Malmo - PAOK 2-2 Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: MALL-PAOK 2-2Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Το θέμα είναι να βλέπουμε βελτίωση από αγώνα σε αγώνα...Αυτό με τα πρώτα λεπτά σίγουρα μπορεί να δουλευτει...Από κει και πέρα νομίζω στο επόμενο επίπεδο,οποίο και να είναι αυτό Σβαμπ και Οζντοεφ μαζι δεν μπορούν να συνυπάρχουν.Ο Μουργκ ήταν καλός σήμερα,ο Ντελιας θα λυθεί αργά ή γρήγορα γιατί δουλεψε πολύ το καλοκαίρι ...Ο Μπράντον μπροστά πέρα από το τίμιος νομίζω δεν αρκεί.Σιγουρα θα βελτιωθεί,θα έχει κάποιους καλούς αγώνες αλλά ρε παιδιά είναι σαν να παίζουμε χωρίς φορ.Ο Σαματα πιο ανακατωσουρας ήταν...Ντεσποτοφ πρέπει να δουλέψει και σε άλλα πράγματα για να φτάσει Ζιβκο και Τάισον...
Τεραστιο αποτελεσμα. Δεν γινεται να κανουμε κριτική Αύγουστο μηνα.Οι παίκτες τα εδωσαν ολα και η ομάδα εβδομαδα με εβδομαδα βελτιωνεται. Η ομαδα θελει χαφ. Η νοβα συνεχιζει να ειναι ενα έκτρωμα.
- Montrealiotis
Τι λέει ο Τισουνταλι ρε σείς;
Δεν μπόρεσα να δω το δεύτερο ημίχρονο
Πολύ κακή εμφάνιση και το σκορ 'μαγική εικόνα',υπερ μας.Ο Κοτάρσκι και τα δοκάρια μάς κρατουν στο παιχνίδι της πρόκρισης.Αν θελουμε να προκριθουμε,δεν πρεπει να επαναλαβουμε αναλογη εμφανιση και στην Τουμπα.
Αγγελε,ευγε στον πνευματικό σου.

- sourmenetes
- Moderator
Η ομάδα ξαναλέω ήταν πολύ καλύτερη από το προηγούμενο ματς.
Η ομάδα είναι φανερά πιασμένη και δεν μπορεί να τρέξει.
Ειναι θέμα συνολικής εικόνας το αποτέλεσμα.
Κάποιοι βάλθηκαν να ρίξουν το βάρος σε συγκεκριμένες θέσεις.
Θεωρώ ότι είναι θέμα συνολικής εικόνας.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η ομάδα είναι φανερά πιασμένη και δεν μπορεί να τρέξει.
Ειναι θέμα συνολικής εικόνας το αποτέλεσμα.
Κάποιοι βάλθηκαν να ρίξουν το βάρος σε συγκεκριμένες θέσεις.
Θεωρώ ότι είναι θέμα συνολικής εικόνας.
- sourmenetes
- Moderator
Re: Malmo - PAOK 2-2 Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δεν ακούμπησε μπάλα αδελφέ. Δεν τροφοδοτηθηκε.Montrealiotis έγραψε:Τι λέει ο Τισουνταλι ρε σείς;
Θα ηθελα μια φορα, ΜΙΑ, να παρουμε ενα "κρυο", "varισιο" πεναλτι οπως αυτο στον Κουλιε στο 1ο ημιχρονο. Στις καθυστερησεις θελω επισης να ξαναδω την κεφαλια του Οζντοεφ μετα απο κορνερ που νομιζω βρισκει σε απλωμενο χερι αμυντικου.
Ο διαιτητης στο 1ο χαριζει μαρς κιτρινη σε πολυ επικινδυνο τακλιν στον Οζντοεφ γιατι κανει το αδιανοητο, γυριζει πλατη στην μπαλα για να τρεξει μαζι με την αντεπιθεση μας και ετσι χανει εντελως τη φαση. Τι αλλο θα δουμε.
Ο διαιτητης στο 1ο χαριζει μαρς κιτρινη σε πολυ επικινδυνο τακλιν στον Οζντοεφ γιατι κανει το αδιανοητο, γυριζει πλατη στην μπαλα για να τρεξει μαζι με την αντεπιθεση μας και ετσι χανει εντελως τη φαση. Τι αλλο θα δουμε.
- sourmenetes
- Moderator
Ποια είναι η μαγική εικόνα αδελφέ;beyes4 έγραψε:Πολύ κακή εμφάνιση και το σκορ 'μαγική εικόνα',υπερ μας.Ο Κοτάρσκι και τα δοκάρια μάς κρατουν στο παιχνίδι της πρόκρισης.Αν θελουμε να προκριθουμε,δεν πρεπει να επαναλαβουμε αναλογη εμφανιση και στην Τουμπα.
Έχεις 2 τετ α τετ από τα 2 μετρα.
Σου πνίγει ένα πεναλτυ στον κουλιερακη και έχεις βάλει και 2 γκολ.
Δηλαδη ποια είναι η μαγική εικόνα;
Πόσα θα βάζανε;
10 γκολ;
Χαλαρώστε λίγο και δείτε τι έχει γίνει.
-
- Επικοινωνία:
Θετικό αποτέλεσμα με μέτρια εμφάνιση.Αν είχε γίνει η αλλαγή στο κέντρο λίγο νωρίτερα ίσως να φεύγαμε και με την νίκη. Όλη η Malmo είναι η φλωροφατσα ο Nanasi.Την άλλη εβδομάδα θα είμαστε καλύτεροι και περιμένω μάτι να γυαλίζει όπως με Hajduk. Κορυφαίος για εμένα ο Sastre και άξιοι συμπαραστάτες Κουλιερακης-Ozdoev-Taison και όσο έπαιξε ο Κομβικός ο Despodov που από το πουθενά δημιουργεί φάσεις.Ο Ντελιας πρέπει να ξαναβρεί τον εαυτό του και να ξαναμπεί στην εξίσωση.Ρε Brandon την εκτέλεση που έκανες στην φάση του οφσάιντ καντην στην πάσα του Ozdoev να μιλάμε τώρα για 1-4 και σίγουρη πρόκριση.Παμε σε μια εβδομάδα να κλειδώσουμε και το Europa.Λίγο συγκεντρωμένοι να είμαστε θα τους διαλύσουμε στο καμίνι.
Δεν τον παω μια..beyes4 έγραψε:Πολύ κακή εμφάνιση και το σκορ 'μαγική εικόνα',υπερ μας.Ο Κοτάρσκι και τα δοκάρια μάς κρατουν στο παιχνίδι της πρόκρισης.Αν θελουμε να προκριθουμε,δεν πρεπει να επαναλαβουμε αναλογη εμφανιση και στην Τουμπα.
- iremidynami 4+
δεν θα ειναι τοσο ευκολη η προκριση οσο λετε μερικοι.
εχουν πολυ ποιοτητα μπροστα αυτοι,τοσο σε ανοιχτους,οσο κ σε κλειστους χωρους.
αν ειμαστε λιγο ατυχοι κ αυτοι λιγο τυχεροι,κ δεχτουμε καποιο γκολ πρωτοι,θα ειναι δυσκολα.
κακη εμφανιση μεσοαμυντικα,θελουμε 2 χαφ ωστε να εχουμε μια καλη τριαδα μαζι με καμαρα.
εχουν πολυ ποιοτητα μπροστα αυτοι,τοσο σε ανοιχτους,οσο κ σε κλειστους χωρους.
αν ειμαστε λιγο ατυχοι κ αυτοι λιγο τυχεροι,κ δεχτουμε καποιο γκολ πρωτοι,θα ειναι δυσκολα.
κακη εμφανιση μεσοαμυντικα,θελουμε 2 χαφ ωστε να εχουμε μια καλη τριαδα μαζι με καμαρα.
Καλό αποτέλεσμα, και επιτέλους μια φορά η τύχη μαζί μας. Στο γκολ που βάζει ο Μπράντον, γιατί δεν εξετάζεται η φάση από το ΒΑΡ; Εμένα μου φάνηκε οριακή φάση που έδειξε άουτ. Με πειραξε που δεν εξετάστηκε καν. Γκολ μπήκε μαμώ τη τατιάνα μου
Πέρα από τη φάση του ακυρωθέντος γκολ, ο Μπράντον ήταν μετριοκακός, και το ματς φώναζε ότι θέλει Τσάλοφ. Μπήκε ο Τισσουντάλι, αλλά δε μπόρεσε να προσφέρει κάτι, σε αυτό το χρονικό διάστημα. Φυσικά στον τομέα της τακτικής και άμυνας ο Μπράντον υπερέχει.
MVP σε αυτό το ματς ο Ραζβάν και μετά ο Κουλιεράκης, που και αυτός έδωσε κάποια κόρνερ εύκολα, και φάγαμε το 2ο γκολ. Το 1ο γκολ, το κόρνερ το χάρισε το χάλια βολέ του Κοτάρσκι, ο οποίος έχει μεγάλη ευθύνη και στο 2ο γκολ, και γενικά δε μου ενέπνευσε ηρεμία πίσω. Ξέρω έβγαλε σημαντικές φάσεις, ήταν θετικός στη σούμα, αλλά για μένα με την καμία δεν ήταν MVP, γιατί μπερδεύει την ομάδα πολλές φορές.
Ο Σάστρε όταν τροφοδοτείται, επιθετικά κάνουμε πράγματα από την πλευρά του. Όταν μπήκε ο Ντεσπότοφ, αυτό έγινε. Σπουδαία γκολ από Μπάμπα και Τάισον, και συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα.
Παίξαμε με ομάδα φορμαρισμένη, ένα άδικο σύστημα που μπουστάρει τους βόρειους λαούς ως συνήθως. Ο θεσμός των προκριματικών από μόνος του είναι ένα σκανδαλο σε συνδιασμό με την διαφορετική ετοιμότητα των ομάδων. Για ομάδες του επιπέδου μας, τα έσοδα από Ευρώπη είναι τεράστιας σημασίας και κρίνονται από τα προκριματικά. Ξέρουν τι κάνουν και σε τίποτα δεν εθελοτυφλούν...

Πέρα από τη φάση του ακυρωθέντος γκολ, ο Μπράντον ήταν μετριοκακός, και το ματς φώναζε ότι θέλει Τσάλοφ. Μπήκε ο Τισσουντάλι, αλλά δε μπόρεσε να προσφέρει κάτι, σε αυτό το χρονικό διάστημα. Φυσικά στον τομέα της τακτικής και άμυνας ο Μπράντον υπερέχει.
MVP σε αυτό το ματς ο Ραζβάν και μετά ο Κουλιεράκης, που και αυτός έδωσε κάποια κόρνερ εύκολα, και φάγαμε το 2ο γκολ. Το 1ο γκολ, το κόρνερ το χάρισε το χάλια βολέ του Κοτάρσκι, ο οποίος έχει μεγάλη ευθύνη και στο 2ο γκολ, και γενικά δε μου ενέπνευσε ηρεμία πίσω. Ξέρω έβγαλε σημαντικές φάσεις, ήταν θετικός στη σούμα, αλλά για μένα με την καμία δεν ήταν MVP, γιατί μπερδεύει την ομάδα πολλές φορές.
Ο Σάστρε όταν τροφοδοτείται, επιθετικά κάνουμε πράγματα από την πλευρά του. Όταν μπήκε ο Ντεσπότοφ, αυτό έγινε. Σπουδαία γκολ από Μπάμπα και Τάισον, και συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα.
Παίξαμε με ομάδα φορμαρισμένη, ένα άδικο σύστημα που μπουστάρει τους βόρειους λαούς ως συνήθως. Ο θεσμός των προκριματικών από μόνος του είναι ένα σκανδαλο σε συνδιασμό με την διαφορετική ετοιμότητα των ομάδων. Για ομάδες του επιπέδου μας, τα έσοδα από Ευρώπη είναι τεράστιας σημασίας και κρίνονται από τα προκριματικά. Ξέρουν τι κάνουν και σε τίποτα δεν εθελοτυφλούν...
Προφανως,ειδαμε διαφορετικα τον αγωνα και καθε συζητηση θα ειναι χαμενος χρόνος.Συνεχιζουμε.sourmenetes έγραψε:Ποια είναι η μαγική εικόνα αδελφέ;beyes4 έγραψε:Πολύ κακή εμφάνιση και το σκορ 'μαγική εικόνα',υπερ μας.Ο Κοτάρσκι και τα δοκάρια μάς κρατουν στο παιχνίδι της πρόκρισης.Αν θελουμε να προκριθουμε,δεν πρεπει να επαναλαβουμε αναλογη εμφανιση και στην Τουμπα.
Έχεις 2 τετ α τετ από τα 2 μετρα.
Σου πνίγει ένα πεναλτυ στον κουλιερακη και έχεις βάλει και 2 γκολ.
Δηλαδη ποια είναι η μαγική εικόνα;
Πόσα θα βάζανε;
10 γκολ;
Χαλαρώστε λίγο και δείτε τι έχει γίνει.
- hasio_john
Φιλικά, αλλά δεν συμφωνώ με την τοποθέτησή σου αδερφέ ..., είχαμε και μεις τις ευκαιρίες μας, χάσαμε και μεις τετ α τετ, αλλά μην ξεχνάς πως η Μάλμε βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό, έχει παίξει ήδη 17 παιχνίδια πρωταθλήματος και είναι στην κορυφή τη βαθμολογίας τους! Εμείς παλεύουμε ακόμα να συντονιστούμε μεταξύ μας, να βρούμε ρυθμό, να γνωρίσουμε τους νέους παίχτες μας και γενικά ν' ανεβάσουμε στροφές.beyes4 έγραψε:Πολύ κακή εμφάνιση και το σκορ 'μαγική εικόνα',υπερ μας.Ο Κοτάρσκι και τα δοκάρια μάς κρατουν στο παιχνίδι της πρόκρισης.Αν θελουμε να προκριθουμε,δεν πρεπει να επαναλαβουμε αναλογη εμφανιση και στην Τουμπα.
Θα έλεγα για "αρχιδάτη εικόνα", αν βάλεις στο κάδρο όλα τα παραπάνω!
Στην Τούμπα ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, θα τους πατήσουμε κάτω.
- loukas karadimos
Re: Malmo - PAOK 2-2 Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμεναση
Κακος ο σβαμπ σήμερα το οποίο είχε επίπτωση στην απόδοση του μπαμπα το οποίο παρεσυρε τον Τάισον
Κακός και ο ζιφκο
Πριν το πρώτο τους γκολ υπάρχει αγκωνιά αλλά δεν δίνεται λόγω κορνερ
Θα μπορούσες να τους κανείς κηδεία σήμερα αλλά και να σου κάνουν
Στην τούμπα η ομαδα νομίζω ότι ξέρει τι πρέπει να κάνει
Πάμε παρακάτω
Κακός και ο ζιφκο
Πριν το πρώτο τους γκολ υπάρχει αγκωνιά αλλά δεν δίνεται λόγω κορνερ
Θα μπορούσες να τους κανείς κηδεία σήμερα αλλά και να σου κάνουν
Στην τούμπα η ομαδα νομίζω ότι ξέρει τι πρέπει να κάνει
Πάμε παρακάτω