4. Sergio Peña
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 4. Sergio Peña
Θα ήθελα να τον δω πιο τολμηρό στις πάσες του, πολύ safe πάσα. Επίσης καθόλου κουβάλημα και ανεβάσματα στην αντίπαλη περιοχή. Νομίζω ότι παίζει ακόμα ψαρωμένα.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Διαβήτης είναι όμως, την στέλνει κ παίζει πολύ με τη μία.
Βρίσκεται σε διάστημα προσαρμογής.
Βρίσκεται σε διάστημα προσαρμογής.
Παιδια αυτο το "πηρα παιχτη δευτερα και τεταρτη πρεπει να παιζει σαν τον Ζινταν / Κρεσπο / Νεστα , πρεπει καποια στιγμη να το αποβαλουμε νομιζω. "
Σιγουρα θετικος σημερα. Προσεξα μια στιγμη στο παιχνιδι που μου αρεσε η αντιδραση του . Βγαζει πασα στα 4 - 5 μετρα αν δε κανω λαθος στον Κετζιορα η Οζντοεφ , και η πασα δεν ειναι καλη , ειναι αργη. Υπαρχει παικτης της Λαμιας κοντα τους. Οταν βλεπει οτι η πασα δεν ειναι καλη τρεχει να την παρει παλι, να τη σιγουρέψει διπλα στον συμπαικτη του. Μου εδειξε , "alert" που λεμε και στο χωριο μου. Οχι ραθυμος , αλλα ενεργος με ενεργο μυαλο στη φαση.
Μια χαρα νοοτροποια για 8αρι που για παρεδειγμα αν ειχε σημερα ο Καμαρα, το γκολ του Μπαμπα θα μετρουσε.
Σιγουρα θετικος σημερα. Προσεξα μια στιγμη στο παιχνιδι που μου αρεσε η αντιδραση του . Βγαζει πασα στα 4 - 5 μετρα αν δε κανω λαθος στον Κετζιορα η Οζντοεφ , και η πασα δεν ειναι καλη , ειναι αργη. Υπαρχει παικτης της Λαμιας κοντα τους. Οταν βλεπει οτι η πασα δεν ειναι καλη τρεχει να την παρει παλι, να τη σιγουρέψει διπλα στον συμπαικτη του. Μου εδειξε , "alert" που λεμε και στο χωριο μου. Οχι ραθυμος , αλλα ενεργος με ενεργο μυαλο στη φαση.
Μια χαρα νοοτροποια για 8αρι που για παρεδειγμα αν ειχε σημερα ο Καμαρα, το γκολ του Μπαμπα θα μετρουσε.
renegade έγραψε:Παίκτης καλός με την μπάλα και για να δώσει ρυθμό ανοίγοντας το παιχνίδι στα άκρα αλλά πολύ κακός ανασταλτικά και σε positioning
Ren το κακό positioning που το εντοπίζεις κυρίως; Σε φάση άμυνας ή σε φάση επίθεσης;
Νομίζω πως σε φάση επίθεσης ήταν αρκετά συνεπής στους χώρους που κινήθηκε, στο πως έπαιζε στην πλάτη των αντιπάλων για να ζητήσει μπάλες και στις αποστάσεις που κρατούσε όταν έδινε στηρίγματα πασας.
Σε φάση άμυνας συμφωνώ μαζί σου.
Μην ξεχνάμε όμως πως το σωστό positioning, σε ομάδα Λουτσεσκου, είναι κάτι από το οποίο δε γλιτώνει κανείς.
Νομίζω μετά από καλοκαιρινή προετοιμασία θα είναι εντάξει και σε αυτόν τον τομέα.
Το βασικό είναι πως δε φοβάται τη μπάλα και μπορεί να τη χειριστεί οταν αυτή φτάνει στα πόδια του.. Αυτό είναι το πρώτο διαβατήριο για να παίξει με αυτόν τον προπονητή.
-
- Mr Ξερόλας 2019
-
Το απέριτο που χαρακτηρίζει τις ενέργειες του μου θύμησε λίγο Βερόν τον πρώτο 1,5 χρόνο που ήταν καλός. Αυτός βέβαια φένεται να ξέρει καλύτερη μπάλα ενω ο Βερόν ήτανε πιο "νοικοκύρης" στο σύνολο του παιχνιδιού του.
Όντως ναι!Maezono Masakiyo έγραψε:Το απέριτο που χαρακτηρίζει τις ενέργειες του μου θύμησε λίγο Βερόν τον πρώτο 1,5 χρόνο που ήταν καλός. Αυτός βέβαια φένεται να ξέρει καλύτερη μπάλα ενω ο Βερόν ήτανε πιο "νοικοκύρης" στο σύνολο του παιχνιδιού του.
εν τω μεταξυ , γι αυτό το παιδί δεν ξανακούσαμε. Ούτε επικοινωνία, ούτε βράβευση.. ούτε κάτι αλλο. Λογικά κάπου στην Αργεντινή θα βρίσκεται, αλλά είναι λίγο παράξενο να μην ακούστηκε τίποτα , όπως με , σχεδόν, όλους τους άλλους ξένους μας
- Σουριναμέζος
Η τετράδα Μεϊτέ, Καμαρά, Οζντόεφ, Πένια μπορεί να φτιάξει πολύ ενδιαφέρον δίδυμα του χρόνου για κάθε συνθήκη
Τώρα που είδα ξανά τα highlights, έχει βγάλει τις δύο πλάγιες πάσες στο τρίτο γκολ Ντέλια και στου Τσάλοφ. Και γι' αυτόν θα είναι τεστ ένα ντέρμπι, όπου η πίεση στο κέντρο και ψηλά θα είναι μεγαλύτερη, και συνεπώς η δυσκολία στην υποδοχή και στην πάσα ή ακόμα και στην ατομική ενέργεια.
Δεν υπάρχει περίπτωση ειδικά σε αυτή τη φάση να παίξει αυτός ο παίκτης σε ντέρμπι στη δυάδα του κέντρου. Μόνο σαν ψευτοδεκαρι όπως μπήκε στα τελευταία λεπτά με οφη
Συμφωνώ για τα μικράdanirifle έγραψε:δεν είναι aggressive, για τα ντέρμπι, αλλά για τα "μικρά" θα είναι πολύ βοηθητικός
Ή σε τριάδα χαφ (λέμε τώρα)
στο 2ο ημίχρονο μετά που άνοιξε το σκορ δοκίμασε μερικές πιο ριψοκίνδυνες πάσες, που όμως δεν πέρασαν.Miles έγραψε:Θα ήθελα να τον δω πιο τολμηρό στις πάσες του, πολύ safe πάσα. Επίσης καθόλου κουβάλημα και ανεβάσματα στην αντίπαλη περιοχή. Νομίζω ότι παίζει ακόμα ψαρωμένα.
Το πολύ καλό που έχει είναι ότι διατηρεί το ρυθμό κίνησης της μπάλας, δεν την κουράζει.
Φέτος εκ των πραγμάτων θα έχει συμπληρωματικό ρόλο. Του χρόνου θα δούμε ότι είναι να δούμε.
Κοντρολαρισμένος φαίνεται. Του χρόνου θα κριθεί.
Κοντρολαρισμένος φαίνεται. Του χρόνου θα κριθεί.