Περιστερι-ΠΑΟΚ, 21/03, 18:15, ΕΡΤ 2
Re: Περιστερι-ΠΑΟΚ, 21/03, 18:15, ΕΡΤ 2
Εντάξει ρε εσείς, μην είστε τόσο αρνητικοί με όλα. Ο Ταιρί που βριζετε ήταν πρώτος σκόρερ και πρώτος στις ασίστ. Ξέρετε πόση ώρα έπαιξε; με τους τραυματισμούς που είχαμε και τις απουσίες, ξέρετε πόσο έπαιξε ο κάθε παίκτης; σε συνδυασμό με την βλαμμένη που σφυρίζει τι περιμένατε ακριβώς; εγώ θα έλεγα ότι ήταν συγκινητική η προσπάθεια. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 2):
- KalamarGiannis, BlackMagicPAOK
18 4 7 και 37 λεπτά στο παρκέ σήμερα..Taseos έγραψε: Σάβ 21 Μαρ 2026, 20:10 Ταιρι μπουρδούκλωσε τα πόδια του έχασε τη μπάλα και στο καπάκι έκανε τρίποντο αιρμπολ. Αυτοί είναι οι κλεισμένοι που καθυστερούσε ο Χατζόπουλος.
Δεν βρίζουμε παίκτη του ΠΑΟΚ. Ούτε καν τον Άλεν. Η φετινή χρονιά είναι αδιάφορη. Κινήσεις στην εοκ θέλουμε να δούμεtolis14 έγραψε: Σάβ 21 Μαρ 2026, 20:20 Εντάξει ρε εσείς, μην είστε τόσο αρνητικοί με όλα. Ο Ταιρί που βριζετε ήταν πρώτος σκόρερ και πρώτος στις ασίστ. Ξέρετε πόση ώρα έπαιξε; με τους τραυματισμούς που είχαμε και τις απουσίες, ξέρετε πόσο έπαιξε ο κάθε παίκτης; σε συνδυασμό με την βλαμμένη που σφυρίζει τι περιμένατε ακριβώς; εγώ θα έλεγα ότι ήταν συγκινητική η προσπάθεια. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα
- kataramenos5
Η 3η θέση φέτος είναι εφικτή, ίσως να έχει προβάδισμα η ΑΕΚ. Το κύριο πρόβλημα για τον επόμενο χρόνο είναι οι στημένες διατησίες. Χωρίς φυσιολογική σύνθεση και με τόσες ελλείψεις και με αυτή τη διατησία είμασταν κοντά στη νίκη. Πάμε για 2 στα 2 με Μύκονο και Πάτρα. Μακάρι να μην έχουμε ελλείψεις με Μούρθια, αυτό μας ενδιαφέρει.
Καμια σημασια δεν εχουν οι θεσεις, ειδικα απο τη στιγμη που λογικα θα παιζουμε eurocup/euroleague του χρονου. Ας τελειωσει η χρονια αναιμακτα να μπουμε εξ ολοκληρου στη νεα εποχη, αν γινει παρεα με το FEC ας ειναι
- paok-porter1337
Σιγουρα αλλα με αυτα που εχεις δειξει οτιδηποτε κατω απο 4η ειναι κακο..st4this έγραψε: Σάβ 21 Μαρ 2026, 20:29 Καμια σημασια δεν εχουν οι θεσεις, ειδικα απο τη στιγμη που λογικα θα παιζουμε eurocup/euroleague του χρονου. Ας τελειωσει η χρονια αναιμακτα να μπουμε εξ ολοκληρου στη νεα εποχη, αν γινει παρεα με το FEC ας ειναι
- paok-porter1337
Μου αρεσε και η εμφανιση Μπεβερλι και Ταιρι..απλα ο Ταιρι κανει καποια λαθη απο κουραση και μονο..ακομα και ο Αλεν στην επιθεση σημερα πηρε ΜΟΝΟ 2 τραβηγμενες προσπαθειες..tolis14 έγραψε: Σάβ 21 Μαρ 2026, 20:20 Εντάξει ρε εσείς, μην είστε τόσο αρνητικοί με όλα. Ο Ταιρί που βριζετε ήταν πρώτος σκόρερ και πρώτος στις ασίστ. Ξέρετε πόση ώρα έπαιξε; με τους τραυματισμούς που είχαμε και τις απουσίες, ξέρετε πόσο έπαιξε ο κάθε παίκτης; σε συνδυασμό με την βλαμμένη που σφυρίζει τι περιμένατε ακριβώς; εγώ θα έλεγα ότι ήταν συγκινητική η προσπάθεια. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα
Αν ήταν ο Ντίμσα στοιχειωδώς εύστοχος σήμερα, θα κερδίζαμε ακόμη και όλα τα προβλήματα που είχαμε
Αλλεν 1 καλαθι εντος παιδιας. Οσα εβαζε ο χελιγουελ.paok-porter1337 έγραψε: Σάβ 21 Μαρ 2026, 20:41Μου αρεσε και η εμφανιση Μπεβερλι και Ταιρι..απλα ο Ταιρι κανει καποια λαθη απο κουραση και μονο..ακομα και ο Αλεν στην επιθεση σημερα πηρε ΜΟΝΟ 2 τραβηγμενες προσπαθειες..tolis14 έγραψε: Σάβ 21 Μαρ 2026, 20:20 Εντάξει ρε εσείς, μην είστε τόσο αρνητικοί με όλα. Ο Ταιρί που βριζετε ήταν πρώτος σκόρερ και πρώτος στις ασίστ. Ξέρετε πόση ώρα έπαιξε; με τους τραυματισμούς που είχαμε και τις απουσίες, ξέρετε πόσο έπαιξε ο κάθε παίκτης; σε συνδυασμό με την βλαμμένη που σφυρίζει τι περιμένατε ακριβώς; εγώ θα έλεγα ότι ήταν συγκινητική η προσπάθεια. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα
- KalamarGiannis
ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΟΚ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
https://www.sdna.gr/mpasket/1413614_per ... paok-75-70
https://www.sdna.gr/mpasket/1413614_per ... paok-75-70
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- freemind
- navigator11
Mitsospaoki4 έγραψε: Σάβ 21 Μαρ 2026, 20:13 Να γίνει ένσταση μετά το ματς.
Κομμένες οι μ@λακιες τους.
Αν είναι να μας πάνε έτσι και τώρα που έχουμε λεφτά, τι να πω..
Η ιστορία της ποδοσφαιρικής ομάδας στην αρχή της εποχής Σαββίδη ως προς το κομμάτι των διαιτησιών, που είχε, οφείλει να είναι άκρως διδακτική για πάντα ενδιαφερόμενο ώστε να μπορέσει κάποια στιγμή να διακριθεί και η ομάδα μπάσκετ. Κανένας από τους ... θεσμούς σε οποιοδήποτε άθλημα στο μπουρδελλαδιστάν δεν πρόκειται να "μασήσει", επειδή στο τιμόνι του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Σαββίδης ή ο Μυστακίδης. Χρειάζεται πολύς αγώνας για να ... εξανθρωπιστεί η κατάσταση. Ας ελπίσουμε ότι έχει την απαραίτητη διάθεση και την ικανότητα για να συμμαζέψει το χάλι και ο Μυστακίδης.
Ως προς αυτό το κομμάτι προφανώς πρέπει κάποιος να είναι απύθμενα κομπλεξικός να κράζει τον Μυστακίδη που με "το καλημέρα" δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την προστασία της ομάδας από ελεεινά "χειρουργεία". Χρειάζεται χρόνος. Κατά τη γνώμη μου, πολύς χρόνος ακόμα.