Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 V
Είμαι με κατ ως λογική.kataramenos5 έγραψε:Ναι βρε δε μπορουσαμε να βαλουμε απο Β ομαδα?Μαυρο Χιονι » Τετ 11 Σεπ 2024, 21:39
kataramenos5 έγραψε:Δλδ το θεμα του τσακωμου ηταν να ερθει ενα στοπερ?
Οποιο να ναι?Ανεξαρτητου καταστασης και αν παιζει ευρωπη?
Για την ταμπακιερα μακαρι να χει διαθεση ο παίκτης και να μην ηρθε
για τα ενσημα.Μεγαλο ρισκο για μενα ,το ιδιο πανω κατω με το να δοκιμασεις παικτη απο ακαδημιες .Ίδωμεν
Σαν Μπακ απ έρχεται βρε.
Πως θα βγαλεις νεους Κουλιε αν δε τους εμπιστευεσαι για 4ους
Η λογικη πηραμε για να παρουμε δε μ αρεσει. Αν ολο αυτο εγινε βαση σχεδιασμου πασο ειμαι τερμα λαθος.
Sent from my iPad using Tapatalk
Θα πάρουμε παίκτη στα 35 του που είναι ανενεργός έναν χρόνο και θα υπογράψει χωρίς να περάσει ιατρικά; Τι να πω, ελπίζω να μας βγει. Υγιής να είναι και όλα τα αλλα λύνονται. Έστω να δίνει κάποιες ανάσες στον Κεντζιορα.
-
Ο Λοβρεν πρέπει να ακολούθησε την ΠΑΕ όποτε έκλεισε.. το θέμα είναι ο άλλος..
-
- Mr Ξερόλας 2019
pilotos έγραψε:Είμαι με κατ ως λογική.kataramenos5 έγραψε:Ναι βρε δε μπορουσαμε να βαλουμε απο Β ομαδα?Μαυρο Χιονι » Τετ 11 Σεπ 2024, 21:39
για τα ενσημα.Μεγαλο ρισκο για μενα ,το ιδιο πανω κατω με το να δοκιμασεις παικτη απο ακαδημιες .Ίδωμεν
Σαν Μπακ απ έρχεται βρε.
Η λογικη πηραμε για να παρουμε δε μ αρεσει. Αν ολο αυτο εγινε βαση σχεδιασμου πασο ειμαι τερμα λαθος.
Κι εγώ.
Μιλα Μάκη!!! Πες ποιος είναι ο άλλος μια ώρα έμεινε!!makispaspartou έγραψε:Ο Λοβρεν πρέπει να ακολούθησε την ΠΑΕ όποτε έκλεισε.. το θέμα είναι ο άλλος..

Μιας και φτάνουμε στο τέλος (και από ο,τι φαίνεται θα είναι αίσιο) θέλω να τονίσω κάτι σε όλα τα παιδιά εδώ μέσα.
Όλο το καλοκαίρι διαβάζω σχεδόν καθημερινά το τοπικ και γράφω σπανίως και εγώ τη μακακια μου.
Αν εξαιρέσεις μερικά τρολ και τους αλλοθρησκους όλοι εδώ μέσα ειχαν (οπως και καθε χρόνο) τον ίδιο καημό. Να μην κάνει η ομάδα τις αυτοκαστροφικες επιλογές του παρελθόντος και να έχει ένα ολοκληρωμένο και γεμάτο ροστερ. Αλλα παιδιά ήταν πιο χαλαροί. Άλλοι τα είχαν βάψει μαύρα. Άλλοι γκρίνιαζαν. Άλλοι το χαβαλεδιαζαν. Όλα αυτά είναι θεμιτά.
Ένα πράγμα όμως δεν είναι θεμιτό ρε μάγκες μου και πρέπει επιτέλους να βγει από την κουβέντα μας διαπαντός. Να επιχειρηματολογουμε σύμφωνα με άρθρα αρδ... Ίσως φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, οι άνθρωποι αυτοί που δεν ντρέπονται να αυτοαποκαλουνται δημοσιογράφοι ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΕΙΔΗΣΗ. Το μόνο που κάνανε ήταν κακό Google translate από σελίδες του εξωτερικού και μερικά γενικόλογα άρθρα που ακόμα και τα άρθρα για ζώδια έχουν μεγαλύτερη αξιοπιστία. Μάγκες μου για το καλό όλων μας, σταματήστε να στηρίζετε οποιοδήποτε επιχείρημα πάνω σε άρθρα αποδεδειγμένα ανιδεων ανθρώπων. Κάνετε κακό και στον εαυτό σας και στη ροή της κουβέντας.
Όλο το καλοκαίρι διαβάζω σχεδόν καθημερινά το τοπικ και γράφω σπανίως και εγώ τη μακακια μου.
Αν εξαιρέσεις μερικά τρολ και τους αλλοθρησκους όλοι εδώ μέσα ειχαν (οπως και καθε χρόνο) τον ίδιο καημό. Να μην κάνει η ομάδα τις αυτοκαστροφικες επιλογές του παρελθόντος και να έχει ένα ολοκληρωμένο και γεμάτο ροστερ. Αλλα παιδιά ήταν πιο χαλαροί. Άλλοι τα είχαν βάψει μαύρα. Άλλοι γκρίνιαζαν. Άλλοι το χαβαλεδιαζαν. Όλα αυτά είναι θεμιτά.
Ένα πράγμα όμως δεν είναι θεμιτό ρε μάγκες μου και πρέπει επιτέλους να βγει από την κουβέντα μας διαπαντός. Να επιχειρηματολογουμε σύμφωνα με άρθρα αρδ... Ίσως φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, οι άνθρωποι αυτοί που δεν ντρέπονται να αυτοαποκαλουνται δημοσιογράφοι ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΕΙΔΗΣΗ. Το μόνο που κάνανε ήταν κακό Google translate από σελίδες του εξωτερικού και μερικά γενικόλογα άρθρα που ακόμα και τα άρθρα για ζώδια έχουν μεγαλύτερη αξιοπιστία. Μάγκες μου για το καλό όλων μας, σταματήστε να στηρίζετε οποιοδήποτε επιχείρημα πάνω σε άρθρα αποδεδειγμένα ανιδεων ανθρώπων. Κάνετε κακό και στον εαυτό σας και στη ροή της κουβέντας.
Ο άλλος την ακολουθεί από πέρυσιmakispaspartou έγραψε:Ο Λοβρεν πρέπει να ακολούθησε την ΠΑΕ όποτε έκλεισε.. το θέμα είναι ο άλλος..

Στο ποδόσφαιρο δεν μετράει μόνο το αγωνιστικό. Ειδικά στον ΠΑΟΚ που είναι από τις λίγες ομάδες που το αγωνιστικό μετράει λιγότερο από την ψυχολογία στα αποδυτήρια και γενικά στην πόλη. Όποτε είχαμε ισχυρές προσωπικότητες με αρχίδια που να αντέχουν στην πίεση, μας έκαναν περήφανους. Όλα αυτά δεν μπορείς να τα περιμένεις από έναν έφηβο, είναι πολύ άδικο.kataramenos5 έγραψε:Ναι βρε δε μπορουσαμε να βαλουμε απο Β ομαδα?Μαυρο Χιονι » Τετ 11 Σεπ 2024, 21:39
Σαν Μπακ απ έρχεται βρε.
Και ξαναρωτάω... μεγαλύτερο ρίσκο ένας βετεράνος με τις δικές του παραστάσεις η ένας 24χρονος με πρόβλημα στο γόνατο που θα ερχόταν με βαρυα καρδιά μετρώντας τις μέρες να γυρίσει πίσω;pilotos έγραψε:Είμαι με κατ ως λογική.kataramenos5 έγραψε:Ναι βρε δε μπορουσαμε να βαλουμε απο Β ομαδα?Μαυρο Χιονι » Τετ 11 Σεπ 2024, 21:39
Σαν Μπακ απ έρχεται βρε.
- sourmenetes
- Moderator
Λεγε μας έσκασες...makispaspartou έγραψε:Ο Λοβρεν πρέπει να ακολούθησε την ΠΑΕ όποτε έκλεισε.. το θέμα είναι ο άλλος..