6. Dejan Lovren
Re: 6. Dejan Lovren
Εκπληκτική μεταγραφή...Ούτε στοίχημα ούτε τίποτα...Στοίχημα είναι ο Γκόμεζ και ο Σορετιρε ..Αυτός ο Λοβρεν σε μέτρια χρονια,όχι σε καλή που είναι το πιο πιθανό,θα κάνει τη διαφορά...
Αν αποδειχτεί ότι είναι νυν και όχι πρώην, άνετα θα πάρει τη θέση του Κεντζιόρα.
- constadine
Καλώς ήρθες.
Μακάρι να έχει την όρεξη και την θέληση για μεγάλα πράγματα... γιατί ακόμα μπορεί
Μακάρι να έχει την όρεξη και την θέληση για μεγάλα πράγματα... γιατί ακόμα μπορεί
Αν έχει όρεξη κ είναι σωστός επαγγελματιας, που θέλω να πιστεύω ότι θα είναι, θα είναι άνετα το καλύτερο σεντερ μπακ στο πρωτάθλημα
Καλώσορισες Ντεγιαν
Καλώσορισες Ντεγιαν
-
- Mr Ξερόλας 2019
- kataramenos5
Δεν ημουνα και πολύ θετικος γι αυτη τη μεταγραφη αλλα με τετοια μουτρακλα που ειδα ψηθηκα.Βασικα μου χε λειψει ο Κουρτιτς κι ηρθα στα ισα μου.
Τους ψιλολυπαμαι τους αντιπαλους που θα περνανε το κεντρο.
Μπακαγιοκος,Κολλει κι αυτος. O John Dillinger μπροστα τους μοιαζει σαν το κοριτσακι με τα σπιρτα.Εφιαλτες θα χουνε τα βράδια .
Τους ψιλολυπαμαι τους αντιπαλους που θα περνανε το κεντρο.
Μπακαγιοκος,Κολλει κι αυτος. O John Dillinger μπροστα τους μοιαζει σαν το κοριτσακι με τα σπιρτα.Εφιαλτες θα χουνε τα βράδια .
- figurehead4
Καλώς ήρθες παιχταρά. Βρες τη φόρμα σου με τα τσουτσέκια του γσυρου και της κούλας πρώτα και το Φλεβάρη θα κάνεις και στην Ευρώπη αυτά που ξέρεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίζει η ΠΑΟΚάρα και τότε.
Τεράστια μεταγραφή. Ο ΠΑΟΚ πίσω θα δαγκώνει πολύ άγρια φέτος. Πολύ άγρια όμως
Τεράστια μεταγραφή. Ο ΠΑΟΚ πίσω θα δαγκώνει πολύ άγρια φέτος. Πολύ άγρια όμως
- Jean Valjean
Το πιο σημαντικό για μένα, εκτός φυσικά από την ποιότητα και εμπειρία του, είναι πως είναι ένας σκληρός αμυντικός στα όρια του πολύ σκληρού. Είναι ένα στοιχείο που μας λείπει ως ομάδα και ευελπιστώ να μας το προσθέσει.
Είναι μια πάρα πολύ καλή προσθήκη σε μια ομάδα όπως η δική μας που είναι δομημένη και οργανωμένη καθαρά με ποδοσφαιρικά κριτήρια.
Πάμε Ντέγιαν!
Πάμε ΠΑΟΚάρα! Και αυτή η χρονιά είναι δική μας!
Είναι μια πάρα πολύ καλή προσθήκη σε μια ομάδα όπως η δική μας που είναι δομημένη και οργανωμένη καθαρά με ποδοσφαιρικά κριτήρια.
Πάμε Ντέγιαν!
Πάμε ΠΑΟΚάρα! Και αυτή η χρονιά είναι δική μας!
-
Απο που κι ως που ο λοβρεν στα όρια του πολύ σκληρου ρε παιδια? Ο τυπος εχει 4 κοκκινες σε καμια 600αρια παιχνιδια. Καπου εχουν δημιουργηθεί μπερδεμενες προσδοκιες γι αυτο τον παίχτη.
Καλωσηρθες μεγαλε!
Καλωσηρθες μεγαλε!
Από φάτσα είσαι ΠΑΟΚ. Αν αυτά που κάνεις στο βιντεάκια δεν είναι απλώς σκηνοθεσίες και έχεις την τρέλα που δείχνεις θα αγαπηθείς και θα αγαπήσεις όπως τόσοι άλλοι στην ιστορία της μεγαλύτερης ομάδας του γαλαξία.
Καλησπέρα σε όλους.
Τόσα χρόνια που ήταν Ζενίτ και μετά Γαλλία τον έχω ξεχάσει τον παίκτη..
Μπορεί κάποιο αρρωστάκι από το Λίβερπουλ να μου πει αν είναι τόσο σκληρός όσο χρειάζεται προκειμένου να μαρκάρει τον Πιερό;
Όπως είδα τον Ρόκι Μπαλμπόα Πιερό, ο Κεντζιόρα θα έχει πρόβλημα μαζί του σε αγώνα ελληνορωμαϊκής..
Τόσα χρόνια που ήταν Ζενίτ και μετά Γαλλία τον έχω ξεχάσει τον παίκτη..
Μπορεί κάποιο αρρωστάκι από το Λίβερπουλ να μου πει αν είναι τόσο σκληρός όσο χρειάζεται προκειμένου να μαρκάρει τον Πιερό;
Όπως είδα τον Ρόκι Μπαλμπόα Πιερό, ο Κεντζιόρα θα έχει πρόβλημα μαζί του σε αγώνα ελληνορωμαϊκής..
Εννοείς αφού ξεφύγει από το 1.90 του Κόλεϊ? 
Ε με 1.88 ύψος κάτι θα μπορέσει να κάνει

Ε με 1.88 ύψος κάτι θα μπορέσει να κάνει
Σωστά, τότε θα υπάρχει Κόλεϊ.
Όμως ο Αλμέιδα όσο τραγικός προπονητής κι αν είναι θα βάλει τον Πιερό να παίζει μόνο στη μεριά του Κεντζιόρα αν παίζει ο Κεντζιόρα. Γι'αυτό ρωτάω αν μπορεί ο Λόβρεν κυρίως όχι λόγω ύψους αλλά λόγω ποδοσφαιρικού ξύλου.
Τον έχω ξεχάσει εντελώς τον Κροάτη τι παίκτης είναι.
Όμως ο Αλμέιδα όσο τραγικός προπονητής κι αν είναι θα βάλει τον Πιερό να παίζει μόνο στη μεριά του Κεντζιόρα αν παίζει ο Κεντζιόρα. Γι'αυτό ρωτάω αν μπορεί ο Λόβρεν κυρίως όχι λόγω ύψους αλλά λόγω ποδοσφαιρικού ξύλου.
Τον έχω ξεχάσει εντελώς τον Κροάτη τι παίκτης είναι.