Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
- john4serres
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
αεκ-αρης αρης-αεκ
αραουχο στον άρη;
αλλαξε ο κολιές και έγινε βραχιόλι ... το "Α" να κανει στην παρουσίαση
αραουχο στον άρη;
αλλαξε ο κολιές και έγινε βραχιόλι ... το "Α" να κανει στην παρουσίαση
Έχει βουηξει η Αθήνα ότι ο βαζελος κλείνει Ινγκασον.
Ντροπή. Τώρα δεν είναι μακριά το Αθήνα-Ρεικιαβικ και ήταν το Θεσσαλονίκη -Ρεικιαβικ?
Κρίμα που φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ντροπή. Τώρα δεν είναι μακριά το Αθήνα-Ρεικιαβικ και ήταν το Θεσσαλονίκη -Ρεικιαβικ?
Κρίμα που φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού
Κρίμα (για αυτόν)Ο Σβέριρ Ίνγκασον είναι ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας, με τον 30χρονο έμπειρο στόπερ να προστίθεται στα στόπερ του «τριφυλλιού».
Κινούμενος με άκρα μυστικότητα, ο Παναθηναϊκός «κλείδωσε» την τρίτη του μεταγραφή. Οι «πράσινοι» συμφώνησαν και έφεραν στην Αθήνα τον Σβέριρ Ίνγκασον, γνωστό φυσικά στους Έλληνες φιλάθλους απ’ την άκρως πετυχημένη παρουσία του στον ΠΑΟΚ. Ο Ισλανδός στα 30 του χρόνια θα αποκτηθεί απ’ την Μίντιλαντ στην οποία αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν.
sdna
Πίεζε να φύγει με την πρόφαση ότι θέλει να είναι κοντά στην οικογένειά του ο ξεφτιλας.
Αυτος την δουλεια του και εμεις την δικια μας...
Πήρε ο Παναθηναικος αυτον ποθ εφυγε περσι απο εμάς γιατί είχε οικογενειακά προβλήματα...Που πουλάς παπά στον Λαο του Π.Α.Ο.Κ. !!!
Καλός παίκτης αλλά λίγοψύχος. Θα φάει την γιούχα του ο μαγουλάκιας όταν έρθει.
Iνγκι το χειρότερο δεν είναι ότι πήγες σε αυτούς, το χειροτερο είναι ο παπάς που πούλησες και πιεζες. Και σε είχα σε εκτίμηση.
- cristiano4
ένας καλός αμυντικός,δεν είδα να μου λείπει πέρυσι ούτε αυτός ούτε ο ντουγκλας...αυτά τα πίεζε να φύγει για να είναι κοντά στην οικογένειά του σαν τα ψέματα που λένε τα παιδιά για να.μην πάνε σχολείο μου ακούγεται,ήθελε.να φύγει τέλος...μια χαρά λεφτά είχαμε πάρει...εσάς δεν σας κάνει εντύπωση πόσο εύκολα τον αφήνει η μιντιλαντ ένα χρόνο μετά και να έχει.μπει μέσα 1 μυριο?
- Montrealiotis
Το γαματο επίσης είναι ότι διαρρεόταν ότι έφυγε λόγω του ότι δεν πίστευε στην ομάδα κλπ. Και πήραμε πρωτάθλημα!!
Το πρόβλημα που έχουν τα βαζέλια είναι ο βιντεο-κασέτας! Χρυσοπλήρωσαν έναν παίκτη που ΔΕΝ μπορεί να τους αλλάξει επίπεδο. Τα είδαμε φέτος, θα τα δούμε και του χρόνου. Πάλι την πλάτη μας θα δούνε. Ο Ίγκασον μου είναι εντελώς αδιάφορος όταν έχω δύο Ελληνόπουλα πρώτης γραμμής για το κέντρο της άμυνας.
Καλύτερα που τον δώσαμε γιατι θα είχαμε στα καίρια παιχνίδια εμφανίσεις τύπου Μπρινιόλι να ουμε.Montrealiotis έγραψε:Το γαματο επίσης είναι ότι διαρρεόταν ότι έφυγε λόγω του ότι δεν πίστευε στην ομάδα κλπ. Και πήραμε πρωτάθλημα!!
Το ότι είχε βγει η φήμη από ΠΑΕ και "δημοσιογράφους" ότι ο Ίνγκασον θέλει να φύγει για οικογενειακούς λόγους, δε το παίρνω και πολύ στα σοβαρά.
Κατά τ άλλα πρόσφερε όσο έπαιξε έφερε έσοδα και μπόρεσαν να γίνουν κινήσεις, αλλά στα @@ μας που θα είναι φέτος.
Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς και γιατί για ένα ακόμη καλοκαίρι πετάμε αετό.
Κατά τ άλλα πρόσφερε όσο έπαιξε έφερε έσοδα και μπόρεσαν να γίνουν κινήσεις, αλλά στα @@ μας που θα είναι φέτος.
Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς και γιατί για ένα ακόμη καλοκαίρι πετάμε αετό.
- loukas karadimos
Άλλο ένα σκουπίδι που φόρεσε το ιερό περιβραχιόνιο
Να τα θυμάστε αυτά όταν περνάμε πριονοκορδέλα τα δικά μας παιδιά
Και σιγά τα ωα, ακόμα την κυνηγάει την τριπλά που έφαγε στον τελικό
Να τα θυμάστε αυτά όταν περνάμε πριονοκορδέλα τα δικά μας παιδιά
Και σιγά τα ωα, ακόμα την κυνηγάει την τριπλά που έφαγε στον τελικό
- Kabamaru11
Ειχε πει πως ηθελε να φυγει για να παιξει τσουλου κ να ειναι κοντα στην φαμιλια του,την ιδια χρονια που εφυγε,ο ΠΑΟΚ κ πρωταθλημα πηρε κ πηγε καλυτερα απο την ομαδα του στην Ευρωπη.
Ο ΠΑΟΚ τον εκανε παικτη,παιζοντας διπλα στον Κρεσπο,την χρονια που επαιξε με Κουλιερακη,ηταν τραγικος κ λαθερ,βγαζοντας βεβαια παθος κ καυλα.
Φετος τουλαχιστον στην αρχη της χρονιας,εκανε πολλα λαθη κ εφαγε παγκο,μετα νομιζω επανηλθε,μαλλον δεν εμειναν κ πολυ ευχαριστημενοι οι Δανοι με τον αποδοση του σε συνδιασμο με το συμβολαιο του κ οπου φυγει φυγει.
Προσωπικα τον θεωρω εννοειται καλυτερο του Εκονγκ,αλλα οχι καλυτερο του Κεντζιορα.
Θα φαει γιουχα απο εμενα παντως,γιατι δεν γουσταρα τις δικαιολογιες του και να σου,μετα απο ενα χρονο να κλεινει στο ΠΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ τον εκανε παικτη,παιζοντας διπλα στον Κρεσπο,την χρονια που επαιξε με Κουλιερακη,ηταν τραγικος κ λαθερ,βγαζοντας βεβαια παθος κ καυλα.
Φετος τουλαχιστον στην αρχη της χρονιας,εκανε πολλα λαθη κ εφαγε παγκο,μετα νομιζω επανηλθε,μαλλον δεν εμειναν κ πολυ ευχαριστημενοι οι Δανοι με τον αποδοση του σε συνδιασμο με το συμβολαιο του κ οπου φυγει φυγει.
Προσωπικα τον θεωρω εννοειται καλυτερο του Εκονγκ,αλλα οχι καλυτερο του Κεντζιορα.
Θα φαει γιουχα απο εμενα παντως,γιατι δεν γουσταρα τις δικαιολογιες του και να σου,μετα απο ενα χρονο να κλεινει στο ΠΟΚ.