Κύπελλο Ελλάδας 2024-25
- rade paprica
Re: Κύπελλο Ελλάδας 2024-25
που τον θυμήθηκες ρε, πραγματική μορφή
Αυτός και ο Ιλούγκα από τους παίκτες, όσοι τον θυμάστε, τότε ο μόνος μαύρος ποδοσφαιριστής στο ελληνικό πρωτάθλημα
Αυτός και ο Ιλούγκα από τους παίκτες, όσοι τον θυμάστε, τότε ο μόνος μαύρος ποδοσφαιριστής στο ελληνικό πρωτάθλημα
Ο Λίμα του Πανιωνίου είναι σίγουρα πιο παλιός και ίσως να έπαιζε ακόμα, που μάλλον ναι, τη δεκαετία του '80.Αυτός και ο Ιλούγκα από τους παίκτες, όσοι τον θυμάστε, τότε ο μόνος μαύρος ποδοσφαιριστής στο ελληνικό πρωτάθλημα
Νομίζω όχι ομορφάντρα Ράντε, προυπήρχε ο Νόνι Λίμα, ο Καποβερντιανός και θείος -αν δεν κάνω λάθος- του Μπατίστα. Είναι αρκετά πιο παλιός του Μασέγκο, αλλά κάποια στιγμή συνυπήρχαν στο πρωτάθλημα.rade paprica έγραψε:που τον θυμήθηκες ρε, πραγματική μορφή
Ο Λιμα επαιξε στον Πανιωνιο απο το 1976 εως το 1988.
Ο Ιλουνγκα στον Εθνικο, απο το 1982 εως το 1988.
Ο Ιλουνγκα στον Εθνικο, απο το 1982 εως το 1988.
Αυτοί οι δύο ήταν οι πρώτοι μαζί με έναν Λα Τουσέ που έπαιξε στον Πανιώνιο.
- rade paprica
έχετε δίκαιο παιδιά, τον είχα ξεχάσει τον Λίμα, ήμασταν και παιδιά τότε.
Aν θυμάμαι καλά κάποιον θέλανε να τον κάνουν και έλληνα, νομίζω τον Ιλούγκα, για να παίζει εθνική
Λάθος θυμάμαι;
Aν θυμάμαι καλά κάποιον θέλανε να τον κάνουν και έλληνα, νομίζω τον Ιλούγκα, για να παίζει εθνική
Λάθος θυμάμαι;
Στις 12 έχουμε κλήρωση.
Πρώτος αγώνας στις 30/10.
Ελπίζω να μην παίξουμε 3η χρονιά στη Φιλαδέλφεια την ίδια ημερομηνία..
Μια καλή κλήρωση είναι κάτι παραπάνω από επιθυμητή.
Θα ερχόμαστε από δυνατή τριάδα άεκ, Πλζεν, ΟΦΗ και θα πηγαίνουμε σε δυνατότερη τριάδα Λαμία, Μάντσεστερ, οσφπ.
Υπάρχουν 5 ομάδες μικρότερης κατηγορίας. Ας τύχουμε με κάποια από αυτές γιατί εκείνη η Τετάρτη καλό είναι να χρησιμεύσει σε αποσυμπίεση και όχι σε επιπλέον επιβάρυνση.
Πρώτος αγώνας στις 30/10.
Ελπίζω να μην παίξουμε 3η χρονιά στη Φιλαδέλφεια την ίδια ημερομηνία..
Μια καλή κλήρωση είναι κάτι παραπάνω από επιθυμητή.
Θα ερχόμαστε από δυνατή τριάδα άεκ, Πλζεν, ΟΦΗ και θα πηγαίνουμε σε δυνατότερη τριάδα Λαμία, Μάντσεστερ, οσφπ.
Υπάρχουν 5 ομάδες μικρότερης κατηγορίας. Ας τύχουμε με κάποια από αυτές γιατί εκείνη η Τετάρτη καλό είναι να χρησιμεύσει σε αποσυμπίεση και όχι σε επιπλέον επιβάρυνση.
- john4serres
Από superleague η Καλλιθέα θα ήταν μια πολύ καλή περίπτωση γιατί παίζει Κυριακή και Σάββατο τους 2 εμπλεκόμενους αγώνες με αντιπάλους που είναι στα μέτρα της. Άρα θα κάνει κι αυτή εκτενές rotation.
Εννοείται δε θέλω ντέρμπι και φυσικά δε θέλω ατρόμητο, αστέρα και όφη που δε θα παρατήσουν τους αγώνες κυπέλλου.
Με λίγα λόγια θέλω αντίπαλο που θα δει το κύπελλο ως αγγαρεία γιατί έχει ξεκάθαρο στόχο την παραμονή και θα κάνει εκτενές rotation όπως και εμείς.
Υγ. Τελείωσε, διάλεξα, Ζάκυνθος.. Και πρώτος αγώνας Τούμπα..
Εννοείται δε θέλω ντέρμπι και φυσικά δε θέλω ατρόμητο, αστέρα και όφη που δε θα παρατήσουν τους αγώνες κυπέλλου.
Με λίγα λόγια θέλω αντίπαλο που θα δει το κύπελλο ως αγγαρεία γιατί έχει ξεκάθαρο στόχο την παραμονή και θα κάνει εκτενές rotation όπως και εμείς.
Υγ. Τελείωσε, διάλεξα, Ζάκυνθος.. Και πρώτος αγώνας Τούμπα..
Δείτε πάντως η άεκ πόσο πονηρά φροντίζει τον εαυτό της.
Οι αγώνες πριν από τα ματς κυπέλλου είναι και οι 2 Σάββατο.
Και εντάξει ο αγώνας στις Σέρρες.
Και το άρης - άεκ Σάββατο; Το ντέρμπι της αγωνστικής;
Είναι μάστορες στις υπόγειες διαδρομές..
Οι αγώνες πριν από τα ματς κυπέλλου είναι και οι 2 Σάββατο.
Και εντάξει ο αγώνας στις Σέρρες.
Και το άρης - άεκ Σάββατο; Το ντέρμπι της αγωνστικής;
Είναι μάστορες στις υπόγειες διαδρομές..
Μη λες τέτοια.Γερασίμου έγραψε:Εγώ γιατί βλέπω άρη;
Ο άρης να έρθει αλλά όταν πρέπει. Στον τελικό.
2 ματς υψηλής έντασης και τοξικότητας μέσα στο επόμενο δίμηνο θα ναρκοθετήσουν τόσο την προσπάθεια ευρωπαϊκής πρόκρισης όσο και τη διατήρηση στην κορυφή.
Τώρα που ακόμα η ομάδα ψάχνει να βρει χρόνους, ρόλους και ενσωμάτωση δεν χρειάζονται τέτοια ματς.
Ας τύχει με με έναν από το ποκ για να δείξει ότι όντως τα πάει καλά με τους μεγάλους.
- PAOKevolution
- PAOKevolution