Manchester United - ΠΑΟΚ, 07/11, 22:00, CosmoteSports
Re: Manchester United - ΠΑΟΚ, 07/11, 22:00, CosmoteSports
γιατί είχες ποτέ την σκέψη, πριν από όποιονδήποτε αγώνα, ότι θα χάσουμε?!!!!
άιντε.... δυνατά!!!!!
άιντε.... δυνατά!!!!!
- ΑποστόληςΑ
Φέτος δεν πάμε καλά στην Ευρώπη, οπότε κρατήστε small basket.
- George Best
Αυτά τα τζιμανια στην ΠΑΕ πόσα κομμάτια κασκόλ έβγαλαν Παοκ-Μάντσεστερ. Βλέπω χθες διαφήμιση για το κασκολ στο φβ μόλις είχε ανέβει. Πατάω να το αγοράσω και είχε εξαντληθεί...
Ετσι όπως ειναι το πρόγραμμα και έτσι όπως ήρθαν τα πραγματα παίζει να έγινε και το ποιο αδιάφορο παιχνίδι μέσα στην χρονιά.
- ΑποστόληςΑ
Θα πάρεις κασκόλ που μπορείς να το φορέσεις μόνο σε έναν αγώνα;George Best έγραψε:Αυτά τα τζιμανια στην ΠΑΕ πόσα κομμάτια κασκόλ έβγαλαν Παοκ-Μάντσεστερ. Βλέπω χθες διαφήμιση για το κασκολ στο φβ μόλις είχε ανέβει. Πατάω να το αγοράσω και είχε εξαντληθεί...
Ανεβαίνουμε και εμείς αύριο. Για κάποιο ηλίθιο λόγο είχα κλειστά τα ενημερωτικά mails από την United. Εχω περάσει το εισιτήριο στην εφαρμογή. Μου το πήρε με Hospitality φίλος από το νησί και το ανέθεσε στον αριθμό λογαριασμού μου. Προς το παρόν το βλέπω διαθέσιμο το εισιτήριο. Υπάρχει περίπτωση να μου το ακύρωσαν και να μην το έμαθα ποτέ λόγω email preferences;
- George Best
Κοίτα νομίζω για τη γενιά τη δικιά μου 30-40, που έχουμε ζήσει και τη μεγάλη Μάντσεστερ του Φεργκιουσον δεν είναι έτσι..ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα πάρεις κασκόλ που μπορείς να το φορέσεις μόνο σε έναν αγώνα;George Best έγραψε:Αυτά τα τζιμανια στην ΠΑΕ πόσα κομμάτια κασκόλ έβγαλαν Παοκ-Μάντσεστερ. Βλέπω χθες διαφήμιση για το κασκολ στο φβ μόλις είχε ανέβει. Πατάω να το αγοράσω και είχε εξαντληθεί...
Ειναι σα να παίζεις με την καλύτερη ομάδα των παιδικών σου αναμνήσεων. Αυτή και η Μίλαν.
Γιαυτό πιστεύω εξαντλήθηκαν.
Ωραίο σουβενίρ και ωραίο κασκολακι είναι.
Υ. Γ Πριν φάω κράξιμο για το "καλύτερη ομαδα των παιδικών αναμνήσεων", έχω μεγαλώσει με φανέλες Καραδημου, Κολομπουρδα. #κακη_παιδικη_ηλικια
Τραυματικές εμπειρίες που αφήνουν ανεξίτηλα σημάδια στην παιδική ψυχή.
-
Αν το βλεπεις οχι.vasgias έγραψε:Ανεβαίνουμε και εμείς αύριο. Για κάποιο ηλίθιο λόγο είχα κλειστά τα ενημερωτικά mails από την United. Εχω περάσει το εισιτήριο στην εφαρμογή. Μου το πήρε με Hospitality φίλος από το νησί και το ανέθεσε στον αριθμό λογαριασμού μου. Προς το παρόν το βλέπω διαθέσιμο το εισιτήριο. Υπάρχει περίπτωση να μου το ακύρωσαν και να μην το έμαθα ποτέ λόγω email preferences;
Απ οσο καταλαβαινω το ακυρωσαν μονο σε οσους εστειλαν mail να αλλαξουν θυρα.
- ΑποστόληςΑ
Άσε κατάλαβα. Συνταξιούχος. Γι αυτό στηρίζεις και την Utd. Για μας του νέους τα ονόματα βέβαια δεν σημαίνουν κάτι.George Best έγραψε:Κοίτα νομίζω για τη γενιά τη δικιά μου 30-40, που έχουμε ζήσει και τη μεγάλη Μάντσεστερ του Φεργκιουσον δεν είναι έτσι..ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα πάρεις κασκόλ που μπορείς να το φορέσεις μόνο σε έναν αγώνα;George Best έγραψε:Αυτά τα τζιμανια στην ΠΑΕ πόσα κομμάτια κασκόλ έβγαλαν Παοκ-Μάντσεστερ. Βλέπω χθες διαφήμιση για το κασκολ στο φβ μόλις είχε ανέβει. Πατάω να το αγοράσω και είχε εξαντληθεί...
Ειναι σα να παίζεις με την καλύτερη ομάδα των παιδικών σου αναμνήσεων. Αυτή και η Μίλαν.
Γιαυτό πιστεύω εξαντλήθηκαν.
Ωραίο σουβενίρ και ωραίο κασκολακι είναι.
Υ. Γ Πριν φάω κράξιμο για το "καλύτερη ομαδα των παιδικών αναμνήσεων", έχω μεγαλώσει με φανέλες Καραδημου, Κολομπουρδα. #κακη_παιδικη_ηλικια
Χωρις Κωσταντελια στην Αγγλια.
Η αποστολή
Κοτάρσκι , Μπαλωμένος , Μοναστηρλής , Σάστρε , Όττο , Κεντζιόρα , Θυμιάνης , Κόλεϊ , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Μπακαγιόκο , Καμαρά , Σβαμπ , Οζντόεφ , Σορετίρε , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Τισουντάλι , Τσάλοφ , Μπράντον .
Η αποστολή
Κοτάρσκι , Μπαλωμένος , Μοναστηρλής , Σάστρε , Όττο , Κεντζιόρα , Θυμιάνης , Κόλεϊ , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Μπακαγιόκο , Καμαρά , Σβαμπ , Οζντόεφ , Σορετίρε , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Τισουντάλι , Τσάλοφ , Μπράντον .
- Maurice_Escargot
Kotarski
Otto, Kedziora, Colley, Baba
Ozdoev, Camara (Bakayoko)
Despodov, Zivkovic (Camara), Taison
Tissoudali
Otto, Kedziora, Colley, Baba
Ozdoev, Camara (Bakayoko)
Despodov, Zivkovic (Camara), Taison
Tissoudali
Αν παιξει ο Μπακαγιοκο σε αυτο το ματς ετοιμαστειτε για οβερ 4 γκολ ημιχρονο
Αφού δεν παίζει ο Ντελιας, η ερώτηση είναι ποιός θα τον αντικαταστήσει
Θα είναι άραγε ο Σουρωτήρης ή ο Τισουντάλης
Περισσότερο στον δεύτερο θα πόνταρα, αλλά δεν θα με χαλούσε και η έκπληξη να ξεκινούσε βασικός στο 10 ο πρώτος
Εκτός και δούμε κάτι άλλο πειραματικό, όπως τριπλέτα ( πίσω από το φορ) Τάισον - Ζίλε - Ντεσπόντοφ
Θα είναι άραγε ο Σουρωτήρης ή ο Τισουντάλης
Περισσότερο στον δεύτερο θα πόνταρα, αλλά δεν θα με χαλούσε και η έκπληξη να ξεκινούσε βασικός στο 10 ο πρώτος
Εκτός και δούμε κάτι άλλο πειραματικό, όπως τριπλέτα ( πίσω από το φορ) Τάισον - Ζίλε - Ντεσπόντοφ