8. Tiemoué Bakayoko
Re: 8. Tiemoué Bakayoko
Καλβσήρθες στη μεγαλύτερη ομάδα/καψούρα της υφηλίου. Γερός, δυνατός. Ελπίζουμε να κάνει το 50% αυτών που έκανες στη Μίλαν+Νάπολι ή το 40% αυτών ου έκανες στη Μονακό.

Φιτ και ορεξάτος φαίνεται είναι η αλήθεια.obanebane έγραψε:Εγώ φιτ τον είδα, έτσι και πιάσει τα στάνταρ του πρόσφατου παρελθόντος και κυρίως να έχει όρεξη, θα κλάψουν μάνες με παιδιά, γιαγιάδες με εγγόνια.
Μιλάμε ο άνθρωπος είναι φόβητρο πραγματικό.
Επίσης, το γεγονός ότι δέχτηκε 1+1 συμβόλαιο σημαίνει ότι πιστεύει στον εαυτό του.
Μακάρι να πάνε όλα καλά, αν πιάσει θα προσθέσει στην ομάδα χάφ με χαρακτηριστικά που μας έλειπαν.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
έκλαψα στο βίντεο παρουσίασης.... εκεί που κατεβαίνει τα σκαλιά στις εξέδρες στην Τούμπα .... λες και πάει να ρίξει φάπα αυτόν που πέταξε κροτίδα... χαχαχαχαχαχαχα
γερός να είναι και να βρει την Ιθάκη του εδώ
γερός να είναι και να βρει την Ιθάκη του εδώ
Σιδερένιος και να με διαψεύσεις. Στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο Καραϊσκάκη , στο Μάντσεστερ , στην Κων/πόλη πρέπει να σηκώσεις τοίχος στο κέντρο
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Μόνο και μόνο λόγω της απαξίωσης, μην πω καθ' υπερβολή και χλεύης, τον κάνω το 2ο πουλέν μου μετά την αρχηγάρα εξ Αυστρίας. Καλώς μας όρισε! Αν δεν καταφέρει να βρει τον εαυτό του σε αυτόν τον ΠΑΟΚ, δύσκολα τα πράγματα για τον παλίκαρο στη συνέχεια.
ανοίγει το νήμα ο γκόσπι που του τα έχωνε, μετά γίνεται φαν άρα για ένα δίμηνο θα σέρνεται, θα ακούει τα χίλια μύρια και μετά θα λέμε διώξτε τον μεϊτέ.....
καλώς ήρθες παικταρά!!!!
καλώς ήρθες παικταρά!!!!
Βεβαια για να ειμαστε ακριβεις, εγωεκραξα τον τροπο και το χρονικο σημειο στο οποιο ηρθε. Δεν εχω κραξει τοσο τον παιχτη οσο τον τροπο αποκτησης. Αν 1 Αυγουστου ανακοινωναν Μπακαγιοκο θα ειχα ενστασεις αλλα θα ελεγα οτι οκ κανουν μια επιλογη με ελεγχομενο ρισκο.
Αυτα ομως τωρα ανηκουν στο παρελθον! Το πουλεν θα βγαλει ματια και αντι για το +1 θα του ανανεωσουν το συμβολαιο για αλλα 3! Πλακα θα κανει στην Ελλαδα. Κι αν ερθει και ο Μειτε θα χουμε 2 βουνα να παιζουν με αντιπαλους τα παιδια τους

Αυτα ομως τωρα ανηκουν στο παρελθον! Το πουλεν θα βγαλει ματια και αντι για το +1 θα του ανανεωσουν το συμβολαιο για αλλα 3! Πλακα θα κανει στην Ελλαδα. Κι αν ερθει και ο Μειτε θα χουμε 2 βουνα να παιζουν με αντιπαλους τα παιδια τους

3 θα έχουμε γιατί και τον Κάμαρα δεν τον λες λόφο[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND COLD SWEAT]
Ναι αλλα ο Καμαρα δεν μοιαζει σαν να παιζει με τα παιδια του. Αυτο το χε ο Μειτε και μαλλ9ν θα το χει και ο Μπακαγιοκο. Αλλη κατηγορια βουνου αυτοι οι δυο
Καλως ηρθες γιγαντα, γερος να εισαι και να παιξεις, να γουσταρεις κι εσυ να γουσταρουμε κι εμεις!
Παντως αυτην την τριπλετα Μπακα - Καμαρα - Κολει δεν θες να την πετυχεις μαζεμενη εκει γυρω απο την περιοχη
Μειτε αργησες, παει το 8
Παντως αυτην την τριπλετα Μπακα - Καμαρα - Κολει δεν θες να την πετυχεις μαζεμενη εκει γυρω απο την περιοχη

Μειτε αργησες, παει το 8