοργανώνει συνέντευξη τύπου όταν εχει κάτι να πει ...χτες είδαμε μια συνέντευξη τύπου στην οποία ένας άσχετος με το ποδόσφαιρο ή το μάνατζμεντ μας ανακοίνωσε απλα οτι μπαίνουμε σε νέα εποχή...μιλάμε για ανέκδοτο...κ έχεις κ τους δημοσιογράφους του ταληρου να ρωτάνε οτι μαλάκια τους έρθει στο μυαλό εκτός απο την ουσια
These users thanked the author paok_athens_g4 for the post (total 2):
embuji, Kostas_FI
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

ασχετος με ποιο ακριβώς αντικείμενο ;επισης ποια ατομα λενε τα χειροτερα;
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Νομίζω γράφω Ελληνικά στο ποστ μου.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

@Mitsospaoki4

Μάλλον δεν κατάλαβες, ότι το κλίμα είναι τέτοιο που και έσενα ή εμένα να έβαζε μπροστά ο Ιβάν, κάποιοι θα έχουν να πουν τα χειρότερα.

Δοκάρι και μέσα, όλοι καλοί. Δοκάρι και έξω, όλοι για τον πέο.

Πόσα στελέχη έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο; Την δεδομένη χρονική στιγμή στην πρώτη γραμμή υπάρχουν:

1) Λίνα Σουλούκου
2) Κάτια Κοξένογλου
3) Μάκης Γκαγκάτσης
4) Mηνάς Λυσάνδρου
5) Γιάννης Βρέντζος
6) Κώστας Καραπαπάς
7) Ιωάννης Μώραλης
8) Δημήτρης Αγραφιώτης
9) Αλέξης Αλεξίου
10) Αλέξης Δέδες
11) Λεωνίδας Μπουτσικάρης

Θεωρείς τον Παπαμιμίκο χειρότερο τους; Θα ήθελες να φέρουμε κάποιον από αυτήν την λίστα;
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

ρε παιδια συμβουλος τι παει να πει??? δηλ ο σαββιδαρος θα εχει συμβουλο τον παπαμιμικο και θα τον ακουει θρησκευτικα . οκ καλα. Αν δεν ειχε αυτην την σχεση συγγενειας κατα καποιον τροπο ο σαββιδης θα εψαχνε τον παπαμιμικο???? Μην κολλατε εδω . Ο ΠΑΟΚ ΧΡΕΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ( ΕΝΝΟΩΝΤΑς ΕΝΑΝ ΕΓΧΩΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΙΒΑΝ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟς ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΥΖΑ ΝΑ ΕΒΑΖΕ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δεν νομίζω πως όσοι τον γνωρίζουν έχουν να λένε τα χειρότερα

Διόρθωση: Δεν ΓΝΩΡΙΖΩ κάτι τέτοιο.

Μόνο κάποιοι που βγάζανε αυθόρμητες ανακοινωσεις πέντε λεπτά μετά από τρυπήματα έσπευσαν να τον κατακεραυνώσουν. Δεν θυμάμαι κανέναν άλλο να έχει πει κάτι.

Επίσης ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ο ρόλος του να αφορά την εταιρεία και οχι το άθλημα. Ως εκ τούτου, ούτε οι αρμόδιοι του λογιστηρίου ξέρουν ποδόσφαιρο, ούτε οι γιατροί, ούτε οι υπευθυνοι για το χορτάρι. Και πάει λέγοντας.

Το συμπέρασμα μου εμένα παραμένει το ίδιο:

Κρίνουμε τα πάντα με βάση το αγωνιστικό αποτέλεσμα, και δη το ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ αγωνιστικό αποτέλεσμα ή αυτό που κρίνει τίτλους. Αυτό είναι σε ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ λογικό και αναμενόμενο, όχι όμως τόσο ώστε να είμαστε απόλυτοι.

Επίσης, το βασικότερο όλων: Ξαναλέω, αν ο Σαββίδης βάζει ένα τρισεκατομμύριο κάθε χρόνο για μεταραφές, και μια "τυφλή ανάπηρη γιαγιά προφήτη" απ τη Σερβία να βάλει CEO (ναι τη γνωστή που έχει προφητέψει τα πάντα για όλους στον πλανήτη εδώ και δεκαετίες), μπράβο προεδράρα τους έβαλες όλους τα γυαλιά θα λέμε.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

με την επικοινωνια σιγουρα δεν είναι ασχετος.ουτε με το ποδόσφαιρο .οσο για αυτους που λενε τα χειρότερα,υπαρχουν παντα και αυτοι που λενε τα καλυτερα.νομος.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Mitsospaoki4 έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 17:02 Δεν έχετε καταλάβει μάλλον κάτι.

Στα παπάκια μας τι πολιτικής ιδεολογίας είναι ο κάθε Παπαμιμίκος ή ο κάθε Τέλης (δεν ξέρω γιατί μπήκε στην συζήτηση αλλά είναι της μόδας πλέον να τον κολλάμε παντού). Αυτά όλα είναι για λαϊκή κατανάλωση και για την δημιουργία εντυπώσεων

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα άτομο παντελώς άσχετο με το αντικείμενο, όπου όσοι τον γνωρίζουν και για την εμπλοκή του στην ΠΑΕ άτυπα ως τώρα (από το περασμένο καλοκαίρι ξεκίνησε) έχουν να πουν τα χειρότερα.

Χορτάσαμε από τέτοια άτομα μες στην ΠΑΕ τα οποία τόσα χρόνια δεν έχουν προσφέρει τίποτα.

Είπε, υποσχέθηκε με ΘΑ ΘΑ ΘΑ κλπ δεν με λέμε τίποτα πλέον.
Χορτάσαμε

Εστιάζεται λοιπόν στο δένδρο και χάνετε το δάσος, αφήστε τα οποιαδήποτε πολιτικά στην άκρη και επικεντρωθείτε στο ποιόν του ατόμου που αποκτά πλέον και επίσημα ηγετικό ρόλο στην διοίκηση.
Υπαρχει περιπτωση να υπηρχε παρουσιαση οποιουδηποτε (ειτε λεγεται ζαγορακης ειτε παπαμιμικος ειτε ειτε) που δεν θα ειχε θα ή που θα εβλεπε ο κοσμος με καλο ματι? Και εγω εχω ατομα που γνωριζουν την εμπλοκη του στην ΠΑΕ αλλα τα χειροτερα δεν τα εχω ακουσει, στη πραξη θα κριθει οπως ολοι. Btw δεν υπηρχαρχει και κανεις σχετικος με το αντικειμενο στο κομματι του ποδοσφαιρου και παραγοντας και ΠΑΟΚτσης ή μη ΠΑΟΚτσης που θα μπορουσε να μπει στη ΠΑΕ. Η ένδοια παραγόντων φαινεται σε ολα μας τα τμηματα και σε ολες τις ΠΑΕ, οποτε περα απο την οποια αποστροφη για το κομμάτι το ιδεολογικο θα φανει στο χειροκροτημα. Δεν θα κανει τον σχεδιασμο της ομαδας αλλα της εταιρείας
george188

Δημοσίευση από george188 »

embuji έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 17:01
Montrealiotis έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 16:54 Ποιος χέστηκε ρε φίλε αν ο Μυστακίδης και ο κύκλος του είναι νδ. Αυτό κατάλαβες εσύ πέρσι το καλοκαίρι;
Oχι, ημουν αρκετα ξεκαθαρος σε αυτο που γραφω.
Υπαρχει περιπτωση να υπηρχε παρουσιαση οποιουδηποτε (ειτε λεγεται ζαγορακης ειτε παπαμιμικος ειτε ειτε) που δεν θα ειχε θα ή που θα εβλεπε ο κοσμος με καλο ματι?. Btw δεν υπαρχει και κανεις σχετικος με το αντικειμενο στο κομματι του ποδοσφαιρου και παραγοντας και ΠΑΟΚτσης ή μη ΠΑΟΚτσης που θα μπορουσε να μπει στη ΠΑΕ. Η ένδοια παραγόντων φαινεται σε ολα μας τα τμηματα και σε ολες τις ΠΑΕ, οποτε περα απο την οποια αποστροφη για το κομμάτι το ιδεολογικο θα φανει στο χειροκροτημα. Δεν θα κανει τον σχεδιασμο της ομαδας αλλα της εταιρείας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”