Το πρώτο σας ματς του Π.Α.Ο.Κ.
Re: Το πρώτο σας ματς του Π.Α.Ο.Κ.
Το πρωτο ματς που ειδα ηταν περιπου τετοια εποχη - Νοεμβριος του 75 - σε παιχνιδι ΠΑΟΚ - Απολλων Αθηνων .
Ειχε ληξει 3-0 .
Περιττο να αναφερω οτι παρολο που δεν ειχε πολυ κοσμο , ειχα μεινει εκστασιασμενος με την ολη εικονα του γηπεδου κλπ...
Αξεχαστες στιγμες ...
Ειχε ληξει 3-0 .
Περιττο να αναφερω οτι παρολο που δεν ειχε πολυ κοσμο , ειχα μεινει εκστασιασμενος με την ολη εικονα του γηπεδου κλπ...
Αξεχαστες στιγμες ...
22.03.1992 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-1
με Μαγντι σε φοβερη εμφανιση να μην πεφτει κατω με τιποτα οσες κλωτσες και να ετρωγε
με Μαγντι σε φοβερη εμφανιση να μην πεφτει κατω με τιποτα οσες κλωτσες και να ετρωγε
Ειλικρινά δεν μπορώ να θυμηθώ το πρώτο μου ματς στην Τούμπα.
Είναι και οι είσοδοι με τους εκατομμυριούχους στο τελευταίο τέταρτο .... ήμουν και ντροπαλός και δεν έλεγα "θείο θα με βάλεις;" .... που να θυμηθώ .... κάπου στο 77-78 πρέπει να ήταν.
Αυτό που δεν γίνεται να ξεχάσω είναι το πρώτο παιχνίδι στο μπάσκετ: ήταν ο τελικός με το σκουλίκι το '84.
Είναι και οι είσοδοι με τους εκατομμυριούχους στο τελευταίο τέταρτο .... ήμουν και ντροπαλός και δεν έλεγα "θείο θα με βάλεις;" .... που να θυμηθώ .... κάπου στο 77-78 πρέπει να ήταν.
Αυτό που δεν γίνεται να ξεχάσω είναι το πρώτο παιχνίδι στο μπάσκετ: ήταν ο τελικός με το σκουλίκι το '84.
Πρώτο ματς με περίπου συνομήλικη παρέα, ήταν τέτοια εποχή πριν 9 χρόνια (16/12/2001 για την ακρίβεια... να ναι καλα το retro game ), σε μια νίκη με 3-2 του ΟΦΗ, ενώ βρεθήκαμε να χάνουμε με 0-2 (τότε οι ανατροπές θεωρούνταν δεδομένες για τον ΠΑΟΚ, είτε θετικά είτε αρνητικά...). Απ τα ελάχιστα ματς που έχω δει να γίνονται με κίτρινη μπάλα λόγω χιονιού (ίσως και το μοναδικό στην Τούμπα) αν και τότε μας είχε κεντρίσει περισσότερο ο επόπτης τον οποίο και σημαδεύαμε με χιονόμπαλες.... (οι οποίες δεν επιφέρουν και πρόστιμα όπως τα μπουκάλια, κροτίδες, κλπ...
)

Ρε νοβιτο, εσύ ήσουν που πέτυχες τον επόπτη και του έπεσε το σημαιάκι;
Αληθινό γεγονός σε εκείνο τον αγώνα, που ξεκίνησε κανονικά και κατέληξε άσπρο το χορτάρι και τον ΓΧ να χάνει πέναλτυ στο 0-1, και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου να γίνεται το 0-2....
MVP ο Καραδήμος που πατινάριζε περίφημα...

Αληθινό γεγονός σε εκείνο τον αγώνα, που ξεκίνησε κανονικά και κατέληξε άσπρο το χορτάρι και τον ΓΧ να χάνει πέναλτυ στο 0-1, και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου να γίνεται το 0-2....
MVP ο Καραδήμος που πατινάριζε περίφημα...
απίστευτο κι άκρως ΠΑΟΚτσήδικο κι αυτό...teod1980 έγραψε:Ρε νοβιτο, εσύ ήσουν που πέτυχες τον επόπτη και του έπεσε το σημαιάκι;![]()
......

υ.γ. αλλά όχι, δεν ήμουν εγώ...

13/4/1986 ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 0-0, κακη πρεμιερα αλλα τι να κανεις, ΠΑΟΚ εισαι. 

- PaOkArAsIrAkLiO
Μιας και γεννηθηκα και ζω στην Κρητη δεν ειχα την ευκαιρια να δω απο πολυ μικρος παιχνιδια του ΠΑΟΚ.Επρεπε να φτασω 13 χρονων για να επισκεφτω τη Θεσσαλονικη και φυσικα το ναο! Θυμαμαι το πρωτο μου παιχνιδι σαν χθες! 6 Ιανουαριου 2007, πρωτο πρωταθλημα της Σουπερλιγκ και παιζουμε με την ΑΕΚ. Στο γηπεδο εφτασα μιση ωρα πριν τον αγωνα και ,επειδη ημουν και μικρος, τον παρακολουθησα απο την 7 (οχι και κατευθυειαν στα σκληρα!).Δεν θυμαμαι πολλα απο τον αγωνα (εχουν περασει 5 χρονια αλλωστε απο τοτε) εκτος απο την γκολαρα του Αραμπατζη και το γκολ του Μιετσελ.2-0 τελικο σκορ.Θυμαμαι μονο το δεος μου απο την εικονα και την ατμοσφαιρα της Τουμπας και την ανατριχιλα που ενιωθα στη σκεψη οτι βρισκομουν στο γηπεδο του ΠΑΟΚ και εβλεπα ζωντανα την ομαδα μου!
Ιστορικη λεπτομερεια: Το πρωτο μου ποδοσφαιρικο παιχνιδι ηταν ενα Αρης-Πανιωνιος το 2005 (1-0, Σανχουρχο) στο Μηλο οταν ο ΠΑΟΚ τοτε επαιζε εκτος εδρας στη Λεωφορο με τον Παναθηναϊκο (Ανδραλας το γκολ του ΠΑΟΚ).Ευτυχως αντεξα και δεν εγινα σκουληκι οπως πολλοι στην οικογενεια μου!!

Ιστορικη λεπτομερεια: Το πρωτο μου ποδοσφαιρικο παιχνιδι ηταν ενα Αρης-Πανιωνιος το 2005 (1-0, Σανχουρχο) στο Μηλο οταν ο ΠΑΟΚ τοτε επαιζε εκτος εδρας στη Λεωφορο με τον Παναθηναϊκο (Ανδραλας το γκολ του ΠΑΟΚ).Ευτυχως αντεξα και δεν εγινα σκουληκι οπως πολλοι στην οικογενεια μου!!

- Aureliano Buendia
Αγαπητέ μου φίλε έχεις μπερδευτεί κάπου.kotsos έγραψε:Pegasus έγραψε:ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-1 περίοδος 2000-2001 αν θυμάμαι καλά. Δε μετράω τις φορές που πήγα με τους γονείς μου πριν.
Τόνους βροχής σε εκείνο το ματς, "αν θυμάμαι καλά"είχα πείσει τους φίλους μου να πάμε κανά δύωρο πριν για να αποφύγουμε το συνοστισμό. Έφαγα το βρισίδι της ζωής μου! Την επόμενη λείπαμε και οι τρεις από το σχολείο λόγω κρυοπαγήματος!
Προηγηθήκαμε, μας ισοφάρισαν, κάναν καθυστερήσεις και στο τέλος το κάρφωσε ο Φρούσος.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά τον σιωπηλό σ'ολο το ματς, παππού δίπλα μου να φωνάζει από το γκολ του Φρούσου μέχρι τη λήξη: "Τώρα τρέχτε ε, τώρα τρέχτε"
Το ματς δεν είχε καθόλου βροχή.
Ούτε η εξέλιξη του σκορ ήταν αυτή που λες.
Προηγήθηκε η ΑΕΚ με 0-1 και στο Β' ημίχρονο το γυρίσαμε με 2 γκολ του Φρούσου (το ένα με πέναλτυ)
Δεν τη θυμάσαι, επειδή...απλούστατα δεν έβρεχε εκείνη τη μέρα.Pegasus έγραψε:Είναι απίστευτο ότι δε θυμάμαιμια τόσο σημαντική λεπτομέρεια του παιχνιδιού όπως η καταρρακτώδης βροχή...
Έχασα και το εισιτήριό μου απ' το παιχνίδι εκείνο, πάλι καλά που θυμάμαι ποιο είναι. Κατά τα άλλα αυτό ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
- Aureliano Buendia
novito έγραψε:Πρώτο ματς με περίπου συνομήλικη παρέα, ήταν τέτοια εποχή πριν 9 χρόνια (16/12/2001 για την ακρίβεια... να ναι καλα το retro game ), σε μια νίκη με 3-2 του ΟΦΗ, ενώ βρεθήκαμε να χάνουμε με 0-2 (τότε οι ανατροπές θεωρούνταν δεδομένες για τον ΠΑΟΚ, είτε θετικά είτε αρνητικά...). Απ τα ελάχιστα ματς που έχω δει να γίνονται με κίτρινη μπάλα λόγω χιονιού (ίσως και το μοναδικό στην Τούμπα) αν και τότε μας είχε κεντρίσει περισσότερο ο επόπτης τον οποίο και σημαδεύαμε με χιονόμπαλες.... (οι οποίες δεν επιφέρουν και πρόστιμα όπως τα μπουκάλια, κροτίδες, κλπ...)
Όντως το 2001-2002 είχε πάμπολλες εντός έδρας ανατροπές (Πανιώνιος, Αιγάλεω, Εθνικός Αστέρας, ισοφάριση με Άρη και Ολυμπιακό και άλλες ίσως, με αυτή να είναι η πλέον χαρακτηριστική)
0-1 από την αρχή, χαμένο πέναλτυ ΓΧ, 0-2 με τρακάρισμα Κουλακιώτη και Τοχούρογλου και πλασέ σε κενή εστία του Σουάρεζ και φρίκη γενικά.
Με τους άλλους 2 που ήμουν στο γήπεδο είπαμε πως αν το γυρίσουμε θα μείνουμε ημίγυμνοι παρά τη βαριά χιονόπτωση και το υπό του μηδενός ψοφόκρυο.
1-2 Κωνσταντινίδης, 2-2 Οκκάς, 3-2 Γιασεμής (αν θυμάμαι καλά) και ημίγυμνοι πανηγυρισμοί για κανά 5λεπτο ενώ πύκνωνε το χιόνι.
Μετά τη λήξη του αγώνα προέκυψε μεγάλη χιονοθύελλα, είχαν παραλύσει τα πάντα και εγώ έκαψα την εξεταστική μένοντας κλινήρης για καμιά δεκαριά μέρες στα πρόθυρα πνευμονίας.
Το πρώτο μου παιχνίδι ήταν το Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 1-2 (1994-95) με προπονητή τον Άρι Χάαν,όπου όλο το γήπεδο(απέναντι κεντρική θύρα και όλο το πέταλο αριστερά) ήταν γεμάτο ΠΑΟΚτσήδες και μόνο το πέταλο με το ρολόι είχε κάποιες γριές.Εμείς καθήσαμε σε μια θύρα δεξιά από την κεντρική όπου καθόμασταν ανάμεικτοι.Praktorine plz θέλω φώτο από το ματς αν υπάρχει γιατί έχω μια γριά που με πρήζει ότι δεν έχει γίνει αυτό.
-
ΠΑΟΚ-Αρης 1-0 πρεπει να ταν το 2006 νομίζω... Κερδίσαμε με γκολ του Μελίσση που το ψιλοέπνιξε ο Χαλκιάς στο 22' αν θυμάμαι καλά. Μάλιστα ο Πάουλο Κόστα είχε κάνει μια τραγική βουτιά μπροστά στην 4, το κοράκι έδωσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Αβραάμ και απέκρουσε ο Φερναντέζ(σημειωτέον πρέπει να ήταν απ'τα πρώτα πέναλντυ που ο τερματοφύλακας κάνει προσποίηση στον εκτελεστή)
- Aureliano Buendia
Πρέπει να ήταν ημερολογιακά το 2006, αλλά σαιζόν 2006-2007.
Χοντρότατο πνίξιμο από τον Κωστάκη.
Φοβερή μούφα το πέναλτυ.
Η εκτίναξη του Ντάνυ η μόνη καλή μου ανάμνηση από αυτόν μαζί με τον επαναληπτικό με τη Μέταλουργκ στην Ουκρανία.
Χοντρότατο πνίξιμο από τον Κωστάκη.
Φοβερή μούφα το πέναλτυ.
Η εκτίναξη του Ντάνυ η μόνη καλή μου ανάμνηση από αυτόν μαζί με τον επαναληπτικό με τη Μέταλουργκ στην Ουκρανία.
-
Ναι όντως το 06-07 ήταν... Και μάλιστα είχε κλείσει η φωνή μου απο υπερβάλλοντα ζήλο για να δείξω ότι είμαι καλός οπαδός...

Δείξε της γριάς αυτές κι αν δεν πειστεί πες μου να ποστάρω κι άλλες...Ioannis82 έγραψε:Το πρώτο μου παιχνίδι ήταν το Ηρακλής - Π.Α.Ο.Κ. 1-2 (1994-95) με προπονητή τον Άρι Χάαν,όπου όλο το γήπεδο(απέναντι κεντρική θύρα και όλο το πέταλο αριστερά) ήταν γεμάτο ΠΑΟΚτσήδες και μόνο το πέταλο με το ρολόι είχε κάποιες γριές.Εμείς καθήσαμε σε μια θύρα δεξιά από την κεντρική όπου καθόμασταν ανάμεικτοι.Praktorine plz θέλω φώτο από το ματς αν υπάρχει γιατί έχω μια γριά που με πρήζει ότι δεν έχει γίνει αυτό.