Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Υπαρχουν ιδιομορφιες στην μεταγραφικη περιοδο του Γεναρη και καλο ειναι να ειμαστε ρεαλιστες
Ειδικα για τον ΠΑΟΚ υπαρχουν και εξτρα ιδιομορφιες οπως το οτι εχει μεινει με 2,5 χαφ και με το προγραμμα που εχει τον Γεναρη (ηδη απο τις 5/1) ΠΡΕΠΕΙ να αποκτησει χαφ που εν δυναμει 1/1 θα μπορει να μπει να παιξει.
Και εγω πεθαινω για τον Σου αλλα αν ειναι να χρειαστει 1-2 μηνες για να ερθει σε συνθηκες αγωνα, παει το πουλακι πεταξε.
Ο Πενια ειναι περιπτωση που εχει ρυθμο και μπαινει και παιζει.
Ιδανικα εγω θα εφερνα και τον Μειτε. Ειδικα με την συνθηκη του καλοκαιριου που λεει Σβααμπ τελος (και προφανως και Μπακαγιοκο).
Ειδικα για τον ΠΑΟΚ υπαρχουν και εξτρα ιδιομορφιες οπως το οτι εχει μεινει με 2,5 χαφ και με το προγραμμα που εχει τον Γεναρη (ηδη απο τις 5/1) ΠΡΕΠΕΙ να αποκτησει χαφ που εν δυναμει 1/1 θα μπορει να μπει να παιξει.
Και εγω πεθαινω για τον Σου αλλα αν ειναι να χρειαστει 1-2 μηνες για να ερθει σε συνθηκες αγωνα, παει το πουλακι πεταξε.
Ο Πενια ειναι περιπτωση που εχει ρυθμο και μπαινει και παιζει.
Ιδανικα εγω θα εφερνα και τον Μειτε. Ειδικα με την συνθηκη του καλοκαιριου που λεει Σβααμπ τελος (και προφανως και Μπακαγιοκο).
- sourmenetes
- Moderator
Και γω συμφωνώ.VfB v2 έγραψε:Με δυο χαφ θα μείνεις το καλοκαίρι. Πρέπει να έρθουν και αυτές οι κινήσεις τώρα. Τώρα όμως. Χίλιες φορές προτιμώ να πάμε σε αξιοπρεπή παίχτη που να μην ειναι παιχταράς αλλα να τον κλείσουμε εγκαίρος παρά να κυνηγήσουμε εναν παιχταρά μέχρι τέλη Γενάρη, να χαλάσει και μετά να έρθει ο σωσίας του μπακαγίοκο ως εναλλακτική.omerta76 έγραψε:400.000 buyout λένε
Πάλι με την όρεξη θα μείνουμε για παιχταρα στα χαφ
Ο παίκτης έχει γεμάτη σεζόν. Αν είναι να έρθει 1 Γενάρη ειναι πολυ καλά με τη προϋποθεση ότι θα έρθει και άλλος.
- Mitsospaoki4
- Moderator
- Kabamaru11
Καλος ο Πενια,μονο αν ερθει κ ο Μειτε κ παρει τον χρονο του.Με Μειτε,Πενια,Καμαρα,Οζντοεφ + Σβαμπ για ποιοτικα λεπτα,θα εχουμε καλη πενταδα,Μπακαγιοκο αουτ.Οι 4 πρωτοι θα εχουν συμβολαιο κ την επομενη χρονια αρα θα ψαχνουμε κατι μικρο ηλικιακα κ για 5ο χαφ.
Ειμαι πολυ υπερ της αποκτησης Λιαβα κ Τσαπρα.
Ειμαι πολυ υπερ της αποκτησης Λιαβα κ Τσαπρα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Το επόμενο ποστ αν δεν είναι γραμμένο στα ελληνικά, θα φύγει απατο, μαζί με τον συγγραφέα του. Ευχαριστώ!TransferMania έγραψε:Eksairetikos paiktis o Penia, idi tou vgike to nickname otan skorarei tha leei o Rasvan ola einai stin Pen(i)a!
Ektos toy Penia poy symeiwthike sto mplokaki to kalokairi, etoimazomaste gia to mpam me 6ari me tromeri texniki. Anamenoume to nai toy Ivan.
Εγώ προσωπικά έπαψα να κοιτάω όνοματα, βιογραφικά κλπ. Το καλοκαίρι φέραμε φορ με χρηματιστηριακή αξία πάνω απο 10εκ και μέχρι σήμερα συναγωνίζεται τον σαμάττα. Θέλω να δω ουσία. Θέλω αυτός που θα έρθει όντως να εξυπηρετεί το πλάνο του προπονητή και ας μην είναι απο το πάνω ράφι. Θέλω αυτά που θα ζητάει ο Λουτσέσκου απο τον ίδιο οχι μονο να τα γνωρίζει, αλλα να τα έχει τελειοποιήμενα, και ας είναι γκασμάς σε όλα τα άλλα.
Αυτή την απαίτηση έχω μονο.
Υγ. Επισης μια συμβουλή. Μην κάψετε εγκέφαλο με την ονοματολογία και τις διαπραγματεύσεις. Θα ακουστούν χιλια δυο.
Αυτή την απαίτηση έχω μονο.
Υγ. Επισης μια συμβουλή. Μην κάψετε εγκέφαλο με την ονοματολογία και τις διαπραγματεύσεις. Θα ακουστούν χιλια δυο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Τρί 24 Δεκ 2024, 14:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Σουριναμέζος
Από τους paok today βγαίνει ότι τον Πένια τον κοιτάμε για δανεικό ενώ επαναφέρoυν και το όνομα του Ντέγιαν Λιούμπισιτς
-
Μα είναι άλλος παίκτης ο πενια, ο πενια είναι κοψιά πινεδα και τσικινιο, 8ρι με τρεξίματα δημιουργία απο την μέση και μπροστά, ελαφρύς με καλές περιστροφές κτλπ. Για το αν θα φτάσει σε επίπεδα τσικινιο δεν ξέρω, δεν λέει και κάτι ότι έπαιζε στην μαλμε. Γιατί βλέπουμε κάτι βιογραφικά κουρτίνα που στον ΠΑΟΚ δεν ακουμπάνε την μπάλαKxenewmenos4 έγραψε:τι σχεση εχει ο μειτε με τον πενια ή αν θελετε τι σχεση εχει ο οζντοεφ με τον μειτε; εχουν οι οζντοεφ-πενια τις περιστροφες του μειτε; εχουν την δυναμη του; εχουν την μακρινη μπαλια του; εχουν τις τοποθετησεις του; οπου μειτε αν θελετε βαλτε Χ, απλα για να γινω κατανοητος για το τι χαφ πιστευω οτι θα επρεπε να ψαχνουμε χρησιμοποιησα το ονομα του
- Σουριναμέζος
Ε αυτό λέμε ότι είναι το "πρόβλημα", δεν έχει τα χαρακτηριστικά που μας λείπουν την δεδομένη στιγμή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουριναμέζος την Τρί 24 Δεκ 2024, 14:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δανεικό παίκτη που λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι;Σουριναμέζος έγραψε:Από τους paok today βγαίνει ότι τον Πένια τον κοιτάμε για δανεικό ενώ επαναφέρoυν και το όνομα του Ντέγιαν Λιούμπισιτς
Τοσο δύσκολο είναι να αγοράσεις τον Πένια; Πόσο κοστίζει πια;
-
Πώς γίνεται για δανεισμό αφού 12 μήνες συμβόλαιο έχει. Οι υπόλοιποι ρεπόρτερ πάντως μιλάνε για αγορά γύρω στα 400-500κΣουριναμέζος έγραψε:Από τους paok today βγαίνει ότι τον Πένια τον κοιτάμε για δανεικό ενώ επαναφέρoυν και το όνομα του Ντέγιαν Λιούμπισιτς
- Montrealiotis
Μπάρκα γαμησε το Χριστουγεννιάτικο βιντεάκι!
Πάει το μπατζετ για το χάφ.
Πάει το μπατζετ για το χάφ.
- Σουριναμέζος
Το συμβόλαιο του λήγει τον Δεκέμβριο του 25 και όχι τον Ιούνιο, σημαντική σημείωση ότι το Σουηδικό πρωτάθλημα παίζεται Απρίλιο με Νοέμβρη
-
O έμπιστος Ραπτόπουλος(χαχαχαχα) ,δίνει τελειωμένο του Τσαπρα στον ΠΑΟΚ. Επίσης μπερδεύτηκα πολύ παλι μέ τα χαφ κι από τι καταλαβαίνω πάμε για νέο σήριαλ,που δεν θα λυθεί μέχρι τις 1/1 αφού θέλουμε παίχτη καλό,τζάμπα χωρίς να μπορούμε να πληρώσουμε ούτε 400κ buy out. Επίσης το συμβόλαιο του Pena λήγει σε 1 χρόνο ακριβώς 31 Δεκέμβρη 25,έστω ότι τον παίρνουμε δανεικό για 6 μήνες το καλοκαίρι μπορεί να υπογράψει σαν ελεύθερος ωπου θέλει έχοντας όμως πάλι 6 μήνες συμβόλαιο με την Μαλμε που για να τον σώσει πιστεύω θα ζητήσει λεφτά. Μόνη λογική σε όλο αυτό είναι να πάρουμε Pena δανεικό και ο Ljubucic να έρθει ως ελεύθερος,τότε μιλάμε για 2 χαφ που μπαίνουν κατευθείαν και με πολύ καλά χαρακτηριστικά