Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II
-
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II
Δεν καταλαβαίνω την επίδραση μιας πρόκρισης ή του αποκλεισμού.
Δηλαδή με πρόκριση νικήσαμε σε αποκλεισμό χάσαμε ?
Οι προκλήσεις η προπαγάνδα από τα χαρτιά επιβάλλεται να απαντηθούν με ολα τα θεμιτά και αθεμιτα μέσα σε όλα τα επίπεδα.
Όπως και να αλλάξει τακτική (αδύνατον ξέρω) ο Ιβάν.
Δηλαδή με πρόκριση νικήσαμε σε αποκλεισμό χάσαμε ?
Οι προκλήσεις η προπαγάνδα από τα χαρτιά επιβάλλεται να απαντηθούν με ολα τα θεμιτά και αθεμιτα μέσα σε όλα τα επίπεδα.
Όπως και να αλλάξει τακτική (αδύνατον ξέρω) ο Ιβάν.
- Amsterdamer_87
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π
Ο ορισμος της γελοιοτητας..sourmenetes έγραψε:Καραγκιοζιλικια που θα τα πληρώσετε ήταν αυτά γελοίοι!
Ότι και να κάνετε με τις ηλιθιος κινήσεις που κάνατε 9/1 θα τα πληρώσετε!
Είναι 4 γελοίοι και η αστυνομία κάθεται και τους βλέπει να προκαλούν!
Δεν είμαι υπέρ της επίθεσης της δικής μας αλλά μιλάμε για γελοία πράγματα. Είναι 1 λεπτό τα καραγκιοζακια από κάτω και προκαλούν και κάθονται και τους κοιτάνε οι γελοίοι
Ασυνομια κομπαρσος..
Ειμαστε σίγουροι ότι θέλουμε να επεμβαίνει η αστυνομία κάθε φορά που κάποιος βλακας απευθύνεται με άκομψο τρόπο σε μια ομάδα, έναν παίκτη ,έναν προπονητή; Εγώ εύκολα,για πολλούς άλλους όμως σε αντίστροφη περίπτωση δεν είμαι σίγουρος.
- Amsterdamer_87
Στον συγκεκριμενο χωρο επρεπε να τους διωξουν αμεσως,μολις πλησιασαν την αποστολη,βασει νομου..
Εγώ θα πω 90,9% Σωστός.Eagle1980 έγραψε:100% Σωστός .Azrael έγραψε: ...
5.Το σκηνικο ειναι 100% στημενο απο την πλευρα της paper2014 FC
...
Το 5 δεν ισχύει και το έγραψα από τις πρώτες ημέρες.
Το σκηνικό δεν είναι στημένο. Το ξέρω και το υπογράφω χειροποδαρα. Παραπάνω δε χρειάζεται να πούμε.
Ότι γίνεται ή θα γίνει από εδώ και πέρα, ναι, θα είναι 100% στημένο και μεθοδευμενο.
Το βίντεο κρατιοταν επίτηδες κρυφό μέχρι να βγει η απόφαση της Δεαβ. Ήξεραν ότι της Δεαβ η ποινή δε μπορεί να έχει αγωνιστικές κυρώσεις. Οπότε περίμεναν για να τη χρησιμοποιήσουν ως τυράκι προπαγάνδας υποστηριζοντας ότι είναι ποινή χάδι βγάζοντας ταυτόχρονα το βίντεο.
Τώρα δουλεύουν λυσσασμενα την επικοινωνια για να πιεσουν την επο αλλά δε θα μείνουν εκεί. Νομίζω τελευταίο τους χαρτί θα είναι ο αθλητικός εισαγγελέας. Και το κυριότερο. Κέρδισαν την κοινή γνώμη.
Να ξέρετε ότι πλέον είμαστε σε φάση διαρκούς άμυνας. Αγωνιστικά μην βάζετε κανένα στόχο στο κεφάλι σας πέρα από το επόμενο ματς. Μόνο το επόμενο ματς υπάρχει και το τι συνθήκες θα δημιουργούνται πριν από αυτό. Κι όταν μιλάω για συνθήκες εννοώ πράγματα και πέρα από τις μεθαυριανες τιμωρίες. Να ξέρετε πως τα γεγονότα στο πάρκινγκ θα είναι οδηγός για όλους τους αντιπάλους μας, μικρούς και μεγάλους, στο πως θα προσπαθούν να μας πλήξουν. Ελπίζω η διοίκηση να είναι ήρεμη και να μην πάρει αποφάσεις που άθελά της θα ικανοποιούν τις αντίπαλες στοχευσεις. Ελπίζω να υπάρξει ψυχραιμία στη διαχείριση από όλους μας και κυρίως στα αρνητικά αποτελέσματα που θα έρθουν. Αν επιβληθούν οι ποινές που κυνηγάνε, η ομάδα δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από την 4η θέση. Στο στόχαστρο τους δεν είναι μόνο ο προπονητής αλλά και παίκτες.
Διαβάζω από πολλούς ότι είναι απαράδεκτος ο Παντελής. Δεν βλέπω να κάνει κάτι διαφορετικό από τον Ράσβαν ή από μερικους άλλους της αποστολής ή ακόμα και από παίκτες. Δεν είναι σωστό να το διαχωρίσουμε. Έγινε λανθασμένη διαχείριση από όλη την αποστολή. Τώρα όμως είμαστε στο επόμενο στάδιο. Τώρα πρέπει όλους να τους στηρίξουμε. Οι άνθρωποι αυτοί, διοίκηση, προπονητές και παίκτες είναι αυτοί που θα κληθούν να τα αντιμετωπίσουν όλα μεσα και έξω απο αγωνιστικούς χώρους και πρέπει να είμαστε κοντά τους. Το να πούμε ότι φταίει πιο πολύ ο ένας από τον άλλο είναι κουβέντα χωρίς νόημα μπροστά σε αυτά που έρχονται.
Στήριξη στην ομάδα. Από τη στιγμή που κανένας δεν χειροδικησε έναντι κάποιου άλλου, από μένα έχουν την απόλυτη στηριξη με δεδομένο ότι φοράνε το δικέφαλο στο στήθος. Όσοι φοράνε το δικέφαλο τους νιώθω οικογένεια. Και στην οικογένεια μου αν κάποιος κάνει κάποιο λάθος ανθρώπινο και εντός ευλογων ορίων δεν τον πετάμε έξω από το σπίτι.
Υπομονή μέχρι την Δευτέρα αλλά το έργο δε θα τελειώσει εκεί. Καλές γιορτές, γερά στομάχια και αντοχές να μείνουμε όρθιοι
Ναιjoshua έγραψε:Ειμαστε σίγουροι ότι θέλουμε να επεμβαίνει η αστυνομία κάθε φορά που κάποιος βλακας απευθύνεται με άκομψο τρόπο σε μια ομάδα, έναν παίκτη ,έναν προπονητή; Εγώ εύκολα,για πολλούς άλλους όμως σε αντίστροφη περίπτωση δεν είμαι σίγουρος.
Ειδικα αν ειναι παρουσα και κανει αβαβα ενω υπαρχουν ανθρωποι εκει που δεν πρεπει
Αυτούς τους νόμους λάστιχο τους έχουν κάνει όλοι και τους επικαλούνται μόνο κατά το δοκούν.
- Μπαρκαρούτσος
Επίσης, όποιος είναι σε αυτό το μπουρδέλο το τσίλι καφενείο, καλό είναι να τους κάνει ένα report (FB και Instagram) και να φύγει. Είναι ξεδιάντροπα χανουμοσελίδα, κοροϊδεύουν όλη μέρα τον ΠΑΟΚ (και οποιονδήποτε άλλον γουστάρουν) και αν πεις το οτιδήποτε γι'αυτούς τους καριόληδες, σε μπανάρουν.
Το ίδιο ισχύει για τα ξαδερφάκια πρακτορείο και tsilibet.
Το ίδιο ισχύει για τα ξαδερφάκια πρακτορείο και tsilibet.
- Montrealiotis
Λέτε πολλοί ότι θα μας τιμωρήσουν, θα μας απελάσουν κλπ. Ποια είναι η πραξη που θα τιμωρηθεί; Το ότι κατέβηκε με φόρα η αποστολή από το λεωφορείο βρίζοντας; Και αντε σπρώχτηκε και κάποιος; Εγω από το βίντεο δεν είδα καμία βιαιοπραγία.
Συμφωνώ με Μοντρεαλιωτη αλλα σε αυτη τη χωρα ολα τα περιμενουμε
Στην υπόθεση πολυιδιοκτησιας ποια ήταν η πράξη χάριν της οποίας τιμωρηθηκαμε και χάσαμε ένα ακόμα πρωτάθλημα;
Μην προσπαθείτε να τους προσεγγισετε με ορθολογισμό.
Μην προσπαθείτε να τους προσεγγισετε με ορθολογισμό.
στο παραμικρο που θα κανουν στην τουμπα επιτοπου μηνυση και αυτοφωρο
- potamda
- Bet Guru 2023
Ένα παλικάρι το έγραψε πολύ ωραία πιο πριν.
Σημασία δεν έχει τι βλέπουμε εμείς στο βίντεο, αλλά τι θέλουν εκείνοι να δουν....
Σημασία δεν έχει τι βλέπουμε εμείς στο βίντεο, αλλά τι θέλουν εκείνοι να δουν....
Μπουνίδια πέσανε, τέρμα πάνω στην γκαραζόπορτα, με τον έναν γιο, όποιος θέλει τα βλέπει όποιος θέλει δεν τα βλέπει... Και πιθανολογώ ποιος είναι από τη δική μας μεριά. Γι' αυτό ίσως έχει κάνει μόκο και η οικογένεια, ενώ αν ήταν παθόντες θα μπορούσαν άνετα να κάνουν μήνυση.
-
Αλήθεια πιστεύετε ότι αν υπήρχε χειροδικία δεν θα έπαιζε σε όλα τα κανάλια; Τα χαρτιά προσπαθούν να μας τιμωρήσουν μόνο με λόγια. Και όσο αφορά την κοινή γνώμη, όχι δεν την έχουν με το μέρος τους. Για αυτό έχουν σαλταρει. Όλοι λένε ότι κακώς βρισκόταν εκεί κόσμος.