ΠΑΟΚ-Βόλος 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
17
20%
Vierinha
1
1%
Lovren
3
3%
Colley
3
3%
Baba
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Camara
45
52%
Schwab
1
1%
Despodov
1
1%
Murg
5
6%
Taison
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Brandon
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Chalov
6
7%
Μιχαηλίδης
4
5%
Κωνσταντέλιας
1
1%
Zivkovic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Sastre
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 87

Άβαταρ μέλους
vs40

Re: ΠΑΟΚ-Βόλος 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από vs40 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Όσοι ξενερώσατε και θέλετε να γυρίσετε την πλάτη, αγκαλιάστε τα άλλα αθλήματα. Είναι και φθηνότερα.
Μιλαώ σοβαρά.
Πολύ σωστός. Αν ήμουν Ελλάδα στο μπάσκετ θα έπαιρνα διαρκείας, και ας μην το ξέρω καλά το άθλημα. Εγώ πλέον ξενέρωσα. Πρώτη φορά χάνουμε και ήμουν απαθής στα τετοια μου ένα πράγμα. Ρίξτε μου μπαν, πάλι δε με νοιάζει. Εγώ έχω γράψει τις απόψεις μου πολλές φορές, ίσως κούρασα. Δεν προσφέρω τίποτα ούτε νιώθω καλύτερα που τα γράφω. Επιστρέφω σε εποχές Football manager να βρω την υγεια μου (επι Μπατατουδη - Γουμενου έπαιζα πολύ).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 12 Ιαν 2025, 22:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
styling

Δημοσίευση από styling »

Λαθος του Καμαρα που εβαλε νωρις το γκολ,επρεπε να το βαλει στο τελος οπως παντα για να μην προλαβει ο Βόλος να αντιδράσει :D
black death

Δημοσίευση από black death »

Hermann έγραψε:Εγώ θα πω πως μου φαίνεται περίεργο που κάποια μέλη εμφανίζονται μόνο στις στραβές και δεν τους βλέπεις στις νίκες...
Πρεπει να σπαει ρεκορ το φόρουμ τοτε.
Θα τελειωσει η σεζον και θα θυμόμαστε μονο το ματς με φερεντσβαρος.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ο ΠΑΟΚ έχει μετατραπεί σε ένα τουρλουμπούκι από χέστες τιτίκες που φοβάται τον Βόλο, τον ΟΦΗ, την Καλλιθέα.
Ομάδα χωρίς αυτοπεποίθηση, χωρίς πίστη στις ίδιες της τις ικανότητες, ομάδα που γνωρίζει η ίδια ότι θα γκελάρει και απλά το περιμένει να συμβεί. Ένα μάτσο λούζερς με ασπρόμαυρες φανέλες.

Ευθύνεται ο προπονητής προφανώς. Ένας προπονητής δεν μπορεί να μεταφέρει ταλέντο στους παίκτες, μπορεί όμως να μεταφέρει νοοτροπία, και η αγωνιστική νοοτροπία κάθε ομάδας είναι καθρέφτης του προπονητή της. Η αγωνιστική νοοτροπία του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι νοοτροπία μικρής ομάδας.

Πολλοί παίκτες δεν είναι για το επίπεδο του ΠΑΟΚ. Κακά τα ψέματα, παίζει πολλή σαρδέλα. Κάτι Μουργκ, Μπράντον είναι παικτάκια της σειράς που δεν θα έπρεπε ούτε να περάσουν έξω από την Τούμπα, ενώ για άλλους ο χρόνος είναι αμείλικτος.

Την μεγαλύτερη ευθύνη όμως την έχει η διοίκηση, αν υπάρχει τέτοιο πράγμα στον ΠΑΟΚ. Απούσα και άφωνη. Πανάθεμα κι αν ξέρουμε ποιος παίρνει τις αγωνιστικές αποφάσεις για την ομάδα αυτή τη στιγμή. Το ψάρι πάντα βρωμάει από το κεφάλι και το δικό μας ψάρι ζέχνει αλλά κανείς δεν δείχνει να νοιάζεται.

Αν φταίει ένας όμως, αυτός είμαι εγώ ο μ@λ@κ@ς που ξεροστάλιαζα στο κρύο δυο ώρες για να δω αυτή την κατάντια, αυτήν την ξεφτίλα. Πρώτη φορά ένιωσα να με κοροϊδεύουν τόσο πολύ.
Νισάφι πια.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Αυτά έχει το δημόσιο παιδιά!
Η αδιαφορία για όλα από όλους.
Όσα λεφτά κ να πέφτουν, σε πηγάδι χωρίς πάτο πηγαίνουν.
Δε σε νοιάζει να σε σφάζουν, να τιμωρούν τον προπονητή σου κ να τον χλευάζουν, να βγάζεις δικούς σου παίχτες, να μένουν αυτοί που αξίζουν κ να φεύγουν επισης.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Μέσα σε τρεις μέρες χάθηκαν δύο στόχοι. Η εικόνα είναι που μας ενοχλεί .
χάθηκε η όρεξη των παικτών, εκνευρισμός στο τεχνικό τιμ, οι μεταγραφές απίστευτα κακές .
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Τα νεύρα του Ζιφκο στο κόρνερ τα είδατε; Δεν νομίζω πως η γενίκευση για τους παίκτες ισχύει.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Nikos 74 έγραψε:Μέσα σε τρεις μέρες χάθηκαν δύο στόχοι. Η εικόνα είναι που μας ενοχλεί .
χάθηκε η όρεξη των παικτών, εκνευρισμός στο τεχνικό τιμ, οι μεταγραφές απίστευτα κακές .
εχει τεραστια διαφορα το ενα με το αλλο ματς

Στο τελος του ΠΑΟΚ-αεκ η ομαδα χειροκροτηθηκε

Σημερα δεν εχει διασωθεντες
μεχρι και ο ζιλε που περπαταει στο γκολ του βολου ενω μπηκε στο 80'
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Ποτέ δεν χειροκροτάμε ομάδα που χάνει στόχο.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

psykoman έγραψε:
εισαι ηλιθιος αγορι μου;;;
Λες η αντιπροεδρος να παιρνει τσιμπουκια και τι θες τωρα;;;
Να σεπουμε και μπραβο;
Η Τσεο είπε, όλα κι όλα
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Portable έγραψε:Ποτέ δεν χειροκροτάμε ομάδα που χάνει στόχο.
Ναι ενιγουει δεκτο αλλα η ομαδα χειροκροτηθηκε τι να κανουμε τωρα. Και σημερα επεσε χοντρη γιουχα

Δεν ειναι το ιδιο η πεμπτη με σημερα. Σημερα εχεις παικτες που χρυσοπληρωνονται να χαριζουν με 2 αστεια γκολ διπλο στον Βολο. Που ο Τσαλοφ παιρνει οσα παιρνει ολη η 11αδα τους μαζι
fotis1926

Δημοσίευση από fotis1926 »

Όπως είπε και κάποιος άλλος δεν χρειάζομαι προπονητή για να κερδίσω τις ομαδουλες. Λίγη αξιοπρέπεια μαζί με πάθος θα έφτανε, ούτε αυτά έχουν.Ο μόνος που βγάζει πάθος είναι ο Καμαρά και για αυτό δικαιολογούνται τα λάθη του.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Portable έγραψε:Ποτέ δεν χειροκροτάμε ομάδα που χάνει στόχο.
Τι λε ρε παιδί μου
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

Μόλις επέστρεψα από το γήπεδο - πουτσόκρυο φάγαμε και μπράβο σε όσους πήγαμε σήμερα.

Για τον αγώνα:
μπήκαμε νωχελικά από την αρχή, το παιχνίδι όσο περνούσε η ώρα φαινόταν πως θα έδινε την ευκαιρία στον βόλο να κλέψει την ισοπαλία (για ήττα δεν φαινόταν, να λέμε την αλήθεια). Στο β', οι αλλαγές έδωσαν μια ψευδαίσθηση ανάκαμψης και εκεί που καταφέρνουμε μετά από 42 κόρνερ να σκοράρουμε, η ομάδα έσβησε. Έσβησε στην κυριολεξία.
Έχω διαρκείας στην 7, δεν γνωρίζω τι και πως είδατε οι καναπεδάκιδες τις αποκρούσεις του Κοτάρσκι, τον ψήφισα ως κορυφαίο, διότι κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Ήταν πολύ δύσκολες επεμβάσεις. Η ομάδα έσβησε. Θέλει μια νίκη ψυχολογίας και ο αγώνας στο Χαριλάου είναι η χειρότερη ημέρα για να είναι η επόμενη.

Για την ομάδα:
το πρωτάθλημα είναι Μαραθώνιος, και όπως έχει αποδειχθεί φέτος, όλοι οι μεγάλοι χάνουν βαθμούς από μικρούς. Όπως επίσης γνωρίζουμε, κάθε ομάδα κάνει κοιλιά σε μια αγωνιστική περίοδο, το ζητούμενο σε όλους τους οργανισμούς, είναι πότε θα κάνει την κοιλιά και πόση διάρκεια θα έχει.
Εύχομαι να είναι αυτή η κοιλιά μας, να τελειώσει σύντομα και να δούμε τουλάχιστον μπάλα.
Έγραψα μετά το κύπελλο: δεν μπορώ να απαιτώ να κερδίζουμε κάθε αγώνα, αλλά μπορώ να ζητώ να παίζουμε για να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα. Σήμερα, δεν είδα την ομάδα να παίζει για να κερδίζει. Μετά το γκολ, παίξαμε όπως θα έπαιζε ο Βόλος αν σκόραρε πρώτος, ενώ ο Βόλος έπαιξε όπως έπρεπε να παίζαμε εμείς, όταν θα θέλαμε να κερδίσουμε έναν αγώνα.

Για τους παίχτες:
- Μουργκ: νιώθω παντελώς άμπαλος που δεν έχω κατανοήσει μετά από τόσα χρόνια, ποιον ρόλο καλύπτει στην ομάδα, όταν ξεκινάει ενδεκαδάτος. Νιώθω άμπαλος, που δεν μπορώ να καταλάβω τι εντολές του δίνει ο προπονητής για να εκτελέσει, έστω άσχημα, στο σύστημα της ομάδος, επιθετικά και αμυντικά
- Μπράντον: δεν ακούμπησε σήμερα. Πραγματικά δεν ακούμπησε. Όταν μπήκε ο άμπαλος Τσάλοφ, νιώσαμε πως είχαμε όντως κάποιον στην θέση του επιθετικού. Κάποιον άμπαλο βεβαίως, αλλά είχαμε. Με Μπράντον ήταν σήμερα σαν να μην είχαμε κεντρικό επιθετικό.
- Τάισον: κακός σήμερα. Αλλά ένα πράγμα με εκνεύρισε περισσότερο. Παίρνεις ρε Τάισον την κίτρινη από τον αμυντικό που σε μαρκάρει σχετικά νωρίς (αν θυμάμαι, γύρω στο 35'). Και δεν προσπαθείς ρε φίλε, να του πάρεις και την δεύτερη ή ακριβώς επειδή θα φοβάται την δεύτερη, να μπουκάρεις μπροστά; Δεν γνωρίζω αν ήταν σε τόσο κακή ημέρα που δεν το σκέφτηκε ή απλά τόσο ξεθερωμένος που δεν μπορούσε να τα καταφέρει.
- Σβαμπ, Βιερϊνια: ευχαριστούμε ρε μάγκες, αλλά δυστυχώς όταν παίζετε, η ομάδα είναι εκνευριστικά αργή, κυρίως σε παιχνίδια που ο αντίπαλος παίζει με αντεπιθέσεις.

Ο αγώνας του Χαριλάου, είναι δύσκολος. Ιδίως λόγω της παρατεταμένης μας αφλογιστίας.
Εύχομαι να γίνει κάτι και να αναβληθεί ο αγώνας, διότι δεν μας βλέπω καλά.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

Προπονητής και παίκτες τα έδωσαν όλα στο ματς με την αεχ πέφτοντας στην παγίδα του συναισθήματος και υποτιμώντας το σημερινό ματς που ήταν πολύ πιο σημαντικό
Πρέπει να κυνηγήσουμε τη δεύτερη θέση και βλεπουμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”