Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από nunies4 »

dev έγραψε:με εναν εξτρα ελληνα γηγενη οι 17 μπορουν να γινουν 18?

εκεινο τον πελκα επρεπε να τον κλεισουμε παιδια. μην πω και καναν μασουρα.
Οχι. Οι 17 είναι το ανώτατο όριο ξένων που μπορείς να δηλώσεις
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Στην λιστα,θα εβγαζα τους Αντελινο,Ραφα και Τισουνταλι,για να μπουν 2 σεντερ μπακ κ 1 χαφ.

Θα ειχα δηλαδη:
3 Gk (Kotarski,Τσιφτση,Μοναστιρλη)
5 CB (Kedziora,Μεταγραφη,Μεταγραφη,Μιχαηλιδη κ Θυμιανη)
3 πλαγια μπακ (Otto αριστερα δεξια,Baba,Sastre με καβατζα Kedziora στα δεξια)
4 χαφ (Μεταγραφη,Camara,Ozdoev,Schwab + Θυμιανη για συμπληρωμα)
5 μεσοεπιθετικους (Taison,Murg,Despo,Zivko,Ντελια,μπορει κ ο Καμαρα να παιξει στο 10 σε ματς που θελουμε πιεση ψηλα)
2 επιθετικους (Chalov,Brandon)

Συνολο 22 παικτες,17 ξενοι κ 5 γηγενεις + οσους βαλουν στην Β λιστα.

Τισουνταλι,JoGo,Shola και Αντελινο θα τους ειχα μονο για Ελλαδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kabamaru11 την Σάβ 24 Αύγ 2024, 17:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το να βγει ο Τισουνταλι και να μεινει ο Μπραντον ειναι η απολυτη παρανοια...
Kapetanios4

Δημοσίευση από Kapetanios4 »

απο παοκ24

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Ματέους Βιετέσκα!

Ο ΠΑΟΚ αναζητά ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας του με τον Ματέους Βιετέσκα να αποτελεί τη βασική επιλογή των «ασπρόμαυρων» για δεξί στόπερ.

Όπως αποκαλύπτει η σημερινή (24/8) διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας FORZA, ο 27χρονος στόπερ της Κάλιαρη βρίσκεται στα…ραντάρ του ΠΑΟΚ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η περίπτωση του Πολωνού δεν συνδέεται με αυτή του Κόλεϊ, ο οποίος ως γνωστόν αγωνίζεται ως αριστερός κεντρικός αμυντικός.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ήρθε ο τισουνταλι δλδ με 20 στο Βέλγιο και τι πιο λογικό να παίζει Μάντσεστερ ΠΑΟΚ και αυτός να περιμένει το ΠΑΟΚ Λαμία.
Αμ η διοίκηση πληρώνει τον τισου 1.5 χαρτί έδωσε αλλά 2.5 στην ομάδα του και θα τον έχει εκτός λίστας.
Σορυ μάγκες για το επιθετικό μου στυλ αλλά να λέτε πράγματα ποδοσφαιρικά που υπάρχει πιθανότητα να γίνουν
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Διαφωνω,πολλοι πιστευουν πως ο Μπραντον ειναι μετριος παικτης,αλλα ειναι απο τους καλυτερους στον τροπο που παιζουμε.Τοσο με την Μαλμε,οσο κ προχθες,οπως φυσικα κ σε πολλα ντερμπι περισυ,ηταν τρομερα ενοχλητικος για τους αντιπαλους αμυντικους,ανοιγε πολλους χωρους,επαιζε γρηγορα κ συνδιαστικα κ βοηθησε πολλους συμπαικτες του να σκοραρουν.Επισης ειμαι 100% πως ειναι καψουρα του Λουτσε.

Ο Τισουνταλι,μου φαινεται βαρυς,θα χρειαστει χρονο,πολυ χρονο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτο που λεει ο kabamaru προκυπτει απο καπου,δεν τρελαθηκε και εγω θα πω οτι το θεωρω και εναν απο τους λογους που ο Ιβαν μπορει να ειναι στραβωμενος με τον Λουτσεσκου.Εγω αν ημουν Ιβαν θα σκεφτομουν δεν γινεται να εχω δωσει 7 μυρια μεχρι τωρα για να βλεπω βασικο τον Μπραντον και τους Οζντοεφ,Σβαμπ επειδη ο Ραζβαν αργει να ενσωματωσει νεους παικτες η γουσταρει πιο πολυ το πρεσινγκ του επιθετικου απο την ποιοτητα.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Για να καταλάβεις ποσό λάθος το σκέφτεσαι τον πήρε στην λίστα αναγκαστικά για τους λόγους που προείπα φανερά ανέτοιμο από την μαλμε ακόμα .
Γιατί απλά αυτά που σκέφτεστε δεν γίνονται .
Το μόνο που υπάρχει πιθανότητα να έγινε γίνει είναι να έπιασε ο λουτσεσκου τον σβαμπ τον αντρε τον μουργκ κλπ κλπ όταν τους ανανέωσαν και να τους είπε σας θέλω αλλά μόνο για Ελλάδα αν θέλετε καλός. Αν όχι δεν σας ανανεώνω .
Που δεν δινω ούτε 1 τα 100 αλλά λέμε τώρα
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Ειναι ο τροπος παιχνιδιου της ομαδας.Αν ρωτησεις 10 ανθρωπους,οι 11 θα σου πουν πως ο Τισουνταλι ειναι πιο ποιοτικος απο Μπραντον,δεν ειμαστε τυφλοι.Αλλα αν ρωτησεις,ποιος απο τους 2 ταιριαζει ΤΩΡΑ πιο πολυ στο συστημα,ε σορρυ,αλλα ο Μπραντον με διαφορα κολλαει πιο πολυ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να μην τον εφερναν τοτε βρε φιλε...Εχει η δεν εχει δικιο να το πει αυτο ο Ιβαν?
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

joshua έγραψε:Αυτο που λεει ο kabamaru προκυπτει απο καπου,δεν τρελαθηκε και εγω θα πω οτι το θεωρω και εναν απο τους λογους που ο Ιβαν μπορει να ειναι στραβωμενος με τον Λουτσεσκου.Εγω αν ημουν Ιβαν θα σκεφτομουν δεν γινεται να εχω δωσει 7 μυρια μεχρι τωρα για να βλεπω βασικο τον Μπραντον και τους Οζντοεφ,Σβαμπ επειδη ο Ραζβαν αργει να ενσωματωσει νεους παικτες η γουσταρει πιο πολυ το πρεσινγκ του επιθετικου απο την ποιοτητα.
Ο Καμαρά θα έπαιζε ήδη βασικός αν υπήρχε και ο Μεϊτέ, δεν ταιριάζει σε δίδυμο με τους άλλους δύο. Οι οποίοι Σβαμπ και Οζντόεφ βέβαια και μεταξύ τους δεν ταιριάζουν σαν δίδυμο και αυτός είναι ο κύριος λόγος της προβληματικής εικόνας που έχουμε στο κέντρο (και ανασταλτικά) μέχρι τώρα.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δεν θα διαφωνησω,ουτε νομιζω ομως πως στραβωσε ο Ιβαν κιολας.Θα χρειαστει ο Τισουνταλι κ θα προσφερει,ειμαι σιγουρος γι αυτο,απλως νομιζω επρεπε να δωθουν τα χρηματα αυτα,σε αλλη θεση.
dev

Δημοσίευση από dev »

δεν υπαρχει πιθανοτητα ο μπραντον να βγει . υπαρχει ομως ο μουργκ γιατι ναι μεν βοηθαει αλλα δεν συγκρινεται στο ποσο σημαντικος ειναι σε σχεση με μπραντον

ο μπραντον εχει βαλει γκολ και εχι δωσει πασα για γκολ στον τελικο των τελικων μεσα στο χαριλαου

γκολ στην επικοτερη ανατροπη με δυναμο γκολ με γαυρους βαζελους κλπ

αν το δευτερο χαφ μεταγραφη ειναι παιχταρας και 8ριζει κιολας να πω και κανα ονομα ? πραετ, ή κλλασεν . γιατι να μην βγει απο την λιστα ο μουργκ? θα ελεγα και για σβαμπ αλλα τον γουσταρουμε ολοι για τα ηγετικα του χαρακτηριστικα.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Παίδες! Να ασχοληθούν οι ιθύνοντες με το ποιος θα μπει στη λίστα και ποιος όχι. Εμάς να μας ενδιαφέρουν να έρθουν καλοί παίκτες που τους θέλει ο προπονητής. Τελεία.
thios4

Δημοσίευση από thios4 »

Ναι ρε παιδια, το τοπικ ειναι "μεταγραφες" και στις 2 πρωτες σελιδες διαβαζουμε παιχτες για την λιστα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”